oncontextmenu="return false"

the way you taste

så har mamma köpt två kattungar idag då, jahaja, då har man ett zoo här hemma då. 2 hundar, 2 katter och 3 akvarium (Y) fast kattungarna är väldans söta må jag säga ;D mysan och pysen.
shoppa på fredag med min favorit josephine, jag längtar!

annie har ju övergett mig detta lov för att åka till småland, lämnat kvar mig här i norrtälje liksom :( fy bubblans. KOM HEM!!!



"pernilla, du vet att vi hör ihop, i slutänden så hör vi verkligen ihop, det har vi alltid gjort"
du anar inte hur mkt det svider när du säger såna saker. du anar verkligen inte.

**

min mamma är det bästa som finns.
never without her.

breathe in life

i fredags: var hos brorsan, åt och drack. hur mysigt som helst.
igår: gick upp lite över 11, tog 11.55 bussen hem. sen vid 16.30 mötte jag annie och lollo. drog och handlade mat osv. sen hem till mig och lagade pizza =) MUMS, blev supergott. like always. sen kollade vi lite på filmer, sen ringde dennis och hade inget att göra. så han och dogge kom hit ett tag :) sen när dom drog efter ett par timmar, så forsatte vi att glo på massa filmer. mys! sen typ när vi äntligen har somnat vid halv 4, så ringer jocke mig, påväg hem från krogen och är ruggit packad. men han är sweet när han är lite rund under fötterna, det måste jag faktiskt erkänna : )
idag: lollo och annie drog precis hem. ska strax duscha tänkte jag, sen blir det nog bara att slappa. får se! :)

LOV NÄSTA VECKA. ÄLSKVÄRT!

and remember, big boys they don't cry

först träffade jag J, 5 minuter senare ser jag dig..
snacka om blandade känslor det blev inombords
jag borde inte ens tänka på dig, alla mina tankar borde vila hos J.
men jag antar att du verkligen lämnade spår efter dig. (i mitt hjärta)



skolan idag har varit jätteseg!=/ även fast det är den kortaste skoldagen i veckan + att vi bara har 3 lektioner. men men. slutade 14.25 iaf, så hämtade mamma mig och så åkte vi och köpte skor=) hittade ett par fina, toppen det!
så himla tråkigt väder ju, regn regn regn :( äkta filmväder.. äkta höst! 
helg imorgon och lov nästa vecka=D fan va nice! direkt efter skolan imorgon ska jag möta brorsan, handla lite och sen möta karolina. sen dra hem till dom. käka tacos och dricka gott :) bli riktigt mysigt. sover kvar där också. sen på lördag ska jag ha flickorna hos mig, laga mat & dricka lite=) härligt härligt.


I couldn't act like you, but I can love like you do. over and out

you feel it runnin' through your bones

jag saknar inte dig särskilt mycket
men ibland saknar jag dig så mkt att jag nästan spricker
varje gång jag går igenom telefonlistan på mobilen och ditt namn&nummer kommer upp, så gör det så himla ont och jag blundar och trycker vidare så fort jag bara kan
men jag vill ju så gärna trycka på den gröna luren och få höra din röst
varje gång jag ser dig, på stan, i skolan, ja, överallt, så slår hjärtat fortare och klumpen i magen kommer och jag tittar bort fort som attan, jag vill ju verkligen inte möta din blick
men jag vill ju så gärna springa fram och krama sönder dig, för du vet väl att jag älskar dina kramar mer än någon annans kramar?


men det handlar inte längre om kärlek och pirr i magen
det handlar inte längre om att få ha dig nära
det handlar om att acceptera att du är dåtid, helt och hållet


I'M BREAKING FREE

do it, do it, real good

igår tänkte jag jättemycket på dig, och jag vet inte ens varför.
tankar som springer maraton...

du är perfekt för i helvete.
tragiskt

still hear your voice, still feel the same

YES. HELG HELG HELG HELG, så himla skönt =)
hade inge språk idag, så då blev det en fetlång lunch, så då drog jag och emelie ner på stan och käkade lunch. MUMS. sen efter lunchen var det tema och annies och min teater om alkoholism gick jättebra=D folk skratta iaf, så det blev bra det ;>
men jises vad trött jag är nu, pontus vill att jag ska följa med till donken och äta. men jag vet inte om jag oooorkar =/ funderar på om jag ska laga lite käk själv, är ensam hemma. får se hur det blir. :)



Om du har styrkan att förlora, har du vunnit allt ändå!

