oncontextmenu="return false"

känner du hur längtan tar, hur du sträcker dig och stretar

 


Lilla E

Sitter här i soffan med emma. Vi kikar på robinson och äter cips&godis och dricker cola. Lagom svullit så där. Ikväll har vi ätit tacos och busat som tusan. Hon har också hållt på med mitt hår i över en timme, och jag som ääälskar när folk håller på med mitt hår. Heaven! Hon har även upptäckt hur roligt det faktiskt är att fotografera, hon springer runt med en av mina kameror och fotar allt möjligt. Assöt.

 

 

.


Counting on the night for a beautiful day.

Vaknade med en riktigt bra känsla i kroppen imorse. Kanske för att jag drömde en dröm där bara bra människor befann sig, eller kanske för att det blir en heldag med jossan på tisdag (jag som saknar ihjäl mig efter henne), eller kanske för att solen lyser ute, eller.. allt.

Om några timmar kommer emmsi hit. Vi ska äta tacos ikväll, som jag tydligen har lovat henne för flera månader sen.. tjejen har bra minne i alla fall! Och sen blir det myskväll med massa gottigheter.

Nu tänkte jag ta en lång varm dusch och sen pilla med lite foton innan jag drar och handlar.

Emmsi&jag för snart 3 år sedan (så pluttig hon vaar)


but still I feel you

 

 

 

 


Med en enoooorm kopp av mitt favorit-te + film, så är jag ganska nöjd.


so sit back, relax, enjoy my show.. this could be funny

Hittade lite smått och gott när jag var nere på stan - en tröja, ringar, örhängen och en bh. Finfina grejer! Hämtade även ut ett paket med lite hårprodukter, underbart. Och på tal om hår, så bokade jag även klipptid idag.. och vanligtvis brukar man få en tid dölångt fram. Men nu hade jag tur och hon hade en avbokad tid på måndag! Härligt. Ska bli skönt att få bort lite slitet hår.

När jag kom hem fick jag ett ordentligt städryck - dammsög, skurade golven, gjorde rent hela badrummet, diskade, bäddade rent i sängen, vattnade blommor och dammade. Det kallar jag duktigt, visst visst visst?

Ikväll blir det kött, pommes, sås och sallad. Sen tänkte jag trycka i mig lite godis framför "solsidan" ikväll, verkar vara ett skitroligt program. Jag hoppas att det är lite så där som min extremt torra humor iaf.


"Man vill bli lagad"



Godmorgon.

Jag vaknade runt åtta och kände mig mycket piggare idag, jätteskönt. Så jag klev upp och myste i soffan med en kopp te framför vakna med the voice (åh jag älskart) Runt 9 kom min bror&nellie över en stund, brorsan fixade lite saker åt mig och jag pussade på nellie.

Nu har jag de gått och jag kikar på efter tio, där Lotta Grey gästar (
vimmelmamman) Hon har cancer och skriver om sin kamp på sin blogg. Och jag har smått gråten i halsen när hon berättar om hur hon skrivit sina avskedsbrev till sin lille son och sin man. Och hur hon gjort en minneslåda till sin son, i fall att hon dör, där det finns massa bilder och hon har även spelat in sin röst, så att han inte ska glömma henne. Fan för sjukdomar. Men är det inte ganska läskigt att det nästan måste krävas en allvarlig sjukdom för att man verkligen ska njuta till fullo av varje liten stund av livet? Man tar alldeles för mycket för givet.

Om en stund ska jag ta mig i kragen och gå ned på stan, ska hämta lite kurslitteratur på bibblan, hämta ut ett paket, sen måste jag även handla lite. Ska bli skönt att komma ut lite efter att ha känt mig halvdöd de senaste dagarna.

Puss.

Sadface.

Jaha. Har börjat med penicillin nu, men känner mig halvtaskig i kroppen och såklart i halshelvetet. Ingen kryssning för ms lundberg ikväll inte.. bitter är bara förnamnet! Har hamnat lite efter i skolan nu också, urk.

