oncontextmenu="return false"

hey, I can't keep my mind off of you

kan man ens vara finare än dig? gosh!
boy, u got me high over hills.


Kom hem från skolan för en timme sen, ätit god middag, mums mums. har varit en ganska så slapp skoldag idag faktiskt, men lång, men det har funkat. idrotten var rolig, spanskan var som vanligt tråkig, men vi tittade på film, så det var OK för stunden. sedan hade lunch i 1½ timme typ ;/ segt! sen hade vi tema, ganska så skoj, och sedan engelska men då var det bara redovisningar så det var okej det.

Ikväll blir det bara att chilla, trött är jag ;/ blir att glutta på idol. Sen imorgon ska jag hem till brorsan på kvällen, han har typ inflyttningsfest + att hans tjej fyller år idag, så vi ska väl fira henne lite imorgon. Så då blir det att käka gott & dricka, HÄRLIGT. Vad som händer mer i helgen har jag ingen aning om =/ men lär bli vännerna,som vanligt:) toppen det.



no, I can't just help it to say what everyone else is thinking..

it turned my whole world around and i kind of liked it

J,
i can't take my eyes off of you..


Har haft mycket plugg denna vecka, känns så skönt att allt är klart nu. Redovisningen, proven och inlämningarna. Det känns riktigt kalas det. Förutom att jag var lite småsjuk i början av veckan =/ vilket har gjort mig ännu segare när det gäller all pluggning, men men. that's life. snart helg iaf=) nice det.

Jag längtar till tisdag, ska shoppa med annie-darling. UNDERBART. behöver verkligen shoppa lite nu känner jag, fast så känner jag nog alltid även om jag ej behöver.. ;>


och du.. du är skrattretande & pinsam
trist men sant.



Nelly Furtado
Veronica Maggio
- favoriter just nu