oncontextmenu="return false"

Lördag.

Gårdagen blev riktigt lyckad! Jag hade fruktansvärt roligt, det var massvis med människor och vi dansade tills fötterna värkte. Men det som förgyllde hela min kväll/natt var definitivt Malin. Mitt hjärtegull. Min sväljis. Alltid.
Idag har jag varit så förbannat trött, helt sinnes. Så hela dagen har jag varvat med att sova och se på serier/filmer. Galet skönt iofs.
Egentligen var det tänkt att det skulle bli utgång även ikväll, men det orkar vi inte. Sen kom bio upp på tal, men det orkar jag inte. Sen tänkte Emelie&jag att vi bara skulle chilla sönder, men jag orkar inte gå till henne och hon orkar inte gå till mig. Haha, snacka om lagom lata och trötta! Känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll.
Så jag tänker ligga kvar här med mina chips och glo lite på melodifestivalen faktiskt.

Btw, nämnde jag att jag var trött?

Tonight you gonna stay home while I'm running the street.

Vi är taggade till tänderna, lever för ikväll.
Jag och min Emelie.

Life is good.

Idag blev det en tripp ned på stan. En sväng på systemet och sen köpte jag en kjol och även skorna som jag så länge har suktat efter. Älskar dom!

Hela dagen har vår skrivare inte velat fungera enligt mina brorsor och min mamma. Sen kom jag hem, fixade lite och vipps.. så funkade den precis som vanligt! Är dom jävligt otekniska eller är det jag
som är helt grym?


Ikväll blir det utgång för att fira min födelsedag i efterskott
, tror att det kommer bli en dunderbra kväll/natt, känner det på mig. Och när det gäller outfit, så blir det dom nya skorna, nya kjolen och sen något snyggt linne. Great!

Nej, jag får inte nog av hans röst.

Erik Hassle - The thanks I get
..and if I can't love you, then who will?

Torsdag.

Imorse klockan 8 blev jag väckt av Oliver som hade vaknat och funderat på var hjärtat sitter. "När jag sitter helt ensam på Leos fyrhjuling så kan jag höra mitt hjärta slå" - sötunge.
Dagen har bestått av storhandling med mamsen och hela eftermiddagen gick åt att hjälpa brorsan att flytta. Väl hemma blev jag på städhumör och har städat hela rummet. Har även tvättat mina sminkborstar och även fast jag gör det ganska så ofta, så blir jag ändå alltid lika äcklad när man ser hur vattnet färgas.. usch.
Men nu har vi precis tryckt i oss pannkakor och jag är mer än dundermätt. Kvällen blir lugn med chirre&dirre och trötta brorsbarn, gött.

Min födelsedag.

Det har varit en riktigt bra födelsedag idag måste jag säga.

Ett brev innehållande kärleksfulla ord och en ursäkt för alla de tårar som en gång fallit.
Kramkalas med mitt hjärta josephine som gav mig världens sötaste present.
En vän som spelat in en cover på en av mina favoritlåtar.. bara för mig.
Alla underbara grattis-sms/telefonsamtal, tack!
Alla finfina presenter som jag är galet nöjd över.

Det kunde inte ha blivit bättre.
Världens bästa familj och vänner.


25 februari.. grattis till mig!


I don't wanna play that part.

Gårdagen spenderades, som nästan alltid, med Emelie. Love it.
Imorse gick jag upp tidigt för att jag hade lovat Oliver att titta på honom när han spelade "fotbollsmatch". Sött. Oliver har minsann ärvt sin pappas målvaktskänsla och det är hur gulligt som helst när han skriker och försöker tagga till sina medspelare, haha. Love it.
Nu sitter jag här och har precis gjort en smoothie med banan&jordgubbar, galet gott. Love it.

Och imorgon fyller jag 20 år. Love it.


In inches, in miles.

Jag saknar dig precis lika mycket som förr
men skillnaden då mot nu är att
jag har lärt mig att leva med det

och det går bra nu.

Helgen.

Gårdagen började stressigt och mitt i all stress så brände jag mig på armen med min trippeltång. Gjorde förbannat ont och nu har jag ett jättestort märke där, väldigt fint. Tillslut kom vi alla iväg till sthlm, drog på förfest hos Andreas där det var massvis med folk och sen drog vi alla iväg till Pans, där det blev dans i ett par timmar. Riktigt kul. Kvällen avslutades hemma hos Jocke med köttbullar och makaroner till fyllekäk, galet gott. Vi hamnade väl i sängen runt 5-6.

