oncontextmenu="return false"

A dreamer dreams she never dies.

Oj vad dagarna går fort och oj vad värdelös jag har blivit på att blogga. Har varken tid eller lust längre helt enkelt. Kanske kommer tillbaka nån slags blogglust senare.

Idag har jag i alla fall spenderat ca 10 timmar inne på Täby centrum, haha crazy. Jag och min allra bästa josephine har shoppat, fikat, ätit middag och kikat på "new moon".

1: jag fick med mig hem nya hörlurar till min ipod, en jättefin väska, smink och lite annat smått&gott. Köpte även två julklappar till leo. (FYFAN vad dyrt det är med leksaker, dra mig baklänges...)
2: "new moon" var självklart bra, DOCK är boken så himla mycket bättre, men så är det väl alltid antar jag. Men jag blev tårögd under filmen i alla fall. Lite fint. (dock satt det några tonårsgrabbar bakom oss som hade förjävla svårt att hålla käften, finns inget mer störande!?)

Nu ligger jag i sängen, dötrött. Imorgon blir det att plugga sönder ett par timmar, vara barnvakt åt nellie och sedan gå på en dansuppvisning då min fina lilla emma dansar.

Godnatt.

I just wanna let it go for the night.

Hallå. Dagen har än så länge bestått av att jag runt 10 drog till karolinas jobb med nellie. Sen gick vi alla tre upp till willys, rusta och allt det där. Handlade middag och en hel del onyttigheter till imorgon (japp, vi båda är riktiga gottegrisar) Sen runt 13 drog vi ned på stan, karolina&nellie försvann på lunch med lite vänner och jag mötte upp annie för en sväng på stan. Köpte lite ringar och ögonskuggor, nööjd.

Ikväll blir det utgång med min finaste malin, och kanske även emelie som kommer hem över helgen. Får se! Malin&jag ska i alla fall slå klackarna i taket! Hur bra som helst!

Ha en bra fredag, hörrni!


Idioter finns det gott om.

Läste precis den här artikeln på aftonbladet och fy vad förbannad jag blev.
Hur kan man göra så mot en 4-åring? Sicka jävla idioter det finns i den här världen.

och stjärnor glittrar vackert och vimlar av passioner kan det tyckas

Imorse vaknade jag av att min smillis kom in i rummet, hon pep som bara tusan för att hon var så glad över att se mig. Var ju ett par dagar sen vi sågs. Min lille bebis. Mamma var alltså här en stund, så medan jag tryckte i mig fulle så planerade vi lite dagar då vi ska till ikea (igen, jag vet, haha) och när vi även ska åka in till sthlm eller täby och julhandla lite. Mysigt om något. Nu har jag mamma åkt igen, brorsan har precis dragit till jobbet och karolina jobbar. Så nu när jag har lite ensamtid så tänkte jag nog spela lite wii, dock bara en liiiten stund, har en hel del plugg att göra klart.


Sen lite senare kommer mormor&morfar (hoppas mormor har med sig fika, det brukar hon nästan alltid ha.. och ja, jag gillar fika!)

Äh nu ska jag spela, puss!

 


As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm.

Idag har jag pluggat på förmiddagen och sedan har jag varit barnvakt åt nellie. Jag gick en långpromenad medan hon sov i vagnen, gick nästan 3 timmar. Sjukt! Men det var riktigt skönt vill jag lova.

Sitter just nu och slappar i soffan, ska ringa emelie och sen laga mat tillsammans med karolina. Resten av kvällen kommer bestå av plugg.

Roligare än såhär blir det tyvärr inte.

Jag saknar smilla.


With her shoes in her hands I am watching her dance, as the hem of her dress gently kisses the grass.

En heldag med emmsi.. har gått på stan, fikat och badat. Mysigt :) Sen småshoppade jag även lite - en kjol, två ringar, en väska och lite underkläder. Så jag är en lagom nöjd tjej just nu!

Ikväll har jag pluggat för det mesta och imorgon ska jag påbörja en hemtenta. Jag är inte så där galet sugen eller så värst motiverad, men livet är livet.. right?

