oncontextmenu="return false"

u can do so much better

Dagen idag var toppen! Fyndade massvis med saker - parfym, tunika, två linnen, halsband, smyckehand, skiva och lite mer smått&gott! Härligt. Och Annie hittade mycket hon också. Helnöjda är vi båda två i alla fall! =)

Idag fyller favoritgrabben Stefan 18 år, GRATTIS GUBBEN!

Nerru, är inte på blogghumör, så det får duga för idag. =/ Ha en bra kväll!

sunshine everywhere

Gårdagen var toppen och pjäsen var verkligen helt okej! Väääldigt lång, men man överlevde. Satt ju brevid två av mina favoritgrabbar, yepp, då kan det inte bli bättre! Fast under första akten blev jag så himla trött så jag trodde att jag skulle somna faktiskt, haha! Men jag blev pigg sen under pausen, vilket var skönt det. Pjäsen slutade runt 23, och vi missade tyvärr bussen hem. Så vi fick vänta ca en halvtimme till nästa buss som gick vid 23.40, kallt att vänta men hade fruktantsvärt roligt ändå ;D men det var riktigt mysigt att få sätta sig på bussen sen. Första kvarten av bussresan var jag riktigt trött, men men, sen kom jag igång och blev pigg. Så med ipoden i högsta hugget så satt jag och dansade&sjöng för mina kära klasskamrater. Jag var iaf den enda i den bussen som partade ;> haha! Tråkigt nog! Men några fler kom igång sen tillslut, greeeat. Sen kom jag hem vid 1, och somnade kanske innan 2.

Sen imorse var det tamefan inte mysigt att gå upp vill jag lova! Trött som attan! Men det var bara att försöka pallra sig upp. Hade idrott som första lektion, halva klassen var där typ? haha! Vi körde iaf plintfotboll, lite teori och sen innebandy. Skoj som sjutton var det. Sen var det spanska, lunch, tema och engelska. Och var enda liten minut som jag har haft över, då har jag suttit ute i solen med världens skönaste människor. Älskar det.

Ikväll blir det chill för hela slanten, jag är så förbannat trött och har ont i huvudet. Så jag ska kika på film, prata i telefon, äta onyttigt och sedan sova! Måste vara pigg till imorgon - annie och jag ska in till sthlm för att shoppa upp lite cash, gud så underbart! Det som står överst på min lista just nu är parfym, vilket jag egentligen inte behöver, har så pass många, men är sugen på nån ny doft. :) Får se vad som köps! Sen om jag känner mig själv rätt kommer det köpas mycket mer ;> Nice.

Time for movie, adjöken fröken!


Annie, Lovisa, Stefan, Dennis, Lännis, Carro, Johan, Gustaf, Amanda, Jonte och Anna.
Ni anar inte hur mycket ni förgyller mina dagar! Helskotta vad man tycker om er! :)

Ett nytt kapitel för en vänskap

Allt jag sa till dig igår menade jag verkligen och det kändes så underbart bra att få det sagt, att få det ur mig och slippa låta det springa maraton i mitt huvud - vilket det har gjort alldeles för länge nu. Det var också så himla skönt att få höra dig säga allt det du sa. Du vet att jag tycker om dig och jag vill verkligen ha dig i mitt liv, grabben. Så jag hoppas och håller tummarna för att du håller det du har lovat och förbättrar dig.
Jag behövde det här, vi behövde det här. Jag behövde en ursäkt och du gav mig en, tack.
image54

It's all for the best? of course it is

Jag är helt kär i detta väder! Vill nästan aldrig vara inne, gosh!
Sitta ute i solen hela tiden är bara så jäkla underbart. Kärlek på hög nivå!
image53

I tisdags köptes det 2 par skor. Underbart, behövdes faktiskt.. eller njae, kanske inte egentligen. Men äh! ;D Vårskor behövs alltid. Inventeringen av kappahl på kvällen gick dunderbra, kom hem vid tolv på natten typ och då var jag minsann trött.

igårmorse hoppade jag över kommunikationen på morgonen och tog en sovmorgon istället ;> Gick sedan till skolan runt 11 och käkade lunch med Annie och co. Myys. Sedan satt vi ute i solen i flera timmar och försökte plugga lite religion. Sen hade vi matte, och sedan religionprov - gick väl så där på provet antar jag, får se! Och sist hade vi samhällskunskap, yepp yepp. For sedan hem och bara chillade i det älskvärda vädret - mums!

