oncontextmenu="return false"

23-åringen.


Och ser man på, imorgon blir jag tydligen 23 år.


Livstecken.

Föreläsningen i torsdags var ruggit rolig och lärorikt! Var dock helt jävla slut när jag kom hem sent på kvällen, men det var det värt. Helgen bestod av vänner, familj och jobb, arå det var bra det! Alla hjärtans dag spenderades med jess, malin, elin och sofia. Det blev middag och mys! Perfekt! Det tackar vi för. Idag är jag så läskigt trött att jag är påväg att somna när som helst, inte okej. Men imorgon är det fredag och det känns så skönt, en helt ledig helg också! Guld!


my life is sweet like vanilla is.

Igår hade jag medarbetarsamtal med chefen och man blir så varm i hjärtat av så fina ord från henne, resten av personalen och föräldrar. Fick även en jättefin present av en mamma på förskolan, hennes dotter har slutat på vår lilla avdelning och börjat på stora. Också varm i hjärtat? Ja verkligen.

Imorse fick jag lite pontus-tid då han var så snäll och skjutsade mig till jobbet. Bäst. Resten av dagen flöt på så som den alltid gör, lyckades även få mig ett sjukt ordentligt skrattanfall under lunchen så att ryggen värkte (det är mitt tecken på att jag skrattar mycket) och tårarna rann på alexandra för att hon skrattade så mycket. Fint. Imorgon blir det jobb hela dagen och kvällen kommer spenderas inne i stockholm på föreläsning med alexandra. Arå, jag lär vara ganska trött när jag kommer hem sent på kvällen. Så nu blir det lite sleep-time för lilla mig, puss va

Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.


Love you more than those bitches before.

Haft så mysig helg! Fredagen spenderades med Jossan. En sväng på stan och sedan middag, vin och kortlek enda till halv 3 på natten. Bäst! Igår blev det pulkaåkning med brorsan, brorsbarnen och karolina. Huuur roligt som helst, skrattade så jag fick ont i magen. Och kvällen spenderades hemma hos dom med god mat och melodifestivalen, mys! Idag är det söndag och jag tänkte vara duktig och storstäda&plugga. Njuter av att inte behöva gå ut!








Kiss me hard before you go.

I tisdags jobbade jag halva dagen sen åkte jag hem pga feber, illamående och huvudvärk. Mådde så jädrans dåligt. Har legat i feber sen dess. Så jävla segt att bara ligga hemma i sängen, jag blir så rastlös och uttråkad. Vill jobba. Men idag känner jag mig mycket piggare, feberfri just nu, så hoppas på att kunna gå till jobbet imorgon och sedan få träffa Jossan på kvällen. Vore guld och behövligt.

Och de senaste dagarna har jag lyssnat sönder på Lana del Reys senaste album, hon är grym.
Lyssnarå.
Favvis 1 och favvis 2.