oncontextmenu="return false"

Party all the time.

Fredagen blev en bra kväll, trots lite småsaker. Men Malin&Emelie, duuunderbrudar, kom till mig och efter ett par timmar drog vi ned till trädgårn där vi stannade en kort stund och sedan bar det upp till Mobergs runt halv ett. Toaletten på bussen var ju kvällens roligaste iaf, jag känner att jag&malin har många hjärnceller.... Väl på Mobergs så flög de 2½ timmarna förbi och det hann hända en jäkla massa under de timmarna. Emelie och jag avslutade iaf kvällen på statoil med sällskap, härligt.




Morgonen därpå var kanske inte så där jätterolig, man mådde lite som man förtjänade. Men drog till Emelie på eftermiddagen, lagom slitna båda två så vi degade i soffan och åt glass. Och sen drog jag ned på stan för att käka middag med Jossan. På kvällen skulle jag vara barnvakt åt Oliver som skulle sova här, och Jossan gjorde mig sällskap. Trevlans!

Imorse envisades Oliver med att vakna runt 7.30, jag försökte övertala honom om det var natt.. men den gick han inte på. Så det var bara att gå upp och göra gröt åt plutten. Sen spenderades förmiddagen ute i trädgården, jag solade och Oliver filosoferade över hur och varför gräs växer. Hmm.. Sen vid tolv hämtades Oliver, och vid ett kom Emelie och hämtade mig. Vidare till flygis för att köpa fika och sen drog vi till Lunda. Badade och solade. Dunderskönt. Kvällen ska också spenderas med Emelie, goooooodie.

Långa nätter.

I onsdagskväll blev det en sväng på Trädgårn med Emelie. Vi hade en galet rolig kväll och timmarna bara flög förbi. Fick även ett nytt smeknamn av Erik, "Puppy-eyes".. sött. Vid två lämnade jag resten för att träffa en person lite snabbt. Ringde sedan Emelie, som just då var med Magnus&Martin. Och jag bjöd oss allihopa hem till Mathias för fyllekäk, så mötte upp Emelie&co och sedan drog vi till Mathias, där även annat folk var. Och maten, gosch, galet galet gott vill jag lova. Runt halv fyra var vi mätta och trötta, så jag tog den åååånga vägen hem på cirka 5 meter för att somna gott i sängen.

Idag har det blivit jobb, och sedan har jag även solat. Skönt. Och under senaste timmarna har jag insett så himla mycket, och efter att ha torkat tårarna så känns det bra igen. Det finns ingenting som jag inte kan klara av. Och kvällen kommer bli jättebra, för jag ska umgås med de bästa personerna. Malin & Emelie kommer hit om nån timme, och sen blir det trädgårn för att träffa resten.. LOVELY!

Imorgon blir det dundermys med min Josephine. Kväll, altanen, god mat och vin. Kan inte bli bättre. Can't wait!

repeat repeat repeat
Melissa Horn-Hanna
Melissa Horn-Vår sista dans
Melissa Horn-Långa nätter


Vill inte spara min längtan.

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Den absolut bästa medicinen mot allt...


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Lars Winnerbäck feat. Melissa Horn - Som jag hade dig förut
<3

Ett ess i din ärm.

Kvällen igår var så galet bra. Började med lite förfest hos Emelie med Anna, sen drog vi vidare på fest i kvisthamra. Var faktiskt helt okej där, och kvällens höjdpunkt var ju definitivt att min malin var där! Hjärtat. Träffade även Gustaf där, som hade en idé för en klassåterträff på hans landställe i augusti. Och hur bra verkar inte det?
Vid tolv-halv ett (?) drog jag&emelie ned till trädgårn där vi stötte på Anna (igen) och Anna, väl där var det riktigt roligt och det blev kanske lite för mycket av det goda. Efter stängning blev det att käka lite, sen dra vidare på efterfest. Vi var där en kort stund, sen upp till statoil med mathias och emelie där vi åt igen. Hah. Sen hem för att somna i sängen runt fyra.

Vaknade idag upp lite halvbakis, och hela dagen har jag bara chillat. Alldeles för trött för att göra något vettigt av denna söndag. Men strax blir det att hoppa in i duschen och sen göra kycklingsallad. Tummen upp på det.

Sp05B, jag saknar er.


It's time I let you go, so I can be free.

