oncontextmenu="return false"

världen ligger framför mina fötter, igen.

Fredagen var toppen! Lännis kom hit och vi gjorde oss iordning, sen drog vi för att möta Stefan & Bryngel, gick till busstationen för att möta Victor och när vi står där och väntar så ser vi minsann Danny från Idol ;D Han skulle uppträda på Okå senare under kvällen. Men lite roligt var det att se honom, för han är minsann snygg! ;> I alla fall, victor kom och vi drog hem till honom. Chillade och drack där ett tag, sen ringde jag jonas och tiggde om skjuts till Mobergs, lat som jag är! Men han satt hemma hos Lännis pojkvän och hade druckit, fy bubblans för honom. På vägen till Mobergs mötte vi upp Adam.. eller hette han Jonte? ;/ Ääh. Hade i alla fall riktigt roligt på Mobergs sen :) Men det bästa under hela kvällen var att Becca och Jossan var där, mina två änglar. Bäst bäst bäst bäst!

Lördagen
kom och jag klev upp runt 12. Sen drog jag ned på stan med Anniepannie. Skvallrade om gårdagen för henne och hämtade ut lite kläder, great. Sen tog jag 15.50-bussen till brorsan, käkade god tacos och glodde på massa filmer tills ögonen inte längre ville vara öppna.

Idag blev jag väckt av Emma runt 10.30, snaaark.. Tog 11.55-bussen hem med Karolina och när jag kom hem så tog jag bort sminket och la mig ute i solen. Men fy för att det ska blåsa så kallt! = / Sen runt fyra ringde Annie och skulle bestämma massa inför imorgon och sen efter det samtalet började jag känna av migrän. För jag brukade alltid se konstigt innan migränen verkligen bryter ut :( Sen kom mamma hem lite senare med pizza, men gosh.. försökte verkligen äta men tillslut såg jag inte ens pizzan, visste inte alls vad jag gjorde, mådde illa som sjutton och huvudet bara bultade. Så det blev att trycka i sig lite piller och lägga sig undan täcket. Fy bubblans för att migrän ska vara ärfligt ;< Och mamma som verkligen har mycket problem med migrän, gosh. Sov iaf 2 timmar och vaknade runt 19. Mådde lite bättre då iaf. Ringde Annie och sen glodde jag på Eurotrip, haha älskar den filmen. Nu sitter jag här och mår mycket bättre, skönt!

Imorgon blir det till att gå upp tidigt. Ska in till sthlm under dagen med Lollo & Annie, shoppa lite (som om jag behöver det egentligen? njae.. men älskvärt) Ska försöka hitta nån snygg tröja att ha senare på kvällen iaf. :) Sen när vi kommer hem igen så ska vi dra och handla lite, sen blir det att skynda sig hem och duscha och sen dra till Annie och käka gott :) Sen blir det att förfesta där med massa folk, myyys. Sen får vi se vart vi tar vägen, dit vinden blåser helt enkelt! Jag är redo och taggad för en härlig valborg med underbara vänner iaf!

Nu
ska jag poppa lite pocorn och sen slänga mig i soffan igen, kika på ännu en film och sen ringa Lollo.
Gah vad mycket jag skrev, haha. Ääh, så blir det ibland.

tell me that you're happy now

What a great day!
Vaknade med pigga ögon, första morgonen på länge som jag verkligen vaknar och är pigg. Dagen började iaf med idrott, springa lite + skogsbrännboll. Ganska skoj. Sen skulle det egentligen ha varit spanska, men vi skulle på en föreläsning, så då blev det så istället. Men gud, jag trodde jag skulle somna där i stolen, var så tråkigt att lyssna i nästan 2 timmar. Gosh. Sen var det lunch och jag var så extremt hungrig och maten var väl inget att hurra för! =/ Sen var det dags för Tema, och vi skulle göra ett litet arbete om en könssjukdom. Jag, annie, lollo och lännis valde herpes. Annie och jag tänkte fixa ihop en powerpoint och fyfan... bilderna av herpes var inte att leka med alltså. Mådde så extremt illa! Blä. Sen hade jag engelska, hade nationella muntligt då. Gick ganska bra, fick VG+. Great great. Sen for det hem.

