oncontextmenu="return false"

I´m so sorry, but I got carried away by your smile tonight.

Kläderna är på, sminket är på, klackarna är på
och med en öl i handen kan man inte bli mer redo.

Nu drar jag till tjejerna och det känns som om kvällen
kommer bli grym grym grym, för ikväll spränger vi gränser.

Nellie Lundberg


nattbloggning.. eller ja, morgon kanske.

04.19 och jag har precis lagt mig i sängen.
Hade inga planer på utgång, tänkte att jag någon gång borde ta det lugnt.. men hej&hå så fel man kan ha. Hamnade på trädgårn, drack öl och vipps så dansade vi på teatern. Jag hade roligt, riktigt roligt. Bra, ja!

Nu borde jag väl sova, för jag är egentligen hur trött som helst. Men samtidigt är jag så där riktigt taggad att jag inte vill sova..? Haha ja, herregud.

Ne, nu blir det att stänga av datorn och släcka lampan. God natt, vänner!

Med ryggen rak och huvudet högt.

Snart har det gått så många dagar, som det aldrig förr har gått för oss de senaste 3½ åren.
Men du kan fortsätta att sopa allt under mattan och låtsas som ingenting,
för jag är starkare den här gången och herrejävlar vad det känns befriande.


Buhu.

Inatt som jag inte som en gud. Jag sov nästintill ingenting, nån timme bara..
berodde på min älskade mage. Hade fruktansvärt ont hela natten och morgonen.
Och jag har fortfarande ont ont ont. Det suger, tro mig. Blä.

Så humöret är inte alls på topp idag,
så jag gnäller lite till samtidigt som jag lyssnar på Damien Rice. Ja. Bra.

About your hair, you needn’t care, you look beautiful all the time.

Jag sov som en gud i natt, skoja inte! Somnade innan tolv, vaknade nån gång runt 7 imorse av att jag hörde mamsen, somnade om och vaknade sedan igen runt 10 - superpigg! Utvilad till max, förbannat skönt och behövligt.

Dagen har spenderats med min anniepannie, vi har chillat runt på stan och självklart fikat på landkrabban, standard för oss det and i loooove it.

Nu har jag precis ätit middag, är proppmätt och är så där "mätt-trött". Ligger i soffan i vardagsrummet och oliver&leo kikar på horton. Det är ju en förbannat söt film egentligen, hah.

Ikväll ska jag vara barnvakt och sen blir det chill med emelie. Me like, me like.

Tomorrow will be another day and we will have to try another way.

Nu känner jag mig jättejättefräsch efter att ha duschat och småfixat med naglar, ansiktsmask osv. Underbart. Som ett litet rehab efter dessa dagar, haha. Har precis krypt ned i en nybäddad säng, kan ju faktiskt vara det bästa? Ja.

Så nu tänkte jag läsa lite och sedan sova, trött tjej! Nattinatti.

ettåtta.tvåfem

Nu har jag precis ätit en kebabtallrik, satt som en smäck vill jag lova! Kikar just nu på The Rachel Zoe Project och tänkte snart ta en långlång dusch, och sen efteråt ha ansiktsmask, fixa naglarna etc etc. Känns som en perfekt kväll för sådant. Ska självklart använda min absolut favoritansiktsmask från Make up store, den är grym grym grym!

You figured me out, something gave it away.

Hemma hos Emelie till min bror till trädgårn till teatern till statoil. Trillade in genom dörren runt halv 5 imorse, och efter fyra (!) nätter med knappt någon sömn är jag rätt sliten idag. Och som pricken över i:et har jag varit barnvakt ett par timmar redan, aah.. ungarna har alldeles för mycket energi idag kan jag säga, hah.

Men ikväll, ja då ska jag ta det så förbannat lugnt. Skönt!!

I got the that rock and roll.

