oncontextmenu="return false"

She's gone tomorrow, boy.

I fredags var det då utgång som gällde, och fy satan vad roligt jag hade. Riktigt mycket folk var det också. Vi skakade rumpa tills småtimmarna kom krypande och sen bar det hem med trötta fötter.


Gårdagen var mycket mindre rolig kan jag meddela... jag mådde definitivt som jag förtjänade, blev nog lite för mycket alkohol kvällen innan. Så hela dagen bestod av att ligga nedbäddad i soffan och glo på film. Men det var rätt mysigt det också. Och idag har jag fikat med min mormor, hon är allt för bra söt hon. Har sen även suttit med telefonen tryckt mot örat i många timmar. Älskart. Och sen har jag även tänkt på vad jag behöver handla innan Cypern. 5 ynka dagar kvar.. sen värmen. Iiih!

( jag saknar min josephine )

fezzzzt /malin

Taggarååå!

det gör jag vill jag lova :P /sväääljiiis


Lie down, deep breaths, count to ten, nod your head.

Gårdagen bestod av chill med brorsan på stan, vi köpte saker till något som ännu är en hemlis. Jag älskar hemlisar...(eller ja, bara när jag vet själva hemlisen, annars suger det ju) Sen hann vi även med att trycka i oss en varsin pizza, gott må jag säga. Sen drog jag hemåt och bara en kort stund senare var jag påväg ned mot stan igen, men med Emelie. Tänkte kika efter födelsedagspresent till mamsen, och jag har nog en idé som blir dunderbra.
Kvällen/natten blev till att ligga ute i min trädgård i solstol och titta på en stjärnklar himmel med ett trevligt sällskap. Jag såg flertal stjärnfall och jag önskade mig samma sak varje gång.

Idag har jag varit barnvakt, chillat, tagit spruta och strax ska jag laga lite mat till mig, oliver och leo. Niiice.

Bara 1½ vecka kvar tills jag ligger på stranden i cypern och steker järnet. Ja fyfan vad jag längtar.

Just run with me through rows of speeding cars.

Gårdagen var riktigt mysig och lugn. En lång promenad med två nära vänner i spöregn, och sedan nedbäddad i soffan med ett 2 timmars telefonsamtal. Sånt är bra ibland, riktigt bra.
Imorse blev jag väckt av min kära mobil, som jag alltid blir nuförtiden... och sedan efter ett tag drog jag&lollo till flygis för att handla lite inför kräftskivan ikväll hos Emelie. Sen efter hamnade vi nere på stan för att käka lunch, gööött. Och strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan fixa mig inför kvällen, blir nog en toppenkväll..som alltid med dessa människor. TJING.

..'cause none of us were angels and you know I love you.

A.C,

efter allt vi två har gått igenom tillsammans, så älskar jag att veta att du fortfarande
är den som står närmast mitt hjärta.. och att det är jag som står närmast ditt hjärta.

Som jag sa förut - vissa kommer för att stanna.

Leave out all the rest.

Klassträff - Sp05B.

Gårdagen.. var ska man börja? Herregud, det hände så galet mycket. Det var ton med skratt, vi grillade, drack och vi badade&bastade till och från under hela kvällen. Tillslut blev det massa nakenbad, och att tjejerna sen sprang runt topless och grabbarna var helnakna. Riktig vänskap det. Hah. Men kvällen var verkligen guld och det kan nog vara så att dessa människor är bland de bästa jag vet. En oförglömlig kväll! Tack, låt oss göra om det här igen, snart!




(snodde även några bilder från lännis-darling)


Sen har vi ju de lite mer "innehållsrika" bilderna.. men kära vänner, jag tror nog att det är för mycket för att visa på bloggen ;D

Och ännu mer tagg.

Gårdagen var mysig och avslutades hemma hos mig med Emelie, och nudlar till fyllekäk. Gött. Somnade som en stock runt halv fyra snåret kanske, och sen sov jag galet bra och drömde även om min saknade Malin! Snuttan.
Sen blev jag väckt runt kl 13 av att Annie ringer.. du kan alltid vara min väckarklocka? Sen dess har jag mest ätit, chillat i soffan och bara gjort ingenting. Och snart bär det av till Gustafs landställe där det blir en behövlig återträff av klassen. Vi ska grilla, dricka, bada bastu och bara umgås. Det kommer bli bra det där.


