oncontextmenu="return false"

Är det där du eller är det någon som liknar dig någonstans?

Du är så mycket större än allt det där, för mig. Och de senaste dagarna har du skakat om allt så mycket, vänt upp&ned på saker som alltid varit så självklara. Sånt känns in i benmärgen. Sånt trasslar till tankar.

Du flyr och du vet vem du sårar på vägen, därför flyr du ännu mer.
Men jag står kvar bredvid dig ändå, jag rör mig inte en millimeter.

I liked your smile dear, don’t let it die here.

Typ 2½ timmar sedan jag sist skrev.
Jag har varit hos mormor&morfar (du skulle plugga, pernilla?) och jag&morfar har som vanligt retat sönder varandra. han är söt. Jag har stått och pratat med jessica jättelänge (du skulle plugga, pernilla?) och hon kom fram till att hon inte har haft någon tur de senaste dagarna, jag kom fram till att min mormor&mofar och peter bor i samma trappuppgång och fort då insåg jag att emelie och jag borde inte dricka alkohol - med tanke på att vi gick vilse från den trappuppgången efter att vi varit på förfest hos peter och sen efter att vi gått runt massa så utbrister jag "MEN DÄR BOR MIN MORMOR&MORFAR, NU VET JAG VAR VI ÄR!" och plötsligt var vi inte vilse längre. men det var ju samma lägenhetshus som vi kom från lixom? hahah. okej, det lät inte så roligt kanske.. man skulle ha varit där. kanske. Jag har vart på sjukhuset, har tagit blod och min läkare har glott sönder på mina utslag. Jag har ätit lunch och nu sitter jag här och gör fan typ ingenting. Ska gå till min bror om typ en timme och vara kvar där så pass länge att han lagar middag åt mig, HA!

Du skulle plugga, pernilla?


So go away and pray baby, come back when you can cry.

Goddag! Hela morgonen har jag myst med Nellie. Världens sötaste bebis, utan tvekan.. en liten köttbulle typ. Men anyway, vad står det på to do-listan idag då? Blev tyvärr inte mycket plugg igår inte, hann inte, så jag har en del att göra idag. Dock finns det inget direkt sug att gräva ned ansiktet i böcker, men det ska väl gå det också. Ska även till läkaren om en stund igen, för att göra allergitest och även få nya mediciner utskrivna och sen ska jag över till brorsan en sväng.

Lagom skön dag, yes! Nu ska jag lyssna på lite winnerbäck, sminka mig och göra något vettigt med håret.



Ångra aldrig nånting som en gång fick dig att le.

Åh. Lyssnade nyss på en låt som jag inte lyssnat på huuuur länge som helst. Den påminner om så himla mycket och den betyder så förbannat mycket för mig.

Lisa Miskovsky - As daylight fades.

So I speak to you in riddles 'cause my words get in my way.

Har städat hela dagen.. typ i alla fall - har tagt ett antal pauser och även gått en höstpromenad med smilla&brorsbarnen. Jätteskönt!
Nu är jag trött trött trött, så ligger i soffan med en liten leo bredvid mig som glor på Beemovie. Kan han någonsin tröttna på den filmen? "Vi har inte sett den på JÄTTElänge" pfft.....

Kan dock inte vila länge, har ju en del kvar på dagens schema som sagt: plugg-äta middag-träffa läkaren-jobb. Mmm. Lätt som en plätt. Känner dock att plugget inte riktigt kommer få någon stor plats idag, fan.


Det är höst, mina vänner.

Godmorgon!
Sitter just nu i soffan med mitt täcke runt mig, idag är det verkligen höst, riktigt kallt! Inte att leka med. Idag ska jag i alla fall städa en hel del, ska även träffa min läkare (har haft utslag sen i lördags igen, dock inte samma utslag som i onsdags, plus att klådan är tillbaka igen.. gillas inte!) och sen ikväll ska jag även jobba. Behöver få in ett par pluggtimmar innan jobb också.
Blir en lång dag och jag är ganska seg, bli väckt runt 9 av brorsbarn som hoppar på en är inte alltid en höjdare.

