oncontextmenu="return false"

I'll look after you, K.

image389
Du vet,
vad du än väljer, vad du än gör, så stöttar jag dig. Min åsikt har du redan fått höra, men det gör ont att höra dig gråta i telefonen, det gör ont att veta att hon kan såra dig så fruktansvärt mycket. Du är för bra för att behandlas på det här viset och innerst inne vet du om det. Men jag vet att det kan vara så jävla svårt att vända ryggen till någon som man tycker om, men som samtidigt gör en illa. För det finns alltid något som håller tillbaka en, något som får en att vilja stå kvar.
Men ta ett beslut, som för dig känns rätt, och kliv upp ur den här sörjan.
Jag har alltid telefonen i handen för dig, gubben.

I'm not the milk and cheerios in your spoon, it's not that simple..

image386

Tröttsamt, tröttsamt och åter igen tröttsamt

Hej och hå, jag fick vara frisk i två ynka dagar. I söndagskväll började halsen svida ordentligt, sen igår låg jag hela dagen med nästan 40 graders feber och halsen sved bara ännu mer. Idag har jag fortfarande feber, kallsvettas, huvudet dunkar och halsen är tammefan inte bättre. Jag chansar på halsfluss och om ungefär en timme har jag tid hos läkaren. De måste börja tröttna på hur mycket jag springer där, herregud. Jag kan iaf säga att jag har tröttnat ruggit mycket på det, tar det aldrig slut lixom?

Ska krypa ned i soffan nu med en skål glass, adjöken.

On and on again.

Maria Mena - Miss you love
Your t-shirt's lost its smell of you and the bathroom's still
a mess, remind me why we decided this was for the best.


Maria Mena - Sorry
I just poured my heart out, there's bits of it on the floor.
And I take what's left of it and rinse it under cold water.

Maria Mena - Your glasses
No, it's not you, it's me. And it's not us, it's them. And it's not her.
It's just the way she moves you. And she kisses harder than me.
Oh, she kisses harder than me.
Repeat Repeat Repeat.

Bottle up your smile and pour it in a cup

Det känns verkligen som att alla dessa bekymmer jag haft med dig är som bortblåsta. Det märktes igår. Det kändes igår. Och det känns så jäkla bra att det inte längre känns jobbigt med dig. Äntligen lixom, äntligen har jag gått ett par steg ifrån det.
Jag kan inte göra annat än att klappa mig på axeln och känna mig stolt.


Just nu känns det som att ingenting kan stoppa mig. Come what may.. jag är redo.

what's another day

Allt var typ hur bra som helst igår. Det var skratt i mängder, dans till fötterna värkte, önskning av samma älskvärda låt, extremt mycket folk och ja.. underbara människor. Tiden flög iväg och innan jag visste ordet av det så tändes ljuset och man skulle hämta sakerna, gosh.
Tack tack tack.

malin sprayar hårspray och får massa i munnen och börjar hosta och grejer
jag- åååh jag brukar också svälja!

Är det här köttfärs? Eller?

Aaaaaaaandas Pernilla.

Jag vill inte lukta curry.

Ni är söta.
image382
image380

Annie Ringefors.

image373

Olivejuice, du vet.

Tonight I'll do what I want 'cause I can

Idag känns som en bra dag. Magen känns grymt mycket bättre, jag åt frukost för ett antal timmar sedan och känner inte av det överhuvudtaget. Hallelulja! Pigg och glad. You gotta love it.
Sedan har jag varit duktig och gjort provet i Min Framtid som min lärare så fint ringde och berättade att hon skickat i ett mejl. Med tanke på hur mycket hjälpmedel man fick ha, så var det väl direkt inte svårt.
Undrar om jag ska ta tag i lite andra rester när jag ändå är på G? We'll see.

