oncontextmenu="return false"

Det fanns så mycket att se, så jag släppte taget om din hand.

Dagarna rullar på! Den här veckan har vi workshops på Högskolan för scen och musik, ruggit roligt! Så dagen idag har bestått av workshops på förmiddagen och sedan blev det lunch med min fina basgrupp och lite prat angående vår redovisning på fredag som kommer bestå av teater etc. Roligt! Nu ligger jag här i soffan och väntar på att herrn ska komma hem, så att det kan ätas middag och sedan ikväll blir det mys med ben&jerrys och film. Guld!
 

Sunday.

Och så är det redan söndag, helgen går alltid så läskigt fort! Gårdagen bestod av besök av Antons föräldrar, fika, sjuuukt god middag på restaurang, en hel del vin & drinkar och sen drog vi till O'learys där A's vänner befann sig. En riktigt bra kväll! Idag är vi båda småbakis, så det blir en riktig slapp-söndag med mat och filmer. Mysigt!
 

Now I am alive.

Det här med att börja på om nytt är så jävla min grej. Somnar varje kväll av pussar i nacken, vaknar upp varje morgon med en bra känsla i kroppen och jag skrattar så otroligt mycket. Hela tiden. Det är nånting med göteborgare. Imorgon har jag varit bosatt här i 2 veckor. Det känns som mer. Ingen hemlängtan alls ännu, gött helt enkelt! Men när man får detta sms av alexandra, så saknar jag henne och barnen så fruktansvärt mycket. "Glädjen i arbetet som du och jag hade finns inte riktigt där längre. Känns tomt utan dig, du har varit ett stort stöd för mig under flera år och nu är du flera mil bort. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och så känner jag att du har blivit som min lillasyster. Fan vad kul vi ändå har haft trots alla tokigheter vi varit med om. Men du kommer klara skolan galant, du är som klippt och skuren för att jobba med barn! Saknar dig och dina skämt och ditt babyhair. Känns tomt, väntar på att du ska komma varje dag men aldrig dyker du upp.." Hej gråtfest. Fina älskade alexandra.
 
I onsdags hade vi det första seminariumet, gick jättebra! Jag är så himla nöjd med min basgrupp. Och igår var det en slapp skoldag med några timmars föreläsning bara. Idag är jag ledig och ikväll blir det fredagsmys med tacos och filmer med min fina. Och imorgon kommer A's föräldrar. Mysigt.


Heart skipped a beat.

Hallå! Fredagskvällen bestod av bio, äta lite för mycket popcorn och promenera hem i kylan. I lördags kom Antons vän Erik och till kvällen blev det kortspel, vin och sedan en liten utgång på det. Jag somnade sött runt 4 på morgonen, men tror att grabbarna babblade på tills kl 6. Fan, börjar bli gammal. I lördags blev en typiskt bakisdag, vi tryckte i oss pizza, fruktsallad med glass till kvällen och sedan häng framför tvn. Gött. Igår var jag ledig och agerade hemmafru. Städade hela lägenheten, handlade och sen stod middagen framdukad när herrn klev innanför dörren. Ja, ibland kan jag! Idag är jag däremot en trött tjej, klev upp 5.30 imorse för att bege mig till skolan. Efter lite föreläsningar (då linnea körde hårt på rebus-race via sms. vill påpeka att hon satt bredvid mig och hetsade..) så slutade skoldagen vid 12. Och sen dess har jag myst här hemma med mina kära skolböcker, läst sisådär 300 sidor och föreberett för ett seminarium imorgon. Har lite kvar att göra, men helst av allt skulle jag bara vilja få sova lite..



Ny start.

De senaste två dagarna har spenderats på Göteborgs Universitet, och jag är så peppad och så otroligt glad att jag valde att göra det här. Magkänslan säger att det här kommer bli ett bra gäng år! Och jag är redan så fruktansvärt glad att jag funnit både Linnea och Viktoria. Med vissa människor klickar det så otroligt fort med och det känns som om jag känt dom hur länge som helst (när det bara är ett få dagar..sjukt..) Börjar hitta runt mer och mer i skolans olika hus och i själva göteborg, känns toppen! Nu är vi lediga fram till tisdag, ska bli skönt att få vila huvudet eftersom det är intrykt så otroligt mycket information där. Så nu sitter jag här hemma i soffan och myser, ska göra lite ärenden sen och ikväll blir det troligtvis bio. Livet är bra fint, hörrni.
 

Trollhättan-bo.

Sådärja! Då är man en Trollhättan-bo! Fredagen var väldigt jobbig med att säga hejdå till vissa, grät nog sisådär 40 gånger den dagen. I lördagsmorse styrde min fina bror bilen mot Trollhättan. Att sitta i en bil i 5 tinnar är måttligt segt, men tiden gick fortare än väntat! (Kanske för att jag och Anna var som två bebisar - äta, sova, äta, sova) lördagskvällen spenderades med brorsan, Anna, Anton och några glas vin. Väldans mysigt! :-) Igår blev det en dag i Göteborg för oss, kan nu hitta till skolan (på onsdag är det dags!!) och sen blev det en supergod middag. Idag har jag strosat runt själv i Trollhättan, shoppat lite, och nu ligger jag i soffan med en glas vin medan fina Anton lagar middag åt oss. (Det betyder att disken är min sen.. wie..)

 


I found the place to rest my head.

I fredags var det sista jobbdagen, sorgligt. Saknar redan människorna och barnen. Speciellt Alexandra som fått mig att skratta varje dag i 2½ år. Underbara fina alexandra som har det största hjärtat av alla hjärtan. Igår spenderades dagen med Josephine, mat och spel. Fina du. Kvällen bestod av öl och en jäkla massa skratt med jessica, malin, elin och fia. Fick även krama lite på emelie. Perfekt sista lördag innan flytten. Idag och dagarna framöver så är det packning som gäller.
 


2013.

Nyårsafton var en fin kväll och natt. Den bjöd på 4 olika fester och jag skrattade så mycket att jag fick kramp i ryggen vid flera tillfällen, då är det bra grejer. Somnade gott runt 6-tiden och första dagen på nya året bestod av att vakna upp bakfull bredvid min bästa vän, sen slöade vi hela dagen med film och onyttigheter. Perfekt dagen efter. Idag var det jobbdags igen, och tröttheten från nyår sitter kvar än idag. Har bara två arbetsdagar kvar, sen tackar jag för mig och för mina 2½ år där. Om sisådär 1 vecka bor jag i en annan stad och om exakt två veckor har jag min introduktion på Göteborgs universitet. Så fruktansvärt jävla läskigt, men så underbart pirrande. 2012 var ett år med mycket skratt, men även med alldeles för mycket tårar. Jag kapade band som jag trodde var starka och det var nog det mest smärtsamma 2012. Var konstant orolig i ett halvår, insåg vilka som stod stadigt bredvid när man inte visste ut eller in och som mer än gärna lånade ut en axel som man kunde få vila huvudet på, människor som jag inte trodde att jag kunde älska högre började jag älska ännu mer. 2012 var ett jobbigt år, men det lärde mig otroligt mycket. 2013 ska bli mitt år.