Och nu sitter jag och trycker i mig lite mat, har precis duschat och om cirka en timme kommer favoritlännis hit. Så ska vi fixa oss lite, för ikväll blir det utgång, hääärligt. Blir förfest hos Stefans kompis Victor, men det var egentligen inte tänkt att jag skulle ut ikväll, för jag har inte riktigt pengar till det. Men stefan är en jävel på att övertala må jag säga!
image78
Imorgon ska jag hem till brorsan, mysmys. Och jag fick välja middag, men jag behövde inte ens öppna munnen innan han förstod vad jag ville ha! ;D haha. Tacos, såklart.


Och du sa förlåt idag och det kändes riktigt bra att du sa det. Tack.

<3

Sakta
men steg för steg
går det
framåt

det måste man tro

-Märta Tikkanen

give me that Sunday-school answer

Snoozade länge imorse, men tiden gick så himla fort och tillslut var jag illa tvungen att gå upp. Gick till skolan med trötta ögon och hade Tema. Vi började ett nytt tema och det verkar ganska skoj faktiskt. Två timmar senare var klockan runt 11 och lektionen slutade. Jag, Lollo och Annie gick ned på stan. Jag köpte min efterlängtade jeanskjol och bikini. Härligt. Sen skulle Annie upp till Skoman, så yepp, dit fick vi gå och sen hamnade vi på Donken. Mumsmums. Sen en sväng in på Flygfyren och sen ner till parken för att chilla i det allt för sköna vädret! Herregud vad varmt det är, mmmm! Lollo dissade sedan oss för att dra till tandläkaren. Annie och jag gick och köpte glass och forsatte att chilla. Kom hem runt 15-16. :) Så underbart väder ute, kan inte sluta älska det.

Vi har planerat valborg ganska bra och mycket, och vi hoppas att det kommer bli så. Vore ju mer än toppen! Älskade vänner..

Does it hurt to know I'll never be there?
Bet it sucks to see my face everywhere
It was you who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew exactly what you would do

Don't say you simply lost your way

long time ago

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Det var för tidigt på morgonen för att min hjärna skulle orka tänka..

Hur mycket kontanter har du på dig?
Har cirka 150:- i plånboken.

Vilket ord rimmar på "test"?
Mest, fest osv osv..

Vem ligger fyra på missade samtalslistan på din mobil?
Stefan

Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Ehm, har nog ingen speciell, nån melodi..

Vad har du på dig på överkroppen just nu?
En blå tunika/klänning och en svart cardigan

Vad har du för märke på skorna du har på dig?
Är barfota nu, men annars varierar det. Olika på olika dagar. :)

Ett ljust eller mörkt rum?
Ljust.

Vad gjorde du vid midnatt?
Skulle precis lägga mig.

Vad står det på ditt senaste mottagna sms?
"jag älskar dig <3" från jossan-darling.

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Ehm, sthlm antar jag.

Vilket uttryck använder du mest?
"Random" och "Btw"

Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Annie.

Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Mina hundar.

Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Inga.

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inga. Har digitalkamera.

Vilken ålder har varit bäst hittills?
Oj, va svårt. Det har varierat, gått i perioder helt enkelt!

Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Ett kollage av massa bilder på mina sköningar till vänner.

Vad var det senaste du sa till någon?
"hejdå" till brorsan i telefonen.

En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Pengar, pengar, pengar.

Gillar du någon särskild extra mycket just nu?
Beror på vilket sätt?

Senaste låten du lyssnade på?
Timbaland feat. fallout boy - one & only

Vad har du gjort på senaste tiden som du ångrar?
Ångrar nog ingenting.. Eller jo, att vi inte plugga på ett engelskaarbete igår. För damn, vi ligger äckligt risigt till just nu.

Tycker du om Bush?
Nesh.

Vad kollade du på senast på TV?
Bones på TV3 igår

Vad ska du göra ikväll?
Kolla på Top Model och Lustgården <3

Gillar du fisk?
Jadå.

