oncontextmenu="return false"

Malin skriver om Pöörni

Heeej:

Pernila är konstig. Hon är skitlullig och hon har bara druckit en halv cider. Då kan man tänka sig hur kvällen kommer bli. Underbart med andra ord. Sånt gillar vi. Grymt lättpåverkade människor.
THÄHÄÄÄÄ

Party all the time.

Dagen började med att jag försov mig, engelskan började klockan 10 och jag vaknar upp 10.44, wiho. Jag som verkligen aldrig försover mig. Nästa lektion började vid 13, så det var skönt iaf. Sen kom jag dit och de hade inte haft någon engelska, great det ju!

Ikväll blir det party för fulla muggar, var väl lite otaggad till en början men det börjar komma krypandes nu faktiskt. Tjejerna kommer om cirka två timmar, sen vidare till Lännis och sen... in i dimman.
Men problemet jag just nu har är: vad fan ska jag ha på mig? Känns verkligen som om jag inte har någonting just nu. =/ Dagens i-landsproblem for sure.

Äh, ha en bra fredagskväll :)

Having so much to say.

image399Det kanske är fel utav mig, det kanske är dåligt och helt jävla korkat. Men jag har försökt förklara så många gånger varför jag gör som jag gör, och sanningen är att ni aldrig kommer förstå. Ni blir besvikna och irriterade, men vad hjälper det mig? Det handlar ju faktiskt inte om er. Jag vet att i grund och botten så menar ni bara väl, men ni ser ju inte det jag ser och speciellt så känner ni inte det jag känner.

Så, tro inte att ni vet allt och tro inte att ni förstår detta,
för det gör ni inte.

They talk so loud.
Their piercing sounds fill my ears, try to fill me with doubt.
Yet I know that the goal is to keep me from falling.

Det bor en liten hjälte i varenda liten flopp.

image398

Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp.
Hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp.
Men ändå, där vi gick, hon skratta till och prata' på och höll sig vaken.

Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll.
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll.
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt.
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt.
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen.
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

things unsaid

Åh jag kan verkligen inte förklara. Orden blir aldrig bra, de beskriver aldrig tillräckligt, aldrig så som jag vill. Så jag raderar om och om igen. Crap.

I whisper empty sounds in your ear
and hope that you won't let go..

should I sleep or stay awake

Idag har varit en sån där mysig och behövlig dag. En resursdag innebär väl egentligen att man borde plugga, och det har jag väl inte direkt gjort så mycket. Inte alls förresten. Istället har jag varit nere på stan med Lollo, shoppat lite småsaker, fikat bort lite tid på Lemon och sedan sett Stefan göra ett riktigt snabbt köp. Hej&hå. Sen har jag spenderat tid hos brorsan, måndag som sagt, där är jag alltid på måndagkvällar nuförtiden. Soft.
Nu ska jag lägga mig i sängen med telefonen mot örat och snacka skit med A. Jag tröttnar aldrig.


Nere i tunnelbanan
Jag- lännis, hoppa ned på spåret och vänta på ljuset..

Känn kärleken.

Helgen.

Fredagen blev lyckad till tusen, hade dunderroligt. Och som alltid flyger timmarna bort fort som attan och man vet egentligen inte alls vad man gjorde under de timmarna. Lördagen spenderades med P och på kvällen somnade jag i soffan lite efter 21! Helsjukt för vara mig.. men sov så få timmar natten till lördagen, såå. Vaknade sedan vid 23 och traskade till sängen. Sov sedan 12 timmar, mohaha, sjukt skönt var det. Idag har jag bara chillat och sedan träffat Pontilipontus för att svulla och snacka skit, så det ska vara. Sen så har han en bild på en mcfeast på sin mobil när jag ringer till honom, hmm...?
Kom precis hem och nu blir det nog en film trorja. Sköönt.

Someting to remind you

image397 Nu bär det av till Sara, min pökis you know.
21.14 ska jag stå framför henne med ett
fet smajl. Kvällen kommer nog bli galet rolig
och jag är t-t-taaagggad som alltid!











