oncontextmenu="return false"

Det här är till dig.

Det har snart gått ett år, har du tänkt på det? I maj har det gått 12 månader sen vi gick sönder. 12 månader sedan som du bestämde dig för att vi inte var så viktiga trots allt. Då du visade att genom eld och vatten bara är ett tomt uttryck.

Det har snart gått 9 månader sen sist vi sågs, har du tänkt på det? 9 månader sedan du satt i mitt kök och tittade tyst ned i golvet och jag kramade om din dotter så hårt jag kunde

för jag visste där och då att det var sista gången jag skulle se henne.

Sen dess har det bara funnits elaka ord och sen inget mer.

Hur mår du när du ser han som då skrek efter hjälp och du valde att vända ryggen. Hur mår du när du ser honom på stan, möter hans blick och sen tittar åt ett annat håll? Finns det någonting kvar i dig? Han är lycklig nu, vet du det? Han är kär i världens bästa tjej och ska få en till pojke, vet du det? Vad tänker du när hon ringer dig och bara vill få höra din röst igen? Och du ignorerar. Hon räddade en son och förlorade en annan.

Från att du i hela mitt liv har varit en av de viktigaste personerna - så vet jag inte längre vem du är.
Och det finns ingenting som gör så ont som du.


Nothing else I ever find in this whole wide world, can shake me like you do.


Those days.

Praktikvecka 4 är nu avklarad! Nästa vecka är det bara 4 dagar, sen är praktiken över för denna termin. Tiden har gått så läskigt fort! Det var ju nyss som jag kom dit?! Men det är ett riktigt bra ställe och kidsen är helt underbara, kommer bli trist att lämna rackarna! Dock har det varit tufft att gå upp 5.15 varje morgon (ibland även kl 4), jag var död de första veckorna. Men nu har jag verkligen vant mig med det (lagom till slutet....) Lyckades även få högsta betyget på min senaste tenta - VG! blev även vg på hela den kursen. Måttligt nöjd tjej! speciellt på en sån svår och tråkig kurs! Men nästa kurs verkar riktigt intressant och mina tjejer hamnade i min klass, underbart! Ikväll blir det god mat, film och några glas vin. Perfekt! Imorgon ska jag tvinga med mig A till universeum (var där med praktiken för ett par veckor sen, så mysigt!) sen blir det även bio på kvällen. Blir nog fin lördag det!
 
(Och varje dag blir jag lika fascinerad över hur mycket jag älskar Göteborg!)
 
 
 
 
 
 

Påskhelgen.

Hallå! 4 dagars ledighet lider nu mot sitt slut, har varit riktigt bra dagar! I fredags hängde vi på överbys köpcentrum hela dagen och kvällen bestod av vin och serie. Påskafton spenderades i Alingsås hos Antons föräldrar där även hans syskon med familj befann sig. Fika, stor lunch, fika igen och sedan middag - rullade framåt efteråt! Fick även lite bebisgos, mysigaste som finns! På kvällen började jag dock känna en förkylning komma krypandes och rätt hade jag. Näsan rinner, kroppen värker, ögonen rinner och jag nyser seriöst varannan minut. Fruktansvärt jobbigt och så jäkla olägligt. Så igår gjorde jag inte många knop, mest soffan + serier som gällde. Idag mår jag liiiite bättre, ont i kroppen har minskat, alltid något! Så idag har det blivit en promenad i solen, handla, storstäda och sedan riktigt riktigt stark mat till middag. Strax blir det fruktsallad och vaniljglass framför tvn. Mysigt! Sova i tid är också en bra idé, klockan ringer 5.15 imorgon och tillbaka till praktiken. Hoppas på att jag är piggare då!
 
Har även köpt mig en till bebis, en iPad retina. Jäkligt nöjd!