Tror du att du kommer bli förälder någon gång?
Absolut.

Brukar du shoppa?
Ohja, det brukar jag verkligen! Kanske för mycket...

Vad ska du göra nu?
Chilla vidare tills Top Model börjar.

i'm out of control

Idag var jag och annie på superhumör, för vi sprang ned på stan på vår vanliga onsdags rast som består av 3 timmar. Jag provade jeanskjolen och blev ännu mer kär i den, så nu ska den definitivt köpas imorgon. Sen blev jag kär i en bikini som jag bara var tvungen att lägga undan tills imorgon, mmm. Och Annie blev kär i ett par solbrillor och ett par skor. Great ju.
Sen sänktes vårt humör extremt mycket när vi kom tillbaka till skolan och två vissa personer bara gick över gränsen och fattade inte det. Visst, de grabbarna har lätt att gå över gränsen, men idag var de helt otroliga! :S Vettefan vad som for i dem. Så resten av dagen bestod att ignorera dem till tusen. En av dem förstod väl tillslut att han gått över gränsen medan den andra, som jag blev mest irriterad på, vägrade inse. Herregud grabbar, er beteenden börjar irritera mig riktigt mycket nu. Ibland är ni verkligen verkligen toppen och ibland når ni botten så jävla fort.
Sen, som om det inte var nog med det, så slänger hon ur sig en korkad kommentar som gjorde mig mer irriterad.  Att du ens slänger ur dig en sån kommentar? Men du kan berätta för din kära bästa vän att hon inte har ett dugg att oroa sig för eller vara svartsjuk för, för jag skulle aldrig röra honom.
Herregud. Patetiskt.


Ikväll ska jag chilla framför Top Model och Lustgården. Hur skönt som helst!
Och jag klarade matteprovet jag hade i måndags också, YES!

timbaland timbaland timbaland timbaland timbaland <3

suuuunshine on my skin

Klev upp runt 11 idag, skönt att få sova ut. Alltid lika härligt. Käkade frukost, gjorde mig iordning och chillade tills klockan två. Då jag och mamma åkte till skolan för att ha utvecklingssamtal med Bosse, mentorn min. Det gick på en kvart och det gick toppen, som alltid. Vi åkte och handlade lite, och sedan hämtade vi oliver hos brorsan. Och leo-gubben har fått kommit hem nu, efter 1 vecka, och det är riktigt tidigt egentligen. Men allt är superbra med honom så det var ingen idé att låta honom ligga kvar på sjukhuset. Så Leo fick följa med oss hem han också, sweetie.
Sen när vi kom hem så satte jag mig ute i solen (värmen är tillbaka igen!!!! älskvärt) och pluggade lite, men chillade mest med underbar musik i öronen. Hur härligt som helst!

image77

Imorgon är det löning och på torsdag ska jag småshoppa lite med Annie. Ska köpa ett par skor och en jeanskjol. Totally in love with them! Gosh. Sen ska vi shoppa järnet på måndag i sthlm, skööönt.
Men nu är det tvn som gäller och sen duscha, HA DET BRA!

I'm gonna say it out loud

Det var droppen, nu sjönk du så jävla lågt i mina ögon.


Let's journey across the Virginia skies

Klev upp vid 10.30 idag, pigg och utvilad till max. Hur skönt som helst! Ett par timmar senare drog jag ner på stan för att möta Annie. Vädret är iaf bättre än igår, men det blåser som bara sjutton! Not nice. Vi gick runt i lite affärer och stötte på Lollo, så hon hängde på oss :) Köpte ett par skor, en tunika och en cardigan. Gosh vad jag längtar tills lönen kommer och sedan studiebidraget, finns så himla mycket jag vill ha just nu! Materialist? Ohjo, det är jag verkligen. I alla fall.. sen så vi käkade lite lunch och pratade bort flera timmar om allt möjligt. Det är något som tjejer verkligen är bra på - att prata! ;D Mysigt.