Nu ska jag läsa nya veckorevyn, sedan är det sovdags.. är trött som jag-vet-inte-vad! Godnatt.

(ron pope - fireflies)

Det är en känsla som du lämnar när du vänder bort din blick, berätta hur du gör.

Godmorgon!

Fredagskvällen
med annie blev jättemysig, vi tryckte i oss en varsin supergod efterrätt på "på g", pratade skit och drack drinkar på trädgårn. Hur bra som helst.



I lördags blev jag väckt 7.30, inte så där jätteunderbart. Spenderade sedan hela dagen i gamla huset, städade och packade. Sen på kvällen med det vin&räkor med brorsan och karolina. Jag&karolina fick även världens jävla sjukaste skrattattack, skrattade så att tårarna började tokrinna på mig - och allt på grund av en egentligen inte alls rolig reklam, haha.

Igår blev jag återigen väckt 7.30 och sen iväg igen till gamla huset. Vi städade till kl 18, sen gick jag, karolina, emma och nellan hemåt medan resten fortsatte. Sjukt mycket att göra där. Men men, det var ett sista hejdå till huset. Idag lämnas nycklarna över.

Nu sitter jag här med emma, vi har tittat på vakna med the voice nu på morgonen blandat med disney channel. Fettslappt. Hon har lovdag från skolan idag, så vi två ska bada i badhuset och fika på stan. Bra dag.





that is what loving someone is






En heldag av tokigheter med emma, har skrattat så jag fått ont i magen. Ikväll har jag lovat henne en myskväll framför idol med godis&läsk, sen efter idol lär det bli en öl eller två på stan med min finaste annie.

Nu ska jag mata nellie, medan min bror lagar god fredagsmat.. det bästa med att bo här är att min bror är en jäävel på matlagning och jag älskar mat. Hur bra??

Map my face out line by line.

Dålig uppdatering, jag vet.
Anyway.. idag har det varit ganska chill. Har varit över hos mamma och gamla huset där vi städat, packat och jag har självklart gosat sönder med hundarna. Fan, jag kommer sakna ihjäl mig efter dom, speciellt smillis.
Nu ikväll har jag&karolina har haft en sån onyttig torsdagkväll - pizza, chips, godis, ännu mer chips, julmust and so on. Onyttigt, men ack så gott!

"Alltså, här sitter man i soffan.. ni har "mammas pojkar" på tvn och så diskuterar ni bröst. Hur ska jag överleva det här?" -min bror

Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Ska upp tidigt imorgon - hjälpa till i gamla huset, ned på stan en sväng, hämta emma runt kl 13 och sedan underhålla henne under dagen. Goodie.

Nattinatti!

Nöjdarn.

Nöjd tjej? Ganska va!

Onsdag.

Inatt sov jag sista natten i mitt fina rum, nu är rummet helt tomt. Känns lite småkonstigt faktiskt. Alla mina saker är nu hos min bror, förutom min laptop som jag tar med mig ikväll. Ska äta middag här hos mamma, sen blir det att dra till brorsan.

Så är det, hörs ikväll.

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter.

Haha, och vilka såg paradise hotel igår? Det är verkligen ett gäng puckon som ställer upp i ett sådant pogram, MEN det är ren jävla underhållning för oss tittare, även om man inte alltid vill erkänna det.

Inatt hade jag så jävla svårt att lägga undan boken som jag läser, så tiden gick och jag insåg att jag inte skulle få många timmars sömn. Men det var bara att kliva upp imorse och bete sig som en zombie, sen iväg och jobba.

Nu är jag hemma och såg precis att jag fått hem lite grejer från h&m som jag beställde för några veckor sen eller så. En hel del underkläder, smycken och tröjor. Väntar även på ett par fina skor därifrån som lär dyka upp nästa vecka, åh. Love it.

Nu ska jag fylla fler flyttkartonger.
Puss.


Oh mister, tell me what life's like for you.

Söndag. En seg dag och det är redan hur jäkla mörkt som helst ute. Jag saknar nog sommaren lite grann, varma dagar i solen och mysiga kvällar på altanen med vin och bra människor.

