oncontextmenu="return false"

we'll say we're through

Började dagen med att ha foto, fun fun. Sedan efter foto var det 3 timmars lunch, som vanligt på onsdagar, så jag och lollo drog ned på stan. Käkade lite och sedan blev det lite shopping också. Köpte en mörkblå tunika (galet kär i den), en svart cardigan och ett halsband. Hur nöjd som helst över köpen! Men får hålla i pengarna lite nu, eftersom jag och lollo ska in till sthlm på tisdag och shoppa. Längtar! Det är först och främst nya jeans och skor som jag behöver, sedan får jag se vad som mer kommer att shoppas :) Känner jag mig själv rätt, så lär det bli en hel del.
Ikväll tänkte jag kika på laguna beach, duscha och försöka plugga lite. En soft kväll alltså =)

Ska jag ringa eller ska jag inte ringa? Finns ju för- och nackdelar med vad jag än väljer.
Well, oh baby, how you drove me crazy. I guess it doesn't matter anymore...

--

Förresten, det är ju en hel del som läser min blogg men vilka är ni egentligen? Vore roligt att få veta vilka ni är, lämna någon kommentar eller något, så kan jag hitta till er blogg också! =)

so much colder than I thought

Idag har jag haft distansdag, men jag och lollo begav oss till skolan runt 11 i alla fall. Vi + gustaf behövde jobba lite med ett grupparbete, och det fixade vi på ungefär 40 minuter(?) Inte helt klara iofs, men lännis är sjuk och hon har det mesta.. så. Men ganska mycket fick vi gjort, skönt! 
Kom hem sen och flyttade jag ut min kläder och allt till min nya garberob:) Och då passade jag på att slänga allt jag inte använder, mycket slängdes faktiskt! Så nu finns det plats för massa nytt ;) Ska kanske in till sthlm nästa tisdag och shoppa lite med lollo, JA! Måste nästan göra en lista på det som veeerkligen behövs.. skoj!=)
Sen efter att ha fixat garderoben lite så gick jag ner på stan och mötte Joachim, längesen man umgicks med den grabben! Mycket mycket att prata om, alltid lika härligt. Käkade lite osv=) Sen berättade han för mig att i augusti så åker han till Kalifornien i 4 (!!) hela år för att plugga. Blev lite som en chock för mig, det anade jag inte. Men HERREGUD vad jag kommer sakna honom! :O Visserligen ska han komma hem på somrarna, men ändå! Men jag måste erkänna att jag avundar honom för att han åker=) Inte alla som vågar det, faktiskt. Skulle jag ens ha det modet att åka och lämna nära&kära?

Kom nyss hem och nu tänker jag bara chilla ett litet tag =) Sedan borde jag nog forsätta med garderoben, och sen blir det grammisgalan! Great great.

varför är du så kall?

ME WANT

Hittade denna urgulliga sko på asos.com.
Silver eller guld, men jag föredrar nog den guldiga mer =) Jättesöta i alla fall.

SÖTA SKOR

i'm your last escape

Du ska göra det som känns rätt för just dig. Men själva situationen du har hamnat i, gör så att jag blir lite besviken på dig, det måste jag faktiskt erkänna. Du gjorde ett misstag, men gjort är gjort, så ta ett beslut, som för dig känns rätt, och kliv upp ur den här sörjan.
Jag stöttar dig vad du än väljer att göra.


--------

Gårdagen spenderades med vänner, alltid lika trevligt. Ni är toppen!
Idag har jag bara slappat, tittat på en film, eller.. jag såg bara halva filmen, sen tröttnade jag. Sen har jag fotot lite också, så att jag kan få några fler uppgifter till kursen klara. Ikväll blir det popcorn och titta på någon film trorja:) MYS!

ha en bra dag

Love it!

Gillar den här skon från asos.com grymt mycket!
Den finns även i grått, vilket också är helläckert om du frågar mig.

shoe

me want

eleven.se

Kikade runt lite på www.eleven.se, hittade lite saker som jag inte skulle tacka nej till direkt!

