oncontextmenu="return false"

it's all in our hands

image311

We break and we bend,
turn it inside out
to take it back to the start.
And through the rise and falling apart,
we discover who we are.

29/8

Jahapp.
Så har man blivit dunderförkyld, allt började i söndags. Alltid lika roligt, verkligen. Sen som pricken över i:et så har jag, såklart, magvärk. Började igår och det känns som om den här magvärken aldrig komma låta mig få vara ifred, fan. Och inte hittar läkarna något fel med magen heller. Suck. Energin är verkligen på noll :(

Men igår så pallrade jag mig till skolan för studentmössprovningen i alla fall. Det blev diamantmössan och jag tror nog att den blir riktigt snygg :) Sen när man satt där så beställade man ju massa annat onödigt också. Vill verkligen inte veta vad räkningen kommer att gå på, haha. Men är det studenten så är det :)
Det känns faktiskt nästan lite pirrigt så där. Jag menar, snart står vi där med mössan på huvudet och skriker halsen av oss. Jag längtar.

image309



Jag lixom satt där med telefonen i handen,
ditt nummer på displayen.
grön lur?
grön lur?
grön lur?

Tiden gick.
Men jag kunde inte.

Jag kunde inte göra det enkla som att trycka på en knapp,
höra signalerna gå fram, för att sedan höra när du svara.
Det gick bara inte.

Jag menar, en del av mig ville verkligen höra vad du skulle ha att säga.
Höra din sköra röst, igen.
Men en annan del av mig visste att det skulle vara som att backa bakåt.
Igen.

Riva upp hjärtat ännu en jävla gång.
Och denna gång var det bara inte värt det, det visste jag.

Men jag kan ändå inte sluta tänka på hur dina ord skulle ha låtit.

så du visslar med mig bah

Gårdagens "kick off" med 1:orna och 2:orna (och vi 3:or såklart) var helt okej, ganska roligt blev det faktiskt. Förutom att vi inte fick köra gurk-leken, töntigt töntigt må jag säga. =/ Men vi gruppledare var i alla fall hetast med våra röda band och kräftskivehattar, lovely. Sen att få kasta vattenballonger på dem, haha skit kul, men jag fick dåligt samvete varje gång jag träffade någon, ha.
Lite bilder, tagna av Lollo:



Senare på kvällen kom Em till mig runt halv nio kanske? Det blev groggar, "giftig" och en hel del outfit-byten. Vi drog ned till Trädgårn runt 21.30-22.00 där resten redan satt och Em och jag hade redan blivit jäkligt runda under fötterna innan vi gick in. Haha bäst.
Nåra timmar och tusen kisspauser senare så beställde vi en taxi upp till Mobergs. Det tog ett tag innan vi fick den och sen bestod resan dit av upprepningar från mig och Em - "Glassel, Glassel, Glassel".. älskvärt? Ja. Men tillslut så var vi uppe vid Mobergs. Och vilken jäkla lyckad kväll alltså, alla tiders! Sjuuuukt mycket folk och det var så himla varmt, herregud. Sen dansade jag och Em med Peter Siepen, lite ballt är det ju faktiskt? Haha.
Kom hem runt 4.30, trött som ett as så däckade jag fort fort fort i sängen. Jag orkade inte ens fyllekäka, då är jag veeerkligen trött!




image298
Tack tjejer, för ännu en dunderkväll/natt. <3

Idag vaknade jag runt tolv. Sliten, bakis och jävligt trött. Em ringer vid halv ett och vill att jag möter upp henne på stan. Sagt och gjort, var nere på stan runt 13. Runt 14 kommer Sara och vi drar in på första bästa pizzeria. Får sällskap av Cassandra och vi allihopa svullar pizza och blir proppmätta. Nån timme senare drar vi till Lemon och fikar lite. Myyyys.

Sara- Han kan bara stå och ligga.
Em- Jahaaa, så han står och sover alltså?

(En kille kommer förbi, med byxorna upp vid armhålorna och har sitt lååånga hår i en hästsvans)
Jag-
Em&jag skulle vilja dra ned hans byxor och raka av hans hår.

Tack igen, tjejer. Ni är så sjukt klockrena.