Idag har jag fortsatt att packa, har gått lite segt eftersom jag är en sån där person som hatar att slänga saker, även fast det egentligen kan vara riktigt skönt att bli av med massa gammalt. Sen har jag även pluggat ett par timmar, så bara vettiga saker har gjorts idag. Duktigt.

Ikväll tänker jag inte göra nånting, man ska inte anstränga sig i onödan på söndagar. Så jag lär packa, äta pizza, läsa, glo på tv och spela café world på facebook. (jävla jobbiga spel som man blir beroende av, nyss var det farmville lixom)

puss.

Lite filmtips såhär en söndag.

Innan jag gick över till brorsan igår så såg jag "The proposal" med Sandra Bullock & Ryan Reynolds - en helmysig och charmig film där man faktiskt skrattar en del, och sen blir ju inte filmen sämre av att Ryan är med ;) Absolut värd att se!


The world's still spinning around.

Min lördag har mest bestått av flyttkartonger, har flyttat över massvis med lådor till brorsan och packat ännu fler. Det är svårt att packa ned hela sitt liv i lådor,
man har ju så fruktansvärt mycket grejer, hittar hela tiden nya saker som jag glömt
bort att jag ens har. Saker som gör att man spricker upp i ett leende och saker som svider lite grann i kroppen.

Well,
kvällen har spenderats hos brorsan, har druckit några glas vin med karolina, pratat sönder, kikat på filmer och spelat wii (ja jag blir som ett litet barn när det gäller wii).. Lagom slappt och bra.
Kom hem för ett tag sen, så nu kikar jag lite på tv och tänkte snart borsta tänderna,
sen blir det att läsa en stund.. perfekt!

Godnatt hörrni.

Varje gång jag skakat hem och längtat efter dig igen.



Det är inte hur man har det, det är hur man tar det.
Och när man längtar tar saker tid.
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen.
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt.

"14 år till salu" och "Mörkrädd"

För nån vecka sedan läste jag ut den här boken, förbannat bra bok måste jag säga. Hemsk, men ruggit bra. Har ni inte läst den - läs!
Och igårnatt läste jag ut den här boken och helvete vad läskig den var stundtals, jag hade aldrig kunnat varit ensam hemma och läst den, då hade jag inte kunnat somna. Men sen helt plötsligt blev den sorglig och tårarna rann, känslig som man är. Sen blev den dunderläskig igen, haha. Men det är verkligen en sådan bok man sträckläser och jag som inte direkt hade några förväntningar på boken tyckte den var bra. Yepp.

Vilken bok ska man hugga in på nu då? Lär nog bli "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson och Neil Strauss.

Charmtroll.

Jag kan bli så himla lycklig av barn ibland, speciellt mina brorsbarn, de är så fruktansvärt fina hela högen. Och idag var det leo som var det största charmtrollet. När han kom hem hit så fick jag en lång kram och en puss på kinden, sen backade han bakåt och tittade på mig och sedan säger han "vad fin du är idag, pillan" alltså.. man vill bara pussa sönder honom.
Sån himla fin unge.

Flytt.

Nu tänkte jag väl berätta lite nyheter för er som jag dragit på länge.
Min fina mamma har sålt vårat älskade hus, hon ska flytta ut på landet och jag själv har en lägenhet som väntar på mig i december. Känns hur bra som helst! Dock har jag bott i det här huset sen jag var 3 år, alltså i 17 hela år.. så det finns förbannat mycket minnen härifrån, vilket gör mig väldigt sentimental och det känns lite smått sorgset.

Men, jag har som sagt tillträde i december och vårat hus ska vara tomt om cirka 1½ vecka. Så jag kommer att bo hos min fina bror daniel, hans flickvän karolina, nellie&emma ett par veckor. Vilket faktiskt ska blir riktigt roligt! Min bror har dock lite småpanik, för jag&karolina är väldigt lika varandra och har en tendens till att prata så att öronen blöder. Men äh, det är bara roligt.

Så idag har dagen spenderats på IKEA. Har köpt hur mycket som helst - köksbord&stolar, tallrikar, bestik, lampor, glas, ramar, ljus, tavlor, köksredskap, klocka, skålar, filtar, kuddar osv osv. Sved ordentligt i plånboken vill jag lova, men men.