    • Toni&Guy Speaks Volumes Shampoo
    • Greenland Body Butter, Hallon
    • Aquolina Chocolovers Bath Hearts
    • Sweet Succulent Strawberry
    • Benefit Black Orchid Lip Cream
    • Aquolina Body Milk 250 ml, Hazelnut Chocolate
    • Aquolina Body Milk, Wild Strawberry

run to me

stääädaIdag mår jag faktiskt bättre, är fortfarande lite hängig men det är mycket bättre än igår, hur skönt som helst!
Dagen började med att jag klev upp vid 11.15 ungefär, åt frukost och tittade på tv. Sen tog jag en promenad med mamsen och hundarna. Var riktigt skönt ute idag, inte så värst kallt som det har varit de senaste dagarna. Åkte och handlade lite smått och gott sen också:) Sen nu under kvällen har jag varit jätteduktig, jag har faktiskt städat! Har rensat ur min gamla hylla, som ska ut ur rummet, men herregud så mycket saker jag har. Jag insåg faktiskt en
sak - jag samlar på minnen. Så fort jag hittar något som påminner mig om något/någon, så kan jag verkligen
inte slänga det. Även om det bara är en liten pappersbit
eller vad som helst, så kan jag  bara inte slänga det!
Vilket kan vara ganska jobbigt, för jag har alldeles för
mycket saker. Får ju inte plats och jag behöver verkligen
inte allt det där. Sen tänker jag: "men det här kanske jag
behöver någon gång", fastän jag vet att jag aldrig kommer
behöva det. Nej, jag måste sluta tänka så =/ Ska strax
forsätta att städa, för just nu ser det inge vidare ut, massvis
med saker på golvet. Kommer bli skönt sen när det är färdigt :)

Ikväll blir det städa och sen chilla, vad händer imorgon?

i don't

sjuk

Känner mig väldigt hängig just nu, känns värre i halsen, blir allt mer snuvig, har huvudvärk och kroppen gör ont :( Inte roligt för fem öre. Och någon energi till att rensa ur garderoben har inte funnits, suck, behöver verkligen städa. Men nu ska jag lägga mig i soffan med mitt duntäcke och hoppas på att det känns bättre imorgon. Please?

let's rewrite an ending that fits

Igårkväll somnade jag tidigt, var så himla trött. Vaknade vid 2 av att mobilen vibrerar, ja.. en onykter Joachim ringer. Han är härligt go som full, men talar kanske lite för mycket från hjärtat då och det kan ju både vara positivt...och negativt. Efter en halvtimmes prat ungefär, så somnade jag om.
Idag sov jag till runt 11 ungefär. Vaknar utvilad, men har ont i halsen, snuvig och känner mig halvt krasslig och seg. Det var mindre bra det. Vill verkligen inte bli sjuk nu :( Får hålla tummarna på att det inte blir värre. Begav mig i alla fall ned på stan senare med Lovisa och Annie. Slutrea i de flesta affärerna, och det består nästan bara av skräp. Självklart finns det väl alltid något, men oftast inte.
Ikväll har jag tänkt att rensa ut garderoben, om jag finner någon ork till det. Sen blir det väl att ta det lungt, försöka att inte bli sjukare. Dricka massvis med té i alla fall och så tänkte jag titta på den där dokumentären som går på tv3 ikväll kl. 22.00 - "Jag vill vara anorektisk". Kan nog vara lite intressant.
Just nu sitter jag med mjukisbrallor, varma lurviga strumpor, en varm cardigan, halsduk och två filtar - ändå fryser jag. Jag vill ha värme.

1 månad kvar tills jag fyller år, 18 år. LÄNGTAR!


who know where this might lead

För det verkar på dig som om hela världen alltid ska kretsa runt dig, dig och ingen annan.
Och jag undrar, varför ska alltid alla andra få rätta sig efter dig? Rätta sig efter vad du vill, känner och tycker. Trivs du med det? Känner du dig lite så där extra nöjd när du får exakt som du vill? Det kanske finns personer som gärna hänger efter dig som en jäkla svans och har precis samma åsikter&tankar som dig, för att de inte vågar ta fram sina egna. Men att vara en svans och inte använda sitt egna huvud - Nej, det är ingenting för mig.

