oncontextmenu="return false"

who's that girl

Jag hade en grym kväll igår, Johnossi var grymma, mina vänner var grymma och ja. Det var guld helt enkelt. Kom hem efter 3, somnade vid halv 7. Vad gjorde jag? Eh, åt pizzarester (to die for) och pratade i telefonen. Väldigt vettigt att göra så pass sent, ja. Och som vanligt vaknar jag alltid och har ont någonstans efter en utekväll. Nu är jag öm och svullen på ryggen, mitt knä är svullet och uppskrapat, blåmärken på hela benen... ja, det tyder på en lyckad kväll.

Idag har jag varit trött. Men ja, på't igen bah. Ska sminka mig och sedan blir det middag&vin med annie. (men det är märks att man inte är 18 år längre, då pallade jag tvådagars hur lätt som helst. no prob. nu är jag halvdöd.)

Johnossi

Snart kommer jess&co med pizza, och därefter blir det vin och sedan Johnossi på mobergs. Det lär bli en guldkväll om ni frågar mig. Och så håller vi tummarna för att jag inte är död imorgon.

Sitter ute på jobbet, druckit upp kaffet o...

img_0223 (MMS)

Sitter ute på jobbet, druckit upp kaffet och solen lyser. Det känns som vår. Jätteskönt. Om ett par timmar väntar en bra helg med bra människor. Guld


we're the people, the lucky with the fragile bones

Idag är jag är ledig, har dock varit uppe sedan kl 9. Har varit hos veterinären med smilla och mamma, och resten av dagen har spenderats med Jess - en sväng på stan, lite bullar&kaffe hemma hos mig och sedan solade vi lite. Guld. Nu tänkte jag städa lite och sedan äta köttfärssås&spagetti, göttans. Kvällen kommer spenderas med Jess igen, lyssna lite på Johnossi och peppa inför imorgonkväll.


man måste dö några gånger innan man kan leva


badabapapa bapadapa

Jadu, dagarna består mest av jobb och sen kanske inte så mycket mer roligheter, därför uppdateringen är ganska så kass. Men kom hem för en liten stund sen och har precis beställt två böcker, har ju läst alla böcker jag har, och nu läser jag om en bok som jag redan läst två gånger. Vore skojsigt med lite nytt vaa. Så det fick bli "elsas värld" som är fortsättningen till den underbara "elsas mode", och sedan "the carrie diaries" som är om den yngre carrie i sex and the city. Lär bli good.

Nu tänkte jag laga lite mat, jag är hungrig som få!


Efter jobbet hämtade mamma mig, så nu sitt...

img_0217 (MMS)

Efter jobbet hämtade mamma mig, så nu sitter jag hemma hos henne och myser. Och ja, som alla märkt är snön här. Dock jublar inte jag över det.. det är ju bara oktober. Dock lite mysigt att bygga snögubbar med barnen på jobbet.


I still wish you the best with a "fuck you"


like it actually means something to you

Förmiddagen spenderades som sagt på djursjukhus i stockholm. Väl hemma så blev det en sväng på stan och även en tidig middag på ett glas med annie. Väldans trevligt och det satt som en smäck! Imorgon blir det jobb och sen får vi se vad helgen har att bjuda på.

everything's the way that you left it, I still haven't slept yet

Efter att ha tvättat, diskat en monsterdisk, vikt kläder, dammsugit, duschat och glott på kungarna av tylösand, så ska jag nu krypa ned i en nybäddad säng och läsa lite. Drömmen.


even after all this time, nothing else I ever find in this whole wide world - can shake me like you do

Dagen har bestått av en tidig lunch med älskade jossan, jobb och nu håller jag på att tvätta&städa. Lite duktigt tycker jag allt. Imorgon är jag ledig, så ska in till albano djursjukhus i stockholm med mamma och simba. Simba ska röntgas bah. Sen ska vi även åka och kika på jacka och skor. Måste haaa.


sometimes autumn is confusing and I know exactly how you feel


Jobbade 8-17 idag, och när alarmet drog igång imorse var jag pigg. JAG var pigg. Det händer typ aldrig vill jag påpeka, jag snoozar gärna i 70 år innan jag går upp. Alltid varit så. Nu ligger jag nedmyst i soffan med chips och tänkte inte röra allt för mycket på mig just nu. Imorgon hoppas jag på frukost med jossan och sedan workiliwork.

parts of you are parts of me


this cocaine makes me anxious and all this liquor makes me sad

Idag har jag bara jobbat och sedan träffat mamma en stund. Börjar dock känna mig lite sjuk faktiskt, ont i kroppen, halsen och grejer. Jag som varit så mallig över att jag inte blivit förkyld sen jag började jobba på förskola, med tanke på att ungarna där typ alltid är förkylda, men tji fick jag tillslut. Tänkte försöka få i mig massa c-vitaminer och såna grejer, så kanske jag slipper nån jobbig höstförkylning.

Nu blir det strax en varm dusch, sen lite tvkikande och försöka somna i vettig tid.

you can break everything down to chemicals, but you can't explain a love like ours

Veckan har mest bestått av jobb, och även så idag. Och fasen vad kallt det börjar bli nu, imorse när jag cyklade till jobbet ville jag dö lite grann. Typ, nästan iaf. Ikväll har jag tagit det lugnt, ätit god middag, glott på idol och nu ska jag måla naglarna och mysa till nån film. Imorgon bär det av till almunge, till min bror, för födelsedagsfirande av Leo. Äta tårta och bullar, det är min grej det.


Birthdaykid.

Min finaste lille Leo fyller 5 år idag, gulle.


Big P & Lil' J

Lördagen bestod av jessica och vin, och ingenting kan gå fel då! Tillslut hamnade vi på mobergs där vi dansade hela natten. Hur bra som helst. Igår var det dock så lugnt som det kan bli, trött tjej. Chillade med min bror ett tag, men annars gjorde jag inte allt för mycket. Och idag har jag bara jobbat, så nu sitter jag här framför paradise hotel med magont. Paradise är kul, magont är inte kul.


Laughing through the day, speeding through the night.


there are times when we question the things we know

Igår var det ju marknad. Blev en massa strumpor, två par örhängen, tryckte i mig 4 munkar och även langos. Inte fy skam det inte! Idag har jag bara jobbat, mådde lite halvdant imorse på jobbet och trodde att jag skulle få ett migrän-anfall. Men det gick över, det tackar vi för!

Kom hem för en stund sen och nu har jag precis tryckt i mig lasagne. Gött. Ikväll blir det choklad och film, jag är trööööttis som nästan alltid.


för dig ska jag göra det tusen gånger om


jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks

Ledig idag. Och jag har redan hunnit sett en stor älgfamilj, räddat en hund som rymt som stod mitt på vägen, kallat ägaren till hunden för idiot, handlat och nu är jag hemma. Jag ska storstäda, plugga och göra lite nytta tänkte jag, så fort jag slutat trycka i mig massa vindruvor bah.

Imorgon ska jag och annie köpa strumpor på marknaden, det gör vi varje år. Det är vi och strumporna. Och munkarna. Sött.


sunday

Söngen har spenderats hos min bror - ätit kladdkaka, spelat wii och singstar med emma, gosat med nellie och ätit god middag. Sen ikväll har jag glott på serier och nu har jag precis duschat, nästa - sängen. Bra söndag.






fredagsmys bah

Efter en lång dag med jobb, så ligger jag nedbäddad i soffan, äter glass och glor på idol. Nöjd och trött tjej.