oncontextmenu="return false"

Pour me a glas of wine, join me tonight.

Fredagen var toppen med grymt bra tjejer. <3 Och kvällen avslutades, självklart, på Statoil med käre Pontus. Great.

image427image428
image429image430

Gårdagen var inte alls lika rolig, men sånt får man stå ut med.. chillade och svullade i alla fall hela lördagen, orkade inget annat vettigt.
Kom nu precis hem från Flygis. Annie och jag har handlat inför imorgon och det här kan nog blir riktigt bra, absolut. Nyår har kännts så himla oplanerat de senaste dagarna, men nu är det mesta fixat och det här blir great. Hemma hos mig med härligt folk, god mat och dricka. Perfekt.

Nej,nu blir det middag. PUSS

21.44

Annie, Lovisa, Malin, Lovisa och jag.
Favoriter.

vi ses på dansgolvet, PUSS.

malin citerar lollo: malin vill låta intelligent :D

It's gonna be brilliant.

Bokat.
6 dagar kvar.


What was that line in that one movie? When he looked at her like it would last forever.
Said to her face that he'd do whatever it took to be her love above all what he wanted most.
Credits rolled. Curtains closed. Then you whispered in my ear, together we're one in a million.

Stand alone in your eyes

Det blev en tidig morgon, hade lite svårt att komma upp, men tillslut satt jag där på bussen påväg in till sthlm tillsammans med Annie. Reorna var grymt tråkiga och jag hittade inte mycket, bara ett par nya pumps. Men det var nice ändå det. :)
När jag kom hem kikade jag på Desperate Housewives och småsov medan jag hörde hur mina brorsbarn stökade ned så gott de kunde i mitt rum. You gotta love them...

Imorgon blir det utgång, förfest här och sen drar vi iväg för att skaka våra rumpor natten lång. Tagga,vänner!


See my feet on the ground
But it feels like the worlds gravity drowned
When I'm with you I'm high

Stars came falling on our heads.

image426

Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once


You are my sweetest downfall

Sweetest.

Julafton var fylld med mys, människor, mat, kalle anka, julklappar, skratt och sjukt nervösa barn. Ibland har jag verkligen världens sötaste familj och släkt. Mihi.
Fick massa fint och inget kunde egentligen ha gjort den dagen bättre, eller jo - SNÖ. men men.. Visserligen hade jag också velat haft tid att träffa Annie&Lollo, men jag hann tyvärr inte det =/ Som tur var fick jag umgås med Lollo idag och träffa Annie en pytteliten stund.

tomten- fan,jag glömde säcken..... HOHO JAG KOMMER SNART IGEN.

image414image415
image416image417
image419image420
image421image422
image423image424
image425

Jag känner på mig att detta lov kommer bli grymt bra. Härligt.
Man ler lite extra när man tänker på det.

Vi är dom som är kungar om natten på krogen.

image413

Kom ihåg mig.

Ibland rinner bägaren över och man tappar orken&lusten till att försöka mer. Jag antar att det var det som hände igårkväll, bägaren rann helt enkelt över och det sved lite grann. Jag kanske bara är väldigt känslig av mig och att detta egentligen är en sån smågrej. Men ändå så känns det. Var tog vi vägen? Var tog ni vägen? Jag har verkligen försökt så gott jag kunnat för att hålla kvar det lilla, men det är svårt när man direkt inte får så mycket respons tillbaka. Då börjar man bara fundera på vad det är man egentligen försöker hålla ihop..

Men det här är ju bara ett litet hinder på vägen, visst? Vi kan klara det?

Turn to light.

Morgonen började med trötta ögon, men det var bara att pallra sig upp och dra till julavslutningen. Snack&sång i aulan och sen fika+lekar tillsammans med tvåorna. Ganska myys. Sen drog jag till tandläkaren, var väl där i kanske 2 minuter? Vidare ned på stan för att köpa de sista julklapparna, Lollo joinade mig och det slutade med att vi tjockade i oss pizza. Great. Känns grymt bra att vara klar med julklapparna iaf, wiho. Finally.

Kom hem och julgodis lagades för fulla muggar i köket och julmusik spelades. Lite halvmysigt så där faktiskt. Sen spenderades det ett antal timmar vid köksbordet med brorsan och therese. Brorsans poser och therese desperata försök om att kunna nudda nästippen med tungan förgyllde allt, lätt.
Enligt min bror ska jag bli brandman eller pilot. Varför får jag en känsla av att det är något han själv skulle vilja bli? Hmm..

Jullov,äntligen,jaaa.



Gömda bakom stjärnor vid vintergatans kant

image410

Jo, jag lever.
Men stressad som bara den över fyrahundrasjuttiotretusen saker. Hur ska jag hinna?
Har alldeles för mycket tankar i huvudet just nu. Verkligen. Funderingar över allt som vintern gömt, över allt som hjärtat glömt, ni vet. Men i slutänden handlar det ändå om insikt, det vet jag.

Samla på skratt och leenden.

Jag kommer springa in i väggen o ba ramla itu.

image409

Det är så logiskt, alla fattar utom du,
du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu..

13/12

Lucia idag. Gosh, det är ju julafton snart.