--

Is this all of me? Is there nothing more of me than this?
I would rather be one of the faces that you'll miss, no
Do you care, well I don't know, no. I'm struggling not to let go..

one by one

skolan idag då. på lunchen, som är 3h på onsdagar, så käkade vi först, sen drog vi och kollade i affärer, sen drog vi  till skolan igen och jag&annie fixade klart del 2 på temat, sen käkade vi igen ;p sen chillade vi bara. och tiden gick så himla segt! : / även fast vi hann med att göra så pass mkt. sen på temat, som var sista lektionen, så skulle vi lyssna på två redovisningar, sen så fick annie och jag gå 1h tidigare för att vi var klara med del 2 ;) yepp, bäst är vi.
sen när jag kom hem var emma här, brorsbarn. sen kom oliver&leo, också brorsbarn. mitt rum ser ut som...ja, jag vette fan ;/ emma & oliver ska sova här också. (Y) haha. sötungar. älskvärda! även fast jag har hört "här kommer pippi långstrump" typ 241 gånger idag :p ruggit trött på den ;D
ikväll äre top model som gäller :) resursdag imorgon också, nice nice. men jag måste plugga matte som fan. mindre nice, mkt mindre nice.

*

SWEETTHING, make my day
(like u always do)


PRETTY WORDS WON'T EVEN MATTER

idag har jag bara chillat, skönt!=)
undrar vad som händer i helgen, det enda jag vet att jag ska göra är att va med pontus, troligtvis på fredag. får se vad som händer mer, det kommer nog komma upp något =) det är ju bara tisdag nu, så.
haha annie & jag har en sån bra idè till del 2 på temat ;D kommer bli en asbra teater det (Y)

jag känner för att dra ut och springa, får se hur det blir med det =)



hejdå P ( you got me hanging around for too long )
hejdå dåtid ( jag lovar, denna gång ska dåtid förbli dåtid )
hej framtid
hej J

you really got your hold on me

skolan idag var ganska så soft, faktiskt. även fast vi går länge på måndagar. först och främst var det samhällskunskap, hade prov. gick bra det. sen hade vi matte.. suck. sen hade vi lunch, sen skulle vi egentligen ha engelska men läraren var borta, sen efter skulle det ha varit spanska, men läraren var sjuk. så då blev lunchen helt plötsligt 3 timmar lång, ganska så drygt ;/ men soft ändå! chillade med dennis, såå=) sen vid halv tre, så var det indivduellt val. och jag har bild&form, alltid lika skoj=) kom hem för 50 min sen typ. käkat precis. ska bara slappa nu innan jag ska iväg och dansa, sen när jag kommer blir det tvn, prison break! ny tid ;D förut gick det när jag dansade, så mamma fick jämt spela in det åt mig ;> men nu hinner jag preciiiis hem & duscha innan det börjar. TOPPEN DET (Y)

distansdag imorn då, som vanligt, sen resursdag på torsdag, FETT NICE ;D



I thought you'd come back at least i prayed (so i prayed)
the romance has been dead (the romance is dead, the romance is dead)
for years (you come back)
but i've been too afraid to dig the grave (so i prayed)
relief support never came

memories carry me through the day
of when we were kids
and angels came to watch us play


a movie that plays in my mind
remembring you helps me survive

every day a re-run of the next
i promised to stay by your side
that all would change, i can't complain
another victim of the game

maybe love will find us again
for there is always tomorrow


boy, you better put that pen to paper and charm your way out

det blev stan igår med annie, köpte armband, rouge & en skjorta : ) idag har jag bara slappat, kollat på två filmer ;p har pluggat lite samhällskunskap också, samhällets ekonomi, jätteskoj ;/ har prov imorgon. borde nog plugga lite till faktiskt, strax, snart...


