oncontextmenu="return false"

Lördag.

Efter en lång vecka med för mycket jobb och långar dagar, så är jag värd detta så väl - vin, hög musik och min bästa vän.


Det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat.



Dom 999 saker jag aldrig skulle göra,
dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort.

take a breath and the color will return again.

Tröttheten kom ikapp, ligger och myser framför serie med lite godis.


Dagen efter dagen före.

Gårdagen var grym. Härliga förfester, mycket folk på krogen, mycket shottar och helt enkelt en toppen kväll! Idag har jag varit seg och sliten, borde dock må sämre än vad jag gör. Så det tackar vi för! Tog mig i kragen tillslut - blev städning, handling och sedan en promenad i solen med mamma och hundarna. Inte allt för ansträngande, perfekt söndag!



live my life.


Young, wild and free.

Kalasväder idag! Varit i parken och myst med mitt fina lilla hjärta. Nu håller jag på att göra mig i ordning för kvällen och tänkte ta första glaset. Kvällen kommer troligtvis att bli toppen med bra sällskap!


what breaks your bones is not the load you're carrying, what breaks you down is all in how you carry

Jag lever. Skrattar med fina vänner, älskar och njuter av det fina vårvädret som äntligen kommit. Och äntligen är det helg! Hängt på jobbet sen klockan 6 imorse, gått en lång promenad med en bra vän på eftermiddagen, pratat bort halva kvällen i telefonen med bästa jess och sedan bah myst framför serier. Imorgon ska jag mysa med älskade nellie under dagen, och kvällen kommer spenderas med ett härligt gäng och lite vin. Jag är nöjd. Fint.









Älskade fina du.




in the club nothing really matters.

I väntan på tjejerna är det vin och min&jess feta playlist som gäller. Fett.