I'll never be your monkey wrench

Andra skoldagen avklarad. Morgonen började med att klassen satt i cirka 2 timmar och diskuterade över vad vi ska göra med ettorna och tvåorna imorgon. Enligt mig så spårade det lite grann, allting blev så jäkla komplicerat. Alla ville nästan för mycket och det blev bara som en stor soppa med tusen saker i. Men ja, det kanske kan bli riktigt bra imorgon ändå, även fast jag faktiskt är grymt otaggad. Time will tell.


One last thing before I quit
I never wanted anymore than I could fit into my head

I still remember every single word you said
and all the shit that somehow came along with it

Still there's one thing that comforts me
since I was always caged but now I'm free

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Första skoldagen, helt okej. Var mysigt att få träffa alla igen, sötpuckon som de alla är, but you gotta love them. Fick sluta 12.15 i alla fall och det är alltid skönt det. Lollo och jag drog ned på stan efter, käkade lunch på landkrabban och sedan köpte jag en bok och ett nagellack.

Det känns nästan lite konstigt att det bara är 1 enda år kvar, sen är det liksom slut. Då ska man slungas ut i den så kallade vuxenvärlden och jag är verkligen inte 100% säker på vad det är jag vill göra efter skolan. Antingen jobba ett år och sedan plugga.. eller flytta eller.. eller.. eller... Vi får se helt enkelt, något blir det ju alltid.
En sak är i alla fall säker - det kommer bli ett jobbigt, men ett väldigt roligt sista år och studenten kommer bli så jäääävla bra. Jag bara vet det.
Tillsammans med er vänner, då kan det inte bli bättre.

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
Jag vet inte var jag ska ta vägen, jag älskar låten.
(
http://www.myspace.com/larswinnerback)


sunshine with you

Gårdagen spenderades med mina käraste Em&Sara. Dagen började med en lång lång picknick nere i parken med massa gott. Sen blev vi lite impulsiva och kände för att gå på bio. Men lite mer mat i magen ville vi allt ha, så när det bara var 50 minuter kvar tills filmen skulle börja skyndade vi oss och käkade kinamat. Mmm gott gott. Sen blev det fantastic 4, helt okej! Kvällen avslutades på Trädgården där Sara använde sin fantasi och kreativitet till tusen, haha söt.
Det var i alla fall en riktigt bra dag och kväll. Jag skrattade tills jag fick ont i käkarna och det är alltid bra det. :)
(tagga inför fredag, giiiiiiirls)
Ni är typ dunderbra, ni vet det va?


image286
<3

Idag har jag varit inne i sthlm med Annie&Lollo. Hittade inte så jättemycket, men lite grejer iaf:
*Jeans
*2 tröjor
*Plånbok
*Underkläder

Härligt härligt, alltid lite skoj med nytt.

-vill du rädda barnen?
-nej!


Nerru, nu är det dags att slänga ihop nån middag, muuums. Och sen ikväll blir det ett litet mini-spa för min del, så där riktigt mysigt. Tjingeling.

Att presentera ett svin..

När orden bränns
inpå bara skinnet.
Alltså,
jag är en sån person som alltid vill se det bästa i alla människor, i alla fall de flesta. Och jag känner att på den senaste tiden har jag försökt om och om igen, nästan på ett desperat sätt, att hitta en speciell persons bättre del igen.
Jag har vänt ut och in på allting bara för att finna det bästa hos honom igen. Försökt få varje litet ord eller rörelse från honom att verka mer positiv än vad det egentligen kan ha varit.

Jag har lixom vetat och väntat.

Vetat att han är fan så mycket bättre än såhär och därmed väntat på att det ska komma fram igen. Men det har varit förgäves och tiden har bara runnit iväg. Så ska det väl inte riktigt vara? Nej, nej, nej och åter igen nej.

Men jag känner att nu är jag så jävla done with it.
För jag vet att jag bara förstör mig själv ännu mer om jag låter det fortsätta såhär.
Jag ska sluta vara så naiv och istället se honom för vad han nu är. Sluta med att analysera allting till små små bitar. Sluta med att sen försöka att skrapa upp något bra, för det finns nästan aldrig något bra kvar där på marken.
Done, du vet.

(Men du vet att du alltid kommer betyda något för mig
& att du alltid kommer vara speciell för mig, visst vet du?
)

Är det där du eller är det någon som liknar dig någonstans?

18-19, kolmården

I'm feeling alive all over again.