Although I would like our world to change

Jag somnade verkligen inte bra igår, nej. Vaknade sedan imorse med världens huvudvärk, och tänderna värkte av mina jävla ilningar, det tar seriöst kål på mig snart? Och det är en hel månad kvar tills jag får min nya bettskena och det blir bara värre&värre nu. Förut var det lite ilningar då och då, nu är det konstant och imorse var det SJUKT! Palla.
Så jag stannade hemma idag, missade ändå bara engelskan, filosofin och idrotten. Så nu efter ett par timmars sömn är huvudvärken borta, thank god!

Ikväll.. utgång? yesyesyes.
Du säger att saknad kan man
lära sig att leva med ibland.


all that you can see

Dagen började med att jag klev upp 7.15 och jag var seriöst helt död, jag hade gjort mycket för att få sova mer! 45 minuter senare var jag påväg ned till busstationen med Lollo, där vi mötte upp Lännis och Anna. Sen började resan till Saco-mässan i Älvsjö, där vi också hookade upp med Carro och Gustaf.
Saco-mässan var iaf helt okej! Fick med mig riktigt mycket och bra information hem, men jag blev så förvirrad och stressad - herregud vad mycket alternativ det finns! Efter mycket prat och ett seminarium blev det lunch på Kungshallen, gottgott och sen begav vi oss hem. Trött som få och jag somnade väl ett antal gånger på bussen, som vanligt.
Jag måste bara säga att jag har under hela dagen skrattat åt Anna, konstant. Förjävla skön ibland.

Väl hemma blev det telefonsamtal, spilla cola exakt över allt, höra på Olivers prat om att han nu ska bli brandman när han blir stor och inte fotbollsspelare, hundar som springer överallt, höra på när Leo hela tiden säger att han ska åka och jobba (han sätter sig under trappan och "kör lastbil") och lyssna när mamma spelar värdelös musik i köket.
Som vanligt alltså.

Snart är det äntligen helg, och har resursdag på måndag=en längre helg. Det tackar vi för!

hejhejhej.

J.W, du är aldrig ensam

Att ljuga för sig själv fungerar alltid ett tag, en stund, man blundar och inser inte.
Men ''fake it til you make it'' fungrerar inte i alla lägen, tillslut spricker det i alla fall och man får se allt det man inte ville se med öppna ögon.
Men du vet vad du måste göra, visst vet du? Du måste låta det få göra lite ont, du måste känna tårarna rinna längs kinderna, annars lär du dig aldrig att läka igen.

Håll hårt i allt det du tror på, landa mjukt och ställ dig sedan stolt upp.
Jag finns med längs vägen, hela tiden, alltid.

Och kom ihåg, min käraste Josephine, tid är allt.

Pour me a glas of wine, join me tonight.

image382image393
image298

Era jävlar, jag saknar er.

This time you burned me with your eyes.

Lite omtumlande, men med ännu större självinsikt.
Jag tror jag är ganska säker nu. Kanske. Kanske.
Eller?


Världens drygaste skoldag, med ett prov som säkert gick åt pipan. Drog i alla fall ned på stan med Lollo på lunchen och köpte mig en lila sjal och örhängen. Jag älskar verkligen lila, iiih.

Ikväll ska jag bara göra ingenting. En pluggfri kväll och det känns så jädrans bra. Jag ska slappa i soffan framför tvn och äta Ben & Jerry's. Kan det bli bättre? Nix.

Adjöken

Kent, annexet, 18/11-07

KENT 18/11- TACK SOM FAN.

Alltså, man kan ju sitta och försöka förklara den här upplevelsen med hundratals ord..
men ärligt talat, det går inte.

Det var fantastiskt och ett minne för livet.
image392
rockfoto.nu

JAG KLARAR MIG SJÄLV

Hej Pernilla, Annie&Lollo som skriver :D
Vi lyssnar på Bengtzing och dricker cider :D

Vi tycker du är gay och söt och bajsbrun ^^

Hej då

23.23

Jag är grym på att sminka annie, det måste jag ju bara påpeka.

Annie, har du någon kommentar?

