oncontextmenu="return false"

Hänger på jobbet. Är så fruktansvärt trött...

img_0140 (MMS)

Hänger på jobbet. Är så fruktansvärt trött idag, sov som en kratta inatt, så den här dagen känns superlång, även fast den inte är det. 7 timmar avklarade, 2 kvar. Hoppas jag inte somnar på mattan. Men som tur är så har jag världens sötaste kids omkring mig. Oj så jag älskar detta jobb.


Helgen.

Gårdagen var grym! Började hos annie med middag och vin, sen bestod kvällen av att sitta på en båt, skogspromenader, kökompisar, piren, träffa min bror som hamnade på piren på sin svensexa, mycket dans, mycket folk, keps, plus att jag även gjorde en vacker vurpa (som idag har gett mig ordentliga blåmärken, jag lyckas alltid. så är det bara). Det var en helt grym kväll och jag hade vidrigt roligt!

Imorse var jag så jävla trött och måste ha sovit enormt djupt eftersom jag vaknade upp till många missade samtal och sms. Hade även fått ett meddelande på mobilsvar från älskade joachim; "hola mi corazón, eller vänta.. säger man så? corazón är väl hjärta? och det är ju det jag vill säga. hahahah nej jag vet inte. hahaha. eller jo, så är det ju. hahaha. men du pernilla, jag däckade som en skjuten söt björn igår och jag är så jävla bakfull nu. ring mig" haha han lät så jävla rolig och trög att jag smått dog.

Det tog ett tag innan jag orkade ta mig upp ur sängen och styra upp mig, men tillslut var det gjort och mamma&emma hämtade upp mig för att åka ut till Almunge för kalas för brorsan. Han var, precis som mig, riktigt bakis. Skitroligt.

Kom hem för en liten stund sedan, och ikväll blir det lugnt. Chill som bara fan.

Efter ett par glas vin






och hela världen är min

Nu drar jag till Annie för middag och vin. Satsar vi på utgång? Självklart!


Födelsedag och svensexa.

Idag fyller min älskade bror Fredrik 28 år! Och han har även idag sin svensexa, ringde honom nyss och han verkade ha riktigt roligt och lagom rund under fötterna. Härligt!


to prove I am the one who can walk that mile

Äntligen hemma efter en dag på konferansanläggningen på Marholmen. Väldigt trött i huvudet efter många och långa diskussioner och genomgångar, skilda åsikter, fina ord, läroplan hit och läroplan dit, god lunch, fika x2, skrattanfall så att tårarna började rinna, alldeles för många koppar kaffe och rökpauser på en fin brygga. Ikväll är det serier, lång dusch och glass som gäller. Imorgon blir det troligtvis att träffa jess en stund innan hon drar utomlands i 2 veckor (inte avundsjuk.....) och sedan blir det vin med bästa annie på kvällen.

the more I do, the less I know

Kom precis hem från jobbet. Blir strax hämtad av mamma och oliver. Ska kika på olivers fotbollsträning och sedan blir det ut till mamma där jag och oliver ska äta popcorn och spela wii resten av kvällen. Mys. Imorgon blir det ut till Marholmen för utvärderingsdag med jobbet, roligare saker finns det ju att göra, men jag hoppas på god lunch och fika!


Tisdag.

Imorse vaknade jag upp och kände att ett migrän-anfall var på g. Och ja, rätt hade jag minsann. Så idag har jag varit hemma från jobbet och sovit nästan hela dagen. Nu börjar det kännas bättre, är fortfarande lite småyr och illamående. Men resten av symtomerna har nästan släppt. Så dagen fortsätter att vara lugn och nu blir det lite serie-tittande.

andas, andas allting snurrar runt

Helgen har varit supermysig. Fredagen blev lugn och mysig hemma hos mamsen, sen på lördagen blev det solhäng med dennis, middag med karolina och nellie och sedan lite vin på kvällen. Gött! Nu sitter jag i soffan, är en riktig tröttmössa efter en lång dag på jobbet och att vara frustruerad över hur orättvis och hemsk världen kan vara.


Just nu är det en lugn stund på jobbet, så...

img_0937 (MMS)

Just nu är det en lugn stund på jobbet, så sitter och håller på med en utvärdering till utvärderingsdagen som vi snart ska ha. Klurigt. Ikväll blir det middag med en saknad Josephine. Det blir good!


Summernights.

Jag vill göra precis som på bilden. Sitta på Jonnas mammas balkong med käraste Jonna, dricka öl, röka för många cigaretter, prata om allt&inget och lyssna på bra musik i solen en sommarkväll. Jonnis, kom hem.



Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting. Så rädd att du ska glömma bort mig.

Förbannat fin låt.
Steget - Jag skulle dö för dig

He ate my heart.