Lördagen började med
att mamma väckte mig 6.30 för att åka till Kolmården. Trött som jag var så klev jag upp, gjorde mig iordning och slängde i mig frukost och som vanligt var det mig de fick vänta på. Vid lite över 7 så åkte vi iväg och jag tänkte "kan sova i bilen, gud vad skönt" men fy vad fel jag hade. Att sitta mellan två 4-åringar som pratar med varandra över en själv, gör verkligen inte så att man kan somna skönt. En halvtimme-timme senare blev det ombytta roller. Jag var riktigt pigg, satt och sjöng, dansade och festade loss på massa festisar och frukt. Ha. Men jag förstår inte hur de orkade med mig faktiskt. Haha.
Vi var väl framme vid Kolmården runt 9.30 och sen ja, började dagen liksom. Men det var riktigt mysigt att gå där och vi hade sån tur med vädret, det bara småregnade lite ibland och sen när vi var klara med allt - då började det regna mycket mer.
Men det allra roligaste måste nog ha varit när vi gick förbi en ljudspelare som stod gömd, och när man går förbi den så hör man ljudet av en tiger som ryter riktigt högt, men iaf.. Vi gick förbi där och så kommer ljudet, resten av familjen får direkt ingen jättestor reaktion, men Oliver&jag.... vi flög hur långt som helst åt andra hållet. Rädda som fan. Haha. Jag brast sedan ut i skratt när jag fattade vad det var, medan Oliver bara stod och ser livrädd ut. Hemskt var det ;>
Sen kikade vi på delfinshowen också, och alltså.. jag vill såå gärna bada med delfiner. Det är verkligen nått jag måste göra, gud va roligt.

Efter en heldag där på sjävla djurparken så åkte vi safari. Ballt ballt. Sen så åkte vi dit där vi skulle sova över natten. Vi fick en sån jädrans söt stuga precis vid vattnet, mysmysmys. Middag blev på en asfin resturang med sån vacker utstikt, great.
Ungarna slocknade redan vid 20 och jag ska säga att jag var inte sen efter.. Vi började kika på en film som började vid 21, 10 minuter senare hade jag somnat i soffan och en kvart senare petade mamma på mig. Haha. Men jag klarade inte av att hålla ögonen öppna så det blev sängen för min del.

Vaknade 7.15 imorse
, kände mig riktigt pigg och det var superfint väder. Mmm lovely. Runt 9.30 drog vi för att kika in Akvariumet som finns utanför djurparken. Riktigt läckert var det, verkligen. Speciellt alla fiskar och de stora hajarna. Men jag typ sprang förbi alla ormar.. ne fyfan vad jag hatar ormar, äckligt äckligt.
Sen runt 11 började vi åka hem igen och så var vi hemma runt halv två. Skönt.

Det köptes även lite saker, jag köpte två armband, två koppar och en ljusgrej. Superfint, japp.

Familjeutflykter alltså, sött.

Några av alla de 300 bilderna som togs:


image275

Ett leende kan ta dig så långt

Det känns som om tiden står still idag, jag har hunnit med en hel del saker, men ändå tickar tiden så jäkla långsamt framåt. Och jag är trött, ja, trött trött trött. Jag får verkligen aldrig sova ut. Inatt (eller ja, imorse vid 4) gick jag och la mig med tanken på att jag faktiskt kan sova riktigt länge idag. Men inte fick jag det inte. Vilket kanske å andra sidan kanske är bra, men ändå.

Imorgonbitti, kl 7 (!) bär det av till Kolmården med familjen och Oliver&Emma. Ganska så supergulligt och det ska faktiskt bli mysigt :) Kommer hem sen på söndagen, chill.


Skolan drar igång på onsdag också, är inte så jättetaggad kanske. Sommarlovet har bara rusat förbi, POFF, så var det slut typ. Men det har varit ett bra sommarlov ändå, verkligen. Jag har ton med nya minnen att spara i mitt hjärta, minnen som alltid kommer få mungiporna att åka uppåt.
Jag säger som min käraste Em - den här sommaren har verkligen innehållt alla slags känslor som man kan komma på, jag har kännt allt på dessa veckor.

Jag har lämnat   vissa människor.
Jag har funnit  nya människor.
Och jag har hållt fast  vid dem som jag alltid kommer hålla fast vid.

Lämnat. Funnit. Hållt fast.

Det behövdes. Jag behövde det.