Så gubben, stanna upp och inse att du faktiskt inte är allt här i världen.
Det skulle nog göra dig gott det.

asos.com

Det finns så himla fina kläder på asos.com, man får verkligen vill-ha-begär. Jobbigt, men sant.
Här är några utav mina favoriter:

asos

we took a walk that night, but it wasn't the same

Klev långsamt upp ur sängen imorse, var inte alls sugen på att bege mig till skolan för att ha mentorsamtal. Inte ett dugg. Men jag kom dit i alla fall och mentorsamtalet gick bra. Vi diskuterade matematiken först och främst, som verkligen inte är min starka sida och kom fram till att jag ska komma till skolan vissa distansdagar och jobba lite matte med Bosse (min mattelärare och mentor). Och det känns riktigt bra faktiskt, för det behövs verkligen. Så jag ska försöka dra med mig Lollo också, för hon är lika bra som mig på matte (Y)
Efter mentorsamtalet var det tänkt att jag skulle gå hem och plugga, men jag hamnade nere på stan i massa affärer och kom hem med påsar. Köpte lite ansiktsprodukter, bh, body scrub,  hotpants, skärp och guld/silver pennor till mitt album med svarta sidor. Blev nöjd över köpen men det rök ju lite pengar också. Som alltid, tyvärr. Tänk om man kunde få en hel dags shopping GRATIS - Ja, det vore något det!
Men när jag väl kom hem så satte jag mig och pluggade, i lite mer än 2½ timmar. Så det gjordes en hel del i alla fall, men inte är man klar inte. Nix. Har lite till att göra, suck.
Ska strax, eller om ett tag, hoppa in i duschen och sedan blir det ansiktsmask och lite sånt. Och efter det ska jag sätta mig i soffan med en kopp te, tända ljus och försöka plugga lite till.

Sven-Ingvars - Marie Marie
Haha direkt tänker jag på sommaren -05  och på Frida.
Herregud vad jag saknar dig ibland,tjejen!
Frida, något utav det bästa.

here we go again

Dagens klädsel: Långärmad brun tröja, sidenband i midjan & svarta jeans
Dagens låt: Hinder-Lips of an angel
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Utsläppt med ton av hårspray
Dagens smink: foundation, mascara och rouge
Dagens händelse: När E & A tjaffsade på mattelektionen
Dagens vill ha: lösgodis (men mamma kom nyss in med choklad, så mitt begär sänktes) och så vill jag ha  värme!
Dagens saknad: Anton
Dagens roligaste: Jonte
Dagens tråkigaste: Att behöva plugga
Dagens drog: vatten+musik
Dagens kramar: Lännis, Dennis, Jonte och Stefan
Dagens pussar: Lännis
Dagens TV: Har inte tittat på tv idag
Dagens måste: Plugga :(
Dagens dricka: VATTEN<3
Dagens köp: Har inte köpt ett dugg idag
Dagens godis: Choklad
Dagens mat: Macka+juice till frukost, chicken nuggets med ris till lunch & sedan kotletter med potatis & sås till middag
Dagens sjuka: Haha, E!!!! så patetiskt&sjukt att det är svårt att ej skratta
Dagens träning: idrotten imorse i skolan
Dagens läsning: böcker på svenska- och spanskalektionen.
Dagens nyttigaste: att jag.. hmm.. har druckit massa vatten som vanligt?
Dagens kärlek: KOM
Dagens mående: pretty good!

words in a dirty papercup

Har nyss pluggat lite grann, så lite stolt är jag. Men tröttnade ganska starkt efter ett tag och satte mig här, typiskt egentligen. Imorgon är det distansdag men ska till skolan ändå, mentorsamtal. Känns lite onödigt i och för sig ;/ Men men, inget att göra åt.

Lyssnar just nu på lite gamla låtar.. minnen och nostalgi för hela slanten.

