oncontextmenu="return false"

19.01

Blev väckt runt 9 imorse efter allt för få timmars sömn som bara innehöll världens konstigaste dröm. Sen var jag barnvakt åt Oliver&Leo hela dagen, lite halvmysigt så där. Sötnosar. Sen när de blivit hämtade, kom min andre bror med Karolina&Nellie. Självklart myste jag sönder med Nellie som vanligt, sötare får man leta efter. Sen gick vi alla ut på promenad, kom hem och sen iväg igen för att träffa Jonna.

Nu, några timmar senare, är jag hemma igen. Trött som attan är jag och ska strax trycka i mig en pizza. Är grymt sugen, så det kommer bli mums!

Puss

Emelie&jag kollar på en fyllevideo på oss.. emelie är ännu mer bright på fyllan.. eller?

emelie- jag kan den här låten, men jag kan inte sjunga den.. men jag kan den i bilen.



emelie- KOLLA BRANDKÅREN! Det var nånting som åkte där och blinkade.
jag- men ofta, emelie
emelie- joo men titta då, det blinkar som fan på huset
*jag kollar ut genom fönstret*
emelie- aa men fan, det försvann

Taking your advice and I'm looking on the bright side, and balancing the whole thing.

Well.. imorse tog det lite tid innan jag orkade pallra mig upp ur sängen, förbannat att jag ska vara en sån nattuggla.. Kom tillslut iväg till jobbet i alla fall och var sen hemma runt halv fyra.
Har nu precis ätit middag, köttfärssås och spagetti. Så där riktigt gott eftersom jag var sjukt hungrig. Ikväll ska jag hänga med Emelie. Trevligt. Yeppyepp.

Bjuder på en bild från i fredags, jag och emelie gick loss på mina brorsbarns pistoler..
fråga inte...

I wish he never looked at me that way.

Bion igår var jättemysig och jag skrattade sönder i flera timmar, lagom bra! Runt 23 tog jag bussen hem och när jag satt där så insåg jag att jag inte riktigt var sugen på att dra hem och sova. Så när jag kom in till Norrtälje drog jag till Trädgårn  för att träffa Jonna och efter lite övertalning så hamnade vi på Mobergs. Drickan flödade och vi dansade till småtimmarna, superroligt!

Efter två partyfyllda nätter så är jag lagom sliten. Så kvällen blir så lugn som den bara kan bli. Mys!

Saturday.

Gårdagen var hur bra som helst! Det var mycket härligt folk, jag hade galet roligt och dansade tills fötterna värkte. Timmarna gick galet fort och när klockan var lite innan tre så drog vi hemåt. Var hur skönt som helst att somna i sängen sen vill jag lova.

Idag är jag trött. Jättetrött till och med. Men trots det så ska jag styra upp mig med en dusch alldeles strax, för lite senare ska jag in till sthlm för bio med Micke. Jag lär ju somna..? Menmen, blir nog dunderbra det där!

Nu måste jag duscha. Puss!

That part of me left yesterday, the heart of me is strong today.

Imorse blev jag väck runt 10 av Therese som ville ha sällskap till Täby Centrum, så efter en dusch och lite frukost åkte vi dit. Köptes inte så mycket, vilket nog var tur det.. Köpte bara ansiktskräm och ett par fina skor. Härligt. Sen käkade vi även lunch, blev en supergod pizza! Mums. Fast det finns fortfarande ingen pizza som slår den jag åt i Cypern.. gosch, bästa.

Kom hem för runt en timme sedan och har precis tryckt i mig en räksallad. Lyssnar nu på T.I feat Justin Timberlake - dead and gone, ska strax hoppa in i duschen och sen börja göra mig i ordning. För ikväll blir det party! Taggad? Jaaa.

Ha en bra kväll! Puss

We'd never know what's wrong without the pain.

Jag somnade smått irriterad igår. Sen drömde jag en dröm om
något som en gång varit smärtsamt och det var lika smärtsamt i drömmen. Sånt gillas inte alls. Sen blev morgonen inte alls bra
och nu sitter jag här grinig med en enorm huvudvärk. Kan det bli bättre?
Som tur är så har jag tre av mina söta brorsbarn bredvid mig, som kramar mig och säger att de ska ta hand om mig. De är fina.