Men jag vet att hösten kommer bjuda på mycket roliga&spännande saker. Och jag längtar, riktigt mycket. Äventyr äventyr äventyr med er.

image248

ms. lundberg

image246
She put him out like the burning end of a midnight cigarette.

t-t-tröttsamt

Morgonen började med att jag blev väckt av ett telefonsamtal från vårdcentralen.
Första gången som jag tog massa prover där (pga magonten) så var det något specifikt som man ska ha 10-12 på, och jag hade 9. Så hon ville att jag skulle göra om det speciella provet när jag kommit hem från Turkiet, vilket jag inte riktigt gjorde på en gång, utan det gjorde jag i måndags.
Så när de ringde idag, så hade den siffran sjunkit ännu lägre, så nu måste jag tillbaka IGEN och ta ytterligare prov. Lite tröttsamt må jag säga. =/

Jaja, just nu sitter jag här. Oliver springer fram&tillbaka i mitt rum och varje gång han kommer så undrar han om jag tuggar på något för att det ser ut som jag gör det och varje gång svarar jag: "verkligen inte..det är nog bara något du tror" och så gömmer jag chokladkakan.
Haha ond jag är.

Nu måste jag skynda att göra mig iordning för att sen dra ned till synsam.
Förresten, skittrist väder det är idag då. Fy.

Adjöken.

cold day in the sun

There's nothing that you couldn't say,
because you've said it all before.
I think it's time you walked this lonely
road all on your own.

You'll take the heat,
but you would never take the fall.

when it's said and done, I'll be the champion

Klev upp 8 imorse för att vara barnvakt åt sjuklingen Oliver och jag var riktigt riktigt trött. Ligger efter med sömnen så enormt mycket och det känns verkligen. Vi småchillade lite och sen hämtade vi Leo på dagis runt 14. Det blev en mysig dag med jättefint väder i alla fall och nu har de små liven precis åkt hem och jag har huvudvärk :( Så jag tänker bara lägga mig i soffan och kika på någon film. Skönt.

image239image241
image244image245
image242

Vi liksom, ni vet.

image238Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

don't stop

Söndag
Chill och svull med A, J och L. Sen fick man lite söndagsunderhållning på kvällen också, haha. Roligaste på länge. Fick mig allt för många goda skratt.

Igår
Klev upp tidigt för att vara på vårdcentralen innan 10 för att ta lite prover igen, sen åkte jag och mamsen och handlade lite. Sen blev det stan med L, A och H. Och även fast jag inte borde handla något, så köpte jag ändå en klänning och en tubtop. Men äsch, det var två bra fynd.. då måste man ;>

Idag
Gick även idag upp tidigt för att åka till IKEA med mamma. Det köptes en hel del smågrejer och sen efter köpte jag även 2 par skor. Iiih, lovely..

Med blicken framåt.
Påväg påväg påväg.
Vi behöver ingenting med oss.

försvinn bara

Haha men alltså, ge upp nu? Hur orkar du ens? Det är så skrattretande så jag vet inte var jag ska ta vägen. Haha. Men våga inte säga igen att du aldrig har fått nya chanser, för du anar inte hur många chanser jag har gett lilla dig. Men det är slut med det nu, så jävla slut slut slut slut.

Det här rör mig inte i ryggen längre, DU gör inte det.
Jag mår så himla bra och livet leker för fullt. Jag behöver inte en idiot som dig i mitt liv.

Men jag har en sista fråga, hur orkar du leva med dig själv och all din bullshit som du har samlat på dig?

..

image235

this is, this is

Gårdagen.
Jobbade till 15 och sen bar det hemåt. Chillade en liten stund, hoppade sedan in i duschen och runt 18-19 mötte jag Jossan. Vi drog och käkade middag och sen blev det lite chill på "På G". Vi kikade runt lite i parken, eftersom det var nått där. Men det var väl ingen höjdare kanske? Mycket folk iaf. Men äsch, vi gick iaf aldrig in utan under flera timmar gjorde vi massa andra grejer, men jag vet inte alls vad vi egentligen gjorde? Skrattade så att jag gick ont i magen gjorde jag i alla fall, herregud ;D
Sen senare runt 24 så drog vi upp till Mobergs, natten blev bra och jag hade ganska skoj. Absolut.
Tiden gick och runt kanske 3 så drog vi till Statoil som vanligt, käkade lite och sen fann jag Pontus som jag chillade med efter att Jossan hade sagt godnatt och åkt hem.
Jag kom nog i säng runt 5, då hade jag varit vaken i 23½ timmar, trött som ett as var jag och somnade på säkert 2 sekunder. Skönt!

