oncontextmenu="return false"

hold my hand, just in case

Idag har jag jobbat, jag har samlat på mig massa pappers-hjärtan som ingmarie och alexandra lägger runt på olika ställen på jobbet åt mig (När Linda började jobba hos oss för ungefär en månad sedan så blev hon smått chockad över hur jag, i-m och alexandra är mot varandra. Vi är som syskon som retar gallfeber på varandra, bara för att vi kan, för att sen kramas 2 sekunder senare och sedan jävlas igen. Vi har sån störd humor och jag älskart) jag har kramats med en fin vän, jag har skrattat bort tid i telefonen, jag har planerat, jag har druckit massa te, jag har blivit lycklig av nytt smink, jag har låtit nyvaken hela dagen (hes), jag har städat och nu ska jag äta en sandwich-glass, göttans.


när vi låtsas på riktigt från hjärtat

Arbetsdagarna känns dubbelt så långa när man inte är helt kry och kroppen smått strejkar. Men hey, jag lever på ipren, nässpray, halstabletter och te just nu - whatever gets you through the day lixom.

Förresten, den här tjejen saknas otroligt mycket!
Förhoppningsvis får man klunka lite vin med henne i helgen - happyface.


pigg tjej

Gårdagen bestod av jobb och sedan middag på Ett glas med Annie. Trevligt minsann! Idag har jag hängt med Emelie i solen och sedan ätit middag hos bror & karolina. Nu ligger jag i sängen och känner mig extremt hängig.. de flesta barnen på jobbet är förkylda, så nu kanske bacillerna har hoppat även till mig. Halsont, ont i kroppen&huvudet, nyser 73 gånger i sekunden. Typ. Känns som om någon tagit en slägga och klubbat ned mig. Typ. Och på köpet så har jag haft riktigt ont i nacken sen imorse. Så jag hoppas att te, ipren och sömn löser det mesta, för jag har inte tid att vara sjuk. Blä. Imorgon väntas det jobb, så nu blir det att kika på film och sedan sova, så håller vi tummarna för att jag är pigg och alert imorgon. Bra, tack.




Om jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig

Melissa Horn's nya låt. Ruggit fin, som alltid med hennes musik. Repeat på den va.

"Jag försöker men jag förlorar varje gång
Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom

Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om
"

Måndag.

Det är måndag och jag är helt slut. Sov som en gudinna inatt, men herrejävlar vad trött jag har varit hela dagen? Dagen började med fotografering på jobbet. Fotografen hade olika barnsliga knep för att få barnen att skratta, så under gruppbilderna med barnen och oss personalen så skrattade barnen.. och jag. Och ibland bara jag. Kändes som om det visade en hel del vilken nivå jag är på... men han var ju skitrolig? Resten av dagen har jag mest bara glidit runt på jobbet och gäspat. Nu ligger jag här i sängen, galet mätt efter middagen, men ska försöka finna lite ork till städning. Wish me luck.

Sunday.


Girls

Gårdagen var supertrevlig. Bra tjejer, vin, goda kräftor och god mat, massa tjejsnack. Kan inte bli bättre? Natten avslutades med sovsällskap, och idag har en trött pernilla hängt hos brorsan. Spelat wii med emma, druckit för mycket kaffe och tiggt middag. Perfekt småbakis-dag.











Kräftisar.

Dagen har spenderats nere på stan med Annie och handling för kvällen.
Nu kilar jag, i regnet, över till annie där det blir kräftskiva med fina tjejer. Can't wait!


Tröttmössa.

Så var den här veckans jobb slut, och det känns så ruggit skönt med helg. Ikväll är jag en riktig tröttmössa som bara vill ligga i sängen, glo filmer och äta glass - roligtjej89. Men jag ser fram emot imorgon, då är man utvilad&pigg och redo för en fet kväll med vin&kräftor. Har gått och varit sugen på kräftor hela veckan, döööör vad gott det ska bli!