Nu tänkte jag ta en dusch och några ipren, så kommer forhoppningsvis ett glatt humör fram.

Shopping i storstan.

Dagen har spenderats med Jonna inne i stockholm. Hur mysigt som helst att sitta i solen med en kaffe. Blev även lite shopping - två tröjor, kjol, solglasögon, armband och ansiktsmask (ansiktsmasken är från make up store och ska vara hur bra som helst, så hoppas på det!) Är i alla fall jättenöjd med allting :)

Kom hem runt 18 och sen dess har jag bara ätit middag och tagit det lugnt.. och kvällen kommer troligtvis att fortsätta så! Myyys.

Syns det att jag har en ny favoritfärg...? Haha.

Ett långvarit städhumör!

Herregud, jag är helt slut nu! Jag har seriöst städat i över 4 timmar. Helt sinnes för att vara mig! Men nu är bannemig hela huset skinande rent. Kan säga att mamma älskar mig som mest nu, haha.

Tidigare idag har jag varit med Emelie, blev en sväng på stan. Lämnade tillbaka ett par skor, en sväng på systemet och sedan blev det lunch på Landkrabban. Skagenbaugette och latte, mums!

Imorgon blir det stockholm med Jonna, mys.

Nee, nu tänkte jag krypa ned i soffan och kika på en film, är trött trött trött.

Måndag.

Sovit jättedåligt i natt på grund av magonten. Så det kändes väl så där att kliva upp runt 7 för att jobba, när man bara hade sovit några få timmar. Usch. Men men, jobbet gick bra trots magen och när jag väl kom hem så åkte jag, mormor&mamma och handlade middag. Mums. Nu har vi precis ätit och här sitter jag.. ska strax iväg för att chilla lite med Emelie. Mys.

Äh, roligare än såhär blir det tyvärr inte.. puss!

När du gett dig över, så faller jag tillbaks dit du vill.

Idag har det varit en sån där riktigt skön dag.
Jag har sovit, jag har tittat på Underbara älskade som kan vara en av de finaste filmerna, jag har druckit flera koppar te, jag har läst 5 kapitel i När jag hör din röst, jag har pratat i telefon och skrattat massa, jag har kollat den vanliga bloggrundan och jag har lyssnat på världens bästa Melissa Horn.

Bra. Riktigt bra.

(Nu ska jag trycka i mig en kebabtallrik, wiho)

Helgen.

Fredagskvällen med Jonna blev inte riktigt så som vi planerat. Vi hade lugna planer, men det blev minsann lite vildare än så. Till en början satt vi på Trädgårn med Stefan&Jacob, runt kl 1 fick de oss att hänga med upp till Mobergs. Och där gick det minsann undan, alkoholen flödade ganska ordentligt. Efter stängning hamnade vi även på efterfest och sen snyltade jag skjuts hem. Somnade runt 5 skulle jag tro. Men det var en spontan och en riktigt rolig kväll, absolut!

Morgonen därpå vaknade jag av ett huvud som dunkade och såg även att på min arm stod det skrivet att Jonna gillar mig. Sånt gillas, haha! Chillde ett par timmar, och sen drog jag&emelie iväg för att handla lite. Senare på kvällen lagade vi middag och sen myyste vi framför några filmer&robinson med glass och även morötter&gurka med dip. Mums!
När Emelie hade gått hem runt 1, så la jag mig i sängen och pratade bort 2 timmar i telefonen. Love it.


With arms wide open under the sunlight.

Dagen har spenderats med Jonna. Vi fikade, gick promenader genom stan, pratade sönder och njöt av solen. Fick även med mig en tröja hem, jag är så enormt duktig på att spara...
Men det var en galet trevlig dag iaf! Jag älskar när man börjar umgås med en gammal vän igen och så är det precis som vanligt, underbart! Väl hemma åt jag en god middag och kikade på en film med Therese.

Nu ska jag strax iväg för att träffa Jonna igen, vi ska chilla sönder på trädgårn tänkte vi.
Så där lagom myysigt.

Ha en trevlig kväll, vänner!

