oncontextmenu="return false"

Tangled up in you..

Gårdagens bravader var dunderhärliga! Någon blev kanske lite väl rund under fötterna in på småtimmarna, men det är inte alltid lätt inte ;) Vi slog klackarna i taket och dansade bort ett par timmar.. underbart. Fick även träffa min älskade malin, kramkalas hur länge som helst. Saknad till den bruden!
Kvällen slutade med att jag gick från Mobergs runt två för att möta upp M, och jag hamnade i sängen runt kl 5 med ett leende på läpparna och kikade på några avsnitt av scrubs.
Tyvärr sov jag uselt, eftersom magonten kändes av allt för väl.. otroligt tröttsamt. Så idag har jag försökt att ta igen lite sömn, blivit bundis med min värmekudde igen och pratat sönder i telefonen med Emelie. Och nu har jag myskväll med mina brorsbarn, sweet.

Imorgon blir det middag&bio med M, ännu mer sweet.

Fredag

Inatt vaknade jag med världens jävla magont, hade så fruktansvärt ont att jag var tvungen att ringa mamma som jobbade. Men efter ett par timmar med värmekudden och några avsnitt av scrubs så gav det med sig lite, så jag kunde iaf somna om sen. Men idag känns det bättre iaf, tur det!

Sitter just nu och slöar i soffan, sitter mellan mina kära brorsbarn oliver&leo som kollar på "musses klubbhus".. skitsöta.
Ikväll ska jag laga middag åt familjen med oliver&leo, lite halvmyysigt så där. Och sen taggar jag&emelie igång och förbereder oss för utgång, uuuunderbart!

Försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll, men det är tyvärr inte det lättaste faktiskt.. alltid ett sånt jävla i-landsproblem.

Annars är helgen fullspäckad på roligheter, så helgen kommer minsann att bli toppen!
Puss

Lovely.

Jag har ont i käkarna,
jag kan inte sluta le.

Hallelujah

Nu funkar min käraste ägodel, mobilen, igen. Så att ni vet :)

Keep me close.

Jag borde verkligen sova, ska upp tidigt imorgon för jobb. Men ändå sitter jag här helt ensam och tokgarvar åt massa filmer på youtube.. jag är galet övertrött.
I morse kravlade jag mig upp ur sängen, aptrött.. drog i alla fall och jobbade. När jag väl kom hem så slöade jag sönder till lite serier och kvällen spenderades sedan med M. Galet bra måste jag säga.

Nu ska jag skratta lite till åt människor som egentligen bara skämmer ut sig, och sedan måste jag sova.


Btw, vänner..
mitt simkort till mobilen är fuckat, så ni får ringa hem om ni vill något speciellt! (men det lär förhoppningsvis fixas inom de närmste dagarna)

Godnatt!

The only one who's ever known who I am.

Igårkväll hade jag ont i halsen och kroppen, vilket jag även kände av i morse och jag ska bannemig inte bli sjuk! Har ju tänkt att kanske spendera min tid på dansgolvet med Annie på fredag ;) Som tur är så har det kännts lite bättre under dagen, puuh.

Dagen har spenderats med Annie, och vi gjorde det som vi gör bäst - fika och prata. Så vi satt på Landkrabban och pratade bort ett par timmar, dundermysigt som alltid! You gotta love it!

Har precis spenderat ett par timmar med telefonen tryckt mot örat och nu kikar jag på Design: Simon & Tomas. Myspys.


Saknaden efter dig kommer alltid att kännas.
Min hjälte.

Lördag.

Gårdagen var förbaskat rolig! Det var mycket och häligt folk och vi dansade som aldrig förr. En toppenkväll, absolut. Somnade ungefär runt halv sex, så idag är jag galet sliten må jag säga. Så jag har bara sovit idag och kikat på how I met you mother, perfekt på en dag då man är lite halvbakis och galet trött.
Men nu måste jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning. Familjen är bortbjuden på middag ikväll, fast egentligen hade jag bara velat fortsätta att ligga här i soffan framför någon bra film.. men det får väl bli senare ikväll kanske.

Tjing!

You stick your head in the sunshine.

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead
Erik Hassle - Bump in the road


Älskart.


Imorse runt 9 blev jag väckt av mina små skitungar till brorsbarn.. hade planerat att få sova mycket längre, men det var ju helt omöjligt med tanke på att dom skrek och höll på. Suck.
Sen dess har jag varit och handlat med brorsbarnen&mamsen på flygis, åkt hem till brorsan och pussat på bebisen.. hur galet söt får man vara lixom? Kommit hem och städat, och även lyssnat sönder Erik Hassle. Grabben har ju talang!

Ikväll blir det fest!
Som om vi någon helg bara kan ta det lugnt? Nej, haha.

Love got more hooks than a fish line.













