oncontextmenu="return false"

Peaking over shoulders, waiting for my time to come.

Blev en kväll med D, E & A och chirre&dirre plus film igår. Inte helt fel va?
Klev upp halv åtta imorse, jag somnade runt två inatt kanske. Så trött, ja det var jag. Sen blev det plugg och jisses vad jag ser fram emot det här. Känns bra. Gjorde lite uppgifter och fixade, sen har jag även ätit lunch med min bror, städat, gosat sönder med smilla, gjort middag och nu sitter jag här. Håller på med ännu en uppgift, och ja.. lätt? haha nej, inte direkt.. Men dock ganska roligt.

Ikväll ska jag umgås med emelie (hur i helvete ska jag klara mig sen när hon drar?) vi ska dricka kaffe och dra såna där skämt som bara vi ser glädjen i. Älskvärt.

Förbannat fint.

"Jag älskade en gång, en gång till efter det, det var de finaste och fulaste stunderna i livet. Det var efterätten och blodpuddingen på samma gång. Det var att somna till en sval sommarkväll och vakna till ett iskallt vintermörker och tvärtom. Det var att dra sig för att skutta in i duschen på morgonen och det var att skippa första lektionen i skolan. Det var en snabbis innan restaurangbesöket för att man inte kan hålla händerna i styr och det var en drink i golvet efter tolv för mycket. Ja gud vad jag har älskat. Lockarna som smyger sig fram i morgonhåret och hej då-pussen när man hoppar ur bilen. Men känslan av att vara kär och inte ha någon som är kär tillbaka, det är den hemskaste stunden i livet. Och känslan av att titta på någon man en gång älskade att pussa sönder och inte längre vilja göra det, fastän han vill, det är ett krossat hjärta inte bara hos honom utan även i dig. Förälskelse gör så förbannat jävla ont men så vips äter man pepparkaksdeg från varandras fingertoppar. Jag saknar de jag älskade och ett tag älskade jag att sakna. Nu minns jag bara som ett gammalt svartvitt fotografi och ibland tar jag upp det ur minnet, det gamla fotoalbumet längst in i bokhyllan, dammar av och får tårar i ögonen. Gud vad jag älskade en gång i tiden."
http://blogg.stureplan.se/michaela/2009/08/29/jag-alskade/

Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan.

Igår tog jag det lugnt. Jag. tog. det. lugnt. på. en. lördag. Jisses, när hände det sist egentligen? I alla fall, jag åt glass, godis och drack cola framför massvis med filmer. Så nån nyttig lördag snackar vi inte om iaf. Runt 23.30 hade jag tröttnat för längesen på soffan, datorn och tvn. Så jag mötte upp emelie och sen hängde vi med två lite för fulla pojkar i ett par timmar.
När jag väl kom hem blev lite käk och sen sängen, och självklart var det då som alla fyllesamtalen/smsen började strömma in, gaah. Mindre kul när man vill sova. Sist samtalet ringde runt 6, herregud..

Idag känner jag mig ganska hängig, kanske på väg att bli sjuk, inte okej! Men ikväll blir det pizza och sen blir det nog hem till dennis.

Just det, imorgon börjar jag även plugga på distans.
Se på fan, tjejen ska börja plugga igen. Men det blir nog roligt det, bara jag har disciplin på mig själv så går det nog galant.


hand in hand we stare across the oceans waves, promise me we'll do this again some day

Igår spenderades kvällen med mina bästa vänner. Mina hjärtegull - annie&emelie.
Förjävla bra brudar det där. I love them.
Förkrök hos mig och sen drog vi till trädgårn, mys.




I look at my crowd and they out of control.

Emelie är för full för sitt bästa.
-Jag glömde min tröja i stallet, FAN!!!!

20 minuter senare
- nej men titta, här var den

Annie är söt, som vanligt.

Jag är ölsugen.

Hejhej.

72 bilder på de/det bästa.




A perfect heart's length away.