Nej, nu blir det städning och grym musik på högsta volym. Puss.

I never thought I’d hold on this long.


"The truth is, everyone needs closure. Even if you do try something, and it’s difficult, and it ends, at least you know you tried. At least you know it was really the right decision to end it.
You tried, and you failed. That’s okay, that’s something you’ll get over. But wondering, always wondering how it would have went if you had just let it happen, that’s torture. It’s the “what ifs” that keep me up at night.
"

Pretty, if the rain will pour I'll be knocking at your window.

Goddagens!
Jag sov uselt inatt, hade jättesvårt att somna och när jag väl somnade drömde jag helknäppa grejer. Not good. Vaknade upp med halsont (vill inte blir sjuk, vill inte bli sjuk, vill inte bli sjuk) så dagen började med te. Sen dess har jag hjälpt min bror att flytta (vilket jag även gjorde igår) han ska flytta till almunge, till sin lisa. Och nu kom jag precis in efter en promenad med min Smilla, det blåser tammefan riktigt kallt idag.

Resten av dagen lär bli att fortsätta hjälpa till med flytten och sen måste jag plugga.

Kul? Njae, inte så värst kanske. Men det duger på en måndag.

Man tycker ju att jag borde ha lärt mig efter 3½ år, men tydligen slutar du aldrig förvåna.

Jag är så himla besviken just nu.
Jag tror för bra om dig.

Därför tänker jag krypa ned i sängen och sova,
inte värt att vara vaken och tänka nu.

I could just leave it wrong and you can't make it right.

Jag är på ett riktigt slappt humör ikväll, sånt där bara-vara-humör då man inte tänker särskilt mycket. Skönt. Jag dricker te med hallonsmak, har kletat på en ansiktsmask i ansiktet, läser lite gamla grejer och har en låt på repeat som jag hunnit lyssnat på oräkneligt många gånger ikväll: The Fray-Heartless. Älskvärd om något.


Men livet är livet.

Jag ville aldrig vara färdig med dig. Jag kände att vår vänskap var lite
viktigare än att du vägrade svälja din stolthet och erkänna att du gjort
fel. För fel var precis det du hade gjort, det vet du också. Egentligen.
Jag ville ge dig en andra chans. Men se, din stolthet kom ännu en gång i vägen.

Och nu är vi dom där två, som förut var nära nära vänner,
men nu som bara tittar åt ett annat håll när vi ser varandra
och låtsas som att det regnar.


Det är sorgligt och gör ont i hjärtat.

L.W - tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen


BRA GREJER!


Fell asleep again in front of MTV.

Haha jadu, vilken kväll det var igår! Drog hem till emelie som jag smått kramade sönder, helena&sofia joinade oss och vi var så där sjukt taggade. Sen drog vi till mobergs, där det var mycket folk, det gillas! Vi dansade, skrattade åt helsjuka saker och ja.. vi fick kanske lite väl mycket av det goda. Men vi hade det förbannat roligt!
Traskade, som sagt, in genom dörren kl 6 imorse, drack ett glas vatten och sen somnade jag stenhårt med mobilen i handen. Vaknade upp vid 12 och huvudvärken&tröttheten var inte nådig! Usch&fy. Men men, det är smällar man får ta ibland.

Har spenderat dagen hos emelie iaf, och den kvinnan är bakis om något! Haha herregud.
Strax ska jag trycka i mig en pizza och kvällen kommer bli lugn. Fan vad skönt säger jag.

Har dock inga bilder från igår.. syyynd!

Sliten va.

Öl, vin och alldeles för många drinkar - mår som jag förtjänar idag kan jag säga, fyfan. Kom hem runt 6 imorse, trött tjej? Ja.....

