oncontextmenu="return false"

It feels good, it feels good.

Dagen började med att jag tog en liten sovmorgon, traskade till skolan vid halv tolv och hade sedan Sam B.. seminarium, och så där jätteroligt var det verkligen inte. Men det gick bra för mig&lännis i alla fall! Skönt att ha det avklarat. Sen efter den lektionen var väl min skoldag slut (runt kl 13) med tanke på att vi inte behövde gå på marknadsföringen. Men Emelie&jag var duktiga och satt kvar i skolan till 15.30 och gjorde klart en uppgift. Så nu kan man även stryka det från listan, woho. Och som om det inte var nog på pluggfronten, så har jag även gjort klart de två sista filmrecensionerna ikväll. Så nu behöver jag inte tänka på det nå mer heller. Suveränt är ordet.

Det lättar lite så där, ni vet.

Nu ska jag strax slänga mig i sängen, prata lite kort i telefon och sedan sova gott. Imorgon är det en ny dag, och Johan ska då pussa min vänstra fot. Ja.

Lalalala.

I fredags var det som sagt utgång och det blev en riktig dunderkväll faktiskt! Hade galet roligt med mycket härligt folk. Efter mycket dans och dricka så traskade jag, bryngel, teddy och erik till statoil för lite käk, och sedan vidare hem till den efterlängtade sängen.


Dagen efter var mindre rolig, för herregud så trött jag var... Men dagen spenderades med Lollo på Café Stadt. Gott, gott. Ringde även Emelie för att fråga om hon lyckades ta sig till stallet kl. 7 på morgonen för att släppa ut hästarna. "Jo, det gick jättebra.. jag var fortfarande full". Rätta takter det!
Idag har jag chillat ute i trädgården i solen med familjen, ätit Morsdag-tårta, spelat tennis med brorsan&oliver, solat och även pluggat lite. Härligt.

Gimme more.

Taggad till tänderna och Emelie&Lollo skakar till en Britney Spears låt, ja man kan ju undra...
Efter ett flertal timmars "jag har aldrig" så tror jag nog att vi vet det mesta om varandra. Sött, ja.

Taxin kommer om ett tag och vi styr kosan mot Mobergs för en kväll med onda fötter efter all dans.

Vi ses på dansgolvet, vänner.
Och malin, det är tomt utan dig min hårsprays-tjej.

PUSS

A,

I miss you quite terribly.

So close no matter how far.

För snart ett år sedan valde en nära vän till mig att, efter studenten, åka till USA för att finna nya äventyr. Efter att ha känt honom sedan 13 års ålder så kändes det så galet tomt när han bara åkte iväg, men om 7 dagar är Joachim hemma igen, för gott. Äntligen. Vännen min.

Men även om 7 dagar så försvinner min käraste Josephine till Öland över sommaren. Igen. Och det om något kommer att kännas så jävla tomt, och jag kommer sakna henne så grymt mycket. Herregud. Hon är en av de få som kan mig ut och in, på riktigt. Vännen min.

image538image489

To rule the world and trick them.

Skolan idag kändes lite småseg, men det funkade ändå. Och nu kan jag bocka av ännu en plugg-grej som finns på listan - redovisning av fördjupningen i psykologi B. Det gick dunderbra för mig&annie, och ett starkt VG tackar man inte nej till, med tanke på att vi inte var så jätteförberedda.

Resten av kvällen kommer bestå av plugg, vindruvor, lite serier och att sedan somna till världens finaste röst. Ja men visst sörru!



Johan- åh arga leken, va roligt!

..en stund senare

Carro- johan, vad gör du..?
Johan- arga leken! ser du inte hur arg jag är?


Man bara ler och skakar på huvudet. Sötnötar.

Dagens bästa:
"Mat på mackan" och "Killen med luckan"

(Bäst var det för Lollo, hon kan leva länge på det där med mackan.
Vilket är synd för Lännis, då hon kommer att få höra det cirka 511 gånger till
)

Dagens sämsta:
Det extremt hemska marknadsföringsprovet.
Aldrig haft mycket papper för att kunna göra ett prov..?
Oh lord. Det var två förvirrande timmar det.

..and now I'm on my knees again.