Ikväll kommer jag sitta hemma hos Sara och förhoppningsvis har hon då lagat en 5-stjärnig middag åt mig och Malin! :) Haha. Eller nåt. ;D Sedan blir det mys på högsta nivå, kameran i högsta hugg i alla fall! Och sen utgång för att skaaaaaka våra kära rumpor. HÄRLIGT!
Min bror skrattade högt i telefonen när jag berättade att jag skulle ut även fast jag har varit riktigt duuuundersjuk, men jag kan ändå inte hålla mig inne. Mamma har en helt annan syn på detta vill jag lova, en inte så positiv syn. Men det går inte att stoppa mig you know, wiho.

Åh. Jag har en sån ångest över vad jag ska ha på mig ikväll. Varför känns det alltid som att man inte har ett dugg att sätta på sig när man egentligen har hur mycket som helst?
i-landsproblem for sure.

Laughing through the day
Speeding through the night

image374

Min pöööökis.

Alltså, jag bara måste.

SARA GLASSEL, DU ÄR SÅ JÄDRANS BRA! Herremingud.
Du muntrar upp när man verkligen behöver det som bäst.
Du får alltid mungiporna att flyga upp till öronen. Tack.

Imorgon, mitt strössel, då spränger vi gränser och kickar ass.
image366

You gave me reason for standing still

Nu är jag inte lika arg på min mage längre. Det känns bättre och bättre. Och det tackar vi gudarna för! Så imorgon hoppas jag på att magen känns ännu bättre så att jag kan få umgås med lite härliga människor. För jag, om någon, behöver få skratta mig hes. Jaa. Speciellt efter denna jobbiga vecka.

Det ordnar sig.

Still alive, honey

Jo. Jag lever.
Men det är väl knappt känns det som.

Fan ta magen alltså. Detta är fjärde gången på ett antal månader och jag är så trött på att läkarna aldrig gör något ordentligt. Fan ta att ligga på akuten hur länge som helst och det ändå inte blir det bättre och jag åker hem med lika många frågetecken som innan. Fan ta att jag inte har ätit på 6 dagar. Fan ta att det skickas remisser hit och dit, men att det jämt ska ta sån tid. Fan ta sömnlösheten, smärtan och att detta alltid håller i sig en vecka varje gång.

Jag orkar inte det här mer nu.
Ge mig ett mirakelpiller och poff så är det här borta.

Som tur är så har jag väääärldens mest omtänksamma familj som tar hand om mig och det börjar blir lite bättre nu. Börjar bli piggare och kan åtminstone äta yoghurt. Frisk till lovet i alla fall, wiho. Eller nåt.

Men jag måste ju säga att jag var sjukt taggad på att gå ut imorgon, morr på det.
Morr på min mage.

Haha, det blev verkligen ett tyck-synd-om-mig-inlägg.
Men ibland måste man få göra sånt också.


stumbled around for a good ten minutes

image372
  You're the only one who
  holds my hair back when
  I'm drunk and get sick

  You're the only one who
  knows exactly what I mean

  You're the only one who
  drags me kicking and screaming
  through fast dreams
  You're the only one who
  knows exactly what I mean

en sån där stickande känsla

Jag har nog aldrig riktigt förstått, aldrig riktigt velat förstå. Sagt om och om igen att 'nej det händer inte en gång till, detta var sista gången..' Men så går jag tillbaka och hamnar i samma situation i alla fall. Och på något sätt så trivs jag där, för en stund. Men sen lyckades det ändå bli fel fel fel, för det är ju vad det är - FEL.

(Ni skulle ha slagit mig på käften, så att jag hamnade i rätt balans igen)

Jag har ägnat så mycket tid och energi på dig, det är nästan sorgligt. Men jag tror att jag börjar förstå lite mer nu, se allt på ett annat sätt. Kanske från ert perspektiv?
Vi ville båda väl, men se hur vi hamnade.. se hur du förändrades, se hur jag förändrades.

