oncontextmenu="return false"

You're out. Game over.

Jag gav dig en andra chans, en ny start efter alla dessa år.
Och det här är det första du gör? Jag menar, hur tänker du? Egentligen?

Det är sorgligt hur dum i huvudet du faktiskt är.

Du är så jävla ute ur mitt liv. Igen.
Poff.
Hope you're happy now, but I'm not giving in.
I hope you're satisfied with your bullshit and your lies.


Your problems, leave me out of it

Men herregud, kan ni bli mer dramatiska eller? Överdriv lite till, vettja.
Jag vill inte vara inblandad i er lilla soppa som ni har rört ihop helt själva och sen dränkt mig i.
Palla.

little bastard

Dagen började med att jag blev väckt kl. 8 av att min mobil ringer (inte ett dugg roligt), det var iaf brorsan som verkligen verkligen verkligen behövde barnvakt åt Emmapemma från typ kl. 10-11.30, så ja, jag fick helt enkelt ställa upp eftersom jag är en sån himla snäll lillasyster ;D Fast jag fick ju sova typ 1½ timme till iaf ;>

Sen efter det så mötte jag Emelie och vi gick ned på stan, lunchade och shoppa lite. Det blev en bok, två nagellack, örhängen och armband. Emelie handlade hur mycket som helst och jag är helt förvånad över hur man kan göra av med såå mycket pengar i norrtäljestad, haha ;> Sen chillade vi bort några timmar i solen tillsammans med Stefan och Dennis. Dessa pojkar slutar aldrig att förvåna mig, herregud :)

Kom hem precis, trött som attan och skavsår har jag :( Liiite synd om mig, eller nått.

image201image202

breathe

Gårdagen började med att åka till brorsan i Riala, som fyllde 30 år igår! Herregud, börjar bli gammal gubbe nu ju ;D haha. Där bjöds det på massa mat, alkohol och tårta. Great.

Senare på kvällen åkte vi hem, jag slängde mig i duschen och mötte sedan Jossan. Drog hem till mig, fixade oss och sedan drog vi till Pontus som hade 18 års-fest (han fyller 18 idag, grattis grattis grattis kompis!) Där var det riktigt mycket folk och en himla blandning! Sen runt tolv bestämde vi oss för att dra upp till mobergs, Jossan gnällde hela vägen dit angående sin fotvärk, haha söt! ;D Väl där hade vi riktigt roligt, men slutet av natten blev tyvärr inte alls lika bra, verkligen inte. Kände att jag var alldeles för mycket på lyset för att orka hantera allt det där. Jobbigt. Usch.
image196image197

Kom hem runt halv 5, var så jäkla trött så jag däckade direkt. Och eftersom det blev lite för mycket igår så mår jag verkligen som jag förtjänar idag. Vaknade runt halv 10 och kunde verkligen inte somna om, sen dess har jag legat i soffan. Så idag tänker jag göra ingenting, gud va härligt.
SÖTEM, du är skyldig mig en dans! You know it!

how did it get this far?

Ett avslutat kapitel,
det är precis vad du är.

Watch out, here I come.


image195

F.L

image194
Fredrik, brorsan, en av de bästa människorna jag vet.

TURKIET 18-25 juli

Turkiet 18-25 juli
Jag, brorsan, therese, oliver, leo, carro, victor, robban och rebecca

värme. sol. bad. drinkar. översvämning i rum. side hill. duschtak. adora garden. champagne vid poolen. steka. "supermarket-slisket". robbans imitationer. hög musik. god mat. girlsnight. "varför då?". brorsans historier. PPL. "badda". flygplans-killen. båtutflykt. pruta. magiskt. taxi. efes. tårta. deepshit. sällskapsresan 2.

Jag älskade det och jag älskade sällskapet. Skratt non-stop.
och visst är det skönt att vara hemma igen, men fan vad jag längtar tillbaka. Sitta där på balkongen med allihopa på kvällen, lyssna på robbans alla sjuka grejer, ligga på stranden och steka järnet och bara.. vara. ja, tillbaka nu tack.
men men, trött som attan är jag och det ska bli riktigt skönt att få sova i min egna säng inatt. mmm, lovely.