If anyone asks, I'll tell them we just grew apart.

Dagen har varit chill. Vid två åkte vi til mormor&morfar, åt smörgåstårta.. och hur gott är inte det på en skala? Love it. Kom hem igen runt sex, och då var det redan fullt hus här. Mina brorsbarn, brorsan och hans flickvän hade intagit soffan.. och sen när de väl åkte hem var ungarna kvar här. De sover ju som sagt här varje torsdag. Så det har varit en riktigt myskväll med de två. Vi har bakat kladdkaka, ätit popcorn, brottats, gosat och kikat på Sveriges Värsta Bilförare. Nu sover de och jag ligger här i soffan med en smoothie i handen och gosar med katterna. Sköönt.

Har jag inte världens snyggaste vän?


Oväntat besök..

Något jag älskar är spontana besök!
Annie&Jonna
kom spontant för runt två timmar sedan och gick precis. Sötnosar!
Slapp jag tänka på magen för en liten stund i alla fall.


Har precis tryckt i mig några värktabletter och tänkte nu ta bort sminket osv.
Ska sedan krypa ned i sängen och kika på en skräckfilm, älskar att få lite rysningar.

Puss

With every word that we'd speak.



We're not the same, dear, as we used to be.
The seasons have changed and so have we.
There was little we could say, and even less we could do,
to stop the ice from getting thinner under me and you.

Haha älskart.

Emelie- du, varför är det en tjur på red bull-burken?
Jag- för bull betyder ju tjur
Emelie- aha, är det därför den är röd också? red bull lixom..?

Jag älskar att Emelie har sina brighta stunder så där jätteofta, hahah.

Solstrålar i ansiktet.

Dagen har spenderats med Emelie. Och jag måste säga - vilket gaaalet fint väder! Vårkänslor. Vi tog en sväng på stan där det köptes en bok och lite annat, sedan blev det lunch och sen satt vi i solen hur länge som helst. Underbart som tusan, verkligen. Hoppas att det håller i sig.
Fick även mitt H&M-paket idag som jag väntat på, lite kläder och en väska. Superfint var allt i alla fall! Så nu väntar jag bara på mitt Gina Tricot-paket, mihi.

Nu tänkte jag  vila lite framför nån film, har haft magont i ett antal timmar.. och det blir bara värre. Orkar. Inte. Mer. Om jag har lite tur så går det kanske över under kvällen, får hoppas på det iaf.

Puss!

See you make your way through the crowd.

God morgon, ligger här i sängen och har varit vaken nån halvtimme. Jätteskönt.
Ska träffa min Josephine om ett par timmar och det var några veckor sedan som vi sågs, vilket är allt för längesen om du frågar mig, så nu är det verkligen behövligt! Lätta på hjärtat. Sen senare ikväll blir det lite jobb i ett par timmar.

Men nu blir det duschen och sedan lite frukost, puss

The stars are dancing on the carpet of the sky.

Morgonen började med ett sjukhusbesök, ännu en undersökning. Det gick i alla fall bra, men inte blir läkarna mer kloka om min lilla mage inte, suck. Efter det så mötte jag Annie, blev en sväng på stan. Hämtade även min väska som varit på lagning, mihi. Sen hamnade vi på donken för lite käk, vidare till flygis och sedan tog vi en promenad till kärleksudden. Hur mysigt som helst.. och nej, vi var som vanligt inte tysta en minut, alltid ett jävla kakel på oss :)

Väl hemma fixade&trixade jag i mitt rum med mamsen och sen lagade jag middag.
Nu tänkte jag göra en smoothie och kika på film!

IKEA.

Nu är jag hemma från IKEA och jag är galet trött, det tar minsann på krafterna att gå runt där. Det blev en del hel fint faktiskt -  massa ljus, vaser, anslagstavla, blommor, te, en grej till garderoben (så att jag får mer plats för alla kläder som har bestämt sig för att välla över) och lite annat smått&gott. Love it.
Och det var jättemycket sol i Uppsala, hur sköönt som helst! Och det kändes dunderhärligt att ta på sig skinnjackan idag, gosch vad jag längtar efter vår.

Nu blir det lite gossip girl, tjing!

Sweet sunday..