Gårdagskvällen bestod av promenad, film och nudlar med E, D och A. Och sen råkade jag&dennis skalla varandra riktigt ordentligt runt 3 på natten. Jag tog det som en man, eller nej, inte riktigt.. jag gnällde som en liten flicka. Gjorde förbannat ont. Men äh, inte varje dag man har en bula i tiningen.

Som pricken över i:et har jag även haft ont i nacken hela dagen. Jag dör om jag får nackspärr igen, hade det för några månader. Fyfan.

Nej usch vilket gnälligt inlägg, haha. Nu blir det kanske en prommis med emelie, om vi orkar vill säga..

Smoking his last cigarette.

Morgonen började med jobb ett par timmar. Sen gå hem i det underbara regnet, kom hem som en halvdränkt katt och gosade ned mig i soffan med Nellie. Vi tittade på mtv, hon och jag. Söt. Sen blev det att dra ned på stan för att klippa mig, klippte bara topparna, så nu är allt slitet borta och håret känns så där härligt fräscht, som det alltid gör när man precis klippt det.

Nu har jag precis ätit middag och kvällen är lite osäker, finns lite olika förslag. Så får vad som händer.

In inches, in miles.


Jag går med dig överallt, i sommarsol och vinterkallt.


Hon är som den storasyster som jag aldrig fick.
Jag saknar min allra bästa Josephine.

Gratis fotobok.

Har precis läst att man nu kan få en gratis fotobok från fuji om man tipsar om det i sin blogg eller på sin hemsida, och det vore ju inte helt fel! Klart man gör det när det är så enkelt. Jag som älskar fotoböcker och allt som har med foto att göra. Så den boken lär fyllas med grymt bra minnen och härliga människor. Bättre kan det inte bli!

Vill du också ha en gratis fotobok?
Fyll i en ansökan -
http://www.fujidirekt.se/blogga/.

Som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd.

Fredagen började hos Hampus med ett riktigt bra gäng. Vi körde lekar, gav varandra massa komplimanger, korttrick (som vi fattade noll på) och ja, det blev lite slirit av all alkohol tillslut. Speciellt när jag tar på mig Eriks t-shirt, tröja och mössa och leker hiphopare. Då är jag inte riktigt med i matchen. Men det var jag nog inte ensam om, hah. Sen drog vi  till trädgårn, där det fortsatte att vara lite.. slirit. Ha.

förbannat slirig tjej som sagt



Lördagen var seg, förbannat seg. Eller, det var nog mest jag som var seg. Jag var trött.
Låg i soffan, glodde film, gick till köket för cola och sen soffan igen. Dock ganska skönt. Sen var vi på't igen, började på emelies balkong och sedan drog vi till statoil för att äta (?!), sen fick vi skjuts ned till trädgårn där det blev öl. Gott. Efter det drog vi på efterfest och efter nåra timmar kände vi oss nöjda, så vi gick hem till mathias och åt förbannad god mat. En riktig kock den där killen. Runt 4 gick jag min långa väg hem på 1 minut och somnade sedan gott.

Och nu kom jag precis hem. Kvällen har spenderats med emelie, dennis och adde. Vi kikade på "Sommaren med Göran" på bio. Perfekt på en seg söndag. Perfekt för vår humor, så ja - vi skrattade. Lovely.

Nu blir det film och sen sova.

You stick your head in the sunshine.

Ikväll blir det utgång. Förfest hos anna med emelie, annie och några fler. Sen ska även lännis ut, och oj vad jag får lite nostalgi-känsla av det här. Känns som om jag vrider tillbaka tiden si så där 2 år, då vi var 18 år. Då vi alla tjejer gick ut tillsammans hela tiden. Förkrökade på mitt rum, blev lulliga på cider och vinglade iväg till mobergs. Haha. Bra tider det, bra folk.


Min ääääännie&jag vintern 2007, hahah.

Smilla.

Inte många valpar kvar nu. Tillslut kommer det bara finnas en liten söt snutt kvar.
Våran Smilla.