Nu har jag precis kommit hem, ska strax äta middag och kvällen kommer bli lugn. Lite idol och sen även träffa annie en sväng. Bra grejer.

Min vän i livet.

Det har varit alldeles för mycket känslor idag, gamla som nya.. och analysera-sönder-allt-i-minsta-lilla-detalj-pernilla kommer fram då. Tungt och jobbigt. Och det är då jag skulle vilja
sitta i min soffa med min allra bästa emelie, äta för mycket som vi alltid gör, skratta åt saker som bara vi skrattar åt och inte behöva fylla ut varenda minut med ord. Hon är bra och jag saknar henne hela tiden, men extra mycket ikväll.



These streets will make you feel brand new.

Trogna läsare ni är som kikar in här varje dag för att titta om jag skrivit något nytt - men fy vilken bloggtorka jag har nu. Känns som om livet rullar på som vanligt och jag har direkt inget superspännande att berätta för er. Jag jobbar, pluggar, sover, äter, slösar pengar, pratar för mycket i telefonen, hänger med vänner. Och japp, det var väl det. Känns tråkigt att skriva om det.

Kents nya album "röd" är grymt. Har kanske litelite svårt med nya soundet, men har hittat några nya favoriter som pumpar bra i högtalarna: vals för satan (din vän pessimisten), svarta linjer, taxmannen och hjärta. Grymma!

Imorgon ska jag troligtvis till IKEA med mamsen, åh jag älskar älskar älskar ikea. Då ska det shoppas, mina vänner! Sen blir det även en tur till min bror&lisa. Hur bra som helst.

Nu ska jag kika vidare på "mammas pojkar", haha sånt underhållande program!
Men vi hörs när vi hörs, puss!

Sötnos.

Alltså, det här är så förbannat GULLIGT - mitt brorsbarn Oliver på 6 år har blivit kär, i en jättesöt tjej i hans klass. Och idag gick han tydligen fram och berättade det för henne - och hur jävla gulligt är inte det!? Hon blev glad och ville ge honom en puss, men det tyckte han var att gå lite för långt.. så han sprang iväg. Snutten min.




Looked at the ashtray, then looked back up.

Fick träffa en assnygg läkare idag, gah... dock blev hela situationen mindre rolig eftersom jag var där för att visa mina utslag jag haft alldeles för länge nu. Men men, en remiss till hudläkaren och sen fick jag hämta ut en kräm på apoteket. Alltså, jag blir ruinerad på all medicin jag hela tiden måste hämta ut. Medicin är ju så förbaskat dyrt! Och inte kan jag hålla mig helt helt helt frisk heller, suck. Alltid är det något.

Efter läkarbesöket handlade jag med mamsen och sen drog vi hem till brorsan en stund. Gosade med nellan, pratade sönder med karolina och spelade wii. Slappt som fan.

Ikväll har jag pluggat ett antal timmar, duktigt! Så nu ska jag göra en kopp te och mysa framför tvn. Sounds good to me.


I haven’t got any reasons to leave, but God do I love when you beg me to stay.

Godmorgon! Här sitter jag med tandborsten i munnen, borstar lite extra länge och väntar på att annie ska bli klar. Och det är säääällan det är jag som väntar på henne, brukar vara tvärtom.. men idag hann jag duscha, fixa i ordning mig och äta frulle på en halvtimme. Jag är nöjd, jag är vääldigt seg på morgonen annars.

Vi ska gå en sväng på stan, och sen i eftermiddag har jag läkartid - äntligen. Puss!

Söndag.

Idag har jag jobbat (var sjuukt trött imorse, fastnade i telefonen med krille igår lite för länge och lite för många gånger, så det blev inte allt för många sovtimmar) sen har jag städat och pluggat, så har fått lite gjort idag minsann.
Nu slöar jag framför tvn och ska strax över till annie, ska färga håret på donnan och så tänkte vi ha lite hemmaspa. Bra söndag.


You should know that your performance made me stronger now.