Nu ska jag träffa emelie, hörs sen, PUSS

För det finns vänner och det finns vänner man aldrig vill släppa.

Emelie kom till norrtälje för runt en timme sen. Och nyss fick jag ett sms från henne "kom till mig runt halv tio" och det känns så JÄVLA SKÖNT att veta att jag bara behöver gå 10 min, knacka på hennes dörr, gå upp till hennes rum och så är hon tammefan där! ÅH, min bästa vän! Jag blir helt sentimental av det där lilla, eller så är det ölen som redan nu börjat smått prata. Nej, jag har bara saknat min emelie mer än jag nog anat, IIIIH!

(förresten, air traffic - shooting star .. där har ni bra grejer!)

We gonna run this town tonight.


Du bär min luft i ditt bröst.

Idag har jag fått umgås med den vännen som jag inte träffat på flera månader, den vännen jag saknat ihjäl mig efter. Trots att vi är fruktansvärt olika, så är vi så förbannat lika. Det är ibland lite läskigt, bra, men läskigt. Men åh vad min josephine har ett hjärta av guld.


You know all of me, and I know all of you.

The other night you said to me, "You look so grown up" and I almost cried
simply because of the fact that you have loved me long enough to notice something like that.

Mini P.


men älskling, vi var alla en gång små
ja, vi var alla en gång små
ja, vi var alla en gång små


With arms wide open under the sunlight.

Jag har myst ned mig under duntäcket i soffan. Dricker cola. Kikar på Idol. Läser fina sms. Och livet känns riktigt bra nu, hörrni. Imorgon kommer min bästa vän hem och jag ska ta vara på vartenda litet skratt med henne den här helgen. Pluggandet går bra. Jag har fina människor omkring mig. Nästa helg kanske jag kan trassla ut en känsloboll som legat och väntat i ett år.

Nöjd är ordet.

I’m just trying to change the color on your moodring.

Sov i princip ingenting i natt, hostade och kliade hela tiden. Underbart, inte sant?

Men dagen har sett bättre ut!
Utslagen är nästan helt borta, yey! Så idag har jag gått i spöregn med min annie, vi har fikat på landkrabban (som alltid) och pratat sönder. Har även inhandlat lite gottigheter till helgen, eftersom emelie kommer hem så blir det såklart utgång. Äkta oss, underbart! Taggad till tusen.

Kom hem för runt två timmar sen och sen dess har jag pluggat och ätit vindruvor. Så grupparbetet som ska in på söndag är klart för min del! Skönt om något. Så nu ska jag även skicka in min fotouppgift som (också) ska vara inne på söndag, sen är jag helt fri resten av veckan och kan reta sönder emelie hela helgen! Yey igen!


Allergi.

Nu är jag hemma efter ett par timmar på sjukhuset. Japp, stammis som jag är så har jag spenderat en del av min kväll där idag. Fick en allergichock idag.. fick utslag över hela bröstet, ansiktet, halsen och fyfan vad det kliade!!!! Jag svär, jag har aldrig varit med om en sådan klåda! Och det gjorde så ont när man kliade, men jag var ju tvungen. Så drog till sjukan när jag fick nog. Fick dricka lite mediciner, som gjorde mig riktigt snurrig och illamående. Kul. Men det enda som jag ätit "annorlunda" de senaste dagarna är mandariner och att jag även tagit hostmedicin. Så jag är antagligen allergisk mot hostmedicinen eller citrusfrukter. Ska göra allergitest nån gång framöver. Men jag hoppas verkligen att det inte är citrusfrukter, jag som älskar sånt :(

Men nu har jag fått medicin mot klådan, så nu kliar det inte lika rejält och jag är inte lika röd längre. Skönt. Så nu ska jag krypa ned i soffan, glo på någon film och tröstäta lite godis.

Take it back to the night we kissed. It was Dublin city on a friday night, you were vodkas&coke, I was guinness all night.