Vissa människor förändras verkligen så himla fort ibland. Man tror att man känner en person men så vipps, så var det inte alls så som man trodde. Jag trodde att jag kände henne, jag menar, efter 11 år så tror man att man känner personen lite åtminstone. Men jag tror att jag aldrig riktigt riktigt kände henne, för personen hon är nu, ja.. det är nästan skrattretande. Hon förändrades totalt, men till det sämre. Tyvärr. Vissa mognar medan andra, ja.. dom stannar upp.
Hon stannade upp, men det gjorde inte jag..
..och tur var väl det?



http://gratisgen.se/?ref=59797 - BLI MEDLEM!

your name used to taste so sweet

I fredagskväll var jag barnvakt åt Oliver & Leo. Sötungar det där, men dom är allra sötast när dom sover faktiskt ;D
Igår var jag på bio under eftermiddagen med Oliver, Emma och Karolina. Vi såg på Happy Feet, haha. Ungarna älskade filmen i alla fall. Men den var kind of cute faktiskt :) Kom ett antal tillfällen då det var ganska tyst i salongen och pingvinerna på filmen sa riktigt sköna kommentarer, trött som jag var så började jag asgarva och kunde verkligen inte sluta, tyvärr så fanns det ingen annan i biosalongen som höll med mig om att det var roligt ;> Så kan det vara. Sen efter filmen gick vi runt på stan ett tag, Karolina behövde hitta en present åt sin mamma. Och jag hittade bara mer saker som jag ville ha....suck, men jag köpte inget, tummen upp för det!
Idag har jag bara slappat. Jag är så sjukt trött så det finns inte! Har precis proppat i mig en pizza, så nu är jag riktigt mätt. Sitter här och halvsover, funderar på om jag ska ta och se en film. Men då lär jag väl somna i soffan.. ;/ Nee.. det blir nog duschen nu faktiskt, sen får vi se.

Skön skolvecka nästa vecka:
Måndag - vanlig skoldag
Tisdag - distansdag
Onsdag - vanlig skoldag
Torsdag - ledig
Fredag - ledig


Kan inte bli bättre!:)

talk

Började dagen med att vi hade tema, grupparbete, men min grupp, vi gjorde egentligen...ingenting? Lyssnade på musik och sjöng, ja.. vi orkade inte med något annat. Slutade skoldagen vid 11 i alla fall, HEJ VAD SKÖNT! Så jag, lollo, lännis och carro drog upp till donken och käkade lunch. Vi var så sjukt hungriga och det var så uuuunderbart gott! Sedan drog vi till skoman en sväng, sen dissade carro oss och åkte hem. Vi andra gick vidare till flygfyren, jag&lollo köpte cosmo och sen vidare ner på stan. Slutade med att jag köpte 1 tröja, 1 cardigan, mascara och lite annat smått. Det här med att lugna ned mig på shoppingfronten går faktiskt inge vidare måste jag säga. =/ Men jag lovade Lännis att jag inte ska handla något på länge, och nu ska jag försöka hålla det löftet, faktiskt.

Carro- Vilka veklingar ni är då!
Lännis- VA!? Är jag blek? Tycker du att jag behöver sola!?

Ikväll ska jag
bara ta det lungt, tänkte nog kika på den nya Beck filmen "Gamen" : ) Och jag måste göra samhällkunskapsläxan också, får verkligen inte glömma. Man vet aldrig vad Göran är på för humör imorgon=/

I guess we never really moved on...

give it a try

Idag på fotolektionen hade jag hur roligt som helst, jag var extremt trött och då skrattar jag åt allt och inget. Lovisa hade i alla fall jätteroligt hon också, fast hon skrattade nog mer ÅT mig än MED mig ;D
Ikväll har jag bara slappat, riktigt skönt! Somnade i soffan vid 18, då var jag riktigt trött och kunde inte motstå att sova lite. Jobbigt nog väckte brorsan mig sen, fast det kanske ändå var bra, så att jag ens kan somna ikväll ;>
Beställt lite skivor, böcker & filmer från cdon.com nu, blev faktiskt en hel del, vilket inte var tänkt från början. Men hey, det blev inte så jättejättedyrt i alla fall. Det är ju REA, så.

Jag är verkligen på riktigt bra humör idag, känns gudomligt det!



I got one last chance to get myself together
I can't lose no more time it's now or never

how many times?

Distansdag idag. Jag har pluggat en hel del på naturkunskapen men herregud, det är så himla mycket :O Det är så mycket att komma ihåg och hur jag än försöker så går inte allt in i huvudet. Så jag har gett upp nu, ska väl läsa lite innan jag sover kanske.
Slutar tidigare imorgon också, riktigt skönt vill jag lova. Även fast det kanske bara handlar om att sluta 1 timme tidigare, men det är ju alltid något :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra!