Jag har riktigt sjukt roligt igår! Vi alla var så galet taggade så det kittlades i hela kroppen. Först hem till emelie, sen ned till trädgårn där vi träffade galet härligt folk, sen åkte vi upp till mobet, tog stämpel där och drog sedan ned till trädgårn igen. Sen efter trädgårn drog vi upp till mobet igen, och tro det eller ej - men det var tammefan en hel del människor där! Kors i taket. Vi dansade bort två timmar och sedan blev det efterkaka hos dennis. Jajamänsan. Kom hem runt 4.30 i natt och emelie&lousie skulle upp 1½ timme senare. Sån skadeglädje jag kände, jag som kunde soooova länge. hahah.

Men jag är trött även fast jag sovit länge. Men det ordnar sig. Och ikväll är vi på't igen! Of course. Sjuuuukt bra.

There's nothing more to say.

I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along

Please leave while I'm still strong


was it something that I said or didn't say this time.

Kvällen igår blev jättemysig. Blev en promenad med D, sen hem till honom och nån timme senare hämtade Emelie upp mig. Vi drog till donken för käk och kaffe, satt som en smäck! Där träffade vi även på Micke&Dennis, så vi drog med dom och kikade på en rolig film. Nice. Runt 2 åkte vi hemåt i regnet och åskan, och satt sedan i bilen utanför mig i typ 1½ timme och bara pratade. Hur mysigt!? Väldigt.

Nu har Emelie varit här en snabbis och jag tänkte nu kila över till brorsan. Hej!

I once heard you say you'll never love anyone more.

Jag hade roligt igår. Sen mot slutet blev vi trött och otaggade, men det varade i typ en kvart och sen var vi taggade till tänderna igen. Sjukt bra. Somnade sedan som en stock i sängen runt 4 imorse, gaaalet skönt.

Idag har dagen spenderats nere på stan med Emelie. Kikat i affärer, ätit lunch på landkrabban, sen fick Emelie för sig att hon skulle köpa en kanin.. haha så jahapp, var bara att hämta bilen och dra till ÖB för att köpa lite grejer, och sen ner till Zoo igen för att hämta den allt för söta kaninen.

Kom hem för en stund sedan och har hunnit slängt i mig lite mat. Har huvudvärk (såklart) så tänkte ta en ipren och sen iväg igen för en promenad med D. Sen kanske jag hinner med nån film med Emelie. Japp, så ser det ut. Puss.

It's already gone.

Hejhejhej,
nu sitter jag här med en turban på huvudet, har precis kommit ut ur duschen och lyssnar nu på lykke li - breaking it up, mhmm. Har hela morgonen och eftermiddagen tagit hand om valpisarna, det är ett jäkla arbete att ta hand om dom, men ack så söta!
Senare ikväll tänkte jag kila över till brorsan och dricka lite. Sen lär väl Emelie komma och joina oss, och det blir väl onsdagsklubben om det finns lust. Kalas va, yepp.


Den här gången rycker jag på axlarna och kunde inte bry mig mindre.
Vid någon punkt bestämmer man sig för vad man vill och genomför det.
Någonstans formuleras en avsikt. Och sen tar man steget.


Inte roligt. Alls.

Tänkte även påpeka att jag har haft huvudvärk sen i onsdags, och enbart på högra sidan. Det trycker så sjukt mycket och i vissa lägen gör så förbannat jävla ont att jag bara vill plocka av mig huvudet och lägga det på golvet. Buhu. Och sen är även mitt ena öga helt jävla irriterat. Det rinner, jättekänslig mot ljus, gör ont och har sig. Buhu igen.

Tyck synd om mig?

Fast ja, livet kunde ju faktiskt ha varit förbannat mycket sämre.

Klassisar.

I lördags hade vi  klassåterträff. Sp05B. Tyvärr fanns det många som hade annat för sig, men det hindrade inte oss andra från att äta god kinamat, dricka gott och sedan hamna på trädgårn. Kvällens bästa var Jennifers imitation av Johan. Haha, snutten. Jag hade riktigt roligt i alla fall! Det tackar man för och det gör vi om snart igen!