Ett jävla knivhugg i magen.

Det här var nog det allra sista som jag behövde för att klara av att gå.
Jag har aldrig känt mig så färdig med dig, som jag nu gör.

Ibland vill man så gärna tro att personer kan förändras, att de ska bli den personen som man till början föll för. I vissa fall kan sådant ske, i andra fall sker det aldrig. Jag tror att jag hade för höga tankar om dig, jag trodde att du kunde stå för saker som du sagt och gjort. Men med tanke på var vi idag står - så verkar det inte så.

Alla minnen som jag har med dig, ligger så galet varmt om hjärtat och det ska de fortsätta att göra. Men den senaste tiden med dig tänker jag bara kasta bort, för det finns ingenting bra med den överhuvudtaget.

Men du har visat mig så mycket och under dessa år har du gett mig mer än vad jag kunde ana. Du kommer alltid finnas kvar här hos mig.

Jag tänker skratta och le och jag tänker leva så jävla bra, för jag har världens bästa vänner&familj. Jag säger inte att det kommer vara lätt, men jag vet att det kommer gå.

Men jag kommer alltid att älska dig.

Sött.

"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." - Nalle Puh

En idé som kanske skulle fungera för dig, Annie? ;>

Goodbye Mr. Know it all

I guess that we're done.

Nightmares.

Det är galet hur mycket jag drömmer nuförtiden, sånna där riktigt starka drömmar som känns så verkliga och som man sedan minns jättebra, och helsjuka&läskiga är dom också.
Häromnatten drömde jag att jag hade världens bråk med annie i en helt tom stad, sen hamnade jag i slagsmål med någon och blev helt sönderslagen, och sen shoppade jag sönder med Blondinbellas kort... hmm?
Och i natt drömde jag att jag var hos min bror och vi blev attackerade av jättemånga krokodiler och jag blev dunderarg för att mitt halsband gick sönder.. hmm?

Galet.. jag som nästan aldrig minns vad jag drömmer om nätterna.

Håll min hand i vimlet.

Malin, min malin. Det är GALET hur mycket jag saknar den här tösen! Hur jag saknar att lyssna på Mange Schmidt tillsammans med henne, att se henne dränka sig själv i för mycket hårspray och att skratta med henne så att magen gör ont.. för hennes skratt är något av det sötaste med henne.

Hon är en sån person som rör vid ens hjärta galet fort genom att bara vara sig själv,
och hon är något alldeles alldeles extra. Min sväljis.



and it's bigger than me..

Minigolf mitt i natten är inte fy skam det inte.

Mycket händer om dagarna och nätterna, och det är dunderhärligt. Precis så det ska vara! Men jag börjar nog bli lite sjuk.. hostat har jag gjort konstant i cirka en vecka, men nu börjar även halsont, huvudvärk och ont i kroppen krypa på. Mindre roligt måste jag säga, usch.

Strax blir det att åka på barnkalas i riala.. tårta väntar, wiho. Galet bra.

och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland

Jag klarar av att titta på mtv, utan dig. Att en sån simpel sak kunde vara så svår?
Jag klarar nästan av att lyssna på alla de låtar som påminner om oss.
Men några bilder på oss vågar jag inte titta på, för hjärtat värker lite för mycket då.
Och dina kläder vågar jag inte röra, för jag vet att de fortfarande doftar dig.
(jag lämnar fortfarande lite plats i sängen åt dig när jag sover)

Hjärtat.

Jo, jag lever..

Bloggtorka? Ja, gudja. Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn den senaste tiden, utan dagarna har varit fyllt med så pass mycket annat.. och det är alldeles för mycket att berätta så vi skippar det. Men livet leker, vänner!

Men idag har dagen spenderats först med Lännis, en sväng på stan och fika. Sen hamnade vi på kärleksudden och Emelie&Anna joinade oss. Härligt. Efter cirka 4 timmar där så bar det hem, var bara hemma en liten stund sen iväg igen för att käka middag på stan med Jossan. Mys.
Imorgon blir det en trip med ålands båten, tillsammans med Anna, Emelie, Lännis, Jonas och William. Sen efter blir det utgång. Superhärligt och riktigt dunderbra.


Emelie- åh.. nu gick solen i moln :(
Jag- emelie, du går i skuggan


Det är inte alltid lätt inte.