A.C,
du är verkligen riktigt dum i huvudet, varför såg jag inte det förut? :S nu när jag pratar med dig igen så får jag den där jävla känslan jag NÄSTAN JÄMT hade förut och jag fattar inte hur jag kunde stå ut då, seriöst jag förstår verkligen inte =/ du var inte värd all den tid du fick av mig, definitivt inte. lämna mig ifred. jag vill inte känna den här känslan nå mer, någonsin. och det är bara du som får mig att känna den, så snälla, lämna mig ifred..

praying for love in a lapdance

idag fyller leo-sötunge år :) GRATTIS GRATTIS!

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ner på stan en sväng, får se helt enkelt :) ska iaf till leo senare idag och gratta honom. men vad händer ikväll? =| något måste jag ju göra. äh det fixar sig nog, det gör det alltid : )



Well, she's not bleeding on the ballroom floor just for the attention,
'cause that's just ridiculous...ly odd.
 

PANIC! AT THE DISCO 11/10 - TACK SOM FAN

var på panic! at the disco igår, HELT JÄVLA UNDERBART!!! jises :O

vi tog tre-bussen in till sthlm, sen var vi vid medborgarplatsen vid typ 16. så fick vi vänta på anders, sen kom han 45min senare typ. så drog vi till donken för att käka innan vi tänkte gå och köa. och så kommer vi in på donken, ställer oss i kön, som är ganska så liten. så hör vi några som snackar engelska, sedan blir vi helt jävla chockade. vilka står inte 0,5 meter ifrån oss? JO, PANIC! AT THE DISCO!!!!!!! vi blir helt till oss och livvakten ser att vi har märkt att det är dom, så han småskrattar lite och gör sedan en gest att vi inte får störa dom, får inte bli nån uppståndelse typ och blablabla!:( men iiiiiiiih, stod så himla nära. ;D och gosh vad snygga dom var :| amagad. sen när dom ska slänga sin mat så får vi ögonkontakt med dom, wiiie.
sen iaf så går vi och ställer oss och köar. köar i typ 2½ timme, sedan får vi gå in och köa i 1h till. sen får vi gå in och ställe oss, och vi kom läääängst fram till stängslet ;D så får man stå där i 1h innan The sounds <3, som var förbandet, börjar. Men HELVETE vad folk tryckte på ;/ det var sjukt. har varit på många konserter men detta var seriöst sjukt. asmånga svimmade innan ens förbandet börjat :/ gick inte alls att andas eller röra sig. man satt typ fast ;> men men. sen börjar iaf the sounds, sjukt bra! sen när dom har kört ett tag. så är det 1 timmes paus typ. sen kommer p!atd, HUR BRA SOM HELST!!!!!!! så jävla grymma live! obeskrivligt. dom körde i typ 1½ timme.

OCH JAG VAR SÅ JÄVLA NÄRA ATT FÅ TRUMPINNEN NÄR DOM KASTADE DOM ÖVER PUBLIKEN:( hade den i min hand, men förlorande den :( jävla skit. sen försökte jag få den andra, men det gick inte det heller. :( damn ;>
kom i säng 01.30, TÖLIGT trött imorse då ;p

men ni som inte var där missade verkligen något! annie och jag har pratat om p!atd hela dagen ;D och vi lär nog prata om det länge länge till! underbart underbart underbart.


Panic! at the disco
11 Oktober 2006
Pernilla, Annie & Anders
LYCKORUS

'cause now it's feeling just like movie

hade utvecklingssamtal idag då, gick bra det. absolut! sen har emma & oliver varit här, gullungar!=) eller dom är fortfarande kvar iofs ;D
imorgon är det panic! at the disco!!! längtar verkligen. fast måste gå tidigare från sista lektionen och dra in direkt till sthlm. yepp. och på torsdag hoppas jag få träffa josephine, var längsen! =/ inte träffat henne sen hon kom tillbaka från öland. mycket att prata om ju.. så en fika i höstvädret skulle inte sitta fel : )



i know you're trying to get around me, baby
i know you've got me in your heart, baby
i know that you could love me
if you only had a guarantee
when i look at your face it's so empty
i know i could fill you with love, baby
your soul is crying for me
can't deny our energy

and you're far, i'm near, you're there, i'm here
 you're hurting for me, i can see it in your eyes
some of the hardest things are easy to achieve with patience