Säg till viola att hon lyser.

Idag har jag ätit lunch med hela familjen + mormor&morfar, jag har legat i soffan med min bror och ätit glass och skrattat, jag har kommit till insikt om ett&annat, jag har beställt runt 72 bilder, (på människor som jag håller kärt och minnen som håller mig varm, som ska framkallas) jag har jobbat kväll och nu är jag hemma. Fast är bara hemma si så där 10 min, ska till dennis.

Ha en bra kväll.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där.


Jag har suttit i nån timme nu och kladdat ned massa ord på ett word-dokument. Jag har såna perioder, då jag skriver så där förbannat mycket och klär känslor i bokstäver. Det har alltid funkat för mig. Men nu, nu försöker jag hitta de rätta orden för att kunna beskriva känslorna angående din&min relation. Och jag är helt tom. Ingenting beskriver tillräckligt, antingen blir orden för svaga eller för starka. Hittar inget mellanting. Inget rätt. Men det något som skaver i kroppen. Någon känsla som river lite grann. Irriterar. Och jag vill kunna förklara så som Melissa Horn kan förklara. Men jag har fastnat.
Kan det kanske vara så att jag helt enkelt har för många fyllda word-dokument som handlar om dig? För många långa sms till Jossan som bara handlar om dig? Kanske finns det inget mer att säga, inget mer att förklara, inget mer att lista ut. Det kanske bara är som det är. Jag har kanske slutat vända och vrida på allting som en gång sagts, kanske slutat letat efter ett sätt att ändra utgången av det här. Kanske accepterat och skaffat mig nya leenden och skratt.
Jag vet inte.

Men som sagt - "jag ångrar inga steg vid din sida" som winnerbäck sjunger.

jag har trampat upp stigar där gränserna går.

Och nu har jag kommit hem från dennis. Klockan är mycket, borde sova och är egentligen jättetrött. Men finner något slags lugn i att ligga här i sängen, helt mörkt i rummet, kika runt på lite bloggar, lyssna på winnerbäck och bara.. vara. Skönt.


innan mörkret faller vill jag reda ut några saker, inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila, du har din och jag har min del
och innan morgonen kommer vill jag blöda några droppar mot stenen
det är tid för några tårar än och göra klart för min norra stjärna
att jag aldrig ska ner igen

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
det är som jag känner när åskan går och du blir aldrig en vän igen
en mot en tills morgonen kommer ja, tills morgonen
kommer mina ögon för blöta för att göra epilogen rättvis
jag orkar inga flera ord, inga krafter för en vacker utgång
jag lämnar inget dukat bord

men innan morgonen kommer vill jag lämna några varma rader
kanske möter vi en vår igen
jag ångrar inga steg vid din sida, jag vattnar dina växter än

Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder.

Igårkväll halvsov jag och emelie i soffan framför en film. Skönt och slappt. Sen sov jag förbannat bra hela natten, som en gudinna.
Idag har jag haft magont hela dagen, tagit ipren men det har inte lindrat något. Buhu, orka.
Men ikväll blir det chill hemma hos dennis (det var ju jävligt länge vi kunde hålla oss därifrån..haha)


"Har du kostym eller?"

Sliten tjej? Ja, här har vi en sliten tjej vill jag lova.
Gårdagen började hemma hos mig, lite förande och massa skratt. Sedan drog vi ned på stan för att möta upp dennis&adde och vidare till trädgårn. Efter det blev det hem till dennis och efterkaka gillar vi, yes. vaknade upp runt kl 7 av att dennis skulle dra till jobbet och sedan vaknar vi igen av att han kommer hem från jobbet kl 14, haha fyfan. trötta? tydligen. blev chill framför tvn och sen drog vi för att äta pizza.