Men men, vet att hälsan är viktigare än att festa ett dygn. Förr i tiden kunde jag festa loss oavsett hur sjuk jag var, jag har till och med festat ordentligt med väärldens värsta nackspärr. Vem gör det lixom? Egentligen? För man får ju oftast ta smällen sen efteråt när det bara blir värre.

Men nu ska jag dricka lite grönt te med honung i, krypa under mitt duntäcke & min värmefilt och kika på nån film.

(jag lovar, mina bittra och fan-vad-synd-det-är-om-mig-inlägg kommer försvinna så fort jag känner mig bättre igen)

In order to recover fast.

Blä för ond hals. 18.30 har jag läkartid, thank god.

don't chase the beat of your heart, don't let yourself fall apart.

Åh. Den här låten har jag inte hört på år&dar. Jag minns när annie visade musikvideon i 2an? 3an? Och hur vi satt och grät i ett grupprum i skolkorridoren pga av den. Blödiga jävlar? Ni anar inte. Men det är en sån förbannat vacker låt, och en sån sjukt sorglig video.


Tisdag, fortfarande halvdöd.

Godmorgon. Har varit vaken sen runt kl 6, jag somnade kanske vid 2 efter att ha försökt sova i fleeeera timmar. Sov jag konstant från 2 till 6? Ha, dagens skämt. Jag tyckte tydligen att det var roligare att kallsvettas hela tiden, än att sova. (oj kan man bli mer sarkastisk och gnällig?)

De senaste timmarna har jag hällt i mig typ litervis med te, halsen dödar mig. Inget hjälper. Så jag ligger halvdöd här i soffan. Dock sitter det en till sjukling här bredvid mig. Olle, mitt bonus brorsbarn (min brors flickväns son) Min bror opereras idag, så då fick olle vara sjuk tillsammans med mig. Han har även berättat för mig att "när man är sjuk, pillan, då får man faktiskt äta godis" - bra kille det där.

Om ett par timmar kommer mamsen, ska försöka få ork till att åka med henne och handla massa "bra för kroppen när du är sjuk"-grejer.

Äh, nu ska jag läsa norrtälje tidningen och fortsätta hälla i mig te.

Känns som om jag blivit överkörd av en lastbil.

Fan vilken jobbig natt jag haft. Kanske sovit sammanlagt 2 timmar. Halsen är värre, känns som om huvudet ska explodera, har så sjukt jävla ont i kroppen, jag fryser som en tok (trots att jag nu har tre tröjor, mjukisbyxor, strumpor OCH mitt duntäcke så döör jag av kyla) plus att jag även har feber.

Fan vad roligt hörrni. Tur att mamsen ringer och tycker lite synd om en..

"allt för min syster"

Fortfarande halsont och seg i kroppen. Gillas inte. Men idag har jag varit ganska effektiv ändå.. pluggat lite, städat, dammsugit, skurat golven och tvättat. Och mellan gångerna att springa ned till tvättstugan så har jag kikat på "allt för min syster", bölade jag som ett litet barn? Utan tvekan. Men det är en riktigt fin film som man blir berörd av! Se se se!

Nu ska jag springa ned en sista gång till tvättstugan, sen laga mat och sen blir det någon till film. Söndagsmys lixom.


Your hands made sure I'd stay intact.

Imorse vaknade jag med huvudvärk, halsont och värk i kroppen. Blä, det här sög ju. Jag har varken tid eller ork till att bli sjuk, så jag dricker massa c-vitamin och äter massvis med frukt.

Gårdagen då?
Ja, det blev en dundermysig kväll med tjejerna. Vi pratade i mun på varandra, snackade skit och kikade på skräckfilmer. Och jag blir mest stressad och frustrerad av såna filmer där folk blir jagade, för de ska ALLTID ramla eller stanna upp och stå i typ 40 år för att se om mördaren fortfarande är efter. Klart som fan att mördaren hinner ikapp då. Haha.
I alla fall, jag kom väl hem efter 3 nån gång och då blev det telefonsamtal till halv fem. Trött tjej..