Åh, jag dör. På grund av att jag sov dom där timmarna ikväll är jag inte det minsta trött. Har försökt att somna, men jag bara ligger och vänder&vrider på mig. Jag hatar det och jag borde verkligen sova! Gah.
Så nu ligger jag i sängen med datorn på magen och lyssnar på musik i mörkret. Hela den här situationen gör att jag tänker lite för mycket. Vilket jag egentligen är lite för bra på, analysera tankar är tydligen min grej. Dåligt som fan i vissa lägen.

Jag funderar på om den där idéen som kom upp ikväll, är en bra idé? Är det nånting jag borde göra? Eller kommer det bli att backa två steg bakåt? Åh. Det där kan trassla till så fruktansvärt mycket för mig, eller ja.. du kan trassla till så mycket. Men jag vet egentligen redan nu att jag säkert lär göra det. Annars kommer jag alltid ha ett ''what if'' i bakhuvudet.

Äh men vafan, stänga ögonen och försöka sova nu då. Igen.
Godnatt!

Doesn't matter how many drinks you have with your girlfriends. Because you still go to bed going over every detail, the what if's, the why's.

"It's been so long since I've seen you
(heart pounding)
I miss you so much
(throat thickening)
But I need the little pieces of my soul back, however long that may be
(absolutely can't swallow)
"



Fy.

Usch. Jag vaknade precis, har sovit i 3 hela timmar. Kände på mig att ett migränanfall kom krypandes när den extrama huvudvärken kom, illmåendet, yrseln, det blir gaaaalet varmt och det symtomet som tammefan alltid finns där när det gäller migrän - min syn blir helt fucked up. Hur jobbigt som helst. Så jag proppade i mig några starka tabletter och somnade.
Och nu vaknade jag lagom till Idol och känner mig piggare, bara lite huvudvärken som kvarstår. Skönt.

You want the sunrise to go back to bed. I want to make you laugh.

Godmorgon! Eller njae.. morgon och morgon, har varit vaken sen runt kl 10. Men ändå. Har ätit en stor frukost, duschat, lyssnat sönder på Joshua Radin, gått promenad med smilla, läst boken "kunskapens former" (sounds fun, right?) och nu tänkte jag ta den vardagliga bloggrundan. Sen lär jag sitta i köket och plugga ett tag innan mina brorsbarn dyker upp, för då är det minsann inte tyst någonstans i huset.

Emelie kom ju inte hem denna helg som var, utan hon kommer hem nu i helgen istället, och jag längtar så mycket att jag smått dör.
Kan veckan gå lite fortare?


Söndag.

Joshua Radin - One of those days
Nikola Sarcevic - Lovetrap

bra grejer.

Kvällen igår började hos annie
, och när jag kom dit möttes jag av en glad annie.. den kvinnan hade redan hunnit med ett antal glas vin. Men jag var inte sen efter inte, och tillslut lekte vi med jontes skor? och jag springer runt helt random i annies jobbarskor? Fråga inte. Sen efter några timmar när vi var alldeles för glada, så drog vi ned på stan och drack drinkar. Gött. Sen tog annie bussen och jag hängde med erik&co på trädgårn, sen drog jag till dennis&co, sen vidare till mobet och tillslut hem till dennis. Ja, typ så.

Kom hem runt tolv idag, sliten tjej? Ganska va. Tog en dusch och sedan låg jag i soffan med ett glas cola ett tag. Sen har jag för det mesta pluggat, och lusten till det är noll idag.. men jag måste, så det går seeeeeegt som fan.

slow it down, make it stop or else my heart is going to pop

Jag är så tankspridd ikväll, så jag vet inte var jag ska ta vägen. Har alldeles för mycket i huvudet, om allt möjligt. Blir helt tokig och det går ut på lite fel personer. Så ikväll ska jag bara ligga i min soffa.. glo på tv, äta chips och dricka cola, och plugga sönder. Plugga på en fredag? Va? Jag!? Ja herregud, det var inte igår det inte. Eller det har väl typ aldrig hänt. Men med det här humöret är lusten till att göra något annat noll.