-ursäkta om jag är lite kladdig om handen.. men.....


Idag har jag ingen aning om vad som händer, vet inte ens om jag orkar göra något faktiskt. Vi får se. :) Ska iaf försöka hitta energin till att laga lite middag senare, lövbiff med pommes och sås. Jag älskar det.

image230image231image232
image236image237
image234

scratch

E,
I hear you talking, but your words don't mean a thing.


Måndag:
Jobb, jobb, jobb.

Igår: Jobb, jobb, jobb. Sedan på kvällen blev det mys i parken med Sara, Jenny och massa massa mat. Herregud! ("det här kommer aldrig att räcka" -sara) Haha. Sen hade vi sällskap av 1000, om inte fler, mygg. Jag har myggbett över hela benen, snyggare kan det inte bli.

Idag: Jobb, jobb, jobb. Och jag är sorgligt trött, då jag bara har sovit 3 timmar. Somnade kl. 3 inatt och klev upp 6, nej fy. Det var inte alls roligt, hade gjort vad som helst för att få sova lite till.
Men men, kom hem för inte allt för länge sen och ikväll ska jag chilla chilla chilla och sova tidigt. Gosh, vad underbart.

a part of me is staying here, with you.

Kvällen igår hos Anna var mysig. Vin och massa massa snacks. Annie och jag åt och åt och åt, typiskt oss? Tillslut hade jag ont i magen, haha. Det bar hemåt ganska tidigt, men jag var sjukt trött och var så sugen på att lägga mig i soffan, glo på film och snacka i telefon. Vilket jag gjorde, skönt.

Nästa vecka blir det att jobba hela veckan, nice nice.

I'm a new day rising.
I'm a brand new sky to hang the stars upon tonight.

I'm feeling right

Gårdagen.
Träffade Jossan och vi tog bussen till ålandsbåten. Väl där så hade vi riktigt trevligt.. men jag måste verkligen säga att jag äter något så enormt mycket varje gång jag är med jossan ;D haha fyfan. Under de 3 första timmarna hade vi hunnit ätit 3 stora måltider. Gott var det i alla fall, haha. Men gosh vad mina pengar bara flög iväg under den resan, sjukt.
Rumppojkarna och 1,2,3 gäng.
image213image215
image216image217
Sen tillbaka till Norrtälje, gick hem till mig och lämnade alla grejer, fixade oss och sen drog vi ned till trädgårn. Träffade på en hel del och sen drog vi upp till mobergs. Kvällen slutade på statoil med en french hotdog, mums. Sen hämtade Jossans mamma oss där, skjutsade hem mig och efter lite telefonsamtal så somnade jag gott i sängen runt 5. Blev iaf en lyckad kväll, som det alltid blir tillsammans med Jossan. <3


Kom nu precis hem, varit och handlat lite med mamsen. Ikväll bär det av till Anna, käka middag och chilla lite. Skönt.

spin, spin, spin around

Måndagskväll
Jag och Lollo begav oss till solbacka till Joel där Sötem och lite sköna människor befann sig. Innan vi kom dit hade jag väl tappat humöret och var istället förbannad pga en viss person, men det ändrades riktigt snabbt. Skönt. Hos Joel var det i alla fall riktigt mysigt och timmarna bara flög förbi. Tillslut var väl klockan runt 4, så då bestämde sig jag, Jenny och Lollo för att vandra hem. Det var en lång bit att gå, herregud, och jag tror att den sista biten gick jag med stängda ögon, trött som attan.



Tisdag
Träffade Anniepannie, gick en sväng på stan och köpte yttligare lite smågrejer. Senare på kvällen blev det promenad med Annie, Jonte och Lollo. Mysfaktor på hög nivå.


Onsdagskväll
Träffade Sara och Jenny runt halv nio. Drog ned på stan och bytte krog ett antal gånger innan vi satte oss på "På G", sedan kom Sötem och sen drog vi till Trädgården där det var en himla massa människor. Supermysigt och jag hade riktigt roligt :) Tack brudar! Kom väl hem runt kvart över 2 och somnade direkt, lovely.

Tjejer, haha, vi är ju bara allt för söta. Vi vet iaf hur man bjuder på sig själv ;)
image212
image211