Kvällen blir lugn, jag får väl kurera mig så att jag inte bli ordentligt sjuk. Det vankas ju kryssning nästa vecka, då ska man vara fit for fight vill jag lova.

Nu ska jag ta en ipren och kika på dexter, älskade dexter.

Look at the stars, look how they shine for you.



Idag har det varit en slapp dag. Har pluggat och har även varit förbi jobbet, slappt alltså. Nu har jag precis ätit middag och kvällen kommer att spenderas med annie&lännis. Så nu ska jag diska och fixa lite, sen röra mig mot annie. Guld.

Ha en bra fredagskväll, hörrni!

Torsdagkväll.

Kom hem för några timmar sedan. Blev middag på stan med annie. Fick även med mig lite saker hem, ny necessär och örhängen. Hämtade även mitt h&m-paket som innehöll två par leggings och ett par skor. Supernöjd!

Nu sitter jag här framför tvn, kikar på "made by sweden" och äter melon och kiwi. Äter frukt i princip hela tiden, så gaaalet gott.

It's all over town.

 

Hallå. Inatt sov jag helt bedrövligt. Jag kunde inte somna, låg bara och vred mig och fick panik över hur klockan tickade på så äckligt fort. Så när klockan ringde vid halv sju, så hade jag absolut ingen aning om vad mitt namn var. Så trött att man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Gillas inte. Men jag kom upp i alla fall, åt god frukost, kikade lite på vakna med the voice (älskart) och gick sedan till jobbet som en zombie.

Nu är jag hemma igen. Ska chilla och fixa lite med de nya delkurserna, sen om typ 1½ timme ska jag träffa annie. Great.


No, it's not you, it's me. And it's not us, it's them. And it's not her. It's just the way she moves you. And she kisses harder than me. Oh, she kisses harder than me.

 

 

 


Nellie, ett år.

Nu ska jag strax över till brorsan med presenter i handen. För idag är det nämnligen älskade nellies 1-årsdag. Tänk att det var ett helt år sedan som den lilla söta kom till världen, sjukt vad tiden går fort.


With you.

(olivejuice, min vän)


Nobody loves you like I do.

Fy vilken dryg helg jag har haft. Jag har haft näsan i skolböckerna i princip hela tiden. Lagom halvtråkigt. Dock gick jag över till brorsan en stund igår, pussade på nellie och såg hur hon tog flera steg helt själv. Sötunge. Sen hem för lite mer plugg och sedan på kvällen fick jag lite sällskap av en vän. Bra grejer.

Och tror ni inte att jag har lyssnat sönder på "who's gonna walk you home" hela helgen? (låten i inlägget under) Jo. Det har nästan bara varit den enda låt jag lyssnat på. och ja, jag lyssnar på den just nu också, haha.

Nu håller jag på med att försöka bli klar med de sista uppgfiterna, sen ikväll kommer mamsen och lämnar smilla&simba, ska vara hundvakt åt de ikväll/inatt. Som jag saknat min fina smillis!



Så liten hon var i somras.

Erik Hassle & Malin Dahlström - Who's gonna walk you home


I’m going to live.


This time, it's for me.

We'll cast some light and you'll be alright for now.

 

Jag är trött i huvudet vill jag lova. Idag jobbade jag och så fort jag kom hem efter 15 så var det bara att fortsätta plugga som sagt, satt till runt kl 22 med nån stunds avbrott för middag och lite för många koppar kaffe. Så mitt huvud är ganska trögt just nu. Usch. Tentan är äntligen klar och inskickad efter alla dagar jag lagt på den, och rapporten är nästan klar. Känns döskönt. Så helgen kommer ägnas åt fotouppgifterna. Ska försöka få dem klara så fort som möjligt, så man kan få göra lite roligheter också.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ned i sängen och läsa. Godnatt.


Plugg-bubbla.