Just nu sitter jag och lyssnar på Timbalands nya album - "Shock Value". Gosh, älskvärt älskvärt älskvärt!
image74

I need you like a heart needs a beat

Dagen började med idrott och dagens stjärna var verkligen Anna! Herregud.. Jag, johan och lollo låg på golvet och grät av skratt. Hon är bara så klockren och suger verkligen på hinderbana, haha! Dagens bästa, definitvt!
Sen var det dags för spanska, men jag&emelie var hungriga så vi gick och åt istället ;> Sen chillade vi igenom ett par timmar tills de två sista lektionerna började.

Jag är verkligen dundertrött just nu, skulle lätt kunna somna. Stefan vill ha med mig på party ikväll, men jag vet inte riktigt om orken finns? Ääh, vi får se! Tiden får utvisa :)

Timbaland ft. One Republic - Apologize
repeat repeat repeat

because I can

Att kliva ur sängen imorse var svåraste på länge, skulle även upp tidigare idag för att komma till skolan cirka 20 min tidigare och herregud vad jag trött jag var. Var tvungen att tänka så extremt länge på vad det är för dag idag ;> Så kan det vara! Kom upp gjorde jag i alla fall. Kom till skolan vid 8.30. Vi skulle redovisa teatern för klassen idag på morgonen och vi skulle vara först så vi hade en del småsaker att fixa innan. Men teatern om barnens situation under realismen gick i alla fall ganska bra. Känns så underbart skönt att bara kunna släppa det nu, har varit så himla stressigt med det, men det är iaf avklarat och då kan man fokusera på annat!

Sen blev det lunch och sist spanska, och hej den lektionen var seg, segare än vanligt!
Men slutade skolan 13.20 och begav mig hem. Och direkt när jag kom hem slängade jag i mig lite att äta och sen åkte mamma, jag, classe och oliver till karolinska och hälsade på leo-sötnos. Och usch så han såg ut :( Massvis med plåser och slangar och gud vet vad. Man såg att han verkligen hade ont, man vågade nästan inte röra honom!=( Och han var såå himla trött, men han blev riktigt glad av att vi kom. Söt.

Påvägen hem stannade vi på donken och åt. Onyttigt som sjutton, men gott, tyvärr. Kom hem för inte så längesen och ikväll har jag absolut ingenting att plugga på och inga "måsten", hur skönt som helst! Så jag ska bara chilla och njuta :)


Jag känner mig så mycket mer friare och lyckligare med bra väder,
och det är så tråkigt att det är så trist väder nu. Regnat idag och varit monligt, no thanks!
Bring the sunshine back.

you'll see

Operationen på Leo igår gick över förväntan, det gick toppen! Läkarna tycker att han är en riktigt stark liten pojke :) Fast han har väldigt väldigt ont just nu och sover för det mesta, men vi ska kanske åka till sjukhuset imorgon eller på fredag. Får se!

Idag har dagen gått så sjukt långsamt. Hade prov imorse, gick väl så där... Provet tog i alla fall en halvtimme. Sen från 9.30-13.55 hade jag håltimme. Mmm va skoj, verkligen..... Så chillade mest med vännerna och sen tränade lite på teatern till imorgon. Redovisning då, hoppas det går bra! Sen hade vi matte, religion och samhällskunskap. Sen äntligen hem, wie. Lagade lite mat och har den senaste tiden hållt på med att fixa lite saker till redovisningen.

Fick G  på mitt matteprov jag gjorde i måndags iaf, thank god!

You must talk so big to make up for smaller things.

tisdag

Distansdag idag. Men klev upp vid 9.15 för att göra mig iordning och gå till skolan ändå. Pratade lite med Anna igårkväll, som är med i min grupp i grupparbetet, och vi bestämde oss för att dra till skolan idag och hoppas på att resten av gruppen kanske var där. Eftersom vi inte visste något annat sätt att få tag i dem! Morr! Men iaf.. vi träffade på en till gruppmedlem där, men självklart så saknades det en. Men han har ju nästan aldrig varit där, så aja ;/ Vet inte riktigt hur allt blir med tanke på att han aldrig har varit med sen vi började skriva på manuset och vi är helt klara nu typ, så han har verkligen ingen aning om nått. Jaja. Vi blev klara runt 12.15 och sen chillade jag med Stefan i cirka 2 timmar. Älskvärd grabb, yeppyepp. Drog sen hem och det känns så trist att värmen har sjunkit igen, mycket kyligare idag. Tråkigttråkigt.