(You fucked me up really good, honey. But I'm still here and I'm still alive)

Puss.

en dag när banden stärks

Allt för dig, malin. ;)


Det känns lite som att jag inte har någon aning om vad jag har gjort de senaste dagarna. Det har väl mest bestått av skola, plugga, fika, promenader, vänner och kalas för Leo. På kalaset kanske jag tjockade i mig alldeles för mycket tårta, kakor och bullar. Men det får man faktiskt göra på kalas, ja. Även om det alltid är just jag som är värst. Men som sagt, ska något/någon firas så ska det göras ordentligt. Ha.
Idag fick jag inte heller nån sovmorgon, skulle göra högskoleprovet, inte det riktiga utan mer en "provgång". Gjort det förut och ja, det gick väl helt okej idag. Mycket bättre än vad jag trodde iaf!
Nu gör jag direkt ingenting särskilt. Jag borde plugga, men orkar jag? Nej. Jag tänkte nog hellre mysa ned mig i soffan med te och kika på nån film.

Jag älskar verkligen hösten ibland. Alla färgerna och speciellt luften, så jäkla fräsch och ren. Mhmm you gotta love it.
image371

Dina ord ekar fortfarande i huvudet.

generation ex <3

Säg nånting, säg nånting nu.
Du vet att jag får panik av dina tårar.
Gör nånting, gör nånting nu.
Förstör nånting.
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever.

wooohooo

Jag är trött.
För jossan och min del blev det bio igår, och sedan käkade vi ute. Gottgott. Drog sedan hem till mig och chillade, vidare till På G, där jag sedan fick dit min Sarabara och Pontus. Runt 1 bar det hem till mig och vad vi sedan gjorde i cirka 5 timmar har jag ingen riktig aning om? Allt och inget känns det som. Ha. Men det var sjukt mysigt iaf, fast det var ruggit skönt när jag äntligen fick stänga ögonen runt kl 6.

Och jag måste stressplugga som sjutton idag, ångest? Ja. :(
Och inatt kommer mina kära mamma hem! Oh jaa, haha. Efterlängtat som sjutton! Kanske mest efter presenter, men ändå ;D Ha. Ne nu var jag elak. Fy.

JAg är sÖt.

Idag är världens bästa dag. Pontus och Sara är här och vi har jättemysigt och vi huttar och har HUR MYSIGT SOM HELST. Sara är söt. Förresten saknar jag Em jättemycket och sådär. Skitjobbigt. Men det är tur att Saris är här och tar hand om mig.

Förresten.. Jag låter som en gris när jag skrattar, det är fett fult.

lööööördag

Morgonen började med att jag blev väckt ur min 11 timmarssömn av min käre bror som ringer.. Vilket nog var bra, annars hade jag väl bara sovit och sovit dagen lång.
Bestömde sedan med Lollo att dra ned på stan. Blev lite fika och köpte lite saker. :) Myyyys. Fick också mitt efterlängtande naturgodis. Beroende? Mhmm.
Kom hem för inte så värst längesen. Nu pratar jag i telefonen med A och väntar på Jossan, vet inte alls vad som händer ikväll men vi får se var vi tar vägen :)

Daugava <3

think for a second

image365

Jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall, för att få nåt förstört.
Det var fel som jag sa, det är sant som du hört.


Nånting har sin början, men jag vet inte vad.

Torsdag

Idag blev det minsann ingen älskvärd sovmorgon på min älskvärda distansdag. Ne, klassen skulle in till Moderna Muséet. Det var väl lite smått intressant kanske.
Sedan runt 12 slutade vi och nästan hela klassen hamnade på Donken. Gott som sjutton för jag var riktigt vrålhungrig. Men det kändes lite tomt att inte Annie var där för att norpa mina gurkor från min hamburgre (gurkknyckare som hon är!)
Sedan bestämde vi oss för att "småshoppa" lite grann. Vilket slutade i: En halsduk, väska, tröja, halsband och skor. Helnöjd!
När jag kom hem hade min kära bror lagat mat åt mig, gott gott gott. Så nu är jag ännu en gång mätt, men riktigt trött och jag som verkligen måste plugga religion nu. Fy bubblans.

Och jag måse bara säga - Jag är jävligt avis på mamma som just nu ligger och steker på Rhodos stränder, medan det här hemma är regn och kallt. Inte roligt.

Man kanske skulle göra lite te och försöka plugga? Ja, värt ett försök.

Mini-Pernilla

image364
Men älskling,
vi var alla en gång små
ja, vi var alla en gång små
ja, vi var alla en gång små

fan

Jag vill vara nåt som känns.
Jag skiter i det här nu.

It's friday.

You don't really want to mess with me tonight.

Har jag sagt att jag älskar att tagga? Det är så jävla härligt, haha. Det får mig att känna att ingenting är omöjligt.
Och som vanligt en fredag så har hela dagen bestått av att tagga tagga tagga och på idrotten med hög musik blev det bara ännu mer tagg. Jag ser verkligen fram emot ikväll och inatt. Det kommer nog att bli toppen, det lyckas det alltid bli. Men det är tveksamt att denna kväll kan slå förra fredagen, för det var bästa kvällen på mobergs någonsin. Jisses.

Hög musik som pumpar ut ur högtalarna och så taggar jag lite till tills tjejerna kommer.
Ha en bra fredag.
image358

torsdag

Dagen började med att jag tog en lång och behövlig sovmorgon. Jag älskar verkligen distansdagar, kärlek. Sedan runt 15.00 drog jag till tandläkaren, duktig har jag varit eftersom jag inte hade några hål. Yey :) Efter det drog jag för att träffa Pontus, jag råkade bara gå in på h&m och köpa min förälskelse.. så nu har man ännu en väska att lägga i sin allt för stora samling, great. Sen gick vi och åt, pizza pizza pizza. GOTT!

Nu är jag hemma och ja.. jag måste verkligen ta tag i min STORA plugghög som jag nu har. Jag har blivit så himla skoltrött, orken och motivationen är verkligen på noll. Sjukt tröttsamt måste jag säga. :(

Jag vill ha helg.

if time will set you free

Dagen började med lite lektioner, slappt slappt. På historian satt jag och taggade inför fredag, ja, jag taggar flera dagar innan. Jämt. Alltid. Love it. Sen var det egentligen företagsekonomi, men det är så jävla INTE älskvärt, så jag, annie och johan tog bussen upp till donken. Svullade svullade svullade. Vi drog sedan ned på stan och jag köpte lite underkläder och vantar. :) Gick också en sväng på marknaden och åkte sedan karusell, haha. Med håret på sne så drog vi tillbaka till skolan för att ha I-val, vilket vi hade i 35 minuter. Sen slut. Slapp dag? Ja ja ja.

Drog hem, chillade. Träffade sedan Sarabara och drog ned på marknaden igen, träffade Em och vi myste runt. SÖTUNGAR. Åkte karusell igen och skratt skratt skratt.

Hemma nu och jag fryyyser. Ska strax göra en stor kopp te, krypa ned i soffan, äta munkar och glo på serier. Ja, älskvärt. Mys.

Och imorgon ska jag till tandläkare, ne fy.....


Det handlar om att vara färdig och stå fast vid det.
Det handlar om att rensa bort känslor som skulle tyda på något annat.

Done, du vet. Som jag sagt så många gånger förr.

L.W

image357

  i
nnan mörkret faller
  ska jag lämna några varma rader
  ska jag vara din starka vän
  ska jag visa upp några bättre sidor
  och lova dig nånting igen

   innan morgonen kommer
  ska jag vända alla kappor tillbaka
  och lita mer på min kraft
  ska jag hämta nånting jag förlorat
  en vilja som jag faktiskt haft