Hela min kamera är full av bilder på antingen mig&johan
eller enbart johan. Haha, är du kamerakåt johan?







när tankarna tar över allt.

kvällen: insikt och melissa horn.

ibland slätas frågetecken ut, tankarna trasslas ut
och man bara ler

Lilleplutten Leo. Kanske världens sötaste.


When I say jump, you say how high.

Igårkväll var en mysig kväll. Drog upp till donken med Emelie för lite kaffe, vi gillart. Jonna&Becca joinade även oss ett tag, fick höra mycket om hultsfred. Avundsjuk tjej? Neeejdå... buhu. Sen efter det gick jag och emelie en promenad, kommer sedan innanför dörren runt två. Mys.

Gah. Undrar om jag tammefan inte börjar bli sjuk? Hela dagen har jag känt lite halsont, jag nyser hela tiden, är seg i kroppen och huvudet dunkar som aldrig förr. Inte så jävla roligt. Därför blir det lugnt ikväll.. lär bli lite filmer, lite onyttigheter och nån cigg. Bra, tack.
Så mår jag förhoppningsvis inte sämre imorgon, för imorgonkväll ska jag ju umgås med mina saknade gymnasievänner. Vill man inte missa.


Your hands are bearing one down to the bone, but you're still holding on me. So I tightened my grip, my god.. I wont let you slip. But can you breath this way?

Jag sov inte alls bra i natt. Jag drömde en dröm om en viss person, vaknade upp och kände mig så förbannad i hela kroppen. Lugnar ned mig, somnar om. Lyckas drömma en dröm om samma person IGEN, vaknade upp och kände mig så förbannad i hela kroppen IGEN. Inte så jätteroligt, faktiskt. Bara jävligt störande.

Men fint väder idag. Det gillar jag.
Har tagit det lugnt idag, så galet skönt. Har faktiskt plaskat lite i poolen med brorsbarnen, fast lite för kallt för att jag ska vara nöjd. Dom var i alla fall mer än nöjda, sötungar. Jag har suttit i gräset i solen och ätit massa glass, har legat i sängen och skrattat så sjukt mycket åt Emma och hon skrattade så pass mycket att hon tillslut hickade hur länge som helst. Sötunge.

Nu har jag precis städat lite och ska snart trycka i mig lite middag. Sedan blir det duschen och att fixa i ordning sig. Sen kommer Emelie hit, ja ja ja. Har saknat den donnan. Känns som om jag inte träffat henne på månader och det har egentligen bara gått en vecka. Sinnes. Vi ska lyssna på bra musik, dricka gott vin, röka, gå igenom det senaste skvallret som hon missat och skrika 'stor hutt' lite för många gånger. Så jävla bra, ni anar inte.

Min bästa, bästa, bästa.

No one sleeps when I'm awake.

Dagen har inte varit så jätteintressant kanske.
Vaknade alldeles för trött imorse av väckarklockan, ville vända mig om och somnade vidare. Men nepp, inte det inte. Drog sedan till jobbet och sen hemåt igen efter ett par timmar. Intressant? Nee.
Sen dess har jag pratat i telefonen med emelie (som kommer hem imorgon, JA!), taggat sönder henne på onsdagsklubben imorgon. Hon kommer ju må som en gud när hon kommer hem efter att ha suttit på en buss i typ 8 timmar, hon kan ju sova hela vägen hem? Ja, perfekt! Här kör man på ba.

Har precis duschat och nu ligger jag här i soffan med en liten söt hundvalp bredvid mig. Leo ska han tydligen heta enligt dom som ska köpa honom. Mitt brorsbarn Leo är ju galet nöjd över det namnvalet kan jag säga.

Men nu ska jag äta lite mer vindruvor och glo på film. Bra kväll. Slappt. I like.