Sitter just nu och käkar vaniljglass med varma hallon, gud så härligt gott! Ska strax plugga lite matte, sedan göra temauppgift och sist plugga kommunikation. Har direkt ingen lust, men har jag någonsin lust till att plugga? Nee..
Adjöken.
image73

we remember, don't we?

Minns du första gången vi umgicks? Bara du och jag? Då jag tidigare under dagen hade dammsugit hemma och på världens klantigaste sätt fått dammsugsrörets vassa kant, i snabb fart, rätt under hakan. Jag minns hur du skrattade när jag berättade i detalj hur det hade gått till, och du tyckte att jag var hur gullig&klantig som helst. Jag fick ett litet ärr under hakan på grund av det där och det ärret påminner mig alltid om dig. Men det var inte det enda stället du lämnade ärr på... men gud vad jag ler när jag tänker tillbaka på den tiden.
Tiden tillsammans med dig.
image72

barn alltså

oliver- varför är mamma, pappa och lillebror på sjukhuset?
jag- för att leo ska opereras, det vet du ju
oliver- ...men lillebror är ju fin som han är

SWEET!

we never did right from the start

Well.. idag läggs lilla Leo, brorsbarnet, in på sjukhus och imorgon opereras han. Operationen kommer ta cirka 6 timmar och han kommer ligga kvar på sjukhuset i minst 2 veckor om allt går bra och under en av dessa veckor kommer han vara full med slangar i ryggen, munnen, armarna osv. Usch! De säger att han kommer ha så hemskt ont efteråt :( Det känns så himla hemskt att de ska hålla på med lillskrutten, bara 1½ år liksom. Gah. Och sen att veta att det faktiskt finns en chans att han inte klarar operationen, det förrvärrar bara allt ännu mer. :( Så nu tänker jag ju lite på hur det var senast jag såg honom, men nej usch.. nu ska jag inte tänka så där. Leo kommer komma hem, yepp, det kommer han, även om han bara kommer ha en halv lunga kvar, så kommer han komma hem.
Sen är det väldigt jobbigt att se storebrorsan så nervös.. och jag tror aldrig att jag har sett honom så pass rädd som han nu är :(
Men nu bor Oliver hemma hos oss under den här perioden, och just nu ligger han i min soffa och kikar på sin allra favoritfilm "Bilar". Han är allt för söt!

image64image71

Jag började känna iförrgår att jag hade lite ont i halsen och det har jag fortfarande, skittrist. Har verkligen ingen lust att bli sjuk! Speciellt inte den här vecka ;/
Men imorse kom jag upp lättare än vad jag trodde, skulle bli skönt att få träffa alla sköningar igen. Började med samhällskunskap, ganska nice. Hade sedan matteprov, och ja, det gick helt okej faktiskt. Han rättade direkt, och jag skulle bara komplettera en sak och sen har jag godkänt på det provet. Skönt! Sen var det lunch, ingen vidare hit idag inte! Sen skulle alla vi på SpB-laget se en teater vid 12.20, så vi skulle missa engelskan och spanska. Alltid älskvärt när det inte är någon spanska ;D Teatern var helt okej, höll väl på 1h och sedan fick vi diskutera lite frågor kring teaterns ämne. Efteråt satt vi och chillade och sen var sista lektionen kommunikation. Slappt slappt slappt. Fick sluta 1h tidigare,love.

Ikväll skulle jag egentligen behöva och vilja träna, men tiden finns inte riktigt. Imorgonkväll kanske!

Sen imorgon var det tänkt att jag skulle till skolan för att fixa ihop det sista med ett grupparbete, vi har redovisning på torsdag och vi ligger ganska risigt till med tanke på att vårt manus inte är klart.. men självklart så är alla i min grupp borta idag när jag försökte hitta dem för att bestämma tid. Så jäkla underbart...verkligen! ;/ Suck.

