oncontextmenu="return false"

Du var aprilhimlen.

I tisdags efter jobbet fick jag mysa med ingmarie, alexandra och camilla. Fikade och pratade bort ett par timmar. Så fruktansvärt fina människor så jag smått dör ibland. Igår spenderades kvällen med älskade josephine, lite shopping, middag och bah hade det allmänt bra. Fick även krama min birthday-girl. Idag är jag så övertrött att jag skrattar åt minsta lilla, underbart eller fruktansvärt irriterande för andra, haha. Imorgon är det äntligen fredag, som jag längtat!







Du slukar mina dagar och plockar upp det jag förstör.

Ligger nyduschad i soffan och lyssnar på Melissa Horn Live på cirkus, älskar mellansnacken, så jädrans fint. Jag var på en av hennes spelningar för ett par år sedan, och jag minns att jag även då älskade de där mellansnacken så fruktansvärt mycket. Hon är bra på det, och på att sjunga, och på att skriva. Bästa Melissa Horn.

Dagarna rullar på och även om det bara är måndag, så är det snart helg och äntligen ledighet. Underbart. Det mesta känns så fint just nu - fick massvis med härlig feedback från en förskolelärare (som även håller i utbildningar) som idag var på jobbet för att se hur jag och alexandra jobbade. Älskade alexandra fyllde år igår, och tog med sig tårta och muffins till mig idag på jobbet. Fina fina. Och imorgon efter jobbet får jag hänga med bästa ingmarie, och sedan på kvällen får jag träffa min bästa vän. På lördag får jag dricka vin i bra sällskap och dansa natten lång. På söndag får jag kramas med mitt hjärta nellie, som även då kommer vara mitt sovsällskap. I maj får jag träffa min andra halva.

Och ja. Fint bah.


The coffees never strong enough.

Paniken som uppstår när man vaknar 05.53 och inser att man vid den tiden egentligen skulle ha varit på jobbet och öppnat, och att det första barnet kommer om en halvtimme, är inte okej nånstans. Stressad till tusen. Men trots det, så lyckades jag hinna till jobbet 6.30. Applåder till mig. Efter jobbet har jag hängt med jessica och ikväll ska jag bara äta gott och glo på serier. Imorgon blir det jobb för 13onde dagen i rad, så det är bara att kötta sig igenom helgens och nästa veckas jobb, sedan får jag äntligen sova! Åh vad jag längtar efter nästa lördag, sömn + fira jessica. Det kommer bli en grym helg då!













inget kan röra oss.

Och så var det söndag. Dagen har bestått av jobb, då vi grillade ute i solen. Hur mysigt som helst! Sedan har jag hängt med jessica resten av dagen och kvällen. Vi har ätit middag, spelat spel, druckit te, köpt 8 trisslotter (vinst på 3 styckna, alltid något!) Toppen dag helt enkelt! Nu ska jag strax duscha, ha mitt vardagliga godnatt-telefonsamtal och sedan soooova i en nybäddad säng. Fint.






Lördag.

Så sitter man på jobb nr 2 igen. Dagarna däremellan har spenderats på jobb 1 med mina fina kids. Så på dagarna köttar jag på och på kvällarna ligger jag i soffan med feber. Kul. 6 jobbdagar är snart avklarade och "bara" 13 jobbdagar kvar innan jag får en ledig helg. Jag längtar.

Och förresten, att gå till jobbet i "snöslask-stormen" imorse var en mardröm. Jag ville dö lite halvt.


Workiliwork.

Kom till jobbet för en stund sedan, och nu är det kaffe och micke&molle som gäller. Stört längesen som jag såg den filmen, älska Disney! Ah men helt okej morgon som sagt! Och solen skiner ute, så detta bådar gott för en bra dag!


alla har vi fastnat hos nån någonstans.

I fredags hade jag en mysig dag och kväll tillsammans med finaste Josephine. God mat, kortspel, vin och massa skratt. Bäst. Igår var det påskmys hos min bror med familjen, åt alldeles för mycket men ack så gött det var. Idag har jag varit duktig och städat, tvättat och handlat. Sicken bra hemmafru jag skulle vara! Även en ciggpaus med Jess har hunnits med. Men nu är det lugna puckar som gäller - godisätande och serien alcatraz. Grymt. Vill ha det så slappt som möjligt, för sedan blir det jobb 19 dagar i sträck. Hejudamig. Men bah kötta sig genom det, cash is king.






This life. (men det här är ju skinkost!?!??)