oncontextmenu="return false"

So wet this fire dry.

Dagen började med historia, då vi istället fick plugga på ett psykologi-prov som vi senare skulle ha. Provet gick väl sådär skulle jag tro, meen man vet ju aldrig. På lunchen blev det ned på stan med Annie&Lollo för lite småshopping, blev underkläder&linne. Lovely. Och sedan en ceasarsallad på Landkrabban, sjukt gott vill jag lova. Upp till skolan igen för eget arbete på svenskan och sedan redovisningar på engelskan.

Imorgon är det valborg, men också mösspåtagning för oss treor. Lite halvmysigt så där. Sedan blir det chill i parken, och kvällen kommer bestå av grillning hemma hos Emelie med härligt folk! Great. Dagen och kvällen lär gå otroligt fort tror jag, och sedan är äntligen den efterlängtade torsdagen här. Älsk.

Nu ska jag sätta mig i solen igen för att plugga lite filmkunskap, tjing!


No.. don't get yourself in situations,
no.. don't get yourself in situations,
darling, that you can't handle.


Don't try to change my mind,no.

Kvällen igår började med att Malin kom till mig och gjorde hennes vanliga rutin när hon är här - gå loss på hårsprayen och skratta åt underbart vackra bilder&filmer. Sedan kom Lollo, och vi for vidare till Emelie där även Anna var. Vidare för att möta upp Sandra på vägen till Lännis, där Annie&Jonte redan befann sig. Blev lite härligt förkrök, och sedan blev det mobergs hela natten där rumpor skakades ordentligt. Härligt.

image501image502
image504image505
image503image506


Idag har det varit chill i parken med Emelie, Annie och Lollo. Riktigt mysigt, även fast solen ofta låg bakom molnen.
Nu är Emelie påväg hit, och vi tänkte fortsätta chilla. Dunderskönt!

Hejhejhej.

Mina två solsken.

image498
image499image500

Inatt finns ingen väg tillbaks.

Igårkväll var jag dundertrött och slocknade redan vid 22, det är riktigt ovanligt för min del måste jag säga, och definitivt när jag är ledig dagen efter. Så imorse vaknade jag runt halv nio och var riktigt pigg (vilket också aldrig händer så pass tidigt). Så de senaste timmarna har jag spenderat ute i den galet varma solen, pluggat lite och bara chillat. Ska strax åka med mamma och hämta oliver&leo på dagis, sedan ska jag till skolan en sväng. Kvällen lär nog se ut som de flesta kvällar gör nu för tiden - plugg.

Imorgon blir det utgång med härligt folk, och jag är taggad, yes I am.

8 dagar kvar.

Skolan idag har nog varit som den oftast är på onsdagar. Svenska, religion, lunch (då det blev en snabbis på stan med lollo&lännis), marknadsföring och sist filmkunskap. Och jag kan väl säga att den enda lektionen som kändes givande var svenskan. Men så kan det vara ibland.
Efter skolan blev det ner på stan igen för att klippa mig, så nu ser det riktigt fräscht och härligt ut. Toppen. Och nu sitter jag här och trycker i mig middag, för att sedan orka plugga lite filosofi. Roligt.

Nejdu, nu blir det ut på altanen. Tjing!

En dold talang, ohja.

Min käraste vän Malin aka sväljarn aka skogsmulle är en riktig kalasbrud,
men hon är också en jävel på att fota riktigt bra bilder... eller?
Just take a look.


image493
image496
image497
image494

I aprilsolen.

Lördagskvällen blev till en liten roadtrip med annie, jonte, ante och alex till vallentuna. Slutade väl lite sisådär, men men.. två förbannande tjejer kan ibland vara sött det också. Hmm.
Igår var det tänkt att jag skulle plugga galet mycket, men vädret var för fint för att sitta inne vid datorn. Så mycket plugg kan jag inte säga att det blev, tyvärr.
Idag har dagen bjudit på filmkunskap och samhällskunskap. Ingen marknadsföring, vilket betyde att vi slutade klockan ett när vi egentligen skulle gått till fyra. Ja, men sånt är tammefan riktigt skönt. Så jag och Lollo drog ned på stan.. jag hittade som vanligt massa saker som så fint fick följa med hem. Och sen chillade vi i solen en lååång stund med glass, det är ju så underbart! You gotta love it. Det är nu man verkligen längtar efter de där varma sommardagarna och de sena varma nätterna, oh.

Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg, tjingtjing.

10 dagar.

image492

To be with you.

Imorse blev jag väckt av min käre bror som kommer in i rummet och sjunger förjävla fult plus att han ber sina barn att dra av mig täcket och kittla mig, enbart för att väcka mig så hemskt som han bara kan. Syskonkärlek på hög nivå, jag vet.
Blev sedan att hoppa in i duschen, för att sen dra mig ned på stan för att träffa Jossan. Blev lunch och sedan lite småshopping - läppbalsam, örhängen, ansiktsmasker och solglasögon. Härligt härligt.
Hur kvällen blir vet jag inte riktigt, har fått ett litet erbjudande.. men får väl se om jag hoppar på det.