Ääh, nu ska jag sluta gnälla och göra nått vettigt istället.

I like you gone

Ojoj. Vädret är verkligen älskvärt.
Har suttit ute i solen hela dagen, försökt plugga lite matte, men det hamnade tillslut vid sidan om och jag lyssnade hellre på musik och njöt av solen. Men jag tror nog minsann att jag har fått lite färg efter alla dessa timmar!:) Härligt.

Igårkväll var jag inne i sthlm och kikade på den nya Beck filmen tillsammans med Annie. Den var riktigt bra faktiskt. :) Vi tjockade i oss popcorn, chips och cola på bion och sedan blev det lite käk på donken efteråt ;> Kvällen var iaf väldigt underhållande, speciellt allt som hände före och efter bion ;D haha! Kom hem runt 1 i alla fall, hoppade ner i sängen och pratade med A i telefon. Yepp yepp.

Så var lovet slut nu då, back to school.. fast ääh, det känns ganska nice ändå, få träffa alla sköningar igen :) Fast jag har väldigt mycket i skolan nästa vecka, massa redovisningar och prov. Vilket inte är skoj ;/ Borde egentligen ha gjort en del under lovet, men jag är som jag är.. så det hände aldrig ;> Damn.

Resten av kvällen.. hmm.. forsätta sitta på altanen och njuta av solen, sedan hoppa in i duschen, sen blir det mys framför tvn och kanske kanske lite plugg också.

image48

stay here together

Hej&hå,
Har precis kommit hem, varit på stan med Lollo :) Fikat och shoppat. Gah, det är verkligen på det alla mina pengar hamnar - fika och shopping, pengarna flyyyger iväg. Men men! :) Köpte ett halsband, bh, två krämer, cosmopolitan och hårspray :) Hittade världens sötaste klänning också, som lollo köpte. Mmm vill ha och Mmm vad jag kommer låna den av henne ;D haha.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer riktigt, får se! Och imorgon blir det att umgås med Jonas på dagen och sen på kvällen blir det nog utgång med Stefan & co. Försöker få med mig Jossan också, saknar den bruden så attans mycket, men vet inte om jag lyckas övetala henne eller ej (?) ;D Aja.

Det älskvärda vädret är tillbaka i alla fall, mys mys! Satt ute lääänge igår och bara myste i solen. Men det blåste ändå mycket igår! =/ Speciellt när jag skulle träffa Annie. Gosh. Men idag har blåsten lugnat sig, tacktack.

Nu ska jag nog ut och sätta mig i solen, ha det bra!

Staind-zoe jane
Staind-everything changes
<3


sweet

Well, I want you to notice, to notice when I'm not around.
I know that your eyes see straight through me and speak to me without a sound.
And I wan't to hold you, protect you from all of the things I've already endured.
And I want to show you, show you all the things that this life has in store for you.
And I'll always love you..

image69

throw it away, you don't need it, honey

De senaste dagarna har jag tänkt mycket (alldeles för mycket) och jag blir så frustrerad när tankarna springer maraton och bara är en enda röra som inte går att reda ut. Så nu flyttar jag det åt sidan och tänker på nuet. Jag behöver inte allt det där, alla de där tankarna. Varför grubbla på något som jag inte ens kan göra något åt? Alla de där "vad hade hänt om jag gjort på det sättet istället..." och så vidare - det är bara slöseri med tid och energi, tid som man kanske egentligen inte har. Det är helt enkelt inte värt det.
Men nu är det inte långt kvar till sommaren och då kommer det bli så många underbara äventyr. Jag längtar och blickar framåt.