Kom hem för en halv timme sedan och har precis tagit en långdusch, förbannat skönt!
Nu ska jag chilla framför tvn och ha lite egentid, sen ikväll blir det häng med emelie och skulle vi hamna hos dennis blir jag inte förvånad för fem öre. Vi har redan spenderat 4 dagar i rad där.. så.. haha. men vi trivs där, i hans stökiga lägenhet.

the heart is pumping for my life, the mind is happy.

Gårdagen började hos peter med emelie, jessica och ett par till (minns tyvärr inte namnen). Vi hade riktigt mysigt och öl&drinkar flödade hejvilt. Emelie&jag tänkte gå till trädgårn lite tidigare än resten och när vi kom ut ur porten så hade vi tammefan ingen aning om var vi skulle gå, haha. Vi gick vilse i vigelsjö, bra! Tog ett tag och sen vips så fungerade hjärnan igen och vi förstod var vi skulle gå.

Väl på trädgårn chillade vi och sedan hamnade vi även på teatern. Vi drog därifrån runt 3 och då fick vi för oss att hem till dennis som bor i grind. Men ja, tillslut kom vi dit och det blev makaroner till fyllekäk, haha sjukt gott. Vi alla somnade runt 6 kanske? Och runt 7.30 drog adde därifrån och efter 8 drog dennis därifrån. Så emelie och jag låg kvar och sov ett par timmar till, hon i soffan och jag i sängen. Fortfarande fulla (?).. Sjukt skönt var det i alla fall. Runt 11 drog vi hemåt, men vi lämnade först en söt lapp till dennis.







När vi väl kom hem så blev det att hoppa in i duschen, sen möta Emelie igen. Blev ned på stan en sväng och sedan häng med jessica&peter. Yepp, we like.

Nu är jag hemma igen och ska strax äta god middag. Sen ikväll är vi på't igen. Vi är sjuka. Vi vet. Men jag har så förbannat jävla roligt med dessa människor, man skrattar non-stop, tro mig.

Min bäääästa.

In order to recover fast.

Gårdagen var mys. Kaffe på donken, 3½ filmer hemma hos dennis, nudlar och glass, trötthet, räkning av ordet "va". Och jag konstaterade att dom är sjuka hela högen, fast jag gillar dom ändå. Lite grann så där. Runt 3-halv 4 blev vi allt för trötta och åkte hemåt. Jag har verkligen inga bra sovtider, sover verkligen för lite, fast ja..sova kan man göra när man är död.

Ikväll blir det att kalasa med emelie, louise, jessica&co. Bra bra bra. Sen lär vi hamna på trädgårn och sen får vi väl se var vinden bär oss. Vi brukar alltid göra lite småsjuka saker när småtimmarna kryper inpå. Men det blir awesome.

Jahapp, nu regnar det också. Det var ju mindre awesome. Jag som alldeles nyss satt ute i varma solen och läste.

Äh, nu ska jag göra något vettigt som att städa lite. Sen blir det middag - duscha - fixa sig - dra på förkrök. Skitbra.

it kicks so hard it breaks your bones, cuts so deep, hits your soul, tears your skin and makes your blood flow.


Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

Gårdagen spenderades hemma hos emelie och sen vidare ned till trädgårn som vanligt. Och kvällen blev riktigt bra! Jag gifte mig med mossberg, fick höra dirty gossip, dansade, fixade ihop två personer, gungade i 1½ timme (varför?!) med bra människor, såg fyra stjärnfall, skrattade lite så där jättemycket osv osv.

Somnade sött vid 4 i morse och en timme senare blev man väckt av telefonen (sen att personen fick ringa upp 5 hela gånger innan jag svarade, bara för att jag varje gång råkade trycka upptaget i sömnen, är en helt annan femma...) sen runt 6 fick jag äntligen somna om igen. Sömn gillar vi.

Klev upp runt halv tolv idag, tog en dusch och sen dess har jag suttit ute i solen - ätit frukost, löst korsord, lyssnat på mina brorsbarn som aldrig är tysta och gosat med valparna (dom åker snart till sina ny hem, den första åker på lördag.. buhu!)

Ikväll blir det troligtvis häng med emelie, dennis och adde. Vi gillart.

8 års vänskap.

"du har en stor plats i mitt liv,
och den platsen har inte minskat en enda millimeter sen den dagen jag träffade dig"


han är bra han. min vän joachim.

nu somnar jag gott.

Just hold the smile, dear.

Kvällen har spenderats med emelie, dennis och adde. Hur bra som helst och jag har skrattat så där galet mycket, den bästa humorn kryper fram på kvällen, haha.

Nu har jag precis ätit en gorbys, förjävla gott.
Och ska strax sova, för trött - ja, det är jag verkligen. Godnatt hörrni.

I'll be loving all the time.

Ojoj, här har vi en mätt tjej vill jag lova! Har precis ätit västerbottenpaj med fetaostsallad och det är så sjuuukt gott, så nu är jag så nöjd och mätt som man kan bli.

Dagen har spenderats med Annie. Och självklart kom en jäkla regnskur när vi är ute, regnet bara öste ned! Usch, inte så himla roligt kanske, tur att det inte höll i allt för länge. Men det blev sen en fika, lite kik i affärer och sedan upp till flygis. Bra, yepp.


When you left you kissed my lips.

Home again.
Ligger i soffan och dricker te just nu. Helt slut i kroppen. Har satt på en låt som jag pinar mig igenom - jag älskar låten hur mycket som helst, men den ger mig gamla känslor tillbaka och stunder som jag ibland saknar. Tankar om en person jag fortfarande saknar. Och därmed har jag aldrig lyckats lyssna klart på den på sisådär ett år. Men den är för fin för att inte lyssnas på, så jag pinar mig igenom den så att jag en dag bara kan le när jag hör den.

Jag känner&tänker nog lite för mycket ikväll. Men sånna kvällar behövas ibland, right? Fick nyss ett fint sms från min josephine, världens bästa. Jag vet inte hur hon gör, men hon vet då alltid när vissa ord behövs lite extra. Puss på det.

Nu har jag lyssnat på låten 2 gånger. Det räcker för nu. Nu ska jag istället forsätta dricka upp mitt te, småglo på en film och sedan sova.

Godnatt.

I know that it's your soul, but could you bottle it up and get down to the heart of it..

Då har det varit ännu en helg.

I fredags stod det utgång på schemat, blev förkrök med goda drinkar och vi åt även kräftor. Det var inte helt fel vill jag lova! Mums. Kvällens bästa var dock att få träffa saknade Stefan (!!) som varit borta sen mars. Fick en smärre chock till att börja med, men ack så roligt det var att få se honom igen.

I lördags planerade jag en hemmakväll med chips och godis för mig själv. Lite egentid så där. Till en början gick det finfint, men sen blev jag ganska uttråkad och då får man ett sms från en taggad Jonna. Och jag bangar nästan aldrig, så en stund senare befann vi oss på trädgårn. Efter trädgårn skiljdes jag från Jonna och var på väg hem, mötte då en allt för full Jonte och min Anniepannie. Men sen var det bara att vända igen för en nattpromenad med Dennis. Runt 3-halv 4 blev det hemgång.

Idag är jag sjuuuukt trött. Jag vill bara sova hela tiden. Och jag är även på väg att bli förkyld, inte okej! Men nu har jag i alla fall precis ätit middag ute i solen med mamsen, karolina, nellie, brorsan, mormor och morfar. Jättegott.

Nu ska jag chilla en halvtimme med en valpis i famnen, sen blir det jobb och sen efter ska jag SOVA. Äntligen.


Ny grej.

Jag har börjat med en grej som jag gör när jag verkligen bara vill varva ned och ta det lugnt. Jag lägger mig i soffan, sätter på bra musik.. - och jag löser korsord! Haha, jag som tammefan aldrig har tyckt om det har redan löst runt 20 korsord på bara några dagar. Haha.

