oncontextmenu="return false"

chest to chest

Dagen har bestått av häng med annie, lite fika, lite småshopping, lite skvaller, lite ''kalla-varandra-för-fula-ord". Lite sånt vi gör helt enkelt. Mysigt som tusan. Efter ett par timmar mötte jag upp Jossan för lite middag med henne. En bra dag helt enkelt. Nu är jag hemma och tänkte städa lite, ta en dusch och sedan glo på nån film.

Imorgon är det jobb och sedan ska jag få umgås lite med älskade oliver&leo (blir mina egna barn hälften så underbara som mina brorsbarn, ja då kommer jag ha döfina ungar), och även få träffa min bror. Tusan vad jag saknar dem. Ser dem så himla sällan eftersom min käre bror inte bor här. Det är ju en himla tur att man åtminstone har en bror kvar i denna stad, annars skulle jag väl gå under lite smått så där.


Jag vill känna mer, se mer än jag ser.

Och så var det fredag igen. Tusan så fort dagarna har gått den här veckan. Har mest bara jobbat hela veckan, kul liv. Mah. Ikväll hade jag stängning så var inte hemma förrän typ halv åtta, och sen dess har jag bara tryckt i mig massa lasagne. Så jävla gott. Nu glor jag på Idol och ska snart äta lite paj med maaaaassa vaniljsås.

Jobbar några timmar på mitt gamla jobb imorgonbitti, så det blir en väldigt tidig fredag för min del. Men eftersom jag sov så himla dåligt inatt, så lär jag somna ganska lätt ändå.


Måndag.

Morgonen började med ett besök hos tandläkaren, efteråt hade jag lite lite dötid innan jobbet så det blev en sväng på stan då jag hittade lite smått och gott - tröja, mascara, eyeliner och lite nya rengöringsprodukter för ansiktet. Guld. Sen tog jag bussen till jobbet och kramades med kidsen resten av dagen.
Nu glor jag på Ung&Bortskämd och äter muffins som jag igår bakade. Massa mums.

you won't find heart and soul in the stars

Nellie vaknade 06.30 imorse. Det kändes inte så där jättekul en lördagmorgon. Men vi låg i sängen och myste en stund medan hon drack välling, och emma var lika dötrött som mig. Sen runt 8 fick emma något slags städryck (min bror är smått pedantisk av sig, och även emma har den egenskapen) så hon ville dammsuga, damma och städa lite. Hej&hå, varsågod sa jag! Barnarbete när det är som bäst, haha.

Efter 13 var båda kidsen hämtade, och jag tog en fet powernap. Guld. Love it. Nu ska jag kleta på lite smink i ansiktet och om en stund kommer Jess och hämtar mig. Ikväll blir det pizza, lite vin, mer onyttigheter och sådant mys. Guld det också.

fredagsmys

Dagen spenderades sedan med Annie innan jag hämtade kidsen. Sen ikväll har det blivit mys för hela slanten, och Nellie har sovit sen nån timme tillbaka och Emma&jag slappar i soffan framför idol med godis. Jag har datorn i knäet och emma leker med min iphone. Socialt. Typ. Mysigt.


we used to be the luminary ones

Klockan är snart tolv och jag har hunnit träffa mamma en snabbis, handlat och städat lite. Känns bra att jag inte körde på nån fet sovmorgon som jag egentligen hade velat. Snart ska jag ta hand om diskberget och vid 15 ska jag hämta mina hjärtegull. Puss.


It feels like more than distance between us

Efter en dag med jobb mötte jag upp Jossan för lite middag. Hur mysigt som helst. Köpte även lite nödvändigheter som vanliga leggnings och strumpbyxor, sånt där som är superduperroligt att köpa. Eller kanske inte riktigt. Imorgon är jag ledig, så ska njuta av lite sovmorgon och sedan har jag två kväll&nattgäster - nellie&emma. Så det blir en myskväll med dom två. Mina hjärtegull.


we don't waste no precious time.