Party all the time.

Och även denna kväll taggar vi till. Blir nog guld.
Och imorgon blir det klassträff, nej fyfan vad härligt.
Det är saknad och kärlek till Sp05B.


Get down to the heart of it.

Jag har nog aldrig mött en människa som är så jädrans svår att hålla taget om,
men som samtidigt är ännu svårare att släppa.

Promise me you'll leave the light on.

I fredags blev det en lugn kväll, för en gångs skull. Bio tillsammans med Annie, Jonte och Dennis.. den nya Batman filmen. Den var riktigt bra faktiskt, men jag tror nog att det bara var jag&annie i biosalongen som förstod att den faktiskt var riktigt rolig också. Vi skrattade på som tusan iaf! ;>
Gårdagen spenderades först med Emelie på stan, mysigt. Och kvällen med Annie på PåG där även Jonte&co joinade lite senare. Blev en tidig hemgång för min del, efter tolv någon gång, magonten gjorde sig påmind och det var inte riktigt så där jätteroligt. Blir så galet trött på det. Så jag hamnade i soffan framför en bra film istället, skönt. Sen runt halv fem blev jag väckt av ett sött samtal. Snutt.
Idag är det enbart chill som är planerat.. behövligt.

Tjing.

Lite saknad.

"Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra"


Genom papperstunna väggar visslar någon falskt.

Det är nästan lite så där skrattretande, ni vet. Har man verkligen inget bättre för sig än att springa runt, öppna munnen och spotta ut ord om händelser som aldrig har ägt rum?
Tragiskt är vad det är.

Karatefylla, nu kör vi!


"Ja... jag kan ju inte säga något annat än att jag är sne" -Emelie

Att höra dig andas..

Dagarna är fyllda med liv och skratt, och det är riktigt underbart. Men ibland tränger de där stunderna fram ändå, stunderna då det känns kallt och saknaden efter dig är stor. Då minnen visas som en film framför ögonen, alla dofter kommer tillbaka och känslorna gör sig påminda.
För du vet, du finns fortfarande kvar här hos mig och det kommer du alltid att göra, för vissa människor kommer för att stanna.








Hello to high and dry.

Helgen har varit riktigt bra! I fredags blev det party.. trädgårn, och sen blev det även mobergs där champagnen flödade hela kvällen. Och kvällens roligaste var i alla fall Emelies imitation av Terminator.. jag grät nästan av skratt, sjukt roligt.
Sen i lördags blev det en mysig dag&kväll tillsammans med min bror, karolina och emma. Under dagen var jag nere på stan en sväng med Karolina.. och kvällen bestod av att äta goda kräftor, spela familjespel, kika på film och att övertrött ligga i soffan och skratta åt exakt allting medan brorsan bara skakar på huvudet åt mig. Sånt är bra det med.
Gårdagen blev fylld med ännu mer chill och även magont, fy.

Morgonen idag började tidigt, upp vid åtta, sedan runt nio hämtade Emelie upp mig.. och vi for iväg för att sedan åka Ålandsbåten för att införskaffa lite "viktiga" saker.. alkohol, cigg och godis. Grejer det. Väl tillbaka i grisslehamn runt halv tre så bestämde vi oss för att dra iväg till Täby Centrum, hah. Där hittade jag en supermysig kofta till hösten, lite underkläder och även ett par pumps. Dunderbra! Nu är jag äntligen hemma och jag är så galet trött.. så det blir mys i soffan resten av kvällen. Och det känns galet bra efter en lång dag.

Någon drar en stol över golvet..
Emelie-Nee, åskar det!?

En bästa vän.

Nu har jag inte träffat denna donna på cirka 3 dagar, och eftersom jag
på senaste tiden har fått vanan att träffa henne varje dag så saknar jag henne.
Men ikväll, damer&herrar, då slår vi klackarna i taket som vanligt och gör stan osäker.


(I do love the hair, haha)