oncontextmenu="return false"

Brumbrum.

Hejhejhej.
Att man kunde bli så trött i huvudet av en intensivkurs trodde jag minsann inte. Gårdagen bestod av teorilektion, dubbelkörlektion, teorilektion, körlektion och sen ytterligare en körlektion. Gosch. Jag somnade i soffan kl 20 igårkväll, sov en timme och sen vaknade jag för att gå och lägga mig i sängen istället. Rådäckade vid halv tio, fett skönt, min vän.
Och dagen idag har väl inte sett så himla annorlunda ut, egentligen.. teorilektion, körlektion, teorilektion och sen körlektion igen.. och nu är jag äntligen hemma. Sköntskönt vill jag lova. Men ska strax dra igen, hah, blir att käka middag med Emelie. Myys.

Tjing på dig!


alla känslor slog och sprängde hela vardagen full med hål..

Jag kliver innanför dörren hos min bror och stannar upp
en sån välbekant doft
en doft som jag längtat till, njutit av och älskat
men som nu gör att hjärtat rivs upp på nålar av saknad
"jag har en ny parfym, visst luktar den gott?" klämmer min bror ur sig
och allt jag gör är att hålla för andan och nicka

det är ju din parfym
vad är oddsen för att han skulle ha just din parfym på sig?

en film med innehållet av alla våra mest värdefulla stunder tillsammans spelas upp i huvudet
och allt blir så tydligt - du&jag, smakerna, rörelserna, dofterna, tankarna
vad jag kände med dig, för dig

jag kan förneka det hur mycket jag vill
men du gör fortfarande ont

(jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
jag skulle alltid svara när du kallade på mig
jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
jag skulle alltid, alltid, alltid vara..)

Shake it til the moon becomes the sun.

Gårdagen var nog det roligaste på länge! Så enormt mycket folk kan det knappast ha varit på Mobergs förut, galet. Hade nästan alla underbara vänner där också, då kan det inte bli bättre! Efter lite för många drinkar&shottar och dans hela natten, så traskade jag och emelie hem med trötta fötter. Var väl hemma runt 5.. att det alltid tar sån tid för mig att komma hem, haha.

Men idag är jag trött som jag-vet-inte-vad, riktigt hemskt! Men jag lyckades iaf att hitta orken till att åka till Kerstin, då vi pratade om min introduktion. Blir nog bra det där. Sen dess har jag bara legat i soffan, pratat i telefon och käkat middag.. och ikväll ska jag vara barnvakt åt Oliver&Leo. De vill nu att jag ska gå ut med dem och spela fotboll, jag ooooorkar inte...

..

You fucked me up really good, honey.
But I'm still here and I'm still alive.


Can you take me higher to a place with golden streets?

Gårdagen blev spontan och rolig. Emelie och jag drog upp till donken runt sju för lite käk, efteråt tänkte vi gå en promenad och hamnade tillslut hos Annie där vi förgyllde ett par timmar med massa prat, myys. Sen på vägen hem tänkte vi bara träffa Stefan&Dennis för att säga hej, men det blev ett flera timmars långt hej på trädgårn där grabbarna bjöd oss på dricka och det var nog längesen som jag skrattade så galet mycket. De är verkligen sjuka de två. Sen kom jag nog hem runt två skulle jag tro, då var sängen verkligen efterlängtad! Myysigt.

Imorse var inte riktigt lika mysigt.. vaknade runt åtta av att Leo hoppar på mig och skriker "Piiiiiiiiiiillan vaaaaakna, det är morgon!!" Fruktansvärt. Men men, har i alla fall än så länge varit och handlat med brorsbarnen&mamsen. Sen senare blir det en sväng på stan med Emelie. Hon behöver en partyblåsa inför morgondagens bravader, vi får väl se om det finns något i denna lilla stad.. :)

Faded pictures on the wall.

I måndags blev det en fika tillsammans med Annie och Lännis på Landkrabban, riktigt mysigt. Har saknat dom båda två galet mycket! (även fast lännis är en jävel på att klaga på skoskav - stå ut kvinna! vill man vara fin får man lida pin) Sen blev det även en tripp upp till Roden (!), vi försökte få en skymt av vitryssarna.. men där var dom minsann inte. Nehepp. Tänk att det var ett helt år sedan som vi var i vitryssland, sjukt vad tiden går.
Igår.. vad hände då.. jo, det blev chill och sen även körlektion. Great great.
Och idag skulle jag ha tränat med min käre bror, men det ändrades till imorgon, för att han hade "ont i huvudet" idag.. pfft, latmask är vad han är. (kommer från rätt käft...arå) Så istället blev det chill nere på stan med Emelie.. och sen har jag varit så duktig och städat hela mitt rum.. dammat, dammsugit och plockat undan. Jag är så värd en chokladkaka! Fast den åt jag upp innan jag ens börjat städa, aja. Ikväll blir det att umgås med Emelie igen, ja men det är toppen det!