God morgon!
Klev upp ur en varm säng för cirka 1½ timme sedan, har duschat, gjort mig iordning och ätit en stor frukost. Skönt. Väntar nu på att brorsan, therese och grabbarna ska komma, de är så där irriterande sega som alltid, för vi + mamma ska iväg till IKEA idag. Mihi, jag älskar IKEA. Så sitter och kikar på hemsidan just nu och lyssnar på Lifehouse, lagom mysigt.

Ne, nu ska jag borsta tänderna! Puss

We both lit the match that burned the bridge.

Gårdagen var helt okej! Det bästa var i alla fall att få trycka i sig en pizza på statoil sen, gottgott vill jag lova. Väl hemma pratade jag i telefonen i cirka 2 timmar och jag blev påmind om varför han fortfarande är en av de bästa personerna som finns i mitt liv, trots allt som har hänt.

Imorse när jag vaknade så kikade jag på en "skräck"film.. men jag skrattar bara åt skräckisar, haha. Sen efter en dusch och lite fixning så gick jag ut på en promenad med mamma, vad i helvete skulle jag ut och göra? Det snöade som bara den och jag hade ju verkligen inte behövt att föna mitt hår innan jag gick ut, såg ju ändå ut som en dränkt katt efter ett par meter. Kul. Sen när vi väl kom hem, så slutade det precis att snöa.. suck?

Ikväll blir det chill framför melodifestivalen med massa gott, hur skönt som helst!

Nu - rensa ut lite kläder..

I look at my crowd and they out of control.

Nejdu, Emelie&jag + hemmakväll är inget för oss. Vi gör gatorna osäkra ikväll i alla fall, haha tröttsamma vi är. Vin & Flo-Rida feat Kesha - Right round på hög volym, love it.

Nu måste jag tydligen hjälpa Emelie med sitt bh-band, tjing!

Flo-rida feat Kesha - Right round

Det jobbiga idag är att jag&emelie har en ny tagg-låt,
och nu är vi så där gaaalet sugna på att dansa.

Asskön låt i alla fall.




Fredag.

Dagen har varit chill, har varit på stan & flygis med brorsan. Kom precis hem och trycker nu i mig ett par mackor, är ashungrig så det sitter fint i magen vill jag lova.
Ikväll blir det faktiskt lugnt, ovanligt på en fredag för min del.. men känns dunderskönt faktiskt. Ska hem till brorsan om typ 2 timmar, blir att käka middag och sen svulla framför let's dance med brorsan, emma, karolina och nellie. Mysfaktor på hög nivå!

Nu måste jag städa lite.. suck..

Like voices in the rain, like a song without a name.

Redan torsdag, jisses vad veckan har gått fort! Snart helg, lagom härligt.

Kom precis hem, har jobbat och sedan även köpt en ny extern hårddisk. Min förra kändes så stor och klumpig, den här är liten. Dunderbra. Fast där rök typ en tusenlapp, mindre roligt.
Nu sitter jag här i min soffa med brorsans flickvän, jag med min dator i knät och hon med sin. Lagom fult och nördigt. Snart kommer även brorsan&brorsbarnen, jag blir lixom aldrig av med dem? Men jag älskart. Jag ska tydligen laga middag åt dom allihopa ikväll, pfft.. nej, så jäkla roligt är det bannemig inte. Sen har väl jag&laga mat aldrig riktigt varit bundisar iofs..

Nej, nu blir det att göra något vettigare. Puss!

Cypern 2008.

När vi ändå är lite inne på det här med saknad, så måste jag säga hur galet jävla mycket jag saknar Cypern-resan som vi var på i höstas. Jag saknar värmen, att sola&bada, dricka färgglada drinkar och äta god mat. Inga som helst bekymmer. Så förbannat skönt det var, och det här vädret som vi har nu gör ju inte direkt att saknaden blir mindre.

Resans soundtrack var definitivt:
Timbaland feat. Justin Timberlake & Jay-Z - Give it to me remix


I've got a bad feeling, trust me on this one, you're going to throw it all away.. with no hesitation.