Idag gick jag till skolan och hade tema i 2 timmar, sedan gick jag hem vid 11, orkade inte riktigt ha spanska, så skippade den. Kom hem och käkade lunch, var hemma ett tag, pratstund med jonas osv, och sedan gick jag, lollo och annie ner på stan. Kom precis hem nu och det köptes lite saker (ovanligt? nej) Köpte 2 topar och lite underkläder. Lovely! Hittade också en väska som troligtvis kommer köpas nästa vecka ;> Wie, älskar den!

Ikväll ska klassen på teater på dramatern - "Dödsdansen". Eftersom vi håller på med realismen just nu på svenskan och temat. Den har fått ruggit bra recensioner, så det ska bli skoj. :) Men den är lång: 3timmar+paus. Gosh, och stolarna på dramatern är ju ganska obekväma, men hey! det överlever vi :) Men jag och några styckna ska åka in till stan lite tidigare och käka :) Mums! Sen börjar teatern 19.00, så är hemma ganska sent. Jag lär ju vara ganska trött imorgon, men men ;>
annie-men pernilla, du lyssnar aldrig på mig!
*jag vänder mig mot lollo*
jag-va, vad sa hon? :S

real nice

Måndag igen.
Igår somnade jag fort som attan. Jag var trött, det vill jag lova. Somnade runt 22, så jag var ganska pigg när jag klev upp 7.40 för att göra mig iordning för skolan. Hade samhällskunskap först, var väl helt okej. Och sedan skulle vi ha mattelektion, men vår lärare skulle inte vara där och han sa till mig förra veckan att jag skulle göra mitt prov då, och att han skulle lämna det provet till en lärare som då skulle ge det till mig på den lektionen. Så jag spenderade största delen av gårdagen till att råplugga matte och jag är extremt dålig på matte, men försökte verkligen iaf. Men tror ni inte att han GLÖMMER att lämna provet till en annan lärare, så att han/hon kan ge det till mig? - JO! Så jahapp, får antagligen göra det nästa vecka. Kändes ganska surt faktiskt =/

Sen på lunchen drog jag, johan, lännis, lollo och jennifer ner till favorit-landkrabban och käkade lunch. Gott gott, hur kan man inte älska det stället? Sen upp till skolan igen, hade engelska och sedan spanska. Redovisade på spanskan och det gick väl helt okej antar jag, speciellt eftersom vi knappt lagt någon energi på den redovisningen överhuvudtaget. Bytt idé typ tusen gånger och tiden rann iväg. Men men, okej som sagt! Sen hade vi kommunikation, haha älskar den kursen, så slapp och nice. Hela lektionen skulle användas till att jobba med en uppgift, jag jobbade med Emelie L och hahah, hon är ju bara för gullig den tjejen. "sjöda papporna" - haha. Vi var klara på cirka 45 min (?) och sen fick vi sluta. Alltid nice att sluta tidigare! :)

Kom sen hem och då var mitt brorsbarn Oliver här, lekte lite med honom i det fina vädret. Sen satte jag mig i solen och pluggade lite religion, har prov på onsdag. Kände mig extremt duktig! :) For sedan iväg och tränade med annie vid 19. Skönt skönt. Sen har jag bara chillat :) Mys.

Imorgon ska jag med mamsen till Täby C, nice. Och sen till brorsan en stund. Sen blir det hem och stenplugga religion. Och sen vid 17.30 ska jag till kappahl och inventera. Vilket säkerligen tar 6h, gjorde det förra gången i alla fall. Tröttsamt tröttsamt, men pengar pengar.


Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

You line up the world to find

Igår var toppen toppen toppen toppen!!
Slutade skolan runt halv fem, drog hem och käka. Sedan kom Lännis till mig runt 18.30, började göra oss iordning osv osv :) Tiden gick och runt 20.15 drog vi ned till busstationen för att möta Alex, för att sedan dra till Viktor och förfesta med massa folk. Sen runt 22.30 åkte vi upp till Mobergs, great great.
Kan säga att kvällen var helt stört bra! En sån händelserik kväll och definitivt roligaste på länge. Smockfullt med människor och jag har inte dansat så mycket på så länge! Träffade lite gamla klasskamrater som jag inte har sett på länge, alltid lika skoj det! :) Kom väl hem lite innan 3 skulle jag tro, och då käkade jag lite + ringde A & P. Gårdagen var definitivt minnesvärd! Tack alla underbara människor.
Och nästa helg fyller Stefan 18 år, blir utgång då också. :) Wie.



Idag har jag sovit, sedan umgåtts med Annie och Lollo, skvallrat om gårdagen för dem ;> Plus att vi var på stan en liten kortis, hittade en tröja. Älskar den!
Ikväll ska jag bara ta det lungt tror jag, äta lite onyttigt och kika på film. :) Seg som man är så orkar jag inte göra något annat vettigt ;D Men men!
Ha det bra, puss!

There are certain people
you just keep coming back to.

She is right in front of you,
you begin to wonder;
could you find a better
one compared to her?


M by Madonna

H&M´s Madonna kollektion finns nu på webshopen och i butiker.
Men ärligt talat så var det väl direkt inget speciellt som jag föll för, men men! :)

image50

come closer now

Dagen idag har varit riktigt riktigt bra! Visserligen började den ganska jobbigt, aldrig roligt att gå upp tidigt, men sen så har dagen rullat på för fullt. Hade tema, men på den lektionen gjorde jag inget vettigt utan skrattade mest tillsammans Dennis. Sen 1 timmes lunch, forsatte att skratta tillsammans med Dennis. Sen var det spanska och då tränade jag, Amanda, Caroline och Emelie på salsan. Vi ska redovisa på måndag och då ska vi dansa lite salsa för dem och sedan lära dem + berätta lite om själva dansen då. Helt okej, faktiskt. :) Magdalena, läraren, tycker att det ska bli jätteroligt i alla fall och det är ju bra det ;D Slutade 20 minuter tidigare, dvs kl. 13. Men jag orkade inte riktigt gå hem då, så jag väntade på att Lovisas lektion skulle sluta. :) Hängde runt med favoriterna Dennis&Stefan så länge. Sjuka killar det där, definitivt. :)
Kom hem för cirka 1½ timme sedan. Har bara chillat än så länge och ikväll blir det träning. Åååh, efterlängtat! Men jag får ta det himla lungt, är ju inte 100 % frisk ännu. Hostar fortfarande massvis, men men. Sen har annie och jag bestämt att börja simma varje söndag, sköntskönt.
Imorgon blir det utgång med Lännis och co. Roooooligt :) Taggad till tusen. Har ju varit sjuk 2 helger på raken nu :( Så det ska bli nice att få festa imorgon. Wie. Sen har jag tvingat ut Jonas också, gosh vad bäst jag är ibland. ;D

Gosh, vad glad jag är, herregud. Överskott med energi så det skriker om det. HÄRLIGT!
Nu ska jag chilla ett tag till, vi hörs! Puss

take a breath, just take a seat

Nu har jag börjat vänja mig med hellugg och det känns ganska bra faktiskt! :) Och på Amandas begäran så ska jag så småningom ta en bild, så att ni får se! :) Får fixa det någon gång de närmaste dagarna.

Dagen idag startade med att Annie ringde och väckte mig, like always ;> Bestämde att vi skulle ses lite senare och jag satte mig i soffan, kikade på mtv och åt frulle. :) Gjorde mig sedan iordning och drog för att träffa den tösen :) Fick träffa Gustaf en stund också, charmigaste killen ever :) Hittade två linnen på stan, jättebilligt! Love it.
Kom sen hem, chillade en liten stund och åkte sen med mamma och handlade. :) Övningskörde lite också, måste verkligen ta tag i det här nu! Kom igen nu, Pernilla.
Kom hem för inte så längesen. Börjar bli lite smått hungrig faktiskt, men får nog vänta på mat ett tag till. Jaja. Kvällen kommer nog bestå av att plugga lite grann (förhoppningsvis?) och sen är det Top Model och Lustgården! How lovely.