Helgen har varit lugn och bestått av häng med fina vänner, massa mys, lite vin, eurovision song contest, wii-spelande hos brorsan med emmsi, vårmarknad, och söndagen avslutades med middag hos brorsan. Gött. Jag är nöjd. Ska strax hoppa in i duschen och imorgon är det en ny jobbvecka.


by the river on the west side



Var ett tag sedan jag skrev minsann. Efter sist jag skrev så piggnade jag till ganska fort (medicin är bra grejer), så jag var på jobbet igen på måndagen. Dock var jag utan röst i yttligare 2-3 dagar, lät så hemsk, fy! Plus att jag inte kände någon smak eller lukt på 3 dagar, vilket verkligen är förjävligt då jag älskar att äta.. och det är måttligt värdelöst att äta när man inte känner någon smak alls. Men nu är det bättre! Hostan är kvar, men det går att leva med! Så veckan har bestått av massa jobb, kramat på mina älskade brorsbarn, hamnat i en wii-period igen, skrattat så mycket att tårarna börjat rinna och njutit av sommarvärmen (som dock har försvunnit nu).

Älskade Lil' J har blivit stor.

För snart ett år sedan började jag hänga med käraste Jessica. Hon är idag utan tvekan en av dem som betyder väldigt mycket för mig, massvis med kärlek till henne. Ikväll ska hennes födelsedag firas i efterskott och jag hade så gärna velat varit med! Men jag var hos läkaren imorse efter en sömnlös och smärtsam natt, och nu är det antibiotika, stark hostmedicin och att vila rösten ordentligt som gäller. Men jag hoppas du får roligt ikväll ändå, stumpan!


Efter en dag bestående av jobb och att vil...

img_9370 (MMS)

Efter en dag bestående av jobb och att vila rösten så mycket som möjligt (har tappat rösten totalt, låter fruktansvärt när jag försöker prata) så sitter jag nu ute hos mamma med mina älsklingar, oliver&leo. Vi har myskväll med gottigheter framför tvn. Perfekt.


Dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Var på en Two Door Cinema Club-konsert runt den här tiden förra året, (som var döbra förövrigt) så just då lyssnade jag väldigt på dem. Och detta är favoritlåten med dem.


I want it over by now

Åh. Jag blir så lättretlig och "det-är-så-synd-om-mig" när jag är sjuk. Bleh. Dagen har känts jättelång idag på jobbet, kroppen har knappt hängt med och det bränner i hela bröstet när jag hostar. Låter som en kråka. Just nu längtar jag bara till helgen och att jag då är frisk, för helgen bjuder på massa roligheter. Myskväll med mina älskade oliver&leo på fredagen, firande för en av mina finaste på lördagen. Bra grejer. Så nu satsar jag på att få i mig massa nyttigheter så att förkylningen ger sig av och gärna litervis av hostmedicin. Great! Nu blir det dusch och sedan krypa ned i sängen, äta glass och glo serier.


Dag 29 – en låt från din barndom

När jag var yngre så älskade jag verkligen 3 Doors Down. Lyssnade sönder deras album vidrigt många gånger.


Idag tycker jag lite synd om mig själv - m...

img_1586 (MMS)

Idag tycker jag lite synd om mig själv - magont, en jävlig hosta och taskigt humör. Kul. Så efter jobbet hämtade mamma mig, så ikväll har hon tagit hand om lilla mig. Nu ligger jag nedmyst i ena soffan med älskade smilla och simba, och mamma i andra soffan med Zita och elvis. Knähundar hela högen. Och jag lär nog få dela säng med smillis, kan inte säga nej när hon sitter nedanför och försiktigt försöker smyga upp i sängen. Min lilla bebis som i sommar blir två år. Herregud. Nu - film.


Dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig

Lite knasig fråga, och jag vettetusan vad för låt jag skulle välja. Finns ingen låt som får mig att känna mig skyldig.

Du går med blicken vänd, kan du ha sett mig än, någon borde byta stad



Efter en lång dag på jobbet, så har jag nu mat i magen och myser i min nya favorittröja. Fortsätter att lyssna sönder Maggio och nu även The sounds nya album. Bra grejer. Imorgon är det inskolning för en ny liten knodd på min avdelning, ack så mysigt.

Dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument

Antar att det skulle vara någon mysig låt av melissa horn eller kent.

our hearts are still warm, but they are getting colder.

Valborg spenderades med ett härligt gäng vänner, grillning, vin och sedan dans till småtimmarna. Jag hade riktigt kul och är supernöjd över kvällen. Idag har jag varit lite småseg, men det hör till dagen efter, lite blåmärken här och där. Sånt får man ta ibland! Ligger och myser framför en film och dricker cola. Gött.