Gårdagen spenderades som sagt hos annie. Vi åt god middag, drack gott vin, tittade på Johan Falk "operation näktergal" (vi har ju väärldens crush på joel ''frank'' kinnaman, och det suuuger att han knappt var med i fyran och nu inte var med så värst mycket i denna film heller. han är ju heeet! så vi blev lite ledsen i ögat när hela filmen gått och han bara var med de sista 20 minutrarna) Vi tittade även på idol och på något sätt blev vi lite ledsen när Rabih åkte ut, han är ju ändå lite sweet.

Idag känns min förkylningen värre IGEN. Åh vad jag inte orkar att det enda dagen känns jättebra, och andra dagen känns det inge vidare alls. Fram och tillbaka. Usch. Kvällen skulle ha spenderats hos min jossan i rimbo, men istället får jag ligga hemma och vila. Så ikväll blir det sista filmen med johan falk (har hört att joel kinnaman är med en hel del i denna film, så det hoppas jag på! då ska jag dreeeeegla) sen blir det även lite desperate housewives, godis och cola. Och känner jag mina vänner rätt, så lär det ramla in lite för många fyllesms och fyllesamtal under natten.. men det är väl lite sweet det också. Ibland.

Nu ska jag äta lövbiff med vitlöksost i, pommes och fetaostsallad. HUR GOTT!?

Puss.

Fredagsmys.

Todeloo! Dagen har spenderats med världens bästa annie. Vi har gått på stan idag, köpte en tröja och lite småsaker.. finfint! Sitter nu hemma hos henne, hon lagar mat och jag tittar på - världens bästa team eller något!? Ja! Nu kom hon även med ett glas vin till mig, åh bättre vän får man leta efter ;)

PUSS!

In inches, in miles.


Lite halvt om halvt. Lite saknad till vissa dagar förr, men mer längtan till dagarna framåt.
Men man fastnar lite ibland - tänker tillbaka, jämför, undrar, ångrar - fast till ingen nytta egentligen, man har redan lärt sig det man behövt lära sig.

det är bara en gnutta saknad i det hela, ni vet.
vissa människor når långt under skinnet.

Inte riktigt redo för snö va.

Alltså - det snöar. Och njae.. det ska vara massa snö över jul, annars är jag inte så där jättejätteförtjust i snö. Nu blir det mest massa slask ute och det blåser som fan.
Vill man gå ut då? Verkligen inte.

Födelsedagsbarn.

Mitt brorsbarn Oliver fyller 6 barre idag, stora killen nu!


Vi är dom som kan skratta åt allt med varann.

Sicken bra dag hörrni! Pluggade sisådär 3 timmar imorse, så fick allt inskickat. SKÖNT! Sen blev det en promenad med smilla och leo. Sen hem och sen dra igen direkt, ned på stan och träffa min malin. Vi kikade i affärer, gick en promenad, åt kinamat och satt nästan 3 timmar på kinarestaurangen, haha. Vi kunde inte sluta prata. Perfekt.
Kom hem runt 18 och sen dess har jag mest vilat. Förkylningen vill verkligen inte ge med sig! Fortfarande halsont, snuvig och huvudvärk, åh så trött jag är på det.

Nu ska jag kika på nån film, äta vindruvor och bara vara.


Tisdagsmorgon.

Godmorgon! Eller ja, för 3½ timmar sedan för min del egentligen. Släckte lampan 1.30 inatt, gick upp 5.30. Haha lyckat. Det blir så när man ägnar flera timmar på natten till att läsa en bra bok, kunde inte sluta.. så tiden rann iväg. Men men, min morgon har än så länge bestått av att jag legat i sängen och haft två brottandes småungar bredvid mig, ätit lång frukost, kollat på vakna med the voice som jag älskar, gosat med ungarna, haft en småjobbig konversation med leo, 4 år:
-pillan, hur får man en bebis i magen?
-hehe... fråga din mamma ikväll, hon förklarar nog gärna
-men.. vet inte du?
-jo det gör jag
-varför kan du inte berätta för mig då?


fan.

nu ska jag plugga ihjäl mig ett par timmar, puss

Ni trasslade in era världar, era sagor, era känslor i varandras och ni svalde den andres andetag.