You know it hurts so bad, just like I knew that it would
But I'd do it again, I'd do it again if I could

fyra cigaretter i rad

Pride and competition cannot fill these empty arms
And the work they put between us,
You know it doesn't keep us warm

I've been trying to live without you now
But I miss you, baby

Dreams aren't what they used to be, some things slide by so carelessly.

Det har varit en lugn kväll. Riktigt skönt faktiskt. Jag har svullat glass och lite godis, kikat på filmer, pratat i telefonen, tagit en långdusch och lyssnat sönder på The Killers och The Kooks. Det är bra grejer, vänner. Behövligt.

Nu funderar jag om jag ska krypa ned i sängen och kika på nån film. Eller kanske läsa? Äsch, jag vet inte. Sängen blir det i alla fall, trött tjej! Godnatt.



As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm.

Gårdagen spenderades med Annie, en sväng på stan och sen fikade vi på älskade krabban. Bra grejer, ja. Sen runt 19 tog vi ett kvällsdopp, kallt i början men sen var det faktiskt chill. Senare på kvällen blev det krök med brorsan&co, sen trädgårn.. och jag hade riktigt roligt! Somnade runt 3 kanske, efter ett långt samtal. Skönt.

Idag mår jag prima, förutom lite trötthet. Och nu blir det att fika med bror&lisa.

(Btw, Jonna ringde häromdagen från hultsfred, fick höra The Killers, underbart! Och för en stund sen ringde Emelie från skåne och jag fick höra Erik Hassle. Puss på det.)

GRATTIS ANNIE!

Idag fyller min fina vän Annie 20 år. Grattis, hjärtat!

Some call it arrogant, I call it confident.

Igårkväll drog jag&emelie hem till viktor där min bror befann sig. Sitta ute på en balkong med bra sällskap, öl och lyssna på regnet är inte fy skam. Vi hade det skitmysigt. Sen bar det ned till trädgårn och drinkarna flödade på rejält.. Gottgott. Sen runt ett traskade jag hemåt i regnet, lite halvmysigt.

Idag är man en seg och trött tjej. Känns som om jag enbart sovit en timme eller något liknande. Så dagen kommer att spenderas i soffan med bra filmer, sen ikväll blir det jobb.. orken är liten till det, men hey.

Puss.

Jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.

Du tror att jag ska stå där med öppna armar, släppa allt och hoppa på första bästa tåg.
För dig, för dig, för dig.

Men saker&ting har förändrats och det är mina regler som gäller nu.

We're pulling apart and coming together again and again. We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again.

Sådärja. Nu har det skinande rent vill jag lova! Dammsugit, torkat golv, dammat, vädrat, bäddat rent i sängen, rensat kläder, plockat undan allt för mycket småprylar etc etc. Känns skönt! Får väl se hur länge jag kan hålla det såhär... Jag har även hunnit bakat två kladdkakor, en till mamsen&mig och sedan skulle min bror ha med sig en hem. Gött.

Har precis tryckt i mig en välförtjänt pizza, huuur gott som helst. Lagom trött&mätt tjej, så nu blir det en cigg på altanen. Chillpill.

Puss

Baby, this is only bringing me down.

Igårkväll hängde jag&emelie på flygis i sisådär en halvtimme, tjejen hade lite svårt att bestämma hårfärg. Men tillslut hittade hon en snygg färg, vi drog hem till henne och frisör Pernilla fixade jobbet. Skitsnyggt blev det, goodie.

Morgonen idag började med yoghurt och jordgubbar, mums. Sen även en smoothie med goda bär, yoghurt, havregryn och linfrön, ännu mer mums.
Men det är förbaskat tråkigt väder idag, så jag hade tänkt att försöka städa. Tråkigt, men riktigt behövligt.. kläder överallt.

Sätter på lite Kings of Leon och så köör vi bara.


Hjärtegull.

Våra hundvalpar lär ju vara de sötaste jag någonsin sett. Mina små hjärtegull.
 