Resten av veckan kommer jag nog vara lite småsvår att nå. Jag ska tillbringa tiden i min lilla plugg-bubbla som sagt. En jobbig tenta ska in imorgon, en stor intervju-rapport ska in på fredag och på söndag har jag ett gäng fotouppgifter som ska in. Jag är alltså ganska stressad. Wish me good luck.

Vi hörs när vi hörs, puss va

So go away and pray baby, come back when you can cry.


Att bada med emma gick hur bra som helst och efteråt fikade vi. Snuttan. Kom hem efter fyra och sen dess har jag suttit här vid köksbordet och pluggat, betalat räkningar, pratat i telefon och även ätit middag.

Imorgon ska jag ha oliver här hela dagen, sjukling som han är. Mysigt. Ska även plugga och handla.

Nu kikar jag på "halv åtta hos mig", ett riktigt mysigt pogram på något vis. Sen om en stund ska jag iväg och träffa annie. Mysigt!

happiness hit her like a bullet in the head, struck from a great height by someone who should know better than that

Lördagskvällen blev jättebra. Förfest hos mig med emelie, sandra x2, hanna, jennifer osv. Jättetrevligt. Runt ett drog vi till mobergs och dansade som tokar. Jag kom hem efter 3 nån gång men pratade bort ett par timmar i telefonen, så runt 5.30 slänger jag iväg ett sms och får "jag ska strax till jobbet" tillbaka. Jahaja, själv hade man inte ens lagt sig lixom, haha.


Igår var jag så sjukt trött. Blev väckt runt 10 av massa sms och även fast jag var så där äckligt trött så kunde jag inte somna om, låg och vred mig hur länge som helst. Så dagen igår bestod av att kika på grey's anatomy och gossip girl. Inte mig emot. Emelie kom även förbi en sväng innan hon åkte tillbaka till norrköping. Kramade henne hejdå och det sved lite, ett tag kvar tills man får se donnan igen.

Idag är det måndag, en ny vecka. Och jag har en tenta som ska vara inne på torsdag plus att jag har massa småuppgifter som ska vara inne då. Så dessa dagar kommer jag nästan bara vara i min plugg-bubbla. Dock ska jag strax iväg och hämta Emma på skolan, för vi ska iväg och bada. Hur mysigt som helst. Sen blir det hem för att plugga som sagt.

Öl.

Är jag taggad för ikväll? Så där ääääckligt taggad är jag. Imorgon åker emelie hem till norrköping och oj vad jag ska skaka rumpa med henne ikväll och oj vad vi ska fira sandra efter tolvslaget.

(Sometimes I feel like saying "Lord I just don't care")


LA is getting kind of crazy and New York is getting kind of cold.

Idag har brorsan varit här en sväng, även mamma kom förbi en stund. Jag har pluggat, varit nere på stan med emelie&sandra, köpt ny ansiktskräm och sminkborstar, ätit hamburgare, pluggat igen med let's dance i bakgrunden, och nu lyssnar jag på 3 doors down (oh!! jag dras tillbaka i tiden si så där 6 år, då jag toklyssnade på dem)

Imorgon
ska dagen/kvällen spenderas på ålandsbåten med ett glatt gäng, sen förfesta ännu mer hos mig när vi kommer tillbaka hit och sedan utgång. Vi ska fira sandra som fyller 21 på söndag. Jag gillart och jag är taggad.

Men nu ska jag tvätta bort sminket, poppa lite popcorn och kika på någon film. Myyys.


the kindest of kisses break the hardest of hearts


Setting me up just to knock-a knock-a knock-a me down.

Imorse kom mamma, karolina, brorsan, nellie, mormor och morfar över. Morgonpigga jävlar kan jag säga. Mamma, brorsan och mormor fixade med lite saker, karolina spelade wii, morfar retades med mig och jag pussade på nellie. Typ så. Sen på eftermiddagen drog jag ned på stan och fikade med emelie&malin, blev även en långpromenad. Lagom bra det. De senaste timmarