oncontextmenu="return false"

Touching and holding.

image486

It's dark in here and visions are flashing into my head
as I reminisce my reoccuring dream, and you said:
"I'm falling, falling for you babe, and my feelings are getting
stronger. So why don't you stay with me for a, for a little longer?"


Come here boy, come here boy, come here boy, come here boy.

I can keep your number for a rainy day.

Idag började dagen med att gå upp tidigt, för att sedan spendera dagen inne i sthlm med käraste Malin. Och visst hittade vi toppenköp! Det blev två par jeans, en tröja, armband, underkläder och örhängen för min del. Riktigt bra och behövligt! Supernöjd.

Riktigt förkyld har jag varit hela veckan också, oerhört kul att rösten har varit totalt fuckad sen i onsdags. Men hey, jag lever åtminstone! :)

Ikväll blir det chill med film, onyttigheter och telefonsamtal. Härligt. Och imorgon blir det till att plugga så det ryker, mycket mindre härligt. Men tänkte även hinna med att åka till brorsan en sväng. Sen är lovet slut, tråkigt tråkigt vill jag lova.

PUSS.

Älskade A,

det känns så oerhört tomt och saknaden värker i hela kroppen.

Längtan, alltid denna längtan.

16 timmar och 7 minuter kvar,

Mr A.

Through rows of speeding cars.

I torsdags blev det utgång. Förfest hos Lännis med härligt folk och sedan vidare till Mobergs. Lite folk i början, men sedan fylldes det på ganska bra måste jag säga. Hade riktigt roligt i alla fall, wiho.
Igår blev jag tidigt väckt av mina kära brorsbarn, inte så där jätteroligt att ha två barn hoppandes på en när man sovit allt för få timmar. Men upp kom jag tillslut i alla fall, slängde mig i duschen och sedan drog iväg för att möta Jossan. En tripp till åland och det inhandlades lite smått&gott! :) Greatgreat.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, för att sedan om några timmar dra till brorsan med familjen och äta god middag.

PUSS, glad påsk!

The paper cuts, the cheating lovers
The coffee's never strong enough
I know you think it's more than just bad luck

There, there baby, it's just textbook stuff
It's in the ABC of growing up
Now, now darling, oh don't loose your head
'Cause none of us were angels and you know I love you

Somewhere new.

image485

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Hey, you're smiling again..

Akta er för Malin, hon är en gröngöling och hon extraknäcker som skogsmulle. Sicken tuffing!



Igår hade Annie&jag våra workshops uppe på Roslags med niorna. Det fick över förväntan och vi blev nöjda,toppen. Skönt att få ha det gjort nu också.
Dagen idag har kännts lite halvt seg måste jag säga. Psykologi b, föreläsning om jämställdhet, en halv svenska c lektion och sedan engelska c. Haft huvudvärk hela dagen och bara varit grymt trött, vilket jag fortfarande är. Så jag har bara skrattat åt meningslösa saker hela dagen. Lättroad till tusen.. fast det kanske jag alltid är?
Imorgon är det "framtidsdagen", lyssna på lite föreläsningar och sedan runt klockan 12-13 så slutar vi. Vilket betyder: LOV! Fyfan va underbart.

PUSS,

I am a new day rising.

Fredagskvällen spenderades med Jossan. Och även om vi var nyttiga och åt sallad till middag, så blev resten av kvällen inte alls lika nyttig, om ens liiiite nyttig? ;> Myysigt var det i alla fall! Somnade runt 2 med ett leende på läpparna efter ett dundersött telefonsamtal, ih.

Igår blev det en sväng på stan och fika med Lollo. Hittade inget särskilt förutom ett skärp. Jag som var så sugen på att hitta massa fint. Men hey, pengar sparades iaf! Man får tänka så.

Dagen idag började med en promenad med Annie. Sen runt halv tre kom Emelie förbi mig en sväng för att plugga lite, det gick väl sådär kanske. Hah. Sen fick vi en idé om att baka kladdkaka, vilket vi inte kunde motstå. Sen när kladdkakan precis var klar så åkte vi upp till donken för att trycka i oss mat, hah.
Och nu sitter jag här, dundermätt efter donken. Ensam. Men tur är väl det att Emelie snart kommer tillbaka så fort hon varit i stallet en stund, så att vi kan äta upp den där förbannade kladdkakan som står och väntar...