Sitter och lyssnar på Imogen Heap just nu. Klump i magen av saknad. Det är läskigt hur mycket alla låtarna från albumet "Speak for yourself"  får mig att tänka på en viss period för nåt år sedan. En period då jag verkligen lyssnade sönder alla dessa underbara låtar. Alla känslor jag då kände kommer tillbaka, minnen, vissa människor.. och det får mig att tänka på hur allting var då och hur annorlunda det är nu, på både gott och ont.

Nostalgi till tusen
.


Det är så där förbaskat vitt ute.

Jag vill inte ha snö.
Jag vill ha vår.
Nu, tack.

Just hit and run.

Nu är jag hemma efter en eftermiddag&kväll med Emelie. Vi gick först en sväng på stan, köpte en ring och en kajal. Sen lämnade jag även in min favoritväska på lagning hos skomakaren, äntligen. Sen gick vi och käkade kina, vilket var hur gott som helst och vi slog även till med efterrätt. Vi hade sisådär tusen skrattanfall då vi verkligen inte kunde sluta skratta och folk lär ju ha undrat vad i helvete vi höll på med. Underbart. Vi satt där i flera timmar, och herregud.. jag är fortfarande helt proppmätt! Sinnes.

Nu tänkte jag nog kika på lite serier och bara ta det lugnt. Senare ska jag fortsätta att läsa "När jag hör din röst", så där förbannat bra.

När jag hör din röst.



"Det var en förlamnade känsla, som om ett enormt hål öppnats i mitt bröst, blottat mina inälvor och lämnat taggiga, oläkta sår som fortsatte bulta och blöda trost att tiden gick. Trots att jag visste att mina lungor fortfarande var intakta kippade jag efter luft, och det snurrade i huvudet som om ansträngningen inte av något resultat. Och mitt hjärta måste fortfarande slå, men jag hörde inte pulsen i öronen och mina händer kändes blåfrusna. Jag kurade ihop mig, pressade händerna mot revbenen för att hålla ihop. Jag försökte hitta tillbaka till känslolösheten, förnekelsen, men lyckades inte.
Ändå upptäckte jag att jag kunde överleva. Mina sinnen var skärpta, jag kände smärtan - den värkande sorgen som strålade ut från bröstkorgen och skickade plågsamma vågor genom kroppen och huvudet - men jag kunde hantera den. Jag kunde leva med den. Det kändes inte som om smärtan hade avtagit med tiden, snarare som om jag blivit stark nog att uthärda den."


Och jag grät.

I know that I've got issues, but you're pretty messed up too.

Being with you is so dysfunctional.
I really shouldn't miss you, but I can't let you go.


Tell me on a Sunday please.

Jag somnade tidigt igårkväll, sov 12 timmar och det var galet behövligt måste jag säga. Vaknade upp med magont och det har jag haft hela dagen, men trots det så gick jag ut på en 2 timmars promenad med mamsen. Som tur är har magonten minskat litelite nu efter att jag knaprat i mig några värktabletter.. vilket jag egentligen inte borde, men ibland orkar man inte med smärtan. Måste ju säga att det är så galet tröttsamt att läkarna aldrig hittar felet, för det här tär verkligen på mig. Usch.

Ikväll blir det middag&chill med Emelie. Mysigt!

Chillpill.

Har som sagt varit ganska så bakis idag, så dagen har spenderats i soffan. Fast tillslut pallrade jag mig faktiskt ur den och följde med mamma&leo och handlade. Nu har jag precis ätit middag, lyssnar på Erik Hassle - Back to bed och kikar på Miami Ink. Tröttheten känns fortfarande vid så kvällen kommer att bli galet lugn, melodifestivalen och chips var planen. Blir perfekt på en bakisdag det.

Bakiståget..

Överkörd av bakiståget idag? Ja, satan i gatan..
Men det är värt det, för vilken kväll det var! Förfest med Annie, Malin och Amanda. Dunderroligt. Sen hämtade Emelie upp oss och vi drog till Mobergs. Annie&jag var väl där inne i bara nån halvtimme, sen helt plötsligt var vi två på en fest i en av studentlägenheterna där. Helt otippat. Var iaf en störtskön brud som bodde där och jag&annie var inte långsamma med att haka på hennes dialekt. Haha skitfult. Efter ett tag där så gick vi så fint tillbaka till Mobergs för att skaka lite mer rumpa, fulla som svin. Vid 3 så åkte vi hem och väl hemma halvsov jag i sängen samtidigt som jag pratade i telefonen. Sen när jag äntligen fick somna så däckade jag direkt. Skönt!