Annie- Hej!

it's going to shine for you

Igår hade vi nån sorts temadag med vår klass och våra tvåor. Vilket innebar inga vanliga lektioner, härligthärligt! Istället arbetade vi med lite saker 9-14, sen åkte vi abonnerad buss in till sthlm. Kändes lite som vitrysslandsresan med bussen faktiskt ;> Vi var till djursholm och sen till skärholmen, där vi klockan 19 skulle se en pjäs "Utrota varenda jävel". Så fick vi strosa runt i skärholmen ett tag,haha. Blev donken till middag iaf, mums. Pjäsen var ganska bra, lite förvirrande kanske. Men helt okej! Var väl hemma runt 22. :)

habiba- åh, en gucciaffär
johan- äääh man kan köpa lika bra grejer på intersport i norrtälje
(känn ironin)

anna- ååhh nu kollade jag säkert in i kameran!
(bilden visade anna i profil)

lilltjejen på donken var iaf lätt roligaste igår, haha herregud.


Idag klev jag upp kl. 9, lite halvjobbigt så där. Sen bar det av till tandläkaren, där gick det bra iaf. Skulle egentligen träffat Jossan, men sjukling som hon är så blev det inte av. Morr. Så de senste timmarna har jag bara chillat, skönt. Ska väl snart ta tag i lite skolsaker, måste föreberda min redovisning som jag har för A-K imorgon, och sen blire att vänta på att min läkare ska ringa. Yeppyepp.

Tjing.

Brother..

Det finns så mycket som behöver komma ut, men som jag bara inte kan sätta orden på.



Jag önskar att jag kunde hjälpa dig, lätta lite på allting åt dig.. men det är svårt. Men jag hoppas att det jag sa ikväll fick allt att kändes lite bättre, åtminstone för stunden.
Bror, du vet att jag alltid väljer din sida.

scratch

Helgen var full av spontanitet och sånt gills, absolut.

-jag hade ett viktigt telefonsamtal
-men du har ju ingen mobil..
-det kan vara viktigt ändå!


Skolan idag var lite väl halvseg.. startade med I-val, svenska, lunch, 3 (!) timmars filosofi (jävligt mycket mindre roligt ska jag säga, även om jag hade mitt skrattanfall åt en lite halvmysko sak) och sedan projekt arbete - Annie och jag är förjävla bra nu alltså. Tummen upp för oss!
Sen hem för att käka och sedan drog jag till brorsan, barnvakt (som alltid på måndagar?) Sötungarna var lika söta iaf, ah, mina solstrålar.
Kom precis hem och jag tänkte strax läsa igenom det där häftet till Nationella provet imorgon i svenska. Njae, jag är inte alls så taggad på att sitta framför en dator och skriva i 5 timmar. Menmen, that's life.
HEJ.

(Och Annie, SNÄLLA, kan inte du gå in på toaletten och prata av dig? Och jag vet att du vill ha lite knappar i ögonen, det kirrar jag åt dig, vänta lite bara så ska jag fråga henne åt dig..)

Just smile it away.

image391
Fuck you.

Rensat ur.

Ni som förtjänar min tid och min energi, ja, ni kommer få den. Resten lägger jag åt sidan. Jag måste det. Nu är det alldeles för mycket som tynger mina axlar, för många måsten och alldeles för många som pressar mig. Från alla jävla håll och kanter. Backa undan.
Jag tänker inte ge och sen knappt få hälften tillbaka. It ain't gonna work. Det funkar inte så helt enkelt.

Och ni, ni glömmer ju bara bort mig hela tiden?
Dumt att jag ägnar tankar på det egentligen, på er.

Tar du åt dig? Ja, då kanske du ska göra det.

Men nu väljer jag att istället tagga inför vadsomhelst och spricka upp i ett leende.
Tja.

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för 2?

Håll ut, jag behöver dig.
Håll ut, jag behöver dig.
Håll ut, jag behöver dig.
Håll ut, stå ut med mig.

this is over my head, but underneath my feet

Jag hatar att det är så himla mycket att göra hela tiden, det läggs bara på mer och mer. Så fort jag blir klar med något, så hinner tusen saker till komma. Motivationen och orken saknas.. jobbigt, så jävla jobbigt. Det är då jag bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. You know.

Dagen har varit ganska ok. Svenska, historia, lunch och efter 45 minuters företagsekonomi drog jag till läkaren. Var väl där i cirka 1½ timme, pratade hur länge som helst och sedan blev det självklart att ta ännu mer prover. Nu kommer det troligvis att skickas en remiss till kirurg eller medicin iaf. Beror lite på resultat och grejer.
Men jag hatar att inte veta ett dugg.