image66

daily dose of reality

Gosh,
torsdagen blev väldigt konstig och vid 14-tiden började jag må så himla illa, la mig ned ett tag i sängen och somnade. Gick sedan och handlade med flickorna, kom hem hit och lagade mat men mådde fortfarande inge vidare. Vi åt, men jag fick inte i mig så värst mycket ;/ Kvällen gick, filmerna rullade på. Efter ett par filmer började jag kallsvettas, febern bara steg&steg, huden brände, huvudvärken bultade på och illamåendet gick verkligen inte bort. Så mot de lite mer senare timmarna så bestämde sig tjejerna för att bege sig hem, även fast de egentligen skulle sova kvar här. Men eftersom jag var totally lost så var det väl det bästa att det åkte hem. Men när jag stod nere vid dörren med dem, och väntade på deras skjuts, så efter en stund så började det snurra riktigt ordentligt och illamåendet blev jättestarkt. Jag skulle gå en bit för att sätta mig ned på en stol, men hej&hå, det gick inte det inte. Jag blev mer yr och tillslut svartnade det för ögonen och jag svimmade ; / Not funny.
Så den kvällen blev förstörd, suck. Aja. Jag som ruggit dåligt den natten och nästa dag gick jag upp 8 (!), hade jag fortf. hög feber och mådde illa. Kunde inte äta något, så min lediga fredag spenderades genom att sova och titta på tv. (men samtalet som jag fick av dig på kvällen, gosh.. du lyfte upp hela dagen, du lyfte upp mig)

Dagen därpå vaknade jag lite mer piggare och kände mig mycket friskare. Härligt. Tog en dusch och sedan åt lite frukost, men fick ont i magen direkt. Men gick över ett några timmar, tur det. Åkte i alla fall ut till brorsan i Riala vid 12 och spenderade hela påskafton där. Älskvärt. Och att trycka i sig påskmiddag gick jättebra, fick inte alls ont i magen. Tur det! Men eftersom jag knaprade alvedon blev det inge drickande för min del, men ganska roligt att se nära&kära, speciellt släkt&vuxna, fulla ;D En vacker syn det! Kom väl i säng runt 2.30 skulle jag tro, trött som bara den!

Idag kom jag väl hem från brorsan runt 14, och då tänkte jag: "nu ska jag ta det lungt, glo på en film eller något. fy vad härligt" men efter att jag har varit hemma i 10 minuter ringer min andra brorsa och är påväg hit med oliver&leo. Så nån lugn&ro, haha nerru. Men de är sööööta, även fast de hoppade på mitt påskägg på direkten :(

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med mat, men hej vad hon är seg! Jag är superduperhungrig ju :( Ja, det är verkligen synd om mig, haha! Senare ikväll ska jag bara titta bort lite timmar på film, fy vad härligt. Det behöver jag. För imorgon kommer mitt brorsbarn Emma hit, var längesen jag träffade den solstrålen. Daily dose of reality! Så då kommer det vara hålligång hela dagen också, plus att tösen ska sova här, plus att troligtvis så kommer nog oliver&leo också. Sweet. Det är sjukt hur dessa ungar kan få mig att må så bra ibland! En måttlig mängd av dem är alltid great!





a feeling you can't hide

LOV LOV LOV! UNDERBART!
Klev upp vid 7.40 idag, som vanligt, men var väldigt pigg faktiskt, var på ett strålande humör! :) Jättehärligt. Hade tema i 2 timmar, som till en början gick lite dåligt pga att vi hade ganska mycket stress&panik över manuset och blablabla. Men det löste sig och det blev en hel del gjort iaf, även fast hela gruppen inte var där, morr på er! Sen vid 11 slutade vi, mmm underbart. Kom hem för ungefär 1 timme sen :)
Så resten av dagen ska jag nog försöka städa mitt rum, ser ut att behövas. Sen ikväll kommer favoritbrudarna hit. Annie, Lovisa, Anna och Malin. Blir att käka gott, snacka som bara tjejer kan och chilla framför massa filmer. Behövligt och älskvärt! :)

image56

Påskägg har jag fått idag också ;> Ett stort med massvis med godis, mumsmums! plus att jag har fått after eight, noblesse och en klocka! :) Armbandsur alltså. Jättefin, älskar den. Mamma är allt för gullig hon! :) Love her.

Ditt sms igår gjorde mycket, betydde mycket. Tack.