Men det var definitivt roligaste kvällen/natten på länge.

Ses på scenen!



Annie och jag har korkat upp.
"Vi dricker utan att andas" - Annie.

Nu diskuterar vi bröst. Det är trevligt. Hej.

Min lille prins.

Vaknade imorse av ett sms från Annie runt 10 och då var faktiskt tanken att jag skulle gå upp. Gjorde jag det? Nej. Råkade jag somna om? Ja. Fast det gjorde även Annie, så det gjorde iofs inte så mycket. Men ändå. Blev en sväng på stan iaf, köpte ett linne & glansspray.. hann även med systemet lite snabbt. Sen käkade vi lunch och pratade sönder varandra som vanligt. Trevligt!

Nu sitter jag här i soffan framför Händige Manny med Leo som hela tiden ska pussas och kramas. Sötunge. Nu är det minsann inget snack om tjejbaciller. Vi har precis tryckt i oss köttfärssås och spagetti, satt fint ska ni veta. Ikväll ska vi kika på Sveriges värsta bilförare, så förbannat roligt faktiskt.. haha.

You gotta get going.

Dagen har varit ganska så chill idag. Var på um imorse, "fyllde på förrådet".. och direkt efter drog jag till brorsan och hängde där en stund. Sen hämtade jag alla mina brorsbarn på dagis, för jag hade lovat dom att vi skulle bada i badhuset.. Puh, inte lätt att hålla reda på 3 barn i en stor pool inte. Men det var faktiskt skitroligt och jag kände mig som ett litet barn när man plaskade runt där, hah.
Väl hemma blev det middag och sen iväg till jobbet. Så nu har jag precis kommit hem, fick sluta lite tidigare.. hur skönt som helst, för jag är galet trött ikväll.

Så nu blir det att kika på lite serier, myys!

When the song is done and there's no more sound.

Efter en galet god frukost imorse så tog mamma&jag en långpromenad och hamnade sedan hos brorsan. Som vanligt myste jag sönder med Nellie, så där förbaskat söt är hon. Nu är vi hemma igen och jag tänkte städa lite, sen ska jag laga middag och ikväll är det jobb som gäller.. otaggad är jag, men hey vad gör man..?

Shopping i storstan.

Imorse vaknade jag av ett sms från Annie som verkade vara råtaggad inför shoppingen. Klockan var då 7.45.. ehm, gosch? Jag somnade iaf om och sov 45 minuter till. Skönt. Väl inne i stan hittade jag lite småsaker - ett linne, en t-shirt, underkläder och sen mitt ääälskade body butter från the body shop. Underbart! Och sedan var vi med om ett riktigt charmigt raggningsknep faktiskt, även fast vi mest var förvirrande under tiden. Men det var småsött och modigt!

Nu tänkte jag nog göra en smoothie.. ja så får det minsann bli.
Tjing!

Jag kunde inte andas tillslut.

Jag får panik av det hela. Panik över hur orden blir till en sörja som du så fint sen dränker mig i. Jag kan inte göra mer än vad jag redan gjort, jag kan inte säga något mer som skulle få det hela att göra mindre ont för dig. Du håller mig kvar i något jag redan lämnat, något som jag valt att lämna.. något som kraschade redan i starten. Jag vet att det valet var det rätta.
Jag klarar bara inte av dina ord längre.

Godnatt.

When you just fall, make sure that you call so I can see it.

Jag sov som en gudinna inatt, förutom att jag drömde en helcrazy dröm. Fast det är lite av min grej det där med konstiga drömmar, så.. Idag har dagen bara bestått av jobb, sen hem och tryckte i mig middag.. satt som en smäck!
Nu ligger jag här i soffan med en kopp hallonté, inte helt fel det inte. Resten av kvällen kommer bli lugn med serier och en promenad. Mys.
Och imorgon blir det shopping i storstan med Annie, läääängtar.