Dagen började med att jag sov till elva, sedan låg jag i sängen 2 timmar till samtidigt som jag åt frukost och pluggade. Mysigt. Sen drog jag till Emelie och sen vidare till skolan för att göra prov. Det gick väl sådär, kanske inge vidare förresten. Eller jag vet inte. Äsch skitsamma.

Sen nu har jag precis kommit hem från brorsbarnens dagis. De gick luciatåg, hur söta som helst! Leo måste ha varit den sötaste pepparkakan som jag någonsin sett, haha herregud. Sen Oliver som tomtenisse och självklart hade han på sig sina spiderman-vantar, aldrig utan.

image406image407
image408

learning again

Morgonen började med att jag verkligen slet mig upp ur sängen, var hur trött som helst. När jag är cirka 10 meter ifrån att kliva in i skolan, ringer Lännis och säger "Kom inte till skolan, vi har absolut inga lektioner idag" - men jag var ju redan där och det kändes väl lite halvjobbigt att jag hade klivit upp och släpat mig dit helt i onödan. Men samtidigt kändes det riktigt skönt och på impuls drog jag, lännis och lollo in till sthlm 25 minuter senare.
Jag skulle fixa julklapp till mamma, men istället köptes det en tröja och örhängen till mig själv. Men jag vet vad jag ska köpa åt henne nu, och det kirrar jag här hemma. Vi hamnade som vanligt på donken, och jag var bara tvungen att skicka ett halväckligt mms på gurkor till Annie. Hon äter ju alltid upp mina, och nu kunde hon inte det, så jag tänkte vara lite snäll.. lixom..
Vid två-tiden åkte vi hem, trötta i ben och fötter. Somnade på bussen gjorde jag också, jag lyckas alltid, verkligen alltid.

Men det var verkligen en mysig dag idag,
och jag har fått massa sms hela dagen som man bara ler åt.

Andra advent.

Igår tillbringade jag nästan 1½ timme inne på flygis med mamma, brorsbarnen och therese.. det går inte fort att handla när man har småbarn med sig som ska ha exakt allting, gosh.. sjukt. Brorsan stod utanför och sålde kramar tillsammans med bkv, haha det såg allt för gulligt ut måste jag säga ;D

Idag har mitt shoppingbegär sjunkit lite, varit i Täby Centrum med mamsen. Köptes en ny jacka, hängselkjol, t-shirt och lite annat smått. Sen har jag även blivit klar med lite julklappar, har typ 4 julklappar kvar nu.. så en bit på vägen är jag i alla fall!


Under de 4 senaste dagarna har jag nästan bara lyssnat på en enda låt. Det är sjukt hur mycket jag kan lyssna sönder låtar ibland. Undrar hur många gånger jag har lyssnat på denna låt? Gosh, snart lär jag väl inte ens vilja höra en ton från den låten...

Your fingertips across my skin,
the palm trees swaying in the wind
images
You sang me spanish lullabies,
the sweetest sadness in your eyes
clever trick

8/12

Idag fyller käraste Josephine 20 år, grattis!
Du är guld värd, min jossitoss.

image405

All I know is that you're so nice.

I wish you couldn't figure me out, but you'd always wanna know what I was about.
I wish you'd hold my hand when I was upset. I wish you'd never forget the look on
my face when we first met. I wish you had a favourite beauty spot that you loved
secretly, 'cause it was on a hidden bit that nobody else could see.

Basically, I wish that you loved me, I wish that you needed me.

Onsdag.

Dagens ord:
Hårfilm
Snask

Dagens bästa:
Att Carros humor är likadan som min, WIHO!

Dagens sjuka:
Att Annie har hittat en ny favoritfilm hon.
Haha fyfan.



Dagen har varit ganska chill. Hade inget I-val sista timmen så slutade runt två, men jag orkade inte röra på mig förrän en halvtimme senare. Mötte upp bror min och tog med mig Emmapemma hem hit. :) Emma&jag lagade en gooood kladdkaka och en jädrans god middag, samtidigt som vi dansade&sjöng järnet i köket. Härligt, haha.

Men fan, låt det bli helg.

Give away all the words that I saved.

That's not what gets me..

Inatt sov jag så himla dunderbra. Jag drömde även om Lollo och om mat... Vi var på nån restaurang och jag hade sån beslutångest över vad jag skulle äta, medan Lollo glatt skulle äta en tiger? En konstig dröm.. Fast jag gillar ju mat, och ibland Lollo..så.. haha. ;D

Så var denna helg slut, helgerna går så förbannat fort ibland.. Imorgon är det skola och jag har nationella muntligt i svenska, så idag har jag småtränat lite på talet. Har till och med tvingat mitt brorsbarn att lyssna, men han var nog mer intresserad av chipsen i skålen. Buhu. :( Men det går nog bra det, håll tummarna!

Nu tänkte jag fortsätta min onyttiga helg genom att gå och göra chokladpudding, wihoo.. gott!
Tjohej!

P-p-paaaaaarty.

Gårdagen var verkligen toppen! Tacktack, mina underbaringar.
image400
Sväljmalin.

Idag mår jag väl lite som jag förtjänar, jag är trött som ett as och har ont i exakt hela kroppen. Skönt. Kvällen kommer bli otroligt lugn med massa onyttigheter, filmer och telefonsamtal. Precis vad jag behöver.