oncontextmenu="return false"

I think I was better off before this all began.

Nu är jag hemma efter ett par timmar på sjukhuset. Jag mår illa, är helt snurrig i huvudet och orkar knappt röra mig. Blir tydligen så när medicinerna är påväg ur kroppen, lite småjobbigt.

Dagen började iaf med att jag var tvungen att kliva upp kl 6 imorse för att dricka massa medicin, som gjorde mig så fruktansvärt illamående.. hemskt var det! Väl på sjukhuset fick jag massvis med morfin och lugnande, två sekunder senare däckade jag medan jag höll världens bästa sjuksköterska i handen. Haha, lite småsött. Vaknade upp under undersökningen, höll fortfarande henne i handen, men somnade om direkt.

Undersökningen tog kanske en timme, sen fick jag ligga kvar och vila i typ 1½ timme. Efteråt pratade läkaren med mig och hon sa att de faktiskt hittade ett fel, JA ÄNTLIGEN! Så nu har jag massa tabletter jag ska äta en lång tid framöver, plus en hel del mat som jag ska äta mer av, som ska underlätta. Så får hoppas på att det blir bättre, för något annat fel har de inte hittat. Hoppas hoppas hoppas, för nu har jag haft det såhär i 2½ år. Det räcker gott och väl, tro mig.
 
Nu måste jag sova lite, känner mig allt för virrig. Puss!

Ett "tyck-synd-om-mig"-inlägg.

Jävla mage. Skjut mig?..

Har haft min välkända magont i ungefär 4-5 dagar nu, är inte det helt underbart? Det är ju inte så där skitroligt att ligga i sängen/soffan i flera dagar, gråta en skvätt, inte kunna äta något och knappt kunna sova. Gah, jag får panik! Och jag är så sjukt sugen på massa mat, jag till och med drömde om mat inatt... Men ja, istället får jag trycka i mig smärtstillande. (vilket jag egentligen inte får, men ibland når jag fan min smärtgräns x1000.. så shh)

Imorgon ska jag på min sista undersökning och visar inte den något speciellt så får jag leva med det här. Mmm, sjukvården <3<3<3 ..eller inte.


..and that's the price we have to pay.

Det har blivit riktigt dåligt på bloggfronten just nu. Men dagarna har bestått av jobb, vänner, promenader, picknick i parken, bra musik, fest, solsken och en sån där härlig må bra-känsla.
Det går bra nu, kompis.


Igår blev det fest! Kvällen började hemma hos emelie med malin, micke, magnus, alexandra, denise och några fler. Vi spelade ölspelet, sjöng och skrattade tills magen gjorde ont. Great! Sen blev det upp till Mobergs, där vi skakade rumpa i ett antal timmar. Inte helt fel inte!

Nu blir det en promenad med mamsen och ikväll tänkte jag hänga lite hos brorsan. Så där perfekt när man är jättetrött!


The world just chewed her up and spat her out.

Emelie gick precis hem. Vi har myst sönder ikväll och bara chillat, så som man ska göra en söndag! Vi har dippat grönsaker, druckit cola och ätit glass, lagom svullit så där.. hah, framför lite filmer och serier. Love it!

Och nu ska jag krypa ned i sängen för lite sömn. Sköönt. Godnatt, vänner!


Paper dreams, honey.

Gårdagen var jättetrevlig! Kvällen började hos mig med Emelie, vi drack vin och skrattade åt helt sjuka saker. Underbart. Efter ett tag drog vi vidare till Hanna, där även Jonna&Jossan var. Det blev ölspelet, ännu mer dricka och sjukt mycket skratt. Runt halv tolv drog vi till kärleksudden för Club Babel, där blev det galet mycket dans och vi var nästan kvar till stängning. På vägen hem kläcker Emelie ur sig meningen "jag är hes och där sprang en hamster!"  Ehm.. vaa? Jag tvekar ganska hårt på att det var en hamster hon såg. I alla fall, väl hemma tryckte jag i mig massa mat och sen somnade jag på två sekunder, skööönt. Men tack tjejer för en bra kväll!

Idag är jag lite smått sliten, men har ändå pallat mig ned till brorsans nya lägenhet på stan och hängt där ett par timmar. Världens bästa altan som han har på taket, love it! Nu tänkte jag nog sätta mig i solen ett tag, mys!


Clap your hands and shake.

Gårdagen spenderades med Jonna och vin. Vi såg det som en liten förfest inför ikväll.
För ikväll.. då vankas det ännu fler bravader, hur bra är inte det?
Kom nyss hem efter att ha varit en tripp nere på stan med Emelie. Så nu har vi laddat upp med vin och massa annat gott. Och nu tänkte jag städa lite, för det ser inte allt för bra ut i mitt rum just nu vill jag lova. Sen om ett par timmar blir det att försöka klura ut vad fasken man ska ha på sig ikväll.. det eviga problemet..