Ibland blir närhet för mycket. Ibland blir någon så mycket att man vet, att ifall man skulle
förlora den personen skulle man även förlora sig själv. Ibland smälter allt ihop. Dagar, nätter,
lycka, sorg, glädje, ilska. Drömmar och verklighet. En stor klump bildas där man inte kan
skilja rätt från fel. Inte utan att dela på sig. En av er stannar kvar i drömmen. Och den andra
måste möta verkligheten. Ensam.

Och verkligheten gör ont. Verkligheten känns, verkligheten tär isär en. I verkligheten finns
det slut. Men verkligheten lär en att det finns slut på slut. Den lär en att drömma, men inte
leva i en dröm. Den lär en att våga, men inte ge hjärtat rakt ut. Den lär en att leva. Inte igår
och inte i ett ”då.” Inte imorgon och inte i ett ”kanske.” Den lär en att leva idag. Den lär en att
leva nu.

För det handlar inte om obesvarad kärlek. Det handlar om att du inte vågade, orkade eller
försökte fortsätta älska. Det handlar inte om hoppet som inte finns i dina ögon. Det handlar
om att du redan har gett upp. Det handlar inte om alla oräkneliga olyckliga slut. Det handlar
om att vi har glömt de lyckliga. Det handlar inte om lögner, det handlar om att du gömmer
sanningen. Och det handlar inte om olycka. Det handlar om att vi försöker vara det vi vill vara
och inte ser det vi kan vara.

Det handlar inte om att du inte tror på evigheten. Det handlar om att du inte kan se skönheten
i verkligheten. Hur kort den än är. Det handlar inte om att du ångrar dig. Det handlar om att
du borde ha kommit på det, lite tidigare än för sent. Och det handlar inte om att jag saknar
dig. Det handlar om att jag, inte förrän jag uttalar de tre orden, inser att jag faktiskt gör det.

Det handlade aldrig om dig, och det handlade aldrig om mig. Det handlade alltid om oss.

Bitter och sjuk.

Som sagt, under dagen i fredags mådde jag ju inte alls bra pga min förkylning, på kvällen blev det bättre. I lördags var det helt okej, inte sämre. Likaså igår. Men idag, fy.. idag är det tammefan värre. Åh.

Så lagom stressad jag är när jag har deadline imorgonkväll på en stor uppgift och behöver verkligen plugga. Men jag orkar inte, har noll energi. Blä. Håll tummarna att det är bättre imorgon, så att jag kan stressplugga hela dagen.
Och jag måste även gå upp 5.30 imorgon. Åh taggad tjej. Åh vad bitter jag är.


När du har hört vad jag har sagt, då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

Du försöker ställa mig emot vägen, men jag står aldrig still

Well, the sky could be blue, I don’t mind, without you it’s a waste of time.

Todeloo! Nu är det söndagkväll och helgen är typ slut..

I fredags hade jag gaaalet roligt! Började hemma hos emelie med sandra, louise och anna. Bra tjejer det där vettni. Sen att dom var råäckliga och la cheeseballs i min drink är en heeelt annan femma, men jag gav igen. Det ska ni veta. Sen åkte vi upp till mobergs och dansade bort natten, träffade människor jag inte sett på länge, galet roligt. Letade även som en tok efter min malin, sen när hon väl hittade mig hade vi kramkalas i säkert en halvtimme. Fan vad jag har saknat henne. Trist nog slutade kvällen med att jag var irriterad eftersom personerna i garderobern slarvade bort min tröja, så jag fick sitta och vänta en jävla timme inne de ens skulle orka böja ned blicken och titta på golvet efter den där inne. För när de väl gjorde det, jo men se på fan, då stod dom i princip på min tröja. Tack......
Så kom hem runt halv fem kanske, somnar med telefonen i handen och lampan tänd. Trött?







Igår var det chill. Emelie åkte hem, SADFACE, så nu ser man inte henne förrän runt jul kanske? That sucks. Kvällen bestod av godis, film och bara allmänt mys. Gillart.

Och idag har jag varit på kalas ute i almunge, mitt brorsbarn oliver fyller 6 år på onsdag. Så han firades idag. Och jag gjorde det jag alltid gör bäst på kalas - äter. Gött.

Äh måste plugga nu, puss