De är nu 3 veckor och alla har öppnat ögonen, alla kan gå (vissa försöker till och med att springa, fast det går si så där), alla skäller och de busar med varandra som bara sjutton.
Så sjukt söta, hur ska jag kunna skiljas från dem om si så där 5 veckor?


And I need your heart, because you're always in the right places.

Efter 4 dagars nackspärr så gör nacken fortfarande ont, gah.. det suger att inte ha kunnat jobba pga det. Men det är på bättringsvägen iaf, thank god!

Ska strax träffa Emelie, ska färga håret på den tösen. Good good.

Ooh mister, tell me what life's like for you.

Nackspärren blev värre igår, men efter att ha suttit i massagestolen i flera timmar, tagit en lång varmdusch och även tagit ett par groggar så var jag fit for fight! Liiite i alla fall. Mötte upp min favoritjonna och sen drog vi vidare till emelie där även louise&elin var. Runt elva traskade vi därifrån, lite väl runda under fötterna kanske, men det var finfint ändå. Sen spenderades kvällen på trädgårn och där träffade jag även på min allt för saknade Pontus som jag inte träffat på evigheter. Bra grabb det där, förjävligt bra grabb.
Jag somnade runt 4 och jag har sovit förjävligt inatt faktiskt.. runt 9 gav jag helt enkelt upp, det gick inte att sova med en nacke som smärtar så fort man rör på sig.
Så därmed blir dagen och kvällen lugn idag, min nacke mår långt ifrån bra. Tröttsamt, ja.

I came to tell you that you're my favourite girl. Would you like it if I put you into my world?
There's broken hearts in basements and broken love on the streets.
 You were so fed up of it all always, involving me.


I like that boom boom pow.

I onsdags blev det en sväng på stan med Emelie&Malin, blev lite småshopping och såklart Landkrabban. Good. Sen efter jobbet blev det ett kvällsdopp med en bästa vän. Tillslut blev vi råtaggade på onsdagsklubben och efter lite fix drog vi dit. Världens jävla kö var det, men som tur var så gick det fort.. och jisses vad mycket folk det var på trädgårn, herregud. Men efter stängning blev det hemåt till sängen. Skönt.

Igår blev det att steka på stranden och sen när jag kom hem hamnade jag i ett vattenkrig med brorsorna och Emma. Vem blev blötast tror ni? Jag såklart, jag var helt neddränkt i vatten. Mys... Sen på kvällen drog familjen ned till parken för att se när Oliver&Leo skulle springa knatteloppet.. så jävla söta när dem lubbade runt där. Efter det mötte jag upp Emelie och vi chillade runt på stan ett tag, lagom mys.

Imorse vaknade jag med någon slags nackspärr.. sjukt mig? Jag har så jävla ont och kan inte överhuvudtaget vrida huvudet åt höger. Det suger. Så jag har kletat på massa tiger balsam och hoppas på att det blir bättre tills ikväll, partysugen tjej....

Äh. Ut i solen nu va.

Jag bara ler.

Längesen jag skrev nu, men det finns ju betydligt bättre saker att göra om dagarna än att sitta vid datorn.

Helgen var i alla fall dunderbra.
Fredagen
var supermysig på berget med emelie, jonna, hanna, lina, felicia och massa fler. Sedan blev det en sväng på trädgårn. Bra kväll!
lördagen åkte jag, emelie&annie ut med båten. La oss på en ö, solade, åt massa gott och badade. Hur härligt som helst! Sen på kvällen satt vi på min altan, drack vin, pratade i munnen på varandra och spelade kort. Love it.
Sedan har söndagen, måndagen och tisdagen spenderats på stranden i flera timmar. Finns inget bättre.

Men var är det fina vädret idag? Känns inte alls roligt med molnigt och regn. Soldyrkare som jag är.
Ikväll blir det i alla fall work. Yepp.