Så imorgon tar jag nya tag, ska då spendera kvällen med min käre Pontus och dricka öl. Fyfan så bra. Sen blir det nog utgång på det, ännu bättre.

Nu - forsätta glo på idol.

We're both looking for something.


flackande blick och lögner du snott, jag kan alla tecken, så kom igen ge mig vad du har

Idag har jag varit ganska så effektiv. Inte jättemycket kanske, men lite åtminstone! Jag har pluggat bort ett antal timmar, jag har gått promenad med brorsan&nellie, jag har bakat blåbärsmuffins (igen... dom blir ju så goda), jag har städat och om en stund ska jag göra pannkakor åt min kära mamma och mina brorsbarn. Undrar om jag nog inte borde rensa mina garderober lite senare också? När jag ändå är på g med den här hemmafru-stilen lixom.

Äh, nu ska jag lyssna sönder på några låtar och sedan fixa middag.. yesyes.

you know I love you so


All that I'm after is a life full of laughter
as long as I'm laughing with you

"and that is what loving someone is"


Dj, gör så att han och jag kan flyga hela tiden.

Det går bra nu, kompis.
På måndag väntas ett besked, går det som jag vill kommer livet att förändras rejält. Spännande. Jag pillar just nu på en bilduppgift i photoshop och samtidigt kikar jag på Idol och småler. Jag ska dricka öl och skratta mig hes med emelie på lördag. Jag har en sovandes smilla bredvid mig, som är så förbaskat söt när hon sover. Jag saknar någon.

som en skymt i varandras blickar innan allting faller loss


jag tänker, grubblar, velar
mer än känner, längtar, trånar och går åt

är jag hjärtlös och förfallen

vi petar sönder allt och tappar
allt vi nånsin kunnat nå

tills bara skulden gör oss två
det är bara tur att hjärtat klappar, ändå

vi lever sönder samma dagar
vad ska vi prata om idag
Var det du som blev som jag
och alla ögonblick vi jagar
för att vara nånting mer än bra att ha

det är så skönt när allt fungerar
det skulle varit vackert, starkt och varmt
men det känns fult och kalt och kallt
det är så trist när allt stangnerar

och ingen vill förlora
bara den som fick ett tack
bara den som inte stack
när tankar blev förstora och sprack

det var jag med allt mitt snack
om större ensamhet och plats att tänka på
det var du och dina vänner

det är så konstigt att försvinna
det känns så dumt att stanna kvar
och så befängt att leta svar

finns ingen eld som orkar brinna
inga röda mattor och ingen stolt fanfar

let's make out in the middle of the street

Inatt drömde jag en dröm om en viss person som står mig sjukt nära. Och det finns något angående den personen som jag är livrädd för, och självklart drömde jag om det. Jag vaknade upp med en klump i magen och gamla känslor. Inte okej. Inte alls.

Well, jag har precis borstat tänderna, tagit bort sminket och allt sånt där som man gör varje kväll. Så nu ligger jag nedbäddad i sängen, trött som ett as av någon anledning, med datorn på magen och får mysiga sms. Inte helt fel va? Nej.

Förresten, spermelie (hahah hon kommer döda mig nu!!) kommer kanske hem på lördag! JA, GLAD TJEJ!


Något som kan ge mig nånting.

Kom precis hem, kvällen har spenderats på åtellet med jonna och öl. Hur mysigt som helst. Vi har världens bästa planer för framtiden, jag är så taggad att det kittlas i hela kroppen. Det här vill jag göra och det här ska vi tammefan göra också. iiih!


Godnatt.

Myskvällen avslutades med en promenad med dennis. (jag säger ju att jag blir uttråkad av att ha för mycket "egen tid") Men nu är jag hemma igen efter ett antal timmar och jag smått fryser, så nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen krypa ned i sängen. Bra grejer, mina vänner.


