oncontextmenu="return false"

you can break everything down to chemicals, but you can't explain a love like ours.

Åh. Dagar går så himla fort, redan helg igen, skönt! Haft granskningseminarium på hemtentan, gick väldans bra och idag är den inskickad på riktigt! Ack så skönt! I veckan började även en ny kurs, hej&hå fort går det. Ingen vila här inte! Igår efter 4 timmars föreläsning så blev det shopping i soliga göteborg med världens bästa Linnea. Så jäkla glad att jag träffat den där lilla göteborgaren! Hittade två fina jackor till våren, som jag är ruggit nöjd med (plånboken är inte lika nöjd..) men nu är jag redo för vår! Hittade även ett jättefint kakfat (som jag letat!!!) att ha mina smycken på. Åh. Stax blir det att laga hemmagjorda hamburgare med fina A och fira att tentan är heeeelt klar med ett glas vin. Gött som attans!
 
Och på måndag blir jag 24 år, vart tog åren vägen!?
 
 

Hemtentis.

Smack! Hemtentan ska vara inne imorgon första gången (för att bli opponerad på osv) klockan 17. Vem är nu klar efter att ha suttit konstant i 2½ dagar? Bah BAM! Anton ska strax läsa igenom den, och jag ska kika igenom den ytterligare en gång imorgon innan jag skickar in den. Men så skönt att vara klar! Som jag svurit över denna hemtenta. Ni ska bara läsa konversationerna som jag och linnea har haft.. Svordomar delux! Så imorgon kan jag få fixa klart linneas födelsedagspresent, och så kan jag även få njuta av att det är alla hjärtans dag. Guld! Nöjdarn.
 

Nothin' like us.

Måndag igen. Fan dagarna går så jäkla fort. I lördags blev det galet god mat och en hel del vin. Firade lite smått att jag bott här 1 månad nu. Känns som om jag precis flyttat hit, samtidigt som om det känns som om jag bott här sjukt mycket längre än 1 månad. Konstigt det där - hur fort man kommer in i något nytt, hur fort man lär sig och skaffar sig helt nya rutiner. Wellwell. Idag har det varit lite häng i skolan på förmiddagen. Drog sedan till nordstan för att försöka hitta födelsedagspresent till Linnea (som fyller år på alla hjärtans dag, lite fint) Hittade en present, men dock inte helt nöjd ännu, så får klura ut något mer! Sen kom även Linnea dit (så ja, letandet kunde då inte fortsätta med henne bredvid..)
Nu sitter jag hemma och gör typ allting förutom att skriva hemtenta. Helst av allt skulle jag vilja krypa ned i sängen och ta en liten liten powernap. Men det är nog dock ingen bra idé va...
 
Lite ledsen i ögat blir man då man får detta mms. Min älskade emmsi hade kladdat i ett block. Åh fina unge.
 

It's all in your head.

Godmorgon! Äntligen helg! Veckan har bestått av mycket plugg, mycket läsande, mycket diskussioner.. vilket gav mig huvudvärk i sisådär 4 dagar. Så, skönt att få vila huvudet en dag i alla fall! Annars har jag även klippt mig i veckan, fruktansvärt skönt att få fräscht hår igen! Håller just nu på att göra frukost till oss, och sedan ska vi kila ned på stan.


Söndag.

Veckan på HSM var ruggit rolig och givande! Redovisningen i fredags gick galant och vi var riktigt nöjda! Igår blev det en hel dag med shopping med min fina, hittade riktigt mycket fint så jag är mer än nöjd! På kvällen drack vi en hel del vin och spelade massa tvspel, perfekt lördag. Den där människan alltså, få får mig att skratta så mycket som han. Idag har jag grävt ned mitt ansikte i skolböcker, pausat ibland för lite vampire diaries med A. Snart blir det lite middag och sedan dyka ned i böckerna igen. Imorgon blir det plugg med basgruppen på morgonen och sedan föreläsning. Och äntligen får jag krama lite på Linnea!!