Beställde lite saker från H&M igår, de har ju fått in massa nytt och fint! :) Det blev bl.a underkläder, tunika, halsband, scarf, klänning, tröja & skärp :) Känns bra det!

Lännis-darling fyller 18 år idag hon! :) GRATTIS VÄNNEN! Utgång på fredag förhoppningsvis :)

Ne, nu ska jag nog gå och göra något annat faktiskt. Vi hörs, ha det bra!

As the spring in it's bloom,
the summer stars and the moon.
Come and dance with me, my love.


you can't expect a bit of hope

Det svaret du gav mig sa verkligen allt.
Jag har alltid ställt upp för dig och stöttat när du har behövt det. Är det här tacken?
Vi ser nog inte likadant på detta, du ser bara dig själv och jag kan faktiskt inte vara så självisk som du.
Men som sagt; det svaret du gav mig sa allt.
Vänta inte på att jag ska höra av mig, för denna gång slår jag näven i bordet och tackar för mig.
Hör du av dig så hör du av dig, gör du inte det så gör du inte det. Simple as that.

Man får väl hoppas på det bästa.
För du är så jäkla underbar.

feels like forever

Har klippt mig idag som sagt, och jag tänkte inte direkt göra någon förändring, var nöjd med det som jag hade. Så kommer jag hem med hellugg! :| Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, faktiskt. Christina har verkligen bra övertalningsförmåga vill jag lova! Hon tyckte jag passade i det, och alla här hemma tyckte det var assnyggt. Men gosh, jag vet inte vad jag själv ska tycka... Det ju självklart tid att vänja sig, har haft snelugg i så många år.. men äh. Jag vet inte. :S

Ska iväg och umgås med Annie nu i alla fall, får se vad hon tycker om håret.
PUSS!

Stone sour - through glass

to find a place to stand, instead of walking away

Oj, det var riktigt längesen jag skrev. Men jag har varit sjuk sen i onsdags/torsdags :(
Har haft riktigt hög feber (vilket jag nästan aldrig har när jag är sjuk), huvudvärk, snuvig, hemsk hemsk hosta etc. Har inte varit roligt för 5 öre! Är hemma från skolan idag också, men mår betydligt mycket bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna i alla fall. Så helgen har tråkigt nog bara bestått av sömn, filmtittande, knapra alvedon och prata i telefon. Men snart är jag fit for fight igen! :)
image49

Imorgon är det distansdag, har väl lite saker att fixa eftersom jag varit borta från skolan och sen ska jag ner på stan och klippa mig också. Nice nice. Sen på onsdag har vi resursdag, wie wie wie. Riktigt härligt det vill jag lova! Och då blir det kanske att träna på kvällen? Om kroppen tillåter det vill säga, hoppas!

Har suttit nu och nätshoppat lite, men gosh.. jag hittar ju så mycket som jag vill ha! Kan inte riktigt bestämma mig, beslutångest big time! Ääh. Löser sig :)

Ha det bra!

it's sad, so damn sad

Och du, det är jävligt synd att ditt självförtroende är så lågt att du måste kasta oss andra i smutsen, för att du själv ska verka bättre. Så fort du inte står i centrum, gör du allt för att hamna där igen. Men ge upp med ditt skitsnack och dina lögner, för du kommer ingenvart med dem. Jag tycker nästan synd om dig, flicka lilla.

Hey.. you're smiling again

Herregud, vilken onödig dag! =/ Började med att jag klev upp för att göra mig iordning till skolan och jag var så himla sjukt trött idag! Värsta på länge. Sen går jag iaf till skolan, kommer dit och får veta att I-valet är inställt. Jaha, va roligt. Då har jag ingenting att göra från 8.50 - 13.55, gud så härligt. =/ Men men, orkade inte gå hem, för då skulle jag säkerligen bara sova bort timmarna, så jag fördrev tiden tillsammans med anna, annie, dennis och stefan. Vi gick till coop, köpte lite att äta. Gick sedan tillbaka till skolan, tittade på dansuppvisning, två gånger faktiskt ;> Grymt duktiga! Sedan gick jag och annie ner på stan, jag köpte en tröja och hittade ett par skor som föll mig i smaken men som ej köptes. Kanske imorgon? Ääh, får se. Gick tillbaka till skolan, gjorde absolut ingenting de sista timmarna. Hade sedan matte och sen religion. Skulle egentligen haft samhällskunskap sista timmen, men den var inställd den också. Vilket ändå var skönt, sluta tidigare tackar jag aldrig nej till!