It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

stare at the wall

Dagen började med idrott, körde basket tillsammans med 3:orna från bygg. Var faktiskt ganska så roligt, även fast dom är jättelånga och hej, det är inte vi? Filippa & jag var ändå sötast på plan, och kanske minst... Sedan skulle vi egentligen ha matte, men det hade vi inte idag. Så idrotten slutade 10 och sedan började svenskan 12.25. jättelång lunch. Så vi gick hem till annie, glodde på tv och åt. Sen gick vi tillbaka, svenska då.. och sedan spanska, men idag hade jag noll lust med spanska. Så jag och annie gjorde lite annat. Sen foto, framkallade negativen. Slutade 1h tidigare typ, blev klar så fort :) Skönt det.
Ikväll måste jag plugga naturkunskap, stort&jobbigt prov på onsdag. Taggad? Inte det minsta. Skulle egentligen ha pluggat igår, men det blev inte av. Typiskt mig!
Hittade lite skivor och böcker på cdon.com igårkväll, som jag gääärna vill ha. Mamma? (A)

I said: well baby, just go


catch

Kom hem för inte så längesen, varit på bio och stan :) Bion var helt okej, smårolig ibland=) Det var ju tänkt att jag skulle köpa bara 1 sak på stan, att jag bara skulle köpa tunikan och inget mer. Men nee.. det blev ju inte riktigt så. Köpte först och främst tunikan, sedan blev det en sjal, nagellack & skärp också. Jag måste lära mig att lägga band på mig själv när det verkligen behövs! Men H&M paketet kommer snart och sen måste jag, då ska jag, lugna ner mig lite. Vi får se hur det går med det, har sagt det många gånger nu..

Herregud, vad besviken du gjorde mig igår! Att du inte berättade det där för mig kunde jag inte förstå.. "Jag visste att du skulle bli lite ledsen så därför berättade jag inte". Men sen berättar du det som en "hämnd-grej" för att du blev lite arg på mig, lyckat grabben! Det sårade ju verkligen mindre nu..... eller inte.
Du gör det bara svårare för mig att tro på dig, tro på dina ord.. Ska man ens tro på dig när du säger förlåt? Det är frågan det.

as the lights of my hometown faded into night

Skolan idag var helt okej, finns ju så härliga människor där men jag var trött, som vanligt? Jag hade sovit alldeles för lite och skrattade åt exakt allting. Så roligt hade jag i alla fall ;> Men det är så underbart att det är fredag och helg! JA!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, är ju jättetrött som sagt. Har precis tänt massvis med ljus i mitt rum, hääärligt. Tänkte nog titta på nån film sen, om jag har lust:)

Imorgon ska jag först och främst ned på stan en jättekortis, hittade en tröja som jag bara måste ha! Kärlek vid första ögonkastet! Jag och mitt sparande går inte så jättebra just nu... ;> Sen vid halv två ska jag på bio med min käre bror och Karolina. Göta kanal 2, haha. Lär nog bli mys det. Biopopcorn - muuums!
Sen imorgonkväll blir det nog en myskväll med annie&lollo,tror det i alla fall.

På söndag måste jag plugga naturkunskap :( Så då får jag verkligen ta mig i kragen och göra det också, för ibland (nästan alltid) kan jag vara lite (mycket) lat när det gäller sånt.

Men nu ska jag forsätta att fixa lite i mitt rum, så att det blir helt klart nån gång :)

JAMES MORRISON

I heard birds singing perfectly in tune

När man vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så fanns det snö på marken! :O Men det var inge vidare att gå till skolan i all slask! uusch. me no like.
Skolan var i alla fall helt okej idag, kort dag. Hade tema först i 2 timmar, grupparbete. Sedan lunch i 1½ timme typ. Sen spanska (suck!!!) och sist religion. Fick tillbaka religionprovet, fick VG. Är nöjd, för det var ett ganska jobbigt prov ;/ Så det känns great det. Slutade 14.25, skönt!
Ikväll ska jag fixa och trixa i rummet, sedan göra en samhällskunskapsläxa och vänta på att du ska ringa och be om ursäkt!