If a bird can sing with a broken wing,
you'll learn to bend when the wind blows.
The leaves may fall, but the trees stay tall.
This is a bump in the road, don't give up, you will make it.

Du kan inte tvinga dina ben att börja gå.

Idag har jag minnsan gått många promenader!
Imorse gick mamma och jag hem till brorsan, eftersom de fortfarande är kvar på BB så skulle vi mata katterna. Sen när jag kom hem, så var det nästan att dra igen.. Drog ned på stan och träffade Annie, köpte lite nya hårprodukter och sen tog vi en promenad ut på borgmästarholmen. Därifrån gick vi upp till donken för käk. Gottgott. Efter att jag kommit hem var jag bara hemma i en timme, sen ut på promenad igen! Och nu 1½ timme senare är jag hemma igen och trött som bara attans.

Nu tänker jag ligga här i soffan resten av kvällen och kika på serier, sköönt. Tjing!

Ytterligare en Ms. Lundberg..

Jag är ju redan faster till 3 sötnötar, och idag 14.21 blev jag faster igen! :)
En liten tjej som ännu faktiskt inte fått ett namn.



Världens sötaste tjej!



Ikväll har jag kikat på Twilight, har redan läst första boken.. och både boken&filmen är helt underbara! Edwards blickar som han ger till Isabella är ju to die for. Måste börja läsa andra boken snaaart.

Mååndag.

Det gick dunderbra idag på sjukhuset. Med tanke på all morfin, så minns jag ingenting.. och det är jag nog ganska så tacksam för. Det sista jag minns är alla sjuksköteskor och läkaren omkring mig, sen poff.. så vaknar jag upp och är förvirrad som bara tusan. Trodde inte ens att undersökningen var gjord, men hej&hå det var den minsann och jag hade även sovit i en timme efter undersökningen.
Sen efteråt fick jag mackor&te av världens bästa sjuksköterska och blev även bundis med en söt tant. Härligt.. Sen resten av dagen har jag bara varit så förbannat trött och seg i huvudet, så det har blivit sömn och film.

Tjing!

Slö söndag.



Gårdagen blev galet rolig, och på mobergs var det fullproppat med folk!
Vi dansade tills fötterna värkte och hamnade nog i sängen runt 3-4.

Idag är jag så fruktansvärt trött. Jag har inte rört mig ur soffan på hela
dagen och det tänker jag bannemig inte göra resten av kvällen heller.

Men jag ska ju som sagt till sjukhuset imorgon igen, så ikväll måste
jag ta massa mediciner och grejer. Och resten av medicinerna måste
tas imorgon igen, 4 timmar innan jag har läkartid.. alltså måste jag gå
upp klockan 6 imorgon. Kul.

Sena nätter, tomma glas.

Nu är det måndag snart, men jag lever för ikväll.

..

Jag önskar att jag kunde få henne att le igen.

I'm running out of things to do to get you off my mind.

Gårdagen bjöd på jobb, middag på stan och sedan chill med Emelie då vi skrattade bort
ett par timmar på kvällen, vilket gav mig en ny snygg bild på henne att ha på mobilen när
hon ringer/smsar. Den förra jag hade var förbannat rolig, men på den här.. herregud..
hon ser ut som en gammal spåkvinna med häxhår.. you gotta love it, i sure do.

Imorse ringde klockan runt halv nio, jag var ashungrig men fick inte äta något eftersom jag skulle till sjukhuset. Så drog iväg dit och gjorde undersökningen, fick börja med att dricka världens äckligaste dricka som jag har mått illa av sen dess. Usch, smakade helvete.
3
timmar senare kom jag äntligen därifrån. Fyfan, inte det roligaste jag har varit med
om och jag bara fasar för måndag då jag har ytterligare 2 undersökningar. Jag. vill. inte.

Nu sitter jag bredvid Oliver som spelar Kung Fu Panda.. och det kliar lite i fingrarna
för jag vill bara ta över spelet och göra allt åt honom. Haha.

Ne, nu tänkte jag trycka i mig en bit kladdkaka med Therese. Tjing!

Tisdag.

Idag har det varit en riktigt mysig dag. Tröttmössa som jag är så snoozade jag lite allt för länge imorse, men det är ju så förbannat skönt. Sen drog jag ned på stan för att träffa min bästa Jossan.. blev fika och sedan en sväng på stan. Träffade även Annie&Lännis på landkrabban, så när jag sedan skiljts åt från Jossan så gick jag tillbaka till landkrabban för att spendera två timmar till där med tjejerna och en kopp te. Galet myysigt! Sånt slår minsann aldrig fel.

Nu blir det scrubs och glass, härligt.

I am a rockstar.