Onyttig helg? Usch ja.


8 dagar kvar.
<3

Köp biljetter nu, köp köp köp!

image484

In inches, in miles.

image483

13 dagar.

..och på något vis så lyckas vi börja om ännu en gång.

image482

Hands up.

Så var ännu en helg förbi. Och likt varje måndag så känns det ruggit långt till nästa..
Fredagen bjöd på en galet bra kväll. Härligt mycket folk ute och vi skakade så gott vi kunde. Precis som det ska vara.

image480

Lördagen däremot började med en seg start, huvudvärk och trötthet. Men vid halv tre traskade jag ned till stan för att fika med brorsan och Karolina. Riktigt gott. Och två timmar senare var vi påväg ut till spillersboda för 3-rätters middag och ett toppen sällskap. Slutade med taxi hem runt ett, hann bara vara hemma i cirka en halvtimme innan det kom besök. Trevligt.
Söndagen bestod av ingenting, jag var så jädrans trött efter att ha sovit så få timmar under helgen så det blev chill rakt igenom. Även fast jag borde ha pluggat järnet..

with eyes shut
it's you I'm thinking of
but how we move from A to B
it can't be up to me

Stars came falling on our heads.

En halvt slapp skoldag måste jag säga. Morgonen började med att Annie&jag snabbt skulle fixa ihop en engelska redovisning som skulle ske den första lektionen, men i sistade sekunden bangade vi ur och bad om att få göra på tisdag istället. Annars hade vi nog bara skrattat oss rakt igenom den lilla minuten med våra 8 meningar, hah.
Sen var det samhällskunskap, redovisning, gick väl helt okej. Lunch och sen samhällskunskap igen, med fler redovisningar och tillsist idrott med styrka. Soft. Skönt.
Drog ned en snabbis på stan med Emelie för att kolla en grej, hittade även en liten ensam Johan där som hookade upp med oss. Tvingade honom att prova en grymt ful tjej-jacka på hm, då fick man sig ett gott skratt ska jag säga. VIlket man nog ofta får med den människan ;>

P- den var väl inte så farligt stor
J- tutten?
P- va... tröjan...

Och nu sitter jag här, precis proppat magen full med god mat. Lovely. Ska chilla en liten stund för att sedan duscha och vänta på att Anna&Emelie ska kliva innanför dörren. För även denna fredag blir det utgång, så vi ses i dimman, gott folk!

Upp med händerna, lyfter ett tak, skakar på rumpan och känslan kommer tillbaks.

J.W

image479

Håll i hårt, hjärtat.

Gömda bakom stjärnor vid vintergatans kant.

Gårdagen i skolan var ganska slapp, drog hem runt halv tre och efter tre blev det ett par timmar på stan med Emelie och lite middag. Härligt. Kvällen bestod av plugg, choklad, top model och sex and the city.
Idag när jag väcktes av alarmet runt 9.45 så sken solen in i rummet, hur mysigt som helst. Traskade mig upp och drog till läkaren, fick ännu en ny tid, sucksucksuck. Sen nu de senaste 2½ timmarna har jag suttit och skrivit klart min samhällskunskaps fördjupning, så nu ska den skickas in. Superskönt. Och om sisådär 5 minuter ska jag ned på stan och möta upp Jossan, fika och lätta på hjärtat. Sånt är dunderbra, speciellt med henne.

Got to go, puss!

All I know is that you're so nice.

Fredagen blev toppen med mycket skratt, även om vissa blev för fulla ;) Men det var mycket folk och sånt är alltid för härligt. Kom hem runt 4 och då var verkligen sängen efterlängtad må jag säga! Morgonen efter vaknar jag och ser hur nedklottrade mina armar är av andras namnteckningar, hahah. Älskvärt. Så går det när jag finner en penna i VIP-rummet och går loss på den.

image475image476

Sen igår efter att jag klivit upp runt halv två, åkte jag ut till bror min i riala, käkade tacos och chillade järnet. Perfekt så där dagen efter.
Och idag är det en halvseg söndag, kom hem för ett par timmar sedan. Har kikat lite på sex and the city. Men mammas man fyller år idag så det blir lite kalas och som vanligt ska jag trycka i mig allt för mycket tårta. Min nya grej det. Sen ikväll ska jag försöka plugga lite grann, får se hur bra det kommer gå.

Puss!