oncontextmenu="return false"

om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga

Jag är helt värdelös på att uppdatera, jag vet. Blogglusten är ganska försvunnen, men den kommer väl igen. Tillslut.

Jag har haft fina dagar sen sist jag skrev och min midsommar bestod av midsommarmiddag, rosé, kubbspel (där jag var den enda i mitt lag som faktiskt fick ned någon kubb), ut på landet där bra människor befann sig, åkte flotte med motor (emelie styrde en stund och jag skrek att vi alla skulle dö pga det), fajtades med tusentals mygg som också gav mig tusen myggbett på benen, sen att runt halv fyra på morgonen sitta med en nära vän på en tom väg, väntandes på skjuts och skratta så att tårarna nästan sprutade var lite fint.

Nu sitter jag och lyssnar på oskar linnros och väntar på att mamma ska hämta upp mig, ska ut till henne på vätö. Jag ska sola och bara ta det så äckligt lugnt.












hugo boss blandat med röklukt

Kom som sagt hem igårkväll, men jag drar igen imorgon.. fast denna gång lämnar jag inte sveriges gränser, utan tar tåget till alingsås. Så ni får leva med att bloggen kommer fortsätta att ha dålig uppdatering denna vecka, hemma igen på söndagkväll, puss


hemma från london

Londonresan var grym!!! Har haft såna drömdagar med jonna, my och emma. Skrattat mig hes tusen gånger om. Vi har shoppat, gått så pass mycket att fötterna gjort ont, svettats till bra musik på koko, skrattat åt sunes sommar, ätit galet god mat, gått på museum, suttit på pubar, träffat en barndomskompis helt random på en klubb, blivit dunderförkyld, varit på gayklubben heaven (som kan ha varit den roligaste kvällen/natten på länge), träffat härliga människor, haft fint väder, fått en ros, dött av skratt åt jonnas halvt-sovande-prat osv osv. Haft det helt grymt!

Kom hem igårkväll och det kändes lite tomt att sova ensam när man var van med att ha runt 10 personer i lägenheten och en jonna bredvid sig. Men äh, slänger upp lite bilder..




















("my boyfriend is taking a nap at the museum and emma is starring at him")
















hon ska resa nånstans - london

Godmorgon! Åh, jag är måttligt stressad..
Men äh, senare idag drar jag&jonna till skavsta, sover på hotell
och imorgonbitti drar vi till london! Det kommer bli galet bra!

So long suckers.


through timeless words and priceless pictures

Efter att ha legat halvt döende (att överdriva är lite kul, mer sympati, haha) i 3 dagar, så tog jag faktiskt tag i mig själv idag. För idag är febern borta, halsen känns inte alls lika mycket längre och jag är piggare. Det funkar att intala sig själv att man tammefan ska vara frisk till fredag, guld! Så efter en dusch och frulle, blev det en långpromenad med smilla. Sedan resten av dagen har jag hängt med käraste mamma, brorsan, karolina och nellie. Blev en picknick i parken med massa gott.

Kom precis in efter en promenad med mamma, dock är jag jättetrött just nu men ska strax kila över till jonna.


if you all had it all figured out, then you'd never get out of bed

Kass uppdatering. I know.
Jag har varit sjuk sen i söndags. Har legat i över 39 graders feber, som har vägrat gått ned, trott att jag ska brinna upp när som helst. Hemskt. Samtidigt som kroppen värker och halsen svider. Dock har febern gått ned lite idag, thank god! Måste bli frisk nu nu nu nu, har ju en dundervecka att se fram emot.

Jag hade en bra helg iaf! Lördagen bestod av joels studentmottagning (jonnas bror) åt&drack gott, senare på kvällen drog vi till trädgårn. En riktigt bra kväll.








I hope my arms can bind you, so you'll never have to see what we've grown to be


Let's gather our troops, before you leave town

Dagen har bestått av jobb och efter jobbet blev det en sväng på stan med emelie, hittade ett fint halsband och lite så där.
Sen blev det även en fika i solen. Good stuff. Nu blir det en dusch!


we're low in our heads, but all in good time

Idag la jag allt pluggande åt sidan och hade istället en grym dag i solen. Mamma kom hit vid elva, vi drog till brorsan och hängde länge i solen. Sen hämtat brorsbarnen i skolan. Ätit glass. Spelat fotboll. Fick ett armband av emma, som en present för att jag hade namnsdag i måndags. Hur sött? Har även handlat. Jävlats med mina storebröder. Varit på Leo's dagis, de hade någon slags grillfest. Såg världens skönaste unge som dansade så himla gulligt. Sen även varit på oliver&leos fotbollsträning. Nu kom jag precis hem, trött som ett as. Dock är jag lite ölsugen...




















(det här är en sån typisk "syskonen lundberg-bild" = jag äter, fredde äter OCH pratar, och daniel mest skiter i vad fredde säger. sån kärlek.)








första juni

Pluggat bort äckligt många timmar, njutit av solen, storstädat som aldrig förr, rensat garderoberna, glott på desperate housewives
utan jonna, och nu har jag precis diskat. Ibland är man duktig må jag säga! Nu blir det en dusch och sedan sömn.