Pusspusspuss.

Johan kan det där med dikter! Sött.

Pernilla den lilla. älskar du att grilla?
Nog vet jag att du kan breaka! Du gillar att gå ut och shaka!
Skaka bröst med hes röst! Din flickeröst är alltid en skön tröst!
Visa dig gärna så kameran ser! Det vore en stjärna mer!
Gå nu hem med lyckosång, om inte.. får du Johans kallsång!

Have you got it in you?

Min kära distansdag har gått ut på att vara i skolan vid tolv för att göra ett prov i marknadsföring, som verkligen bara gick sådär. Sedan småchillat med lite folk, ätit årets första glass och gjort ännu ett prov, filosofi, som gick hur bra som helst! Skönt.
Väl hemma väntade två busungar på mig, och efter att ha lekt tjuv&polis alldeles för länge så sitter jag nu här med projektrapporten och religion. Och så lär nog resten av kvällen se ut, roligare än så blir det bannemej inte. Trist.

2 veckor.

Någon som kan ge mig nånting.

image488

A hundred thousand words could not quite explain.

So you run, so you run..

Klev upp runt 10 imorse, för att sedan träffa Annie och ägna nån timme på trafikskolan där vi gjorde lite prov. Duktiga som vi är. Sedan tog vi en sväng på stan där jag hittade lite saker - en väska, tröja, örhängen och nagellack. Great. Väl hemma pluggade jag lite samtidigt som jag halvsov.. marknadsföring är inte alltid så uppiggande, fy bubblans. Nu blir det chill framför tvn, desperate housewives och naturgodis. Bra grejer det!

Pusspusspuss

Jossitoss.

image489

Jag saknar dig.

You see me rollin'

Somnade med ett grymt dåligt humör igår, men vaknade upp till en bra dag med ett strålande humör istället. Härligt. Varit på stan med mamsen idag. Köpt jacka, lite doftljus och skor, så nu har shoppingbehovet stillat sig lite igen. För stunden, hah. :) Sen har jag även pluggat lite och chillat ett tag genom att prata med världens bästa anton, och nu väntar jag på att Emelie ska traska hit och fördriva ett par timmar med mig.. men hon är ju segast, så ;>

PUSS,

En skymt av solen, doft av vår.

Dagen började med att dra till skolan med trötta ögon. Hade engelska i en timme och sedan från 11 till 14.25 var det en fet håltimme, som fylldes med lunch på stan med Lännis och sedan lite biljettförsäljning i centralkorridoren till vår studentskiva. Tror nog att vår skiva kommer bli guld! Absolut. Sedan blev det idrott och sen en halvtimmes onödig religion. En riktigt slapp dag iaf, och det är ju galet skönt att vara ledig på måndag&tisdag. Långhelg, älskvärt.

Ikväll blir det nog chill tror jag, men man vet ju aldrig om något annat skoj dyker upp. Hejhejhej


Tick tack
allt är skivat och sockrat
och upplagt
allt är minus och plus, på en skala
säg tack och förlåt och betala

Tick tack
ditt hjärta behöver en livvakt
allt är tänkt, allt är gjort
allt är redan sagt, allt är drömt
allt är upptäckt och kartlagt

Kom sommarnätter under stjärnor, kom.

Nu är jag fit for fight igen, eller ja.. nästan. Gick upp tidigt imorse för att dra till skolan iaf och jag blev galet besviken när jag kikade ut genom fönstret. Våren, var tog den vägen? I alla fall så var det faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i skolan. Dagen rullade på med svenska, sedan religion.. (då jag mest bara roade mig genom att lägga saker i annas hår, för nej, det var ingen rolig film vi kollade på) och sedan lunch.. då annie&jag insåg i matkön att vi inte var sugna på varken blodpudding eller potatisbullar. Så vi drog och smällde i oss pizza istället, gottgott. Sedan tillbaka till skolan för marknadsföring och sedan lite jobb med projekt arbetes rapporten.
Väl hemma har jag småpluggat lite och chillat framför top model med cola&popcorn. Min nyttighet bara fortsätter... verkligen.
Nu blir det prata i telefon en stund och sedan sooooova, för imorgon tänkte jag plugga järnet. Absolut! (Vi kan åtminstone hoppas..)

PUSS.

Sjukling.

Hej & hå,
herregud vad dålig jag har blivit på det här med att uppdatera. Gosch. Men nu har jag varit sjuk sen i onsdagskväll och självklart är det magen, vad annars lixom? Och jag är redigt trött på det må jag säga, men det är väl bara att stå ut och försöka göra det bästa utav situtionen. Vilket alltså är att ligga i soffan och se på oändligt många serier och sova, dag in och dag ut. Det är inte roligt tillslut, tro mig.
Men idag är jag lite piggare iaf, men någon skola imorgon är tveksamt det. Suck.

Nej, nu blir det soffan och ännu en film.
PUSS!

Mr. Anton Claesson <3

image487