Andas ny luft.


Se nånting nytt, känna nånting nytt - Jag vill resa.

GRATTIS EMELIE!

Idag är det minsann den 16 April,
och vem fyller år då om inte Emelie?



Vissa saker förändras aldrig.

Har precis kommit hem efter att ha umgåtts ett par timmar med en sån saknad person. Min bästa Malin. Jag skrattar alltid så där tokmycket tillsammans med henne. Det är underbart. Vi satt i solen, hon spenderade massa pengar, vi fikade och vi pratade som aldrig förr. Hon är bäst.

Nu har jag precis ätit middag. Tänkte gå ut på altanen med en bok och lyssna på The Fray's nya album.. Kan det bli bättre?

Just hold the smile, dear.

Nyss: En promenad med Emelie.
Snart: En promenad med Jonna.

Hurtiga tjejen? Jo tack!

Du säger att du minns.

Jag hatar när det bara slår en i ansiktet så där.
En sen kväll, man lyssnar på låtar man inte borde lyssna på, läser gamla texter om gamla känslor och det bara kommer tillbaka. Allt det där gamla. Smärtsamma. Ett riktigt jävla slag i ansiktet. När man trodde att man hade tagit hur många steg som helst. Ifrån dig. Så känns det helt plötsligt som om man står kvar på samma ruta när allt det där kommer tillbaka.

Det är lite tomhet i det hela, och en stor gnutta saknad. Antar jag.
Imorgon är det bättre igen. Det är så det funkar nuförtiden.

You'll hear the music fill the air.

Myggbett är verkligen något somrigt för mig, trots att jag hatar myggor otroligt mycket, så är det sommar över dem. Och nu har jag bannemig fått mina första myggbett för i år.. och det är inte ett heller, utan 5 styckna! Måste ha ett förbannat gott blod, hah.

Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska ringiliringa. Blir en fet promenad, skööönt.


Helgen..

Fredagen var dunder! Började med att jag&emelie fixade oss hemma hos mig, drack vin och lyssnade på grym musik. Sen vidare hem till Jonna, där balkongen blev så där härligt överbefolkad. Efter ett tag drog vi vidare till Mobergs.. och herregud vad det var mycket folk! Kändes som om man stod i kön i hundra år. Fick även träffa min saknade favorit Lännis! Skitroligt!
Runt halv tre blev det till statoil med mathias, bryngel, tim, jacob, emelie och björn. Det var inte helt fel med en pizzaslice just då ska jag säga er. Mums! Kom väl hem runt fyra och jag somnade på säkert två sekunder. Så dagen efter vaknade man med 3 missade samtal och 5 sms.. det är inte lätt alla gånger inte.


Igår vaknade jag trött och jävligt sliten. Satt ute i solen hela dagen och läste När jag hör din röst, samtidigt som jag lyssnade på mina brorsbarn som lekte. Senare på kvällen blev det en fet familjemiddag - grillat! Älskvärt till tusen. Eftersom mina bröder började dricka redan då så kunde ju inte jag vara sämre.. så resten av kvällen satt jag, brorsorna och karolina på altanen med tända ljus, härlig musik och drack lite grann. Sen kom Jonna och joinade oss, och tillslut var det bara jag, brorsan och Jonna kvar.. så vi tog fram shotglasen, lagom bra! Sedan gick vi tre ned till trädgårn, där det var galet med folk.
Vid stänging så gick jag&brorsan hem för att käka gorbys och mackor. Sjukt gott. Sen låg vi seriöst på golvet och skrek av skratt åt något som tydligen då var skitroligt, vår mamma ville döda oss..? Ja.
(jag behöver inte säga att jag har världens bästa bröder va?)

Idag är jag ännu mer sliten. Det är det enda som behövs sägas. Ikväll blir det nog att träffa Jonna lite. Yepp.

Because it feels so good.

Nu sitter jag här på altanen i solen, myser sönder och lyssnar på Lykke Li. Och allt det där berättar ganska bra över vad jag har gjort idag - myst i solen och lyssnat på Therese's ljuva stämma och dåliga skämt. Men klaga kan man verkligen inte göra, jag älskart. Har även hunnit med en asskön powernap på sisådär en kvart. Jag lyckas alltid sova för länge när jag ska ta en liten powernap, så att jag sen bara är så där dödstrött. Men nu blev jag piggpiggpigg, skitbra!

Ikväll blir det att göra norrtälje osäkert med tjejerna. Kvällen börjar iaf hos Jonna, great!


If you're crossing the street I might be there.