And I have poetry and drawings of my life when you weren't on my side.
Writing moments on the wall, the different color keeps my mind away from missing you.

hon ska resa nånstans, via heathrow london, dit dina fingrar aldrig når

Jag vill så mycket i livet. Det finns så fruktansvärt mycket som jag vill göra, men jag vet inte hur jag ska hinna? Jag vill resa som en tok, det är prio ett iaf. Jag vill kunna tänka tillbaka på den här tiden när jag är gammal och tänka "fan vad jag levde och upplevde"..

she just smiles, she don't want the world

Kvällen igår spenderades som sagt hemma hos annie&jonte. Vi åt riktigt god mat, spelade spel, åt kladdkaka, kikade på idol och sedan på skräckisen "drag me to hell", där jag och annie låg nedbäddade i filtar och kuddar, rädda? va? nej..... Men det hela kändes som en liten söt familjekväll, haha. Vi gillart.

När jag väl kom hem blev det ett 2 timmars långt telefonsamtal. Kom till insikt om ett och annat, om mig själv och om att jag inte längre är kvar där jag en gång stod och stampade.

Idag har jag mest pluggat (sicken pluggnörd jag blivit) och även bakat mockarutor med emma.. dom blev galet goda, mums.
Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt, men jag är så jävla sugen på lite egentid, är så sällan ensam. Plus att jag fortfarande är förkyld. Så det kanske är behövligt med lite lugn, dock brukar jag ju oftast bli jävligt uttråkad tillslut.. men ja. Tänkte nog äta massa onyttigheter, röka nån cigg för mycket, skriva lite (är full på idéer nu) och kika på nån bra film.

Nejdu, nu ska jag äta middag som min personliga kock har lagat - min bror alltså, det där med mat kan han minsann. Love it.


If he wanna run the streets, then you run the streets too and you tell him he got to go.


Gårdagen spenderades med jonna, sen väl hemma pluggade jag ett antal timmar.. nu är det minsann klurigt och svårt, gah. Men det ska nog gå det där. Sen avslutades kvällen med en 3 timmars-promenad med dennis. Bra grejer.

Idag har jag hängt med min annie, vi har fikat (ovanligt?), gått på stan, suttit i solen och pratat strunt. Perfekt. Ikväll blir det hem till annie&jonte på middag, mysigt eller vad? Men innan dess blir det mer plugg.

when we were growing up, you always looked like you were having such fun

Dagen har varit toppen. Varit inne i sthlm med jonna&hanna. Vi har lunchat, småshoppat lite (blev 4 armband och en väska), strosat runt på söder, ätit glass i solen osv. Hur mysigt som helst, absolut! Kom hem runt halv åtta, och sen dess har jag lagat middag, ätit middag + kladdkaka, kollat på idol och även städat. Effektiv tjej va?

Imorgon ska jag träffa jonna lite på förmiddagen, sedan måste jag plugga asset av mig. Blir nog bra det där.

Nu ska jag ta en cigg i mörkret och sedan kika lite på tv. Mys.

Det är lätt att se hur sjuk man en gång var, när såren läker och regnet känns.

Jag är fortfarande småsjuk. Så idag har jag legat i soffan med duntäcket, haft smilla sovandes i famnen, kikat på filmer/serier, druckit te och även pluggat lite. Lagom skönt.
Ikväll har jag bakat, så sitter just nu och äter kladdkaka med grädde och blåbär. Inte fyskam inte! (gah, jag borde verkligen börja träna snart. annie, börja med mig?? ja!)

Imorgon ska jag in till sthlm med favoritjonna. Var ett tag sen vi sågs, inte okej...
har saknat den tösen en del!

As long as I can, I'm holding on with both hands.

Idag åkte hon och nu känns det ganska jobbigt faktiskt. Jag vet att hon inte är borta för alltid, jag vet att hon kommer hem då&då, men det är ganska svårt att säga hejdå till den bästa vännen som man haft de senaste 14 åren och sen helt plötsligt är hon flera mil ifrån en. Man kan inte gå 5 minuter och sedan stå utanför hennes dörr längre.