Jadu, de senaste dagarna har jag bara jobbat. Så nu ligger jag här i soffan, slöglor på tv och är en riktigt tröttmössa. Imorgon är det jobb igen och sedan blir det middag med älskade josephine. Henne saknar jag verkligen. Sen längtar jag till helgen, det kan nog bli en härlig helg.

I pray you die inside some nights as the winter comes on, 'cause the summer is gone

Gårdagen blev supertrevlig! Sminkparty, god middag, sällskapsspel, några glas vin och film. Perfekt. Idag har jag badat i badhuset med emmsi, man blir lite som barn på nytt. Hur mysigt som helst. Kom hem för en liten stund sedan och nu blir det att spela hög musik och storstädning.

hur små saker blir stora på nära håll

Somnade med en jobbig huvudvärk igårkväll, men vaknade pigg och glad vid 10. Skönt! Mamma har precis varit förbi med hostmedicin till mig, den medicinen jag har haft den senaste veckan har fungerat sisådär, så hoppas på att denna fungerar bättre. Nu har jag precis duschat och ska snart sminka mig och sen bege mig till min käre bror. Jag ska gosa med nellie&emmsi, som jag saknat dom två skitungarna! Sen har även min brors flickvän Karolina ett sminkparty idag, wiho. Spendera lite pengar.


Redan torsdag?

Igår jobbade jag från tidig morgon till kväll och spenderade sedan natten ute hos mami. Idag har det blivit jobb igen, slutade tidigt för en gångsskull och hängde sedan med Jess. Great! Nu har jag precis ätit middag och ikväll är det tvättning som gäller, tvättkorgen har svämmat över lite för länge nu. Imorgon är jag ledig, så sovmorgon it is! Goood!

förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt.

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt.
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.


hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

När jag gick till jobbet runt 8 imorse var det ingenting på marken, när jag gick hem efter 18 så är det snöstorm och massvis med snö. Jag är osugen som fan på snö, men det är bara att gilla läget. Nu ska jag trycka i mig lite våfflor, och sedan ta en lång varm dusch. Fan vad good. Imorgon är det samma visa igen, work. Åh jag är så sugen på att shoppa att jag dör lite grann.. näe, men nästan iaf. Vill ha allt.


But you'll always be my hero, even though you've lost your mind.


I lördags blev det vin och utgång med Emelie, Anna och My. Hade jag roligt trots min hosta? Ohja! Det blev en riktigt bra kväll! Dock kvarstår hostan (kunde iofs inte förväntat mig något annat) och det börjar bli lite segt att hosta sönder sig själv hela tiden. Bleh. Men det går över tillslut. Men idag jobbade jag några timmar, saknat kidsen som tusan faktiskt, och nu kom jag precis hem. Ska laga mat och sen chilla framför tvn. Imorgon är det jobb hela dagen.

if it's a broken part, replace it

Jag kunde inte hålla mig. Jag dricker vin. Tusan.

Befinner mig hos mamma ikväll, tänkte "kla...

img_0228 (MMS)

Befinner mig hos mamma ikväll, tänkte "klart hon vill ta hand om sin förkylda dotter" så ja.. hon har lagat mig en god middag (ääälskar mammas mat) och nu sitter jag här framför idol med lite onyttigheter och myser med hundarna. Jag är piggare idag, feberfri och halsen gör inte lika ont. Så planen är att må ännu bättre imorgon, så att jag kan dricka lite vin med några vänner. Även få krama lite på min Emelie.


Sjukis

Dålig uppdatering, men jag är en ynklig sjukling just nu. Började känna av det i måndags, jobbade dock måndag&tisdag ändå. Sen igår var jag tusen gånger sämre, så har legat nedbäddad i soffan eller sängen sen dess. Förkylning, hög feber, halsont, har nästan ingen röst, ont i kroppen.. nä usch. Blir att vara hemma från jobbet imorgon också, ångest.

Glor lite på desperate housewives och äter mandariner. Gött.