Kom hem för cirka 1 timme sedan och nu är jag hungrig, så jag väntar på mat. Ikväll är det Men in trees, Top Model och Lustgården som gäller! Myysigt :)

Och jises vad jag älskar detta väder, kan inte sluta säga det! Love it, love it, love it


Follow me and I'll take you somewhere lighter than you've been.
Come with me. I won't let you fall apart, not again.
And it's been so long, just barely holding on.
We're coming out strong!

You'll understand

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Knacka först. Tryck sen ned handtaget. Hoppas hon inte säger någonting."
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En skrivare.
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Desperate Housewives
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
17.58 (RÄTT HADE JAG OCKSÅ! gud va bra jag är:)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Låten look after you med The Fray, tvn i vardagsrummet och mamma som pratar
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Var ute för cirka 3 timmar sedan, var med Anniepannie.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Ääh det minns jag inte.
8. Vad har du på dig?
Mörkblåa mjuksbyxor, svart linne och brun polotröja.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Hmm.. gjorde jag säkert, men inget jag minns iaf.
10. När skrattade du senast?
Vid middagen för ungefär en halvtimme sedan, åt mamma.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Väldans många tavlor.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Har jag säkert.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Trevligt när man har lite små trist.
14. Vilken var den senaste film du såg?
"Taking lives"
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Tonvis med kläder, skor, smycken och väskor!
16. Tycker du om att dansa?
Älskar det!
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Sebastian och.. hmm.. jag har för många tjejnamn som favoriter, kan nog inte riktigt bestämma mig faktiskt
20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Yepp.

It's how it's always been

Den här dagen tänkte jag bara sova ut och sedan chilla i det härliga vädret.
image48Men det blev inte riktigt så, fick vara barnvakt åt Leo i typ 2 timmar, så sova ut fick jag väl direkt inte. Även fast jag var ganska så pigg när jag vaknade eftersom solen lyste in i rummet! =) Mys. Sen ringde i alla fall Annie och ville gå ned på stan med mig. Hittade väl direkt inget särskilt, förutom en tröja som jag kanske köper imorgon på lunchen. Får se! :) Kom hem för inte så längesedan och nu ska jag nog bara ta det lungt resten av kvällen. Blir pizza till middag också, mums mums. :)

What's mine is yours to leave or take.
What's mine is yours to make your own.

she's nobodys angel

dagens låt: how to save a life.
dagens bästa: att mina vänner alltid är så himla bra + ditt sms
dagens skratt: skrattar nästan hela tiden, men skrattattacken med annie på kommunikationen var oslagbar!
dagens mående: i feel great!
dagens tips: om du gör det du alltid har gjort, kommer du att få det du alltid har fått.


Så var det måndag, igen. Veckorna går iofs väldigt snabbt nuförtiden, men just på måndagen så känns det som en evighet tills det är helg igen! Men som tur är så har jag ju distansdagar på tisdagar :) Räddaren i nöden i vissa lägen!
Denna dag har i alla fall varit helt OK, man är ju glad att man har härliga vänner som förgyller ens dagar! Hade iaf samhällskunskap först, sedan matte, lunch, engelska, spanska (fast på spanskan var det grupparbete och vi är typ klara, så) och sen sist kommunikation. Sen var det bara att gå hem och börja laga mat, även om orken till det verkligen inte fanns, men men.. Gott blev det i alla fall och det är ju bra det, eftersom matlagning kanske inte är en av mina starkaste sidor ;>
Ikväll ska jag försöka städa lite grann och sen blir det nog bara att slappa. Skulle egentligen vilja träna, men får vänta med det ett par dagar, tills nacken känns bra igen.
Undrar om man kanske ska nätshoppa lite grann? Var ganska längesen jag gjorde det faktiskt. Vet i alla fall att det finns ton med kläder etc som jag vill ha ;D