Jag har precis kikat igenom ett par filmer jag spelade in i fredags på oss två, fulla som svin dock, men jag skrattade som en tok när jag såg dom. Ibland gör vi så sjuka grejer och säger så härliga saker. Sen fick jag en klump i magen och ögonen blev blöta. Det känns så tomt nu. Jag saknar henne redan, min bästa vän.


"akta så att jag inte kör på dig!"

Fredagen blev en blandning av allt. Jag var glad, jag var arg, jag grät för att emelie lämnar mig i norrtälje. Men mest var jag glad.
Började med ett gäng tjejer hos emelie, vi åt gott, körde lekar och skrattade så där asbra. Även emelies bror och hans vänner joinade tillslut. Hade förbannat roligt, och det blev en hel del dricka.. så jag var måttligt rund under fötterna när vi fick skjuts upp mot mobergs, herregud. Där dansade vi bort ett par timmar och i slutet hände det en viss grej som jag alltid kommer reta emelie för, det var det roligaste på länge! Jag kunde inte andas för att jag skrattade så mycket! Klockrent.
Kom hem runt fyra (?), men fick jag sova för det? Haha nej jag pratade i telefon till kl 6. Fyfan.



















Äh, har så galet många bilder och så galet många bilder som är sjuuuka

men orkar fan inte ladda upp fler..

Vaknade upp i lördags - sliten tjej! Och som pricken över i:et så hade jag tammefan blivit sjuk. Halsont, ont i kroppen, snuvig, hostig.. you name it. Förbaskat. Så dagen spenderades i soffan och kvällen spenderades hemma hos dennis.

Idag
är jag fortfarande sjuk, gah. Jag. Orkar. Inte. Men idag har det varit kalas för mamsen som sagt fyller år, så jag har ätit god middag med familj&släkt och sedan tryckt i mig bullar&tårta. Inte helt fel va? Har även hunnit med att hänga lite med min annie.

Nu ska jag plugga lite och sedan tänker jag vila vila vila. För jag tänker inte vara sjuk, det suger ju.

Grattis!

Idag fyller min käraste mamma år och även min guldklimp anton.


I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.

Let's paint the town, we'll shut it down, let's burn the roof
and then we'll do it again

Let's do it and live it up


håret är lockat, sminket är fixat, kläderna är på, ölen står i påsen
kameran är med och snart är klackarna på.
så nu rör jag mig mot emelie - ikväll spränger vi gränser.

Every word you say I think I should write down.

Igår bakade jag blåbärsmuffins, blev de grymma? Ohja, asgott! Har lyckats trycka i mig ett par styckna nu. Kvällen igår bestod av att kika på handbollsträning med emelie, donkenhäng med emelie&dennis och sedan gå hem från donken i totalt spöregn! Fyfan. Lagom blöt man var när man kom hem, inte så jättemysigt.

Nu ska jag sminka mig och göra något vettigt med håret, sen ska jag ned på stan med emelie. Ikväll blir det avskedsmiddag för min emelie, vi blir ett gäng brudar som ska äta, dricka och prata alldeles för mycket. Hur bra är inte det? Det är awsome.

Ne, nu måste jag skynda mig lite. Puss!