Imorse vaknde jag upp bredvid Jocke med huvudvärk och var förbannat trött. Orkade inte gå upp till övervåning för att väcka Anna, Emelie och Louise.. så lat som jag är så ringde jag Emelie istället som fick komma ned, hah. Runt 13 så drog vi hemåt iaf och väl hemma har jag bara chillat, ätit, sovit och kollat på serier. Så sjukt trött fortfarande, blev ju inte många timmars sömn.

Glömde tyvärr kameran, så några bilder blev det inte. Trist!

Now put your hands up.

Ligger här i sängen, har kikat på ett avsnitt av dexter och ätit frukost. Mys. La precis på telefonen efter att ha pratat med Emelie en stund. Lyssnar på Beyonce-Halo och försöker klura ut vad man ska ha på sig ikväll. För ikväll blir det minsann party i storstan med Emelie, Anna, Louise och Jocke&co! Kommer nog bli kanon det där! Men som sagt har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, det enda som är bestämt är vilka skor det blir. Så det blir att kolla igenom garderoben ordentligt. (sicka problem man har...)

Men nu ska jag ringa jocke, PUSS!

Den storasyster som jag aldrig fick.


Min älskade Josephine.

If he wanna run the streets, then you run the streets too and you tell him he got to go.

Vaknade upp runt 8 idag och kunde bannemig inte somna om. Det känns som om förkylningen blir lite lite sämre för var dag som går, så extremt roligt. Så jag låg och vred mig i 2 timmar och försökte verkligen somna om. Men runt 10 gav jag upp, så nu myser jag i soffan med lilla Leo, som även han är sjuk. Vi kikar på Bee Movie och jag försöker att få i mig lite frukost.

Idag var det tänkt att jag skulle jobba lite hemifrån. Fixa med tråkiga fakuterer, samtal och mail åt brorsans firma.. så där småtråkigt men funkar helt klart.


I'm sorry, I couldn't wear your halo.

Imorse ringde klockan runt 9, klev upp efter 40 min och 3 sms. Sen drog jag iväg till flygis för att köpa en riktigt god frukost med Emelie. Blev massvis med färska frallor, brämhults juice, frukter etc. Supergott var det vill jag lova! Sen hem en snabbis, jävlades lite med mina brorsbarn, sen drog jag till Emelie igen. Vi chillade ett tag på stan, planerade vår utgång som ska ske på lördag i sthlm och nu kom jag precis hem..
Ikväll ska jag laga middag och bara ta det lugnt. Riktigt skönt med en lugn dag eftersom jag har gått och blivit dunderförkyld, mindre roligt :(

I can't fix you.

Måste du göra det det så fruktansvärt jobbigt,
som om det redan inte är det?

Måste du krydda alla dina ord så att det låter ännu värre,
som om jag redan inte har dåligt samvete?


Det var aldrig min mening,
men nu är du bara skrämmande,
så jag backar undan.

Det är omöjligt att ens kunna vara din vän just nu.

Det är inte rättvist,
jag vet.

I hate this part.

Förlåt.

Tic tac, time goes by, hits me so suddenly.

En heldag med Emelie och massa prat. Vi hamnade tillslut på donken för kaffe, ovanligt? nej.. Sen joinade även Lännis&Viktor oss och det är inte allt för ofta man träffar på den tösen, så det var mer än trevligt! Väl hemma väntade det sen en middag med mamsen, mormor&morfar, karolina, brorsan och nellie. Så ni kan ju ana att jag har myst med Nellie i ett antal timmar nu, så himla söt hon är med sin lilla smilegrop.
Nu har även huset fyllts på med två brorsbarn till, Oliver&Leo. Iofs så skriker de bara om hur äckligt det är med tjejbaciller.. ja ni.. jag pussar på dem ändå!

Kvällen kommer att bestå av en promenad och sen ska jag även slappa sönder i soffan tillsammans med Emelie.

So what if we loose our minds, so what if it doesn't make much sense.

Kvällen igår blev inge vidare. Att jag aldrig lär mig? Så jag somnade rätt sent och sov inge vidare bra, och när klockan sen ringde så kändes det som om jag inte alls hade sovit, hatart. Tog mig i alla fall upp runt halv åtta och efter lite frulle så drog jag iväg till läkaren för att mest gå igenom provsvar och sånt. Ännu fler undersökningar väntar nu framöver, oj vad roligt..
När jag väl kom hem så kröp jag ned i soffan med duntäcket och en kopp te och kikade på seven pounds. Resten av dagen kommer att spenderas med Emelie. Guld.