Nerru, nu ska jag ringa brorsan, sedan städa och sen ringa Anniepannie för att gå och handla. yey. Ha en bra dag!

be mine

image55

Mums. Hittade lite saker från topshop.com som jag gärna skulle vilja ha.

we're the right train running on the wrong track

Vädret idag är mycket kallare och det blåser ganska mycket, usch. Vill ha tillbaka den där mysiga värmen som man inte kunde få nog utav.

Fick tillbaka mitt religionsprov idag, som gjordes förra veckan och som inte kändes så värst vidare bra, fick faktiskt VG. Känns ganska great med tanke på hur dåligt det kändes när jag gjorde det ;> Hade samhällsprov idag också, blev inte så mycket mer plugg igårkväll, damn. Men pluggade lite idag på lunchen.. fast provet kunde verkligen ha gått bättre! Men sånt man får ta när man inte pluggar ordentligt, får hoppas på det bästa iaf!

Ikväll är det Top Model och Lustgården som gäller, as usual. Love it. Sen tänkte jag nog trycka i mig lite godis också ;> Mmmm.

1 dag kvar, sen är det lov! Och jag slutar 11 imorgon, gosh vad härligt.

I try to reach but it's way too high,
high up in the sky where i can't fly.
I like you gone, but i wonder why,
why I'm missing you..


pour my life into a paper cup

Gårdagen var nice, härligt väder. Kom upp till skolan, hade samhällskunskap första lektionen och sedan hade vi mattelektion i 1½ timme. Men jag och annie smet en halvtimme tidigare och så drog vi ned på stan för att käka lunch. Mums! Köpte ett par skor också :) Lovely. Pengarna bara rullar iväg nu, måste nog hålla i dem lite hårdare! Iaf, vi drog sen upp till skolan igen, hade engelska och sen skulle det egentligen ha varit spanska, men har ju ingen spanska denna vecka som sagt. Så jag och annie köpte glass och stekte i solen. ;> Lite senare hade vi sista lektionen - kommunikation. Kollade på en film och i slutet fick jag&annie (som vanligt) ett stort skrattanfall. Då hade jag svårt att andas kan jag meddela ;p

Idag har det varit en seg dag.
En sån dag man bara vill dra täcket över huvudet och sluta tänka. Jag har kännt mig seg&trött exakt hela dagen, sov iofs ganska länge, men vaknade hur mycket som helst under morgonen ändå ;/ Sen jag har haft huvudvärk också och det är minsann aldrig trevligt det inte. Jag har försökt att plugga lite samhällskunskap, har prov imorgon. Men motivationen till att plugga är idag på noll. Ska försöka lite mer ikväll, hoppas det går bättre då! Annars har jag en lunch på 3 timmar imorgon att plugga på, tur det.

I heard your voice through a photograph..
...brought up the past

where gravity don't bring you down

We will live to see many days
and we will dream, we'll dream.


Idag
sov jag ut till ungefär 12.15. Riktigt skönt vill jag lova, det behövdes! Käkade lite frukost och sedan gick jag ut och satte mig i solen. Sen efter en halvtimme ringde Annie och ville umgås lite. Så då tog vi en promenad upp till Flygis, hon skulle köpa lite mat så jag hängde på som sällskap, Lollo-darling följde med hon också. Men som vanligt så köpte jag lite grejer ;> Det blev veckorevyn, ben&jerry's glass och en bodylotion. Så lite senare när jag kom hem satte jag mig i solen igen, käkade glss och läste. Myyys på hög nivå.

Ikväll tänkte jag bara chilla, käka glass och titta på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" - Den filmen är ganska söt faktiskt. :)

Sen imorgon är det bara att pallra sig upp till skolan igen, fast det är mycket lättare att komma upp nu på morgonen när det är ljusare! Skönt det! Men nästa vecka blir det bara skola 3 dagar, har ju distansdag som vanligt på tisdag och så är man ju ledig på fredag pga röd dag. Och sen är det lov! Gosh vad skönt, jag längtar.
Sen har jag ingen spanska alls nästa vecka, hallelulja moment!

Nu ska jag nog städa undan lite saker och sedan sitta ute i solen igen tills det är middagsdags, lovely.