Några utav många många många bilder:
´

image190



so long suckers.

Inatt bär det av. Jag blir hämtad 3.30 och sen åker vi till Arlanda för att åka till Side, Turkiet. Sååå som jag längtar! Ska bli så skönt att få komma iväg från Norrtälje för en stund.

Nu måste jag börja packa, jag som hatar att packa.. glömmer alltid saker och tar alltid med mig för mycket. Men men!

Jag kommer att sakna er, vänner! Ses om en vecka.

image173

<3

Låt mig behålla det här, det kan väl jag vara värd.

shake what your mama gave ya

Gårdagen var riktigt nice. Tack.
Vi (jag, annie, alex, lännis, stefan, dennis, jocke och fredrik) startade kvällen på pubhörnet, kom igång för fulla muggar och sen bar det upp till Mobergs. Det blev nog en och en annan shot för mycket och idag mår jag som jag förtjänar, definitivt. Men det var värt det och det var en trevlig kväll i alla fall.
Sen var ju jag&alex verkligen supersöta och fixade så att livebandet sjöng för annie, awh.

Nej fy bubblans, jag har knappt sovit 3 timmar och nu är oliver&leo här och ska leka med mig hela tiden. Noll energi har jag.
Skulle egentligen in till sthlm ikväll och åter igen festa, men det pallas verkligen inte. Så det får bli när jag kommer hem från Turkiet. Yepp.
4 dagar kvar!

looooove it

Kom precis hem. Varit ute och käkat på "Ett glas" med Lollo&Annie, god mat och härligt sällskap. Riktigt mysigt. Trion ftw. Sen att vi hade Amanda som kypare var ju inte fyskam, pinglan vår! Annie fick sin present också, och lite happy blev hon nog? ;) Haha.. Lollo, vänta bara tills du fyller år ;)

image166image168
image169image170

Ikväll blir det att umgås lite med Lollo och sen blir det väl film eller nått. Yepp.

Imorgon...hmm, stan med mamsen, sen måste jag ta en spruta inför utlandsresan. Sen på kvällen blir det väl lite förkrök hos mig, sen Mobergs :) Annie, då ska vi allt skaka rumpa. Det är vi bra på.

Ms Lundberg

image165
Gör ett avtryck som sitter
längre än de du redan gjort.

s-s-sunshine

Attans var trött jag är. Blev en superlång promenad igårkväll/natt med Pontus. :) Gick och la mig vid 5 imorse, sen klev jag upp vid 12, hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Sen runt 13.30 bar det ned på stan med Lollo för att hitta en present till Annie. Och det fann vi, efter att vi först köpt massa saker till oss själva och fikat. Men nöjda med presenten är vi ;) Haha, herregud.
Kom hem för inte så längesen och jag skulle verkligen kunna somna nu. Vore superskönt. Men jag tänkte ta bort mitt silvriga nagellack nu och måla guld, yepp.

Imorgon blir det att äta ute och fira Anniepannie. Love it, love it.

image163
image164

11 juli

Raring, grattis! 18 bast, nu är du ju nästan lika ball som mig! ;D
Du vet att jag älskar dig till tusen, visst gör du?
image160

9 juli

Idag fyller sötnöten Emma 4 hela år :)
image155

L.B & A.R

Känner ni? Ser ni? Vi glider lite mer ifrån varandra för varje dag som går.
Vi är på olika håll hela tiden och tiden räcker aldrig till. Förut hade vi alltid nya
äventyr som vi upplevde tillsammans och timmarna var alltid våra, som vi fyllde ut
med skratt och minnesvärda stunder. Men.. var är dessa äventyr nu? Var är våra äventyr?
Jag saknar er, jag saknar oss.

image153image154
Jag älskar er.

the best that i can be

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde, men lat som jag är orkade jag inte sträcka ut armen för att greppa tag i telefonen, så jag somnade om. Jag älskar att somna om, iiih.
Men det ringde minsann 4 gånger till sen också. Fredrik, Daniel, mamma och Sara. Herregud, måste folk alltid ringa innan tolv? Gosh.
Var tvungen att kliva upp runt 11.45 och göra mig iordning för att sen skynda mig ned på stan (i regnet!!) för att köpa ännu en födelsedagspresent till Emmapemma.
Sen runt 14 åkte vi ut till brorsan i riala för att fira Emma som egentligen fyller år imorgon, 4 år.. stor flicka nu! :) Väl där så var det massa folk och jag åt nog alldeles för mycket tårta och bullar, som jag alltid gör på kalas. Åkte hem vid 17, och så blev det snabbmat till middag - Donken. Love it.
Så nu sitter jag här, proppmätt och trött.
Undrar om man ska kika på nån film nu? Jag hatar detta väder :(


Mamma:
Daniel, du måste klippa dig snart, verkligen.
Daniel:
Nee men vadå...
Fredrik:
JAG kan klippa dig!
Daniel:
Du klippte mig en gång för flera år sedan, aldrig mer.
Fredrik:
Äsch, jag köpte ju faktiskt en keps åt dig sen...

oh, lovely

Vilken dag, vilken dag.
Det är i alla fall inte blindtarmen, med tanke på huur mycket bättre jag mår idag. Gosh. Men jag har ännu inte fått provresultaten. Lär nog få dom nästa vecka, ska bli ganska intressant, för något är det ju med min mage. =/ Usch.

Men idag var det så himla skönt att få komma ut och få umgås med folk, herregud. Varit hemma i 6 dagar och bara legat. Fyfan.
Så jag vaknade runt 11, duschade och grejer. Sen vid 13 mötte jag Lollo. Vidare ned på stan och mötte Lännis, vi kikade in nya Åhlens. Köpte parfym (vilket är något jag verkligen inte behöver, med tanke på att jag redan har massa plus att jag har beställt 2 st på taxfreen på planet, men äsch) & nagellack, lovely. Iofs hände det allt för mycket knasiga grejer där, haha fyfan så pinsamt. Usch.
Men sen mötte vi upp Amanda och fikade bort några timmar i solen. Mysigt. Underbart väder idag ju! Sen drog vi vidare och kikade i lite andra affärer, köpte även en klänning, örhängen och halsband. Är supernöjd.
Sen runt 17 drog jag och Lollo hem, käkade. För att sedan runt 18 dra ned igen för att träffa Lännis och Marika. Sen har jag ingen aning om vad vi gjorde under flera timmar? Vi käkade lite glass i parken med ett par styckna iaf. Tappade bort lite folk, hittade nytt folk, tappade bort osv osv.
Slutade i alla fall med att jag&lollo åkte upp till donken runt 22.30 med Jonas & co.

Kom hem för inte allt för längesen och satan vad trött jag är nu. Herregud. När man satt sig ned blev man verkligen trött.
Sängen snart, ja!


HurryCurry.
Pip pip pip pip x4.
Frakta byxor.
Tjejen som dängde in huvudet i glasboxen, öh?

Haha. (jag vet att du ler just nu när du läser det, lollo ;D)

it's never really over

Jag vet vad jag borde göra,
men jag kan bara inte vända på klacken och gå.
image145

Slow, slow it down

Helvetesjävlaskit.
Var hos doktorn idag, wiho.. Har haft magont sen i torsdags, och det är samma magont som jag hade för cirka 2 månader sen, då det höll i sig i cirka en vecka. Det är sjuuukt hur ont det gör alltså, herregud! Vet inte var jag ska ta vägen ibland.
Jag ska tillbaka dit imorgon för att ta en jäkla massa prover, mhmm lovely. Hon är osäker på vad det kan vara, men hon tror att det kanske är blindtarmen. Fanfanfan. Skulle det vara blindtarmen blir det ju tammefan ingen utlandsresa :( Och jag är taggad inför den och sitter just nu och väljer vad jag ska ha i taxfree-katalogen. Jag ska med. Hoppas verkligen att det inte är blindtarmen! Kommer allt för väl ihåg hur det var när brorsan fick operera bort sin. Not funny.

Ne, nu orkar jag inte sitta här längre.
Tjingeling.