Jag&E för typ 5 år sen. Camtiden ni vet, haha..

när bomben faller vill jag vara där du är..

jag kan inte släppa det helt på det sättet som jag borde
och i vissa stunder rör det inte mig i ryggen
men i andra stunder tar det kål på mig

Well, I can't explain why it's not enough.



I've been twisting and turning
in a space that's too small.

It's written all over your face.

Fredagen med Emelie var dundermysig, vi åt som bara den och det blev ett antal filmer. Sen runt halv 3 gick vi och mötte upp M. Några timmar senare fick jag äntligen sova, sov sedan som guuud.

Igår
spenderades min kväll inne i sthlm med mina kära vän Joachim. Det blev vääärldens godaste middag och sedan bio - The Unborn. Jocke hatar skräckisar, så han satt ihopkuren i stolen och jag skrattade sönder mig själv varje gång han ryckte till av rädsla.. lite elakt kanske, men det var så förbannat roligt. (sen att jag hade en 14årig tjej bredvid mig som hela jävla tiden pratade och skrek var ju mindre kul vill jag lova...) Men filmen var faktiskt riktigt bra, ganska så äcklig bara :) Efter bion mötte vi upp Mattias och efter ett tag tog jag bussen hem. Kom väl hem runt 1 och då mötte jag upp M.

Idag har jag mest tagit det lugnt, kollat på dexter och tänkte snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det chill&tacos hemma hos brorsan, gottgott.

Myskväll med bästa vännen.

Nu sitter emelie&jag här i min soffa, mätta efter att ha tryckt i oss en varsin pizza. Gööött vill jag lova. Nu har vi laddat upp med guacamole, vitlöksdip, chips, morötter och gurkstavar. Ännu godare. Senare blir det även ansiktsmask, myys.

Sen hände ju världens mest otippade sak tidigare ikväll, både jag&emelie kan inte sluta tänka på det. Sinnes.


(emelie gillar morötter....)

your skin and bones turn into something beautiful..

Håret blev bra, känns så galet mycket fräschare nu och hon påpekade flera gånger att det har blivit mycket tjockare sen sist jag var där. Wiho!
Efter klippningen ringde jag Emelie som så fint skuttade ned på stan och mötte upp mig. Vi tog en sväng i affärerna och jag hittade lite smått som jag köpte.. underkläder, nagellack, strumpor och ansiktsmask. Dunderbra!

Just nu sitter jag här i sängen, lyssnar på coldplay och är ganska så trött. I bakgrunden brottas oliver&leo.. och det svider i min hand efter alla jäkla high five som jag måste ge den som vinner varje "brottningsmatch". Ja ni..

Helgen är iaf planerad in i det minsta och den kommer att bli great!

Simning.

Tro det eller ej - men jag klev upp (ganska så pigg!) kl 06.15.. och kl 07.00 befann annie&jag oss i poolen på badhuset. Vi simmade en hel del och sedan blev det bastun en stund, hur skööönt som helst. Så att simma är definitivt något vi tänker fortsätta med!
Nu sitter jag här, äter färska frallor och dricker c-vitamin. Tänkte idag städa och sätta upp en hylla i mitt rum, sen om ett par timmar ska jag till frisören och fräscha upp håret. Äntligen!

Puss!

Don't blame the world.


All I see is you and me, the fight for you is all I've ever known.

and you write pop songs..

Igår på morgonen så låg jag och myste med mitt lilla brorsbarn som bara är snart 2 veckor. Lilla Nellie, världens sötaste. Sen efter att jag slitit mig ifrån henne mötte jag upp Annie. Vi gick en sväng på stan, fikade, gick upp till flygis och sen hamnade vi på donken för milkshake och kaffe. Härligt. Och på kvällen kom Emelie över en sväng, så vi chillade ett par timmar tills vi båda höll på att somna. (och ja annie, jag lyckades även hinna med ett par telefonsamtal och ett par avsnitt av scrubs, haha alltid)

Det roligaste och kanske med chockerande just nu är att Annie&jag ska börja simma och det ska vi göra kl 07 på torsdag! Inte ens när jag jobbar är jag uppe så tidigt, men det ska bli riktigt skönt faktiskt. Hurtiga vi är!