oncontextmenu="return false"

So far away, but still so near.

Förra hela veckan spenderades i Trollhättan hos A. Drömvecka! Timmar på uteserveringar, mysa runt i hans t-shirt&shorts (som blivit mina), 3d-bio, myskvällar, shopping, skratt, promenader, vin, skräckfilmer och världens finaste A. Fanns ingen annanstans som jag hellre skulle velat varit! Sen var det bara att åka tillbaka till verkligheten, semestern var slut och jobb väntade. Hann dock bara jobba 3 dagar, sen har jag legat hemma sjuk. Hade åkt på halsfluss och det var en mardröm, hade så fruktansvärt ont. Men nu går jag på pencillin, och idag kan jag äntligen äta! Så underbart!! Så imorgon är det tillbaka till jobbet, härligt! Att ligga hemma sjuk, ha ont och göra ingenting från onsdagkväll-söndag var HEMSKT för mig. Jag får panik av att göra absolut ingenting. Så ska bli skönt att komma igång igen.







Man måste bära sin sorg i armarna. Man måste härma dom som orkar, dom som fortsätter ändå.


Ett fall med öppna armar i allt vi någonsin ville ha.

Gårdagen bestod av mer sol&bad och till kvällen blev det middag och vin hos min fina Jess, och tillslut tog vi oss ned till Stället för öl. Gött som attans. Idag har jag hängt med Jossan, vi har ätit&druckit gott på uteservering i solen och även shoppat lite. Man kan inte klaga på dessa dagar!


 


Semester.

Semestern har börjat och det är så förbannat skönt. I helgen blev det vin&shottar med tjejer och utgång, igår hade jag en heldag med världens finaste emmsi, idag har jag legat på malmen och solat med jess, fia, elin och ante (årets första dopp fick det också bli, äntligen!) och jag har kramat på min bror en stund. Har även precis bokat tågbiljetter till Trollhättan. Exakt en vecka kvar tills jag befinner mig där jag känner mig så hemma. Bah bam, love it! Resten av veckan är planerad och jag ska njuta av varenda sekund.