Ne, ska kanske börja städa lite nu. HA DET BRA!

så går det, när man har tråkigt...

dagens låt: Burning inside
dagens ord: suck
dagens frisyr: utsläppt
dagens smink: foundation, mascara & rouge
dagens händelse: att det är sånt underbart väder!
dagens planer: att få ork till att göra samhällsläxan
dagens vill ha: helg igen
dagens mening: "det är inte lätt när det är svårt" - jag säger den nog allt för många ggr, om man frågar mina vänner ;>
dagens saknad: A
dagens drog: musik
dagens tråkigaste: att jag har ont i huvudet nu
dagens roligaste: att få träffa annie och lollo
dagens finaste: mamma
dagens sämsta: att dulovar men sedan bryter löftet...
dagens bästa: att våren är här, såklart!
dagens sötaste: melvin
dagens dricka: vatten
dagens köp: godis
dagens telefonsamtal: anton och annie
dagens sms: jocke
dagens mat: potatisgratäng, kött och sås
dagens skratt: med annie och lollo såklart
dagens sjukt: att du kan påverka mig så pass mycket
dagens kärlek: ääh
dagens mående: toppen under dagen, men lite sisådär just nu (huvudvärk osv)
dagens tips: ångra aldrig nånting som en gång fick dig att le

söndag

Igår var trevligt och mysigt, tack tack.
Kom hem för 30 min sedan ungefär och jag är så glad för att det är så hääärligt väder! Sol och värme, kan det bli bättre? Nu är verkligen våren på G, underbart. Ska strax ut på en promenad med Annie, men väntar på att hon ska ringa någon gång. Sego nr 1! :)
Kvällen idag ska bestå av att göra samhällsläxan, titta på filmen "taking lives" och prata i telefon, yepp yepp. Chill på högsta nivå, skönt det. :)

Nu ringer hon, så nu får man gå ut i vårvädret igen, ÄLSKVÄRT!
Ha en bra dag!

you only want what everybody else says you should want

Du sa: "Jag tror inte att du klarar det", men när du sa det - när du sa att du inte trodde det, oooh.. du anar inte hur mycket du peppade upp mig, hur mycket du stärkte du min vilja. Och se, du hade fel denna gång - jag klarar det ju galant och jag ska inte vika mig för fem öre! Den här gången är det du som ska kravla på dina bara knän, och inte jag. Jag väntar på ditt telefonsamtal, hjärtat.

fredag

Gosh, det var längesedan jag skrev. Men som sagt - bloggandet går upp och ned i olika perioder och nu har jag väl tappat lusten att skriva helt enkelt. Men det kommer nog igen snart :) Har gjort om designen precis, blev väl helt OK. Det får duga i alla fall, hade tröttnat på den förra. Så. :)

Igår så vaknade jag av att jag hade lite ont i nacken och axeln, men tänkte inte så mycket mer på det, utan pallrade mig upp ur sängen för att göra mig iordning för skolan. Men sen... poff, så började göra mer och mer ont. Och tillslut kunde jag inte röra högra armen och huvudet - över huvudtaget. Det gjorde så jävla ont! Slutade i alla fall med att jag ringde mamma och grät över hur ont det gjorde, så fick vara hemma igår och var nära på att åka till akuten för det kändes som om någon hela tiden högg mig i nacken och axeln med en kniv. Fick i alla fall vara hemma idag också, har haft ont i över 26 timmar nu ;/ Men det är bättre idag, men har ingen aning om vad det är, säkerligen något som ligger i kläm, usch och fy. Så jag lever på tabletter och en salva som jag måste smörja in nacken och axeln med. Men jag sover så himla dåligt också, kan bara ligga på en sida. Jag kan inte stödja mig på min högra arm och att vrida mycket på huvudet - det är inte ens något att tala om! Usch usch usch. Så mina planer har gått i kras pga det här, skulle ha tränat igår och idag skulle det ha blivit utgång plus att jag verkligen hade behövt varit i skolan pga spanskaprojektet. Men men.. finns inget att göra åt det. Hoppas på att det är ännu bättre imorgon, för detta är verkligen inte skoj.
Så där..
nu har jag slutat att gnälla och tycka synd om mig själv ;D Haha!