Vad händer mer då?
Hmm, har nytt jobb på G och nästa vecka börjar även min intensivkurs så att jag kan få det där förbaskade körkortet någon gång.

Det går bra nu, kompis.

Hjärtat brinner, jag springer.

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig.
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

Du förstörde min tillit till dig.

Helt ställd.
Jag förstår bara inte och jag vet inte vad jag ska tro på längre. Jag hoppas du förstår
att du har precis gjort det omöjligt för mig att någonsin tro på något du säger igen.
Lögnare.

Har du några lögner kvar att pudra dina svar..

Där i alla dina vackra ord, ser jag vad jag fick och vad du tog.



Guldklimpar.

Min kära familj filmade en hel del när jag tog studenten, och idag satte jag mig i soffan och kikade på den stora dagen. Och oj vilken stor känsla av saknad jag fick i hela kroppen. Det var så underbart att se och höra oss när vi stod helt lyckliga där på flaket och skrek om hur jävla bra vi är, ett stort leende sprack upp och jag blev riktigt glad.

Jag saknar den dagen och jag saknar er, mina puckon.


Cypern.

Cypern -08

värme. sol. bad. för mycket mat och alkohol. hård säng. myro-androu. födelsedag. brorsans "tvilling". deeptalk. hög musik. full på arlanda. partfyllda nätter i ayia napa. keo. en viss ''någon'' som ramlade ur badkaret. militärövningar. donkey. förföljda under en hel kväll. kortspel. kamerakåt. ödlan&gräshoppan. princessplåster. therese's jäkla pose. tant-strand-outfiten. "iiiih". pöke. bråk som cyklop. brorsans nya badmadrasstrick - "korv med bröd" (där jag var korven och madrassen brödet.. nej, det var inte roligt..) "-vad lider du av? -dig som alltid"

therese- tequila och jag shottade en ouzo
(och sen när blev mitt namn tequila? var nog lite för mycket för kära therese där tror jag...)

mamma- är inte det där timon och hubbabubba?
jag- nej.. det är pumba

therese- jaha, här sitter jag mellan dom griniga syskonen lundberg.. jag vågar nästan inte prata. ska jag vara tyst?
jag&fredde samtidigt- mmmmm...

en stor duns hörs ifrån badrummet
fredde- men dog han där inne eller?
mamma sätter sig, tänder en cigg och säger: äh jag vet inte

Det var helt galet underbart, det var längesen jag hade så extremt roligt och jag skulle göra mycket för att få åka tillbaka dit nu på direkten.





Home again.

Honey, I'm home!

Kom hem tidigt imorse och efter att bara ha sovit så jävla få timmar de senaste dygnen så orkar jag inte skriva ett dugg just nu. Förkyld är jag också. Så bilder och allt sånt kommer senare, för nu ska jag lägga mig och glo på film och sova resten av dagen och kvällen.

Men en sak är säker - jag vill tillbaka till värmen!!

Hon ska resa nånstans...

Just nu sitter jag och kikar på Idol. Haha, det är så galet roligt att se de människor som nog aldrig riktigt har hört sig själv sjunga. Man skämms nästan lite åt dem.
Efter Idol har jag tänkt att duscha och sedan försöka packa klart min redan allt för fulla väska. Sen kanske jag även hinner träffa Emelie en snabbis.
Men imorgon bär det härifrån, ifrån Norrtälje och ifrån Sverige. Det ska bli så galet skönt att få ligga på stranden, äta god mat, bada, dricka härliga drinkar och bara..vara. Dunderbehövligt!

Så kära vänner, vi hörs nästa lördag då jag kommer hem igen, förhoppningsvis lite brunare och med nya minnen. Ta hand om er och sakna mig inte allt för mycket nu va!


( och jag måste även gratta min kära mamma, min älskade anton och min vapendragare lollo som allihopa fyller år på lördag! grattis i förskott )

It sounds so damn good, really really damn good.

Dagen har spenderats med världens bästa Josephine, det blev fika och även lite lite lite shopping - ett linne, underkläder och en ipodladdare.
Just nu sitter jag och rensar min ipod samt fyller på med ny härlig musik till Cypern.. min käre bror har även kommit med en lista på massa låtar som han anser ska läggas in (vissa av hans önskemål av låtar låtsas jag om som dom inte står på den där listan... ibland har han bra musiksmak och ibland.. ja.. då vet jag inte)
Ikväll måste jag även börja packa, annars lär jag springa runt som en idiot imorgon och stresspacka. Jag som hatar att packa, jag glömmer alltid något. Men äh.

I februari ska det komma en till Ms. Lundberg till världen. Min bror ska bli pappa igen, Emma ska få en lillasyster och jag ska bli faster igen. Fan va mysigt. (och sen är februari en riiiiktigt bra månad, absolut)

När bomben faller vill jag vara där du är.


Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Jag behöver dig, stå ut med mig.