I know that this is hard for you
want you to know that im feeling it too
it's taken some time, but now i see everything,
it's so clear to me, i can't give up on your love without dying, baby
i'll wait until the sea is dry, baby
how do we know what love is, until it is free..

pour the champagne

Kom hem för 45min sen ungefär, käkat precis, mums mums. så nu ska jag bara slappa fram till kl. 19, då ska jag hem till emelie en sväng innan jag drar till dansen :) peppad peppad! men jag börjar bli riktigt förkyld tror jag:( så jag måste ta det lungt på dansen, får verkligen verkligen verkligen inte bli sjuk nu! ska ju på panic! at the disco på onsdag!! längtar.

har utvecklingssamtal imorgon också, men det lär nog gå bra det, det brukar göra det. :)



blir ganska besviken på dig grabben, du är som en jävla vandrande megafon. allt man säger till dig kommer ut på ett eller annat sätt. det var/är kanske fel utav mig att lita på dig? you tell me..



I know there were times of pain
and there were times
I didn't understand.

And I know there were times
I wouldn't hold your hand.
But baby, now I'm here for you.


you won't think twice

idag har det varit en riktigt dålig dag, blä. hade migrän hela eftermiddagen :( har bara haft det 2-3 gånger tidigare. hatar det verkligen, mår så fruktansvärt dåligt då. mamma brukar få det ofta och det är vanligare att man själv får migrän om någon i släkten har det ofta. usch. mår bättre nu, men känner mig fortf. konstig, så seg och trött i kroppen + lite yr & illamående. men men.. känns så trist att hela lördagen gick bort pga detta, men that's life! :(



you'll shoot the moon, put out the sun - when you love someone.

*

You don't know me like you knew me.
You stopped listen the moment that I needed you the most.
You can't see me like you saw me.


come find me

skolan idag då. helt okej, dagen gick ganska så fort. fick sluta en halvtimme tidigare och det tackar man ju inte nej till. så vi slutade 16.00 istället. drog hem. är ensam hemma i helgen också, fettnice! så fick laga lite mat när jag kom hem, käkat klart nyss typ=) lövbiff med pommes och sås, MUMS!! mästarinna på det! ;) är astrött så ikväll blir det att käka onyttigt, softa, titta på idol och hey baberiba! toppen det.
skulle egentligen shoppa imorn + bio, men nepp.. det blire inte. pga av att du bryr dig om annat;/ får se vad som händer då.. något blire alltid : )



när du pratar med mig så är det nästan som ett förhör. dessa två dagar har du pumpat på med tusen frågor, hela hela tiden. lägg ner! du kommer inte komma ikapp dessa år säger jag ju! låt mig bara vara. sluta låtsas att du "bryr" dig. man ser verkligen igenom dig! haha patetiskt,tjejen.

till en början fattade du ingenting, sen verkade det som om du hade insett att vår vänskap var..över. medan jag hade insett det mkt mkt tidigare och faktiskt accepterat situationen. sen nu, nu verkar du tro att du kan komma tillbaka, komma tillbaka rätt in i mitt liv? det har snart gått 2 år. det är försent. jag tycker inte längre om den personen du är. men människor förändras.

du är ett avslutat kapitel i boken om mitt liv.



don't cry to me

igår: gick ned på marknaden med annie & anna på lunchen, gick där ett tag, tog ut pengar & gick sedan och käkade pizza :) mums! sedan tillbaka till skolan. sen lite senare så slutade vi tidigare pga att vi hade prov sista timmen. så gick hela gänget ned på marknaden. MEN det regnade som fan :( hur trist som helst! och inte lite blöt blev man. men det var trevligt att få träffa folk :) alltid nice!
såg dig också, hon var med dig...fick världens jävla klump i magen och försökte att ignorera dig lite snyggt.. lyckat? nej.

idag: skolan först och främst. träffade J, åh. sötare finns inte. sedan direkt efter drog, annie, jag, johan, carro, filippa och lännis till rimbo marknad. så himla mycket större marknad där än här i norrtälje, men norrtäljes är mycket mysigare! regnade tyvärr lite idag också, men det var bara en skur, och sen var det inge mer, som tur var! sen tröttnade annie och jag så vi tog bussen hem. kom hem för kanske en halvtimme sen : )
men träffade dig idag OCKSÅ, och efter att jag hade kramat dig & sagt hejdå, så blev mina ben helt skakiga och allt kändes bara så, konstigt. vad fan gör du med mig? du är dåtid. dåtid. dåtid.