We argued again, we just couldn't agree
We finally fell asleep, we just let it be
But tomorrow will be another day
And we will have to try another way

the whole world is shaking

Började skolan idag då. Har väl varit halvdöd hela dagen ungefär, men det var ganska nice att få vara tillbaka. Träffa alla igen :) Var i alla fall på stan med lollo på lunchen (3 timmars lunch). Köpte 2 tröjor och armband, helt käääär i dom :) Sen har jag beställt lite från H&M också, igen. haha :) men det är så himla billigt & bra där, lovely. Sen får jag nog ta det lite lungt på den fronten, så pengarna inte flyger iväg!
Ikväll blir det mest mys framför tvn, trött som man är.

-blev han dödad?
-neeeej, han dog

for every piece of me that wants you,
another piece backs away

lista, once again

Vilken svordom använder du mest?
"Jävlar" och "Fan"
Äger du en iPod?
Ja, en silver
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Olika, men 7.15 om det är skola
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Absolut inte!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Både och.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Final Cut
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Kläder, smycken, skor, väskor...
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja. kanske för många gånger
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nepp
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Anna Ternheim - Separations roads
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Ehm.. beror väl på. men vanlig antar jag
Använder du huvtröjor?
hör till myskläder det
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jaru, antar det. Vissa har inte riktigt växt upp ännu
Tittade du på tecknat när du var liten?
Alltid!
Äger du några band T-shirts?
Jajamänsan
När flög du senast?
hmm.. 3 år sedan tror jag
Har du gråtit offentligt?
Japp
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Båda helst.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, så ofta jag kan, orkar.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jaa.. vore nice med en tungpicering och tatuering!
Kan du kasta macka?
Ja faktiskt!
Vad har du med dig in på bion?
köper alltid popcorn & dricka :)
Gillar du att flyga flygplan?
Gillar och gillar... är inte flygrädd i alla fall
När sov du senast på golvet?
Jadu.. det minns jag nog inte
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst 8-9 timmar.
Äter du frukost dagligen?
Det varierar faktiskt.. ibland är jag jättesugen på frukost och ibland kan jag bara inte äta det
Brukar /brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
haha jaa
Vilken är din favoritfrukt?
Melon, vindruvor, jordgubbar
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Njae, inte direkt
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
18 :)
Tror du på liv på andra planeter?
Kanske, kanske inte. Känns lite konstigt om det bara fanns vi, egentligen.
Vad var det sista du åt?
Lövbiff med pommes & sås
Gillar du senap?
Nepp
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Hmmm.. bra fråga
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jag skulle vilja, men skulle säkert fega ur i sista minuten ;>
Sover du på sida, mage eller rygg?
Oftast mage och sida
Tycker du om att krama folk?
Självklart. men helst nära&kära :)
Skulle du säga att du är trendig?
Ibland
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Gillar inte direkt sånna filmer, faktiskt
Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det?
Jaa...
Vilka böcker har fått dig att gråta?
Oj.. det är många det.
Tycker du att du är attraktiv?
haha, ibland ;>
Vad är du allergisk mot?
Är allergisk mot getingstick.. usch&fy säger jag!
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Näe, inte direkt
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Ehmm... no idea ;/

It's the better thing to do

Sista dagen innan skolan börjar då. Men jag längtar faktiskt till att träffa folket!
Gick och la mig vid 1 igår och jag somnade faktiskt ganska så fort, hur skönt som helst. Behövde det. Vaknade vid 11.15 och tänkte att jag nog måste gå upp för att ens kunna somna i tid ikväll. Kom upp gjorde jag i alla fall, tur det. :) Men jag hamnade i soffan, tittandes på en film. Myyys.

Nej du, nu ska det bli ändring. Nu är det nya tag som gäller, definitivt. Tänker inte ödsla mer energi på dig, det är bara jag som förlorar på det i längden. Nu ska jag göra det bästa utav 2007 och verkligen leva, leva varje dag med ett leende på läpparna. No more lonely tears for you...

I've gotta turn and walk away. I don't have anything left to say.

21:17

Nej, nu saknar jag dig jättemycket. Mer än vanligt.