Emelies reaktion till det var- men.. sånt gör ju morsan lixom..

Fast det är fakiskt förbannat roligt måste jag säga.
Även om det kanske är lite tant-varning över det hela..?

Something always brings me back to you, it never takes too long.

Här sitter jag, äter marabou-choklad och lyssnar på sara bareilles - gravity, bra grejer. Har varit trött och seg i princip hela dagen, gårdagen slet på en - Ja herregud! Men roligt hade jag igår, träffade härligt folk och tiden gick fort. Trillade in hemma runt 3. Skönt.

Idag har jag chillat sönder. Träffat jonna och myst i solen. Senare blev det att jag&emelie satt på en filt i parken och delade på en pizza. Det var helt sjukt gott och perfekt med pizza dagen efter. Mumsmums!


Kvällens tankar har gått till framtidsplaner, ja.. här kan man ju faktiskt inte vara kvar hela livet! Det vill inte jag i alla fall. Jag vill prova vingarna nån annanstans, få nya intryck och lära känna nya människor. Vill vill vill. Och allt är ju möjligt bara man vill, right?

That's just the way it is.

Nu har jag duschat, sminkat mig och ska strax fixa klart håret.
Emelie
kommer strax och senare ikväll blir det en sväng ned till trädgårn.
Blir mysigt och bra det. Såklart.


I just can't wake up on the floor like a thousand times before.

Idag har jag gosat nån timme med nellie, världens sötaste, ja. Jag har städat. Jag har jagat mina jobbiga brorsbarn. Läst nya veckorevyn. Jag har skrattat åt att emelie funnit en ny gångstil - hon "svävar" fram som hon själv så fint säger.. jag dog tusen gånger om av skratt. Jag har ätit kulglass med emelie. Jag har varit jätteirriterad i några minuter. Har legat i parken i solen och ätit jordgubbar med, återigen, emelie.

Ikväll blir det pizza. Det var sjuuukt längesen jag åt det, så det lär bli gott. Kanske. Jodå.

Puss.


Sluta dra i alla trådar som du kan få tag i.
Jag har inte glömt dig och jag älskar dig.
Men jag orkar inte nu.
Släpp mig.

Full fart.

Gårdagen spenderades inne i sthlm på The studio med Emelie, Anna, Sandra och Lousie. Kom dit runt halv ett och kom därifrån runt 6 timmar senare. Vi blev sminkade, fick håret fixat och sen fotades vi. Blev jättefina bilder, absolut! Och det var galet roligt! Trött som ett djur kom jag hem runt 20 och då blev det att slänga i sig en sallad och sen ut för att träffa Emelie igen på en promenad. Great.

Idag åkte jag&emelie in igen till sthlm, men denna gång för lite shopping. Men herrejisses vad varmt det är ute idag! Smälte bort inne i sthlm. Men det blev lite shopping i alla fall - en tröja, ett linne och underkläder. Är supernöjd!

Nu ska jag bara ta det lugnt ett par timmar, är helt galet trött. Sen ikväll blir det kanske film hos dennis med emelie&micke. Får se, får se!

Puss.

hand in hand we stare across the oceans waves, promise me we'll do this again some day

Gårdagen blev grym, precis som jag trodde. Förkrök hos emelie där vi skrattade åt helsjuka bilder, vidare till rasmus och efter nån shot där drog vid ned till trädgårn. Tiden där gick förbannat fort och efter stängning blev det lite häng med philip&erik, sen till teatern och sen blev det efterkaka hos dennis. Jag kom hem klockan 6 imorse och sov jättedåligt.. så idag är det en sliten pernilla, gudja.

Men har ändå pallrat mig ned på stan idag med annie, kikat runt lite i affärer och sedan lunchat. Gott.

Ikväll tänkte jag, halvt sovande, ligga i soffan framför nån film med en Ben&Jerrys. Sen lägga mig i normal tid, uppstigning tidigt imorgon för lite äventyr i stockholm. Bra va?

Puss.