jag- vad är klockan?
annie- tio över sju
jag- jahaja, det känns som om kl. vore tidigare än tio över sju, känns inte alls som det. tiden går fort..
annie- nej oj, den är visst bara tio över sex

fan jag borde verkligen lita på min intuition ;)


och flicka lilla, SLUTA FÖRSÖK. du kommer inte komma ikapp vad som har hänt i mitt liv de senaste (snart) 2 åren. så börja inte försöka nu, YOU'RE TOO LATE!


**

ikväll blir det att titta på film och bara äta lite onyttigt. yepp, det är precis det jag känner för! ajdöken fröken.

you can’t play the victim this time!

Ska strax sätta mig och plugga på naturkunskapen, har verkligen ingen ingen ingen lust :( så jäkla stort prov, blä. skulle egentligen slinga annies hår idag, men jag kommer inte hinna det :( måste fixa religionsläxan idag också, för imorgon har jag absolut ingen tid till det. slutar skolan sent, egentligen 16:35, men lär nog få gå lite tidigare eftersom vi har prov sista timmen. sedan ska jag kanske käka ute med annie, och sen marknad ju : ) toppen! hoppas på att få träffa jonna då, och dig.... :$

hittar inte sladden till min mp3 =/ har ju massa nya låtar att lägga in, suck!

Carrobarro fyller år idag, GRATTIS!

----


THE RIDE WITH YOU WAS WORTH THE FALL.

must be exhausting to lose your own game?

Ojoj vad trött jag är. känner verkligen för att bara sova, men icke sa nicke, ska dansa om 50 min :) men det ska bli härligt, så blir jag pigg. älskar känslan efter att ha tränat. soft det.
blir inge shoppa imorgon med annie, måste stenplugga på naturkunskapen =/ har ett stort prov på onsdag. så vi får shoppa i helgen eller så istället : ) blir bra det med. marknad på onsdag och torsdag också, wie wie wie. så extremt mycket folk, fett härligt :)

-

om du bara visste hur mycket jag har saknat dina kramar, det var så härligt att få krama dig igen idag.



Should’ve let you fall, lose it all,
so maybe you can remember yourself.
Can’t keep believing, we’re only deceiving ourselves,
and I’m sick of the lies, and you’re too late.


nu när du står där, och verkar se allt lite klarare.
känner du saknad över allt som du har kastat bort?
(för du kommer inte få oss tillbaka...)

turn around

Hade riktigt trevligt igår hos brorsan! som alltid :) karolina & jag - grillmästarna (Y).. eller kanske inte riktigt ;p haha. sov kvar där också, så imorse blev man väckt kl. 10 av emma (brorsdottern min) det var kanske inte alltför roligt, seg & trött som jag var ;D men hon hade väntat i 2h på att få väcka mig, så då var det bara att vakna till. fick leka lite med henne. sen kollade jag på "van helsing" ;D sen vid typ två tog jag bussen hem. sen har jag bara slappat och kollat på film igen ;p haha. äh söndagar är till för att slappa gärnet.  
skola imorgon då, har inte jättelust direkt. ; / slutar så sent och så måste jag försöka hinna plugga lite innan dansen. men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte riktigt orka plugga! mycket snack men liten verkstad. tyvärr.



hur ska du ha det egentligen, pojk? jag bara undrar. du är så svår att förstå sig på, man vet aldrig vart man har dig. ena sekunden verkar du vara helt ute ur mitt liv, sen nästa sekund då verkar det inte alls så. berätta bara hur du vill ha det, så kan jag gå vidare utifrån ditt svar.
jag har en känsla att så fort hon är ute ur bilden, så kommer du komma krypande tillbaka till mig och tro att jag tar emot dig med en öppen famn, men tänk då om - för så är inte fallet.
det enda som skrämmer mig, är att jag faktiskt kanske ändå står där, med en öppen famn...
det är inte lätt när hjärtat och huvudet inte kommer överens - men jag tänker inte vara din docka som du kan slänga runt hur du vill.



over and out.