Vill leta upp ditt namn i telefonboken på mobilen och trycka på den gröna luren
(fast jag kan ditt nummer utantill och det är inte bra om jag trycker på den gröna luren - inte bra för mig själv)
Men herregud vad jag bara vill få höra din röst..

Above all the others, we'll fly

Har varit på IKEA idag med mamma :) Köpte en bokhylla, matta, massvis med ljus, lampor, vaser, ramar, boxar, korgar och massvis med andra saker, härligt. Har precis gjort om i mitt rum då, bokhyllan är uppe och det blev riktigt snyggt. Ska snart forsätta att fixa i rummet, men var tvungen att ta en paus, är så fruktansvärt trött! Blev väckt 9.30 ungefär och jag hade jättesvårt att somna igår. Gick och la mig ganska så tidigt för att kunna vända på dygnet, men det gick inte riktigt som jag ville. Somnade vid 3- halv 4 skulle jag tro ;/ Suck! Men när jag blev väckt så var jag faktiskt inte så trött, men påvägen hem från IKEA så somnade jag i bilen. Sen nu är jag sjukt trött. Gud vad mysigt det vore att få sova lite nu...men det vore inte så bra det. Morr.

Prison Break ikväll också, lovely.
Imorgon måste jag väl plugga lite grann, och sedan fixa mer i rummet. Sen skola på onsdag.. åhh :( ska iofs bli ruggit roligt att träffa alla igen. Men lovet har gått så himla fort! Creepy.



So please come stay with me,
'cause I still believe there's something left for you and me.

lista, igen

Den här listan går ut på att man sätter ens musiklista på "shuffle" och trycker nästa för varje låt & fråga. Låttiteln utgör svaret alltså.

Hur mår du idag? Time of your life
Hur har dagen varit? Let's get it on
Vilken är ditt livs historia? Falling more in love with you
Vilken sång beskriver dig? No subtle man
Hur är dina vänner? With arms wipe open
Hur ser dina vänner på dig? Maneater
Vad är det bästa med dina vänner? Utan dina andetag
Kommer det nya vänner i ditt liv? Hero


Vad tycker du om ensamhet?
No time for us
Hur känns ensamhet? Somewhere in between
Hur känns kärlek? Turn the page
Hittar du kärleken? Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off
Främsta egenskapen hos din kärlek? Åt samma håll

Kommer du att gifta dig? You found me
Får du några barn? My heart still beats

Får du ett lyckligt liv? In America
Vad skall du göra med ditt liv? Trying
Så blir ditt liv: Near you always

Så blir resten av veckan: Rainy day in london
Så vaknar du imorgon bitti: Blue and alone

Vilken sång kommer att spelas på din begravning? I surrender

Haha vissa var faktiskt lite klockrena :)


step up

Ajaj. Vaknade imorse utav att jag hade ont i halsen, tänkte att det kanske skulle gå bort under dagen. Men icke sa nicke, har fortfarande väldigt ont och känner mig lite smått hängig faktiskt. Inte skoj alls, men får hålla tummarna på att jag inte blir sjuk!
Imorgon blir det IKEA med mamma, ska köpa ny bokhylla åt mig, ooh äntligen! Sen lär det bli massa massa annat som köps, det blir det alltid när man är där :) 
Skolan börjar på tisdag då, fast jag har ju distansdag på tisdagar, så jag börjar på onsdag ;) GREAT! Men jag ser inte fram emot alla tidiga mornar.. usch, dom har jag inte saknat.
Måste nästan beställa lite mer kläder och smycken från H&M, har egentligen precis fått ett paket därifrån, men nu har det ju kommit in mer fint och då får man ju "vill ha"-begär.

Nej.. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ned i soffan med en kopp té. Adjöss



I'm not the milk and cheerios in your spoon, it's not that simple..

