oncontextmenu="return false"

i'm good, i'm gone

Imorgon köttar jag 10 timmar på mitt vanliga jobb, får andas ut i 2 timmar och sedan köttar jag 12 timmar på jobb nr två. Jag lär vara grym på att jobba natt, som den sanna nattugglan jag är. Så ja, nu vet ni vad jag gör från fredagmorgon till lördagmorgon. Lite sömn nu vore kanske på sin plats?

Torsdag.

Hallå! Vidrigt bra väder det är nuförtiden, jag gillart. Gårdagen bestod av jobb och efter jobbet hämtade alexandra (jobbarkompis) upp mig och vi for till Piren för middag&vin med resten av gänget från lilla avdelningen. Sån jädrans bra kväll! Ing-marie och Alexandra hade fixat ihop en present till mig för att jag snart jobbat där i 1 år - en väska som innehöll huuur mycket som helst, och varje grej kan kopplas till massa internskämt som vi har. Jag skrattade så att jag grät. De hade verkligen tänkt igenom varenda liten sak, hur sött som helst. Och de vågade även köpa kläder till mig - en byxdress som är superfin. Det är minsann duktigt! Så himla fina personer.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, och jag tror att jag börjar bli lite av en arbetsnarkoman. Tydligen är det inte tillräckligt för mig att jobba heltid på mitt vanliga jobb, utan jag tänkte även börja jobba lite nätter/kvällar vissa helger på min brors jobb. Störd? Om jag orkar återstår att se, haha! Men jag är råtaggad. Så jag ska strax kila iväg dit en stund, blir säkert jättebra. Men först ska jag slänga i mig lite mat!


but you want it all

Idag efter jobbet har jag hängt med bästa jessica, lite öl och jordgubbar i den underbara solen. Livet på en pinne, vänner.

Var på jobbet 06.15 idag, usch. Efter ett ...

img_2738 (MMS)

Var på jobbet 06.15 idag, usch. Efter ett par timmars jobb drog jag iväg på möte med den förskolan som vi nästa vecka slås ihop med och när det väl var avklarat så var min jobbdag över. Så skööönt att sluta efter 12. Drog hem till min bror och hängde där resten av dagen, slappade i soffan medan nellie sjöng massa sånger för mig. Finaste nellie. Sen blev det en sväng till doktorn och nu sitter jag hos mamma! Blir rågod middag strax och sedan jordgubbar med glass. Jag är så hungrig att jag dör.


Midsommarhelgen.

Vilken härlig midsommarhelg! Fredagen spenderas ute på landet med massa härligt folk, fina vänner, sillunch, brännboll, dans runt midsommarstång, grillat, skratt, solnedgång, dans in på småtimmarna, soluppgång etc. Hur mysigt som helst, jag är toknöjd!

Igår var jag måttligt sliten och trött hela dagen, men på kvällen blev det några glas vin med karolina och sedan utgång. Jag hade vidrigt roligt och vi hängde med världens roligaste personer hela kvällen. Dock har min kropp tagit ett antal smällar från dessa två dagar - jag har blåmärken här och där, myggbett som kliar, en fruktansvärd träningsvärk (?), jag har en bula på pannan, skrapat upp min arm och min hand är lite uppsvullen och gör jätteont. Jag lyckas alltid? Jisses.

Bröllop.

Bröllopet är utan tvekan något av det finaste jag varit med om. Under vigseln rann tårarna, under tal rann tårarna och där emellan skrattade man så mycket att det gjorde ont i magen. Min älskade fina bror har gift sig med världens finaste Lisa och deras kärlek är så jädrans fin. Dagen och kvällen var helt otrolig och det är verkligen ett minne för livet.




































Fix.

Idag har största delen gått åt till att duka och fixa med allt på folkets hus inför imorgon. Tänka sig att min älskade bror ska gifta sig imorgon, det kommer bli dröm! Han är så jädrans nervös och det är så charmigt. Så imorgon 8.30 kommer jag sitta hos frisören, hon ska få klippa bort allt det slitna och få göra mitt hår fint till bröllopet. Hon jobbar egentligen inte på lördagar, men hon är så snäll som ställer upp för mig och mamsen. Nu ska jag pilla lite med naglarna och fixa med det sista.

Just tonight I will stay, and we'll throw it all away. When the light hits your eyes, it's telling me I'm right.


I'll lie and you'll believe

But just tonight I won't leave.

Efter jobbet igår blev det vin hemma hos älskade Jess med Rosanna och Isabella. Riktigt trevligt! Sedan blev det "stället" på stan, vidare till donken för käk och sedan drack jag öl till 03.30 med trevligt sällskap. Idag började jag jobba sent (thank god) och kom hem för ett tag sedan, har precis ätit middag och nu är jag tröttis.


