oncontextmenu="return false"

Sunday.

I fredags var jag äntligen och klippte mig! Tog bort allt slitet och sedan ville jag klippa längden ytterligare, då det växer så fort. Så nästan 2 dm försvann, så skönt! Sen har resten av helgen bestått av massa mys med A. Nu har vi precis ätit sen söndags-frukost och snart ska jag finslipa på tentan. Anton ska få läsa igenom den och sedan ska den skickas in! 
 
Imorgon blir det att läsa och ge respons på Fannys tenta (dösvårt då hon alltid skriver så fruktansvärt bra!) och sedan kommer tisdagen ägnas åt att skriva del 2 på tentan. Sen på onsdag börjar nya kursen. Vila? Liv? Vad är det?
 
 
 

Pour me some wine.



Du. Alltid du.

Någon som känner mig, varenda liten bit av mig. Någon som vet var varje hål i min själ sitter. Som vet exakt allt det jag aldrig vågar säga. Som sett mig skratta, dansa, gråta och lida. Någon som fortsätter att ringa när jag hamnar i mina "bubblor". Som hjälpt mig att andas när det blev för tungt att andas själv. Som får mig att skratta så där mycket att jag får ont i ryggen. Du. 



Söndag.

Skolveckan är över och fredagen bestod av myskväll med hemmagjord pizza, idol och film med finaste A. Bra grejer. Igår blev det vin med bästa tjejerna hemma hos Ulrica och sedan ännu mer vin på avenyn. Jag tackar jag! Idag är man dock måttligt seg, men det regnar ute så det är en perfekt bakis/mys-dag! Jag ligger här och slöar i soffan framför nya avsnittet av säsong 3 av new girl (bäst) medan A spelar GTA. Har blivit ett jäkla snack och spelande från A sedan nya GTA släpptes. Kan ju faktiskt dock hålla med om att det är riktigt kul..






When you look at me that way.

Så trött. Längtar till fredagkväll då denna tuffa skolveckan är över! Långa dagar i skolan och kvällarna består av plugg. Idag har det blivit föreläsning, lunch med bästa Catrin, redovisning och sedan ikväll har jag pluggat.. såklart. Och nästa vecka hamnar man istället i en tenta-bubbla. Livet som student hörrni! Men ruskigt roligt är det!

Snart blir det pasta med räkor till middag och idol-mys med A. Bra grejer!




When you fall asleep with your head upon my shoulder.

Hösten är här. Och jag är nu inne på tredje veckan av termin två på Göteborgs Universitet. Nån mjukstart fick vi inte utan det har varit en hel del att göra dessa veckor! Dock underbart att ha alla tjejerna omkring sig igen. I veckan står redovisning, prov, föreläsningar och påbörja tentan på schemat. Kötta på! Annars är livet precis så där fint som det kan vara! Tjejerna, anton och att linnea kommer hem på lördag förgyller dagarna i denna plugg-bubbla. (men jag saknar er där hemma. satsar på att komma hem i oktober)

Kanske världens bästa frukost som jag åt tillsammans med kanske världens bästa lisa förra veckan.



Oliver, Leo & William. Mina hjärtan.



William.

I fredags blev jag faster för femte gången! Min älskade bror och hans Anna fick nu äntligen sin efterlängtade William. Han föddes på min mammas födelsedag, att få ett barnbarn på sin födelsedag var den bästa present hon kunde få.
 
Alla mina brorsbarn skulle jag, utan att blinka, dö för. De finaste jag vet. Och jag ska lära William allt jag kan, precis som jag gör med mina andra skruttisar. Att man inte går på A-brunnar, att med faster blir man alltid bortskämd, att man ibland får äta godis med faster trots att det är en helt vanlig tisdag, att allt ont går över, att jag pussar sönder dem även om deras kompisar ser och det är "pinsamt". Såna grejer. Trots avståndet. Så fort jag har möjlighet ska jag åka hem för lite William-gos.
 
 

Mina fina.