I BRIST PÅ ANNAT

Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt
Humör just nu:? Jodå, helt okej
Favoritgodis? Choklad ftw
Är det nåt du absolut inte äter? Stuvade makaroner
Kläder just nu? Myskläder
Musik just nu? The Sounds
Vad sa du senast? "Då vill jag åka imorgon" till mamma om ikea
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? Ehm..
Sommarplaner? Utomlandsresa och roadtrip - hoppas jag iaf
Fisk eller badkruka? Fisk
Saft eller alkohol? Alkohol
Hur många kuddar sover du med? 2 stycken.
Favoritväder? Varmt
Om du var fast på en öde ö, tre saker att ta med? Musik, het kille och min säng
Spelar du nåt instrument? Nerru
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska
Sparare eller slösare? Något där i mellan
Vem är viktigast för dig? Kan inte bara välja en person, men familjen framförallt!
Tror på liv på andra planeter? Hmm.. njaa
Har du några homosexuella vänner? Nepp, inte vad jag vet
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Svår fråga det där
Hur många barn vill du ha när du blir stor? Två skulle jag tro
Bio eller promenad? Båda två är lika mysigt
Är du kittlig? Nej.. eller jo, kanske lite då..
Snarkar du? Nepp, stör mig på folk som gör det!
Stjärntecken? Fisk
Äckligaste insekten? De flesta.. usch
Det här är jag bra på? Too much
Bästa bok: Många det.. fast "Å andra sidan" av Marian Keyes är verkligen en feelgood-bok
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag är redan Batman..så.
Vad vill du jobba som? Vet inte riktigt, faktiskt
Chips, morötter eller godis? Allt.. mums
Pizza eller hamburgare? Både och!
Skriver du dagbok? Joo
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Japp
Stökigt eller välstädat? Välstädat är alltid bäst, men det har jag inte riktigt alltid...
Gungar du på stolen? Jajamänsan
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske. Men hoppar hellre fallskärm!
Vilken hand håller du gaffeln i? Håller jag i kniven också så hamnar gaffeln i vänster hand, men håller jag bara i gaffeln så hamnar den i höger hand :)
Hur många syskon har du? Två äldre bröder
Är du rädd för blod? Lite kanske. Äckligt i alla fall
Saltar du på maten? Njaa, lite
Gillar du att sjunga? Absolut. Men det låter inge vidare ;D
Anser du att du är stark? SJÄLVKLART! eller nae..
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Håller för näsan, håller andan, sväljer och VIPPS så är den borta.
Använder du knark? Verkligen inte
Kaffe, te eller inget? VATTEN!
Vad längtar du mest efter just nu? Min födelsedag, 25 februari

pose

Jag hade glömt hur mycket du brukade få mig att le och skratta.
Tack för att du påminde mig. Det känns bra, det gör det verkligen.

still alive

jag insåg igår,
att allt jag har gjort för dig, det var du aldrig riktigt värd. du tog och tog, jag gav och gav... men du gav aldrig tillbaka. och igår visade du det verkligen, större än förr.
så nu handlar det inte längre om vad du tycker och känner. utan jag måste fokusera på mig själv, jag måste göra detta för min egen skull. jag kan inte längre låtsas att det är bra mellan oss, för det är det inte. du kan inte längre komma i första hand, för då kommer du krossa mig i bitar... även om det är omedvetet.

men trots allt,
så betyder du mer än vad du anar,
mer än vad du någonsin kommer få veta.

2007

Nyårsafton blev en riktigt bra kväll/natt/morgon. Kan inte säga något annat än att jag är helnöjd.
Började med att tjejerna lagade mat och förfestade lite hos malin-darling. Sedan drog vi vidare till en fest, var där ett tag, sen vidare på en annan fest. Sedan innan tolvslaget drog vi upp till södra bergen. Blev mycket folk fort och träffade många jag kände. Sen vid 1.30 typ så drog jag och massa andra på efterfest hos oskar. Härligt det. Kom väl hem vid 3.30 skulle jag tro. Ringde anton, pratade ett tag med honom. Somnade vid 5 kanske :)
Och herregud vad jag ringde mycket igår! Ringde upp hur mycket pengar som helst, men mysigt det också ;> Och det var mysigt att prata massa minnen med Mathias, min absolut bästa barndomskompis!

SAKNADE ANNIE SOM TUSAN IGÅR!

Men nu är det 2007. Ett år med nya möjligheter, och även fast 2006 var ett bra år och även fast det hände en hel del bra saker, så känner jag på mig att 2007 kommer bli lite bättre :) Man kan alltid hoppas i alla fall!