I've seen the way the candles light your face

Dagen har bestått av jobb och kvällen har spenderats i parken med jobbet. Mathias slutar på jobbet och vi har haft liten avslutningsgrej för honom med stor picknick och kubbspel. Riktigt trevligt! Nu blir det en dusch och sedan sömn, härligt!

Gull

Första frågan man alltid får när man träffar dessa pojkar är "pillan, får jag spela på din telefon? snääääälla". Mina finaste hjärtegryn.





sweet sunday

Blev frukost på landkrabban idag med annie och sedan lite häng i parken. Och strax kommer älskade oliver&leo hit en stund, myspysigt! Drömsöndag! Imorgon är det en ny vecka igen, herregud så fort helgerna alltid går.


Fint.

Jag har haft en guldkväll! Suttit på flera uteserveringar sen klockan 19 med emelie, rosanna och camilla. Druckit öl och bah njutit. Livet på en pinne, vänner!

vi viker oss på asfalten av skratt

Igår var det jobb som gällde, efteråt mötte jag upp emelie för lite häng, middag med hennes familj och lite mer häng. Bra kväll! Idag har jag chillat med pontus och kvällen kommer spenderas i solen med emelie och lite öl. Jag tackar jag! Och snart kommer älskade jess hem efter 2 veckor utomlands, kommer hon vara så där vidrigt brun? Utan tvekan, men ack så saknad hon är!


god only knows what we're fighting for

Här har ni världens tröttaste tjej! Lång dag på jobbet som även innehöll sommaravslutning, hejdå till lite barn som börjar skolan i höst, fick fina presenter och ord från fina föräldrar, mys! Jobbade till 18.30 och nu ligger jag utslagen i soffan, trött och mätt som jag vet inte vad. Och nu måste jag samla kraft till att orka diska..


Efter en arbetsdag med extra kramgoa barn ...

img_6764 (MMS)

Efter en arbetsdag med extra kramgoa barn och myggbett, så sitter jag nu hemma hos mamma. Vi har precis ätit middag, och nu trycker jag i mig chips, spelar Wii och svär när Mario inte gör som jag vill. Imorgon blir det jobb och då är det även avslutning och hejdå till några av de stora barnen som slutar förskolan. Skruttisar.


Tisdag.

Härlig dag! Har hunnit med att jobba, en fika med jossan, häng i solen med emelie och sedan har jag varit på älskade leos avslutning på dagis (han börjar i skolan i höst, lillplutten har blivit stor. jag vill att han ska vara 2 år igen och säga "piiijjjaaan, duu äää sååå jooooli"). Kom hem för en stund sedan och jag är trött trött trött. Det blir en dusch nu och sedan råchill.

put your hands in the sky

Hänger hos bästa annie och då måste man ta massa bilder så att hon imorgon, när hon är bakis, kan få se massa bilder på mig och bli så jädrans glad.


Lördag.

Gårdagen bestod av glass i solen med söta emelie och sedan jordgubbar i solen med dennis. Älskar detta väder! Idag har jag hängt hos min bror och sedan en snabb sväng på stan. Ikväll blir det vin med bästa annie. Åh så jädrans bra!

you made a fool out of you

Jädrans så skönt det var att få sova ut idag, vakna av sig själv, ingen klocka som ringer och irriterar. Dock vaknade jag vid 9 och fick panik över att jag var sen till jobbet, sen insåg jag att jag är ju faktiskt ledig, så somnade om med en rånöjd min. Gött om något. Under förmiddagen har jag mest chillat och spelat wii (jag till och med drömmer om spelen, tror inte det är så hälsosamt det här. Häromnatten gifte jag mig med super mario.. ja ni hör ju), ska nu storstäda och sedan ta en dusch. Senare i eftermiddag blir det ut i solen och häng med Dennis.


oh baby baby

Jag har haft en kanondag med fint väder och en fin vän. Häng i stockholm med shopping, lunch och strawberry daiquiri i solen. Hur grymt låter inte det? Fick med mig lite smått och gott hem, är nöjd nöjd nöjd! Dock är jag fortfarande på jakt efter en fin klänning som jag kan ha på min brors bröllop. Jag är så kräsen, och det är inte långt kvar till bröllopet, så paniken börjar krypa inpå..

Hänger på tgi fridays i Sthlm med Annie. D...

img_0889 (MMS)

Hänger på tgi fridays i Sthlm med Annie. Dricker strawberry daiquiri i solen och väntar på mat. Har shoppat lite och snart dags för mer!


everything's the way that you left it, I still haven't slept yet

Så var veckans 3 arbetsdagar avslutade och 5 dagars ledighet väntar. Det gillas! Röda dagar och klämdagar är välkomna ibland! Nu ska jag strax krypa ned i sängen och läsa lite, imorgon blir det in till stockholm tillsammans med annie. Hoppas på lika fint väder som idag!