---

Nepp, nu ska jag nog krypa ned i soffan, med glass - Ben och Jerry's (kärlek!!) och titta på desperate housewives. :) Ha det bra!
ben och jerry's!

when we open the doors

Well.. lovet är slut och tillbaka till skolan. Fast jag är ruggit nöjd över lovet, det måste jag säga. :) Men det var minsann inte trevligt att kliva upp imorse, trött som man var.. usch&fy! Dagen gick väl ganska så segt, men ändå var den helt okej faktiskt. Fick ju träffa alla härliga människor =) Nya I-valet började idag också, verkar riktigt skoj och klassen är väl inte fy skam den heller!
Slutade i alla fall runt halv fem, begav mig hem pch packade träningskläder. Drog sedan för att träffa Annie, för att käka lite och för att senare dra och träna tillsammans.
Kom hem för inte så värst längesen, har precis kommit ut ur duschen och hej vad trött jag är nu! Var ett riktigt nice pass det där. Ska nog alldeles strax slänga mig framför soffan, äta lite grann och titta på desperate housewives och sedan prison break! Oooh.. how great!
Imorgon på distansdagen borde man kanske plugga lite... har lite läxor att göra, men dum som jag är så glömde jag spanskaböckerna ; / Attans! Aja, det får fixas på onsdag helt enkelt.

Over and out!

She can not brake a promise that she have never made..

remember what we did... and smile

Torsdagen var jättemys med brudarna. Gosh, man kan aldrig sluta tycka om dem!=) Jag måste ju säga att vi var riktigt duktiga på spelet "rappakalja" ;D Haha fyfan, fick några klockrena förklaringar och ganska så... korkade ;D Älskvärt iaf!

Gårdagen började med att åka in till sthlm med annie&lollo, gick runt lite, köpte inget särskilt direkt, ett linne och så. Käkade på donken och sen åkte vi hem. :) Sen senare på kvällen kom Jossan till mig, förkrökade lite och sen bar det av till mobergs runt 23. Och herregud vad roligt jag hade det, så mycket härligt folk. Gosh :)
Men
var du tvungen att vara där? Allt blev fel och det kändes som om jag inte ville släppa taget om dig igen. Och med lite för mycket alkohol i kroppen var din parfym det enda jag verkligen ville känna. Varför var jag tvungen att säga att jag saknar dig? Visst, du sa att du saknar mig också. Men... fan.

Idag har jag bara slappat, somnade 5 imorse och har inte sovit så jättemycket. Och småbakis är jag också, blev som sagt lite för mycket igår. Men man mår väl som man förtjänar antar jag!
Kvällen kommer bestå av onyttig mat, desperate housewives och telefonsamtal. Great!

Sometimes you hold so tight, it slips right through your hands.

i remember

Gårdagen var lite rolig den ;> Jag har länge, i flera år, velat pierca naveln. Men de har aldrig blivit av, sen nu på senaste tiden har jag och annie pratat om det. Och igår skulle vi gå ner och kolla lite priser och så. Och vipps, så låg vi där båda två beredda att pierca naveln ;> Snacka om impulsköp ;) Blev ruggit snyggt i alla fall! :) Sen igår på kvällen tränade jag lite med annie och malin, skönt skönt.
Idag ska vi fira min mammas kille, egentligen fyller han år imorgon, men då ska mamma och han åka iväg på nånting, så vi får fira idag :) Sen runt kl. 18 ikväll ska jag iväg till annie för att ha tjejkväll med alla brudar, käka gott och dricka. Hääärligt.
Imorgon ska jag in till sthlm på dagen och på kvällen blir det utgång på mobergs :) Kommer bli roligt det, wie.

Nerru, snart kommer det massvis med folk och såklart mina kära brorsbarn, mys. Så jag måste börja göra mig iordning nu, har inte orkat tidigare, lat som jag är! ;D Har tittat på desperate housewives istället. :)

btw, GRATTIS JOHANNA, min hjältinna :)


Själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot