oncontextmenu="return false"

and every tear's a waterfall

Jobbilijobb hela dagen och sedan hämtade Jess mig för lite solning. Bra grejer. Imorgon är det noll barn på förskolan, så det blir en ledig dag. Är jag nöjd? Ja. Ska jag sova ut som bara den? Ja! Ska bli så vidrigt skönt då man inte sovit ut på flera veckor. Sen i helgen blir det vin, jess och utgång. Och jag längtar som bara den! Det förtjänar jag.

Nu har jag precis tryckt i mig middag och snart väntar tvättstugan på mig, wiho.


we never sleep

Gårdagen bestod av jobb och filmhäng med christoffer. Idag har jag jobbat och sedan varit på kalas hos min bror som sagt. Blev även bjuden på middag så det satt som en smäck med god mat och tårta. Det gillas! Kom precis hem och nu ligger jag här i soffan och känner mig halvt död. Nästa vecka är sammanslagningen på jobbet slut och allt återgår till det normala. Och även om jag saknar vissa av mina vanliga arbetskompisar (ingmarie och alexandra!!!) vidrigt mycket och det ska bli så skönt att få jobba med dem igen, så kommer jag sakna ida&sara som jag spenderat de senaste 4 veckorna med. Förjävla roliga tjejer. Jag skrattar så att jag får ont i ryggen, som jag alltid får när det blir för mycket skratt. Sånt är fint.


Är hos min bror på kalas. Han fyller 34 år...

img_7469 (MMS)

Är hos min bror på kalas. Han fyller 34 år idag, gamla gubben. Jag och emma skrattar så att tårarna rinner, åt helt sjuka saker, dom andra tycker vi är tröga. Min älskade emma.


sunday

Igår på jobbet drog vi in till täby centrum, käkade lunch och kikade på Poppers Pingviner på bio. Mysig jobbdag måste jag säga! Kvällen spenderades med Annie och Lännis, middag&vin på havspiren och sedan galet goda drinkar på åtellet. Hur bra som helst! Idag har jag köttat mig igenom ett 10-timmars pass, och nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska strax hoppa ned i sängen. Börjar 6 imorgon, så lite sömn vore på sin plats för fröken tröttmössa.

Kom till jobbet för en stund sedan och bör...

img_8043 (MMS)

Kom till jobbet för en stund sedan och börjar redan klunkar kaffe. Det behövs. Man sov ju inte världsbäst när man vaknar av en smäll inatt och det åskar som bara tusan. Så nu blir det chill tills Jonas kommer om ett par timmar, får se om vädret tillåter oss att göra något kul med Niklas idag. :)


It's time to face the facts

Idag på jobbet har jag varit så vidrigt övertrött. Jag har skrattat så mycket att tårarna har runnit, sara är så jävla rolig och drar så sköna kommentarer ibland, så en övertrött pernilla brister femtio gånger då. Underbart. Idag har det varit fint väder och vi har varit på äventyr med barnen hela dagen. Fint. Imorgon är det lördag och jag jobbar, till kvällen blir det middag&vin med fina tjejer. Men det blir lugnt, jobbar även söndag... Nästa helg får jag äntligen sova ut, åh jag längtar.

I dodged the bullet

Dagen har spenderats på jobbet och sedan har jag hängt med annie på stan. Lite kikande i affärer och även en fika. I like! Imorgonbitti blir det till vårdcentralen för att ta prover, sedan stressa mig bort till en annan vårdcentral för att jag har en läkartid där och sedan stressa vidare till jobbet. Gah. Jag vill typ ligga på en strand i ett varmt land med en paraply-drink i handen..

girls, we run this motha

Jo tack, detta är hett och grymt.



I told you to be patient

Gårdagen bestod av jobb - vi var på american car show, myste runt, åt glass och handlade. Så dagen gick riktigt fort. Idag har jag druckit kaffe med min bror och sen hängt med emelie i solen, mys! Och ska strax hoppa in i duschen och sedan försöka bli lite trött. Börjar 6 imorgonbitti och sen är det jobb 13 dagar i sträck, mah vad tungt. Jag kommer förtjäna ledigheten i augusti sen så vidrigt mycket. Sinnes. Men ja, nu vet ni hur mina dagar ser ut. Precis som vanligt. Jobb&slit, slit&jobb. Så bloggen kommer fortsätta vara ganska fattig på inlägg. Men puss va.


