oncontextmenu="return false"

Skratta och blunda.

Julafton blev lika mysig som alltid. Fina familjen, matkoma, fina julklappar och en mysig dag helt enkelt. Juldagen blev en toppen dag och natt! Började med middag hos jessicas föräldrar, sedan vidare till elin&fia för förfest och sen spenderades resten av kvällen och natten på mobergs med massa folk. Bra kväll! Igår var jag trött som en jag-vet-inte-vad, men mådde mycket bättre än förtjänat! Imorse klockan 6 stod jag på jobbet och 10 timmar senare fick jag äntligen åka hem och dö lite i soffan, tror att en förkylning är på g för fröken Pernilla. Mår lite som en disktrasa. Kul.. dags för lite huskurer!
 

You make a mess of me.

Äta middag med en person som under 2½ år blivit som en storasyster för mig, och med en person som har hjärtat på rätt ställe. Skratta så pass mycket att jag får kramp i ryggen. Underbara ni. Stå i en famn och gråta på jobbet, för det gör så jäkla ont att säga hejdå till barn som jag sett växa upp. Att få höra "Du har varit så viktig för min son, du har gett honom så mycket kärlek dessa år och det känns tungt att du inte kommer finnas i hans vardag längre" är något av det finaste man kan få höra, det värmer så fruktansvärt långt in i hjärtat att man dör lite grann. Kämpa sig fram i affärerna i 6 timmar för att få julklapparna klara, precis som hela norrtälje tänkte precis då. Känna en pirrig känsla i kroppen. Dricka vin en kväll med min bästa vän som jag kommer dö lite halvt utan när jag flyttar. Fika med en av de finaste personerna som finns. Spendera en kväll med att slå in julklappar, glo serier och äta gott.
 
Och på måndag är det redan julafton, attans så fort december har gått. Och på juldan ska jag skratta med fina människor.

 
 

Att förändra sitt liv.


Trollhättan.

Igår hade jag världens turdag. SJ hade många inställda tåg, men inte mitt tåg. Tog mig till Göteborg, väntade på mitt tåg som skulle ta mig till Trollhättan. I sista sekund tänkte de ställa in det tåget, men de löste det och rullade på så fint sen. Tjejen med flyt. Så jag hänger i Trollhättan med världens bästa A och har det bra mysigt. Bäst.


Something in the way you move, makes me feel like I can't live without you.

Pulsera fram i den djupa snön samtidigt som solen lyser. Dricka vin med fina människor. Pussa sönder mina brorsbarn som jag skulle kunna dö för. Sitta i en bil klockan 4 på natten, lyssna på en av de finaste låtarna som finns och skratta sig hes åt meningslösa saker. Strosa runt på julmarknaden med en lycklig bror och hans fina. En fin helg helt enkelt. Och på onsdag sitter jag på ett tåg till en annan stad, också fint.