"..because I love her, and I can't make her happy"

Chuck & Blair kan vara det finaste&smärtsammaste film-paret. Bäst.










Och jag vägrar släppa taget.

Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig kunna finna
någon ro
Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det
som hon dog inombords
Så vändes världen uppochner, då hon en dag träffa en annan,
han var mer så att han la band på sig själv och kände sen
ofta att han inte var en tillräcklig människa

Han var den som löpte deppig, men var tyst om saken,
stängde in sig i sitt lilla hörn
Han var den som sov på saken kanske lite allt för länge, levde kvar där
utan bön
Och inombords så vändes världen uppochner då han en dag
träffa en annan, hon var mer för att leva ut i brand ur känsloved
Fick honom att känna och leva helt ifred med sig själv


hon var den som kände efter så det spraka

Det var skönt att igår komma tillbaka till förskolan. Söta små kottar som kommer springandes för att ge kramar. Det är fint det. Resten av veckan kommer bestå av jobb som vanligt, så just nu ser jag fram emot lördagen - bra tjejer, kräftor och vin. Jag tackar jag, det kommer bli finfint det. Så kan veckan gå fort?


your arm felt nice wrapped 'round my shoulder


Lördag.

Shoppingen i torsdag med Jossan gick galant, hittade smått och gott som fick följa med hem. Nöjdarn! Sen på kvällen var det middag på "På G" med jobbet, vilket var supergott och supermysigt. Har varit ifrån förskolan 1 vecka och jag längtar som bara tusan tillbaka, skönt att det snart är måndag. Igår blev det att pussa på nellie, supergod middag, vin&öl hela eftermiddagen och kvällen med karolina och hennes föräldrar. Jag tackar jag! Imorse märktes det dock att jag kanske tog ett glas för mycket, trött som jag vet inte vad. Men jag köttade mig igenom ett 10 timmarspass hos niklas efter ett par dagars ledighet. Skönt att jobba igen faktiskt. Folk säger att jag är arbetsnarkoman, förstår inte....

Nu har jag precis duschat, krypit ned i sängen, doppar popcorn i smält choklad (nyttig tjej) och tänkte strax se på någon film. Imorgon är det jobb igen.

Eftermiddags-öl med bästa Karolina. Sista ...

img_5881 (MMS)

Eftermiddags-öl med bästa Karolina. Sista semesterdagen, då gäller det att njuta!


what it means to be living

Jag har fina dagar. Jobbar som en tok, förutom nu när jag har semester, kramas med de finaste jag har = mina storebröder, pussar på mina brorsbarn, skrattar med fina vänner, hänger i C's soffa, dricker gott vin, går i shorts i regnet, 9 dagen i rad som jag lyssnar på denna låt på repeat = besatt, längtar till jobbet osv osv.
Och imorgon väntar täby c med älskade Josephine och sedan middag med mina jobbkompisar. Livet är bra gött ibland.

Varsågod - bildregn.














Lunch, shopping och nu fika. Perfekt dag m...

img_4784 (MMS)

Lunch, shopping och nu fika. Perfekt dag med bästa Lännis.


Insåg att jag kanske måste ge upp mina äls...

img_7595 (MMS)

Insåg att jag kanske måste ge upp mina älskade converse (som inte varit vita på ett år, har hål överallt, målarfärg, you name it) och köpa ett par nya. Lite separationångest eftersom mina gamla är så jävla sköna. Men nu fick det bli ett par vita igen och sedan ett par mörkblåa. Jag är nöjd och nu slipper min bror gnälla över mina "gula" och trasiga skor.


Nu känns allt som vanligt igen på jobbet. ...

img_4794 (MMS)

Nu känns allt som vanligt igen på jobbet. Ingen som snor min kaffemugg, älskade Ingmarie som jag äntligen får retas med igen och samma vanliga söta kids. Bra grejer.