Det är så gammalt, fel och avigt.  Men trots det så vägrar jag släppa taget.
Trots det så finns du kvar här hos mig. I allt jag säger. I allt jag gör.

Peaking over shoulders, waiting for my time to come.

Vaknade upp till ett dystert väder och massa moln på himlen. Kändes sådär. Men som tur är så har ju solen kikat fram en del idag i alla fall, mysigt.. trots att det blåst som tusan.
Runt ett mötte jag upp Jossan, vi åt lunch och gick en sväng på stan. Köpte en superfin tröja, helnöjd! Sen skulle Jossan iväg på möte, så då blev det en latte med Jonna&Madde istället. Lite senare kom Emelie ned på stan och vi drog till systemet för att ladda upp inför fredagens bravader. Great.

Snart blir det jobb.. puss!

"Haha nej fyfan, jag tycker inte om barn"

Gårdagen började med en kaffe i vårsolen med Emelie. Sen joinade Jonna&Emelie oss. Mysigt! Blev en sväng på stan och sedan mötte vi upp Micke för lite kinamat. Hur gott som helst vill jag lova. Sen gick jag&micke hem till mig för att äta Ben&Jerry's och kika på Into the wild och The pursuit of happyness. Riktigt fina filmer båda två, men The pursuit of happyness var ju huuuur fin som helst.

Idag blev det en tripp in till sthlm med Emelie för att hänga lite med min käre Joachim. Vi småshoppade lite, åt lunch och satt sedan i solen och skrattade sönder åt fåglar.. (?) Helt sinnes vad vi skrattade. Underbart! Botvid, Majken, Sergio och Enben (Y)

Nu kom jag precis hem, ska trycka i mig lite mat och chilla.. senare blir det en promenad med Jonna.

Puss!

Två av mina bästabästa vänner.

Kom precis hem efter att ha träffat min Annie. Så som jag har saknat henne! Var  dundermysigt med en promenad och att få skvallra om allt som har hänt.
Nu sitter jag här och väntar på att Jossan ska komma och hämta mig, sen blir det middag med min favorit som jag också saknat som tusan. Har inte träffat både Jossan&Annie på ett antal veckor.. och det känns vill jag lova! Så även det kommer bli hur bra som helst.

Världens sötaste Nellie.


Grilla.

Gårdagen var nice. Förfest hos Jonna, sedan hos Emelie och tillslut hamnade vi på Mobergs. Jag hade riktigt roligt vill jag lova. Som nästan alltid nu för tiden.
Tyvärr sov jag asdåligt inatt. Stängde ögonen runt 4.30 och redan då hade det ju blivit lite ljust ute.. så jag sov 2 timmar och sedan låg jag mest och vred på mig. Roligt? Nej.
Fast när man sedan kliver upp och möts av detta underbara väder, så kan inte lite sömn rubba ens underbra humör! Jag älskart.

Nu ska jag strax iväg ned till brorsan med resten av familjen. Vi ska grilla! Kommer bli så jävla gott och mysigt. Sen senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Hade en bra plan, men så verkar det inte riktigt bli nu. Too bad. Så det blir kanske lite häng med Jonnis istället. Får se!

Puss!

Ut i solen, vänner!

Morgonen har spenderats i köket med mina kära, men sjuka, bröder. Och även mamma&Therese. Jag vet inte hur många gånger jag tänker hur sjukt störd,
men underbar,
min familj egentligen är.

I alla fall, musiken pumpar så där galet högt ur högtalarna just nu och vädret
utanför fönstret är helt gaalet underbart! Så.. här tänker jag inte sitta länge till,
utan jag ska strax ned på stan och träffa Jonna. Brabrabra!

Ikväll blir det repris på förra helgen - som Jonna så fint säger. Me like.


Torsdaaag.

Hej&Hå!

Dagen har inte bestått av så mycket annat än att vara dödstrött imorse och sedan jobbat. Fast det var ändå helt okej, absolut. Sen blev det en promenad med Emelie, vi satt i solen och åt glass. Kan man säga att man älskar det här vädret för många gånger?
Nu sitter jag hemma hos Emelie och väntar på att hon ska käka klart. Sen blir det ytterligare en promenad för att få i oss en latte.

Puss!

Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara.



Jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.

Sunshine.

Vilket fint väder det har varit idag! Helt underbart, har spenderat nästintill hela dagen ute. Lovely. Det blev först en sväng på stan med brorsan, karolina&nellie. Sen hem en snabbis och sen iväg för att träffa emelie. Ned på stan igen, och det blev lite shopping - en finfin väska och en supersöt biniki. Blev även en skagenbaugette på landkrabban och sen satte vi oss i solen med kaffe. Hur mysigt är inte det!?