Söndag. En riktigt seg söndag.. och efter cirka 12 timmars sömn inatt så vill jag fortfarande bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och somna igen. Men jag borde egentligen gräva ned mig i böcker som innehåller filmkunskap och marknadsföring, men det jag gör är att kolla på gossip girl (igen) och äta choklad.
Och var fasiken är det underbara vädret?

Fröken glader idag, ohja. Ni anar inte.

image537

Skaka loss.

I tisdags var det som sagt studentskiva, sp05b + sp05a. Temat var glitter&glamour. Och det blev verkligen dunderbra! Hela kvällen, allting. Vid klockan 19 var vi uppe på mobergs för att starta kvällen med en brakmiddag, och herregud.. det var det godaste jag ätit på länge. Oslagbart. En hel del underbara tal hölls också och det var ganska underhållande att vår lärare AK jämförde vår allt för söta klass med köttfärs, inte varje dag det inte. :) Och lärarna var ju smått söta när de sedan skakade loss på dansgolvet, hah. Sedan runt 22 började övrigt folk komma.
Kvällen blev riktigt lyckad och vi dansade tills fötterna värkte.
Ni är underbara, tack för en oförglömlig kväll!


image520
image521
image525
image526
image527
image528

Kan ju meddela att hela mitt golv är täckt med glitter och att skoldagen igår var inte världens roligaste. Trött och seg som ett as, även fast jag gav mig själv en liten sovmorgon. Men men. Som tur var så förgyllde Emelie hela dagen med hennes "på-fyllan-gör-jag-såhär-när-jag-gör-tummen-upp" .. jag grät nästan av skratt. Underbart. Vår nya hälsning, lätt.

Studenskiva.

För snart mina kära vänner, är det dags för vår studentskiva. Glitter&glamour.
Kommer bli dunderbra och annie&jag är taggade till tänderna. Och glittriga är vi, tro oss.

Nejdu, nu bär det av till Mobergs för middag. TJINGILING och vi ses på dansgolvet!

Oslagbar.

Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

image519

You took my breath away.

Min käraste distansdag blev idag att lyssna på/och själv presentera projekt arbete, vilket tog ungefär 5 timmar. 5 timmar som innehöll lite alla möjliga känslor.. både skratt och tårar. Fin klass man har ibland, faktiskt.
Men min&annies presentation gick i alla fall bra, så det känns skönt att det är över.

Efter allt detta, så drog jag&emelie och köpte lite fika, drog ned till parken och chillade. Men snabbt som attan blev vi sugna på snabbmat, sagt och gjort - en stund senare sitter vi på en pizzeria, jag med pizza och emelie med kebab. Gottgott.

Nu ikväll har jag gjort klart en svenska c-uppgift, chillat och kollat på "sanningens ögonblick". Och resten av kvällen kommer nog inte bli så mycket roligare, tjingiling.

It's all because of you.

Joo, men jag lever och allt sånt där (förutom att jag just nu äter antibiotika, men som tur är det bara 4 dagar kvar med det). Men det fanns ingen tid att blogga förra veckan, och sen har lusten för att göra det varit minimal. Så kan det vara ibland, ni vet.

Valborg förra veckan blev i alla fall jättemysig.
Mösspåtagningen kändes väldigt glatt, men samtidigt lite smått sorgligt. För det är snart bara 1 ynka liten månad kvar tills vi bär dessa mössor igen och skriker oss hesa. Då vi inväntar nya äventyr, men samtidigt lämnar en hel del bakom oss. Glatt och sorgligt - som sagt.

image511
image512
(Sista bilden är tagen av Lollo, lite söt är den allt)

Kvällen bestod av grillning hemma hos Annie tillsammans med Jonte, Bryngel, Dennis, Jocke, Malin, Lännis, Lollo och Anna. Mysigt. Och sedan drog vi till Trädgårn där ungefär hela norrtälje befann sig? Helt gaaaalet med folk, gosch.

image513image514
image515image516
image517image518


Torsdag-söndag har bestått av en enda person, Anton-hjärtat mitt. Har blivit bio, chill med vänner och galet mycket mys. Precis så som det ska vara.

De senaste dagarna har blandats med skola, plugg och ''det-är-jättesynd-om-sjuklingenpernilla".

Dagens händelse är i alla fall skrubben.
Det är hemskt roligt och kanske lite..sjukt? Ni anar inte.

Hjärtat.

image508

I am in love with you.