Nu har jag pluggat lite, känner mig duktig. Ska göra prov imorgon, alltid lika lovely, verkligen. Sen måste jag fixa religionsfördjupningen också, åh jag är k-k-körd.

Nej, nu kanske jag ska slänga mig i soffan igen och tillbaka till min kära företagsekonomibok som jag precis råkade ha sönder, ajjjrå.

hejdå,

Ha, or something.

Idag på engelskan pratade vi lite om World Trade Center.
Annie till mig- jag hörde att en gravid kvinna hoppade ut från ett fönster
jag ser lite chockad ut, vänder mig om och kollar ut genom fönstret

Man kan inte alltid vara bright.


'cause they're the only poker face that I got left

Första skoldagen på länge.. på 2 veckor för min del. Och jag har bara gått runt som en zombie hela dagen, trött som jagvetintevad! Ögonen sjönk ihop många gånger under psykologilektionen, inte roligt. Dagen rullade på i alla fall, och på projekt arbetet var Annie och jag så duktiga och gick till Roslags för att prata med Johan. Gick toppen det, en bit på vägen iaf.

Nu har jag precis ätit middag, mätt och belåten. Ska försöka plugga lite psykologi nu, och senare ikväll ska jag till brorsan för att vara barnvakt åt världens bästa sötingar. Kanske hinner plugga lite där också, förhoppningsvis.


Sluta komma tillbaka såhär i efterhand, jag fattar inte grejen med det? Jag tycker ingenting om dig längre, varken något dåligt eller bra, bara ingenting... och det vet du.
Gå tillbaka till därifrån du kom.

Oliver, 4 barre.

Min solstråle, 4 år!
image390

Paaaaaarty all the time

Gårdagen började med inställningen att jag inte skulle gå ut, men som vanligt kunde jag inte hålla mig hemma.
Annie, Anna och Lollo kom hit, det blev lite dricka, mycket prat och kika på gamla gamla bilder. Haha herremingud. Sedan drog vi till Mobergs, stod länge i kön och jag har verkligen lite tålamod när det gäller sånt. Att vänta är så jävla trist. Blä. Men väl där inne hade jag riktigt roligt, dansade som aldrig förr och som vanligt gick timmarna superfort. Pricken över i:et igår var iaf att få träffa min Sötem, gosh jättelängesen ju. Saknat den tjejen.

Kvällen slutade på Statoil med en riktigt efterlängtad French Hotdog och ett gäng grabbar. Mathias var dessutom jättegullig och köpte massa kinderägg och SJÄLVKLART fick jag alla överraskningar, haha. Äkta vänskap det.
Kan väl säga att det mindre roligt att gå hem i snövädret, fyfan, jag var så jävla blöt när jag kom hem, heeeemskt. Somnade gott i sängen lite efter 5 i alla fall.

Tack.

Idag har jag mått mindre bra, men det är sånt man får stå ut med helt enkelt. Blev väckt runt 10 av mina kära brorsbarn Oliver & Leo. Jättekul, jätteskoj, verkligen.
Ett par timmar senare fick jag ta mig själv i kragen och göra mig iordning för kalas. Väl där svullade jag järnet, som alltid på kalas. Och nu har jag precis smällt i mig en pizza, välbehövligt och jävligt gott.


Nu ska jag ringa K, hejhejhejhej.

Thank you for all you have done, and still do.

I need patience,
and someone strong enough to hold my breath for me until the smoke clears.

När hon öppnade munnen och sa allt det som tynger ned henne, när hon satt där och lättade sitt hjärta för mig, blev jag blev helt stum. Jag kan ju inget om sånt där, jag är för ung. Jag ville hjälpa henne, ge råd och trösta. Men jag förblev tyst. Valde att lyssnade intensivit, för det fanns verkligen inget annat jag kunde göra. Men jag kände hur det sved till riktigt mycket i hjärtat, för jag vet att hon kämpar så hårt.

När hon sedan sa att hon inte orkar allt det längre, så brast jag.
Jag skulle göra vad som helst för dig.