Förutom lite småsaker så var gårdagen riktigt lyckad, hade förbaskat roligt. Det var mycket och härligt folk. Sandra fyllde ju även 20 år! Det blev iaf dans i flera timmar, sedan avslutades kvällen (som vanligt) på statoil och sedan gick vi hem med trötta fötter. Kom hem runt fyra-halv fem och somnade halvt förbannad efter ett telefonsamtal - mindre roligt. Men folk i den här stan slutar tammefan aldrig att förvåna en.

Kvällens gulligaste var i alla fall tjejen som kom fram till mig sa att hon kände igen mig och sedan ger mig en fet komplimang för mina ögon. Sånt är sött! Varför gör man inte sånt oftare? En sån enkel sak kan ju göra en annan jätteglad.


All my ladies in the front, just make your body work.

Här sitter jag och surplar i mig c-vitamin, allt för att
inte vara förkyld länge. Men inatt sov jag bannemig superskönt och låg inte vaken flera timmar som jag har gjort de senaste nätterna. Jag känner mig även gaaaalet mycket piggare, så ikväll blir det att slå klackarna i taket.. är man taggad så är man!
Som tur är så slipper jag det där vanliga i-landsproblemet som man alltid har när det
vankas utgång ("vad ska jag ha på mig?") eftersom
att jag redan vet vad jag ska ha på mig, skönt!
Blir enkelt med jeans, ett lila linne och pumps.

Ne, nu ska jag göra lite nytta
plus bomba Emelie med tagg-sms.

Ha en bra lördag!

Sjukling.

Jag sov helt värdelöst i natt, jag börjar tammefan bli sjuk. Ont i halsen, fryser som ett as, huvudvärk och ont i kroppen.. Jag som inte varit sjuk på hur länge som helst (förutom magen då..) Så det känns ganska surt, så idag har jag mest kurerat mig i soffan med duntäcke, te och filmer. Har även slängt iväg en beställning från h&m, lite tröst så där.. haha.
Nu har jag precis duschat och även målat naglarna.. tänkte se en film strax, sedan ta en ipren och försöka sova. Skönt. Så kan man iaf hålla tummarna för att det känns bättre imorgon!

Godnatt, vänner!
Erik Hassle-Hurtful

Så du vill bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp?

Igårkväll blev det lite mini-spa - en lång dusch, skrubbning, hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna osv osv. Hur jäkla skönt som helst, och man känner sig så galet fräsch när man sedan kryper ned i en ren och nybäddad säng. Love it.

Imorse blev jag väckt av sisådär 3 sms och ett telefonsamtal, morgonpigga jävlar. Lämnade sedan den varma sängen och fixade i ordning mig. Blev det en tripp ned på stan med Annie och jag tror att de flesta kan ana var vi hamnade tillslut - landkrabban såklart. Skagenbaguetten satt fint i magen vill jag lova, som alltid.

Nu lyssnar jag på Håkan och småkikar lite på The Hills, även fast jag sett alla säsongerna flera gånger om så tittar jag ändå. Bra grejer det där vill jag lova.

Måndagkväll.



Just nu är jag med den här glada bruden, och nu ska vi ut i kylan för att köpa paj..
och sen tillbaka hit för att kika på film. Grejer det!

"I'm a bad boy 'cause I don't even miss her, I'm a bad boy for breakin' her heart"



John Mayer - Free Fallin''

what happens to a man when he spills his heart on a page?

Var ju ett tag sen jag skrev, eller ja, ett par dagar.
Men ibland är man lite seg och lat.


Men det nya året firades in riktigt bra med vänner, precis så som det ska vara.
Tyvärr glömde jag nästan helt bort att jag hade kameran med mig och bara några få kort togs, men har inte orkat lägga in dom på datorn ännu.. så.. ja, det får bli senare helt enkelt.

Nu ligger jag här i soffan med mitt duntäcke och med datorn i knäet, kom precis hem och jag fryser som bara den! Det är ju så galet kallt ute, fyfan.. Nu när julen och allt det där är över så vill jag bara ha vår! Slippa stora jackor, vantar och halsdukar... och bara kunna ha tunna skor och slänga på sig skinnjackan, satan så skönt det hade varit.

Jaja, kvällen har spenderats med Annie. Vi tog en promenad i kylan hem till Lännis där vi även sen fick träffa carro, johan, william och viktor. Roligt, eftersom man så sällan ser dom nuförtiden! Sen hamnade vi på donken för käk, gottgott!

Nu resten av kvällen blir det film och telefonsamtal. Skönt må jag säga.

Your name used to taste so sweet

Det finns inga kläder som tål det dåliga vädret som du och jag har haft så länge nu..

Sötnos.

När Tess dog så sa mitt brorsbarn Oliver att hon nu är en stjärna, och igår ringde han mig för att fråga:
"Tess var ju alltid rädd för nyårsraketer, men nu när hon är en stjärna - kommer hon då inte bli jätterädd när rakterna åker upp i himlen?"

Så underbart sött.