oncontextmenu="return false"

Livet.

Det var ett tag sen jag skrev här. Min bästa vän tyckte att det var lite dött här, så kanske blir lite liv här igen!
Vad har hänt sen sist? Spenderade julen hemma i norrtälje, fick krama på mina fina och jag fick äntligen pussa på senaste tillskottet i familjen - William. Så fin att man smälter, längtar efter honom varenda dag!
 
Tredje terminen på Göteborgs universitet kickade igång med praktik igen i fem veckor. Var på samma förskola som sist, dock på en ny avdelning och fick mig en ny handledare. Trivdes som fisken i vattnet!  Veckorna susade förbi, min lärare var på besök en dag och observerade mig - hej så nervöst! I slutänden, efter alla projekt i verksamheten som jag höll, inlämningsuppgifter, tenta och redovisningen så fick jag högsta betyg i kursen - tackar! Tror även att min lärare sa bland det finaste jag fått höra: "Pernilla, du har förmågan att skapa magi av det du gör".. Hur fint?! Är nu inne på terminens tredje kurs och sedan är det bara en kurs kvar innan denna termin också är över. Hallå?! Tiden?! 
 
Jag har även hunnit fylla 25 år. Ajjemän, halvvägs till 50 bast! Känner mig dock som kanske.. 22...?
 
Idag ska jag även boka biljett hem till norrtälje! Blir några dagars vistelse över påsken. Som jag längtar efter alla där hemma! Speciellt fasters alla älsklingar! 
 
50 dagar. 50 dagar som rökfri! Den ni! Det har gått betydligt lättare än vad jag trodde (även om jag inte var ett dugg rolig att ha i närheten i början) och jag är fruktansvärt stolt över mig själv! Jag har verkligen älskat de där jäkla cigaretterna och idag blir jag äcklad och mår jag illa så fort jag känner röklukt. Klapp på axeln!
 
Slänger in lite bilder från de senaste månaderna;