Zzzz

Gårdagen bestod av häng hos min bror, storstädning och kvällen spenderades med J. Bra grejer. Idag har jag varit så vidrigt trött att ögonen har gått i kors på mig, sov som en kratta inatt. Men har jobbat hela dagen&kvällen, först vanliga jobbet och sedan jobb 2. Kom hem för en stund sedan och nu är det film&godis som gäller. Imorgonbitti ska jag till läkaren och sedan jobb hela långa dagen.

like you never been hurt



Helgen.

Lördagen bestod som sagt av kalas för älskade emmsi, där jag tryckte i mig lite väl mycket fika. Sedan på kvällen blev det middag, vin och utgång med annie, lännis och anna. Jag är toknöjd och det är verkligen så jävla tokbra tjejer det där. Igår var jag, tro det eller ej, inte ett dugg bakis. Jag mådde dunderbra och drog till min bror där emma hade barnkalas med sina vänner, jag fick agera lite lektant och sedan fika massvis igen. Jag älskar verkligen fika. Idag har det varit jobb som vanligt igen, sen efter jobbet har jag hängt hos brorsan igen. Han lär väl tröttna på mig snart. Kom hem för en stund sedan och imorgon är jag ledig. Wiho!








Emmsi 8 år.

Jag var så vidrigt trött igårkväll att jag slocknade innan 11. Vaknade vid 9 idag, pigg som aldrig förr. Så jävla gött. Behövde de där 10 timmarna för att återhämta mig från mycket jobb de senaste veckorna. Just nu håller jag på att baka kladdkaka, för världens finaste Emma fyller 8 år idag. Och eftersom hon älskar kladdkaka, och alltid tjatar om att hon vill äta just min kladdkaka, så är jag söt och bakar en till henne. Ska slå in lite presenter snart och senare blir det iväg till min bror för kalas. Tänk att hon är fyller 8 år, känns som om det var igår hon var bebis och skrek så fort hon inte fick vara med mig. Hjärtegryn.

Ikväll blir det middag och vin med några favorittjejer. Jag tackar jag.


Hänger på jobbet i det fina vädret. Snart ...

img_8032 (MMS)

Hänger på jobbet i det fina vädret. Snart helg, så fruktansvärt skönt!!


that's right

Gårdagen bestod av jobb, och sen fick jag äntligen hänga med saknade Joachim som befinner sig hemma i sverige över sommaren. Grabben är ju bara i massa andra länder hela tiden. Morr. Idag har jag som vanligt jobbat, öppning klockan 6 på morgonen är verkligen inte min grej. Jag hinkar kaffe resten av dagen pga tröttheten. Och sedan har jag hängt med Jess lite här och var. Nu har jag varit duktig och städat lite, ska snart kila iväg och träffa min bror.

you got growing up to do

Här har ni en trött tjej! Det blev en sväng på stan med Jossan där jag hittade lite smått&gott och sedan blev det middag. Gött. Satt som en smäck i en tom mage. Nu har jag precis varit och hämtat tvätten i tvättstugan, ska hoppa in i duschen och sedan ska jag glo lite film innan jag somnar. Imorgon är det work som vanligt och sedan blir det häng med älskade älskade älskade Joachim.


pause

Jag var så vidrigt trött imorse att jag knappt minns hur jag kom till jobbet. Bra där. Var där innan kl 6 och slutade innan 14. Guld om något. Efter jobbet har jag hängt med min bror och finaste nellie. Kom precis hem och väntar nu på att Jossan ska hämta upp mig. Mys!


start the car and take me home

Idag började sammanslagningen med en annan förskola, där vi kommer befinna oss i två veckor med olika kids från olika förskolor och efter det så är vi på min älskade förskola. Sån chilldag det varit idag, jises. Äppelpaj har bakats med barnen, jag åt för mycket såklart, ida har pratat sönder min öron totalt (jag vet många som pratar mycket, men inte som henne, herregud) och efter jobbet blev det en sväng på stan och sedan lite handling. Nu ska jag vara lite mer effektiv och storstäda. Imorgon öppnar jag kl 6 och sedan hoppas jag på lite Jossan-tid.


everything's the way that you left it, I still haven't slept yet

Jobbnatten i fredags gick galant, kom hem efter 8 på morgonen och kikade på serier och toksov ett par timmar. Lördagskvällen spenderades med god mat och vin tillsammans med J. Bra kväll! Imorse var jag helt död när klockan ringde kl 6, men det var bara att skutta upp för att jobba hela dagen. Kom hem för en stund sedan och jag är så slut att jag inte orkar röra mig mer ikväll. Jag ska äta chokladbollar och bah vara. Fettvärt.