I've been down this road before
I walk out the door, leave you on the floor

Sometimes you run and hide
Your foolish pride's what keeps me from giving you more

So the best thing I can give to you is for me to go
Leave you alone, 'cause you got growing up to do

pernillachristinalundberg

Jag äter när jag är uttråkad, choklad kan ju vara det bästa i världshistorien. Jag kan vara riktigt kaxig och ha en hård yta. Men är även hur känslig som helst och kan sitta och storböla åt en bra låttext eller film, åt hur bra vissa saker är och även åt hur dåliga vissa saker är. Åt saker som når in i hjärtat lixom. Mina brorsor är de bästa i mitt liv och hur mycket de än irriterar mig i många lägen, så finns det inget bättre än att sitta i en soffa med båda två och prata ful, men rolig, svengelska. I många situtioner är jag tjejen-som-rycker-på-axlarna-och-inte-kunde-bry-sig-mindre, man kan inte bry sig om allt och alla, så enkelt är det. Jag är hungrig nästan hela tiden. Jag är en sms-nörd rätt in i benmärgen. Jag finner glädjen i mina bästa vänner, för jag har nog världens bästa vänner. Jag spelar alldeles för hög musik och har superlätt för att lära mig låttexter. Jag kan inte laga mat, helt värdelös, tycker även det är tråkigt. Inget för mig. Däremot tycker jag om att baka, det är ett schysst tidsfördriv. Jag säger aldrig förlåt om jag inte menar det, finns inget värre än personer som säger förlåt hela tiden för minsta lilla. Jag vill bo i fina Göteborg. När jag är hemma så lever jag i mjukisbyxor. Jag pratar för mycket ibland. Jag älskar att dansa&fota. De personerna som kan mig ut och in, rakt igenom, heter Anton Claesson och Josephine Westman. Min mamma har ett enormt stort hjärta och sätter aldrig sig själv i första hand. Jag är inte så värst ordningsam, vill vara, men har ganska svårt för det. Om jag får en son senare i livet ska han heta Sebastian. Jag älskar att skriva, det är så jävla avslappnande och rensar en på känslor. Jag vill resa mer. Jag har en helsjuk och ganska torr humor, men som tur är har jag min Emelie von Perner som alltid skrattar med mig och vet det roliga innan jag ens hunnit berätta. Jag är envis, på gott&ont. Jag har fyra brorsbarn som jag värdesätter något helt otroligt mycket, de är fina barn. Jag är en riktigt knepig och svår person, men när man väl kommit under min hud så är jag inte så komplicerad trots allt,
bara lite.


the bright side

Sitter hemma hos mig just nu med emelie, vi har tryckt i oss rabarberpaj med vaniljsås.. huuuur gott som helst! Nu glor vi på film och efter filmen blir det ansiktsmasker, ännu en film och dipp&grönsaker. Bra kväll? Ja, med sin bästa vän kan det inte bli bättre än bäst.

update:


sure babe, I'll take you home, but in the morning you'll be on your own again

Goddagens!
Har precis beställt lite kurslitteratur, 3 böcker för typ tusen spänn. Hua! Och jag har ungefär 3-4 böcker kvar som jag måste beställa. Gud så roligt... eller? Men men, det är ju värt det.

Imorse skulle jag och emelie ta en powerwalk runt åtta, jag vaknar av alarmet och inser att det regnar. Förbaskat. Pratade med emelie och sen somnade jag om istället. Ingen av oss hade direkt lust att gå runt i regn, nej.. Så imorgonbitti kanske vi är lite hurtiga istället.

Så idag har jag pluggat ett antal timmar, riktigt nöjd just nu för jag gjorde en galet jobbig och svår uppgift. Men hey, det gick tillslut. Har även hunnit ut på en promenad med smilla, snuttisen min. Nu ska jag lyssna på bra musik och plugga lite till, för nu är jag på hugget. Det är kul när det går bra.

Puss.

Min vän.

Jag svalde stoltheten och sa de ord som jag i flera månader har velat få säga.
Besvikelsen och ilskan över personen och situationen dog tillslut ut, och kvar fanns bara
en enorm saknad. Mitt hjärta känns nu lättare och vi får se om orden når in i benmärgen.

"Män som hatar kvinnor"

Okej, nu har jag äntligen sett den omtalade "Män som hatar kvinnor"
Och med tanke på att alla har sagt att den är superbra så var förväntningarna ganska höga, och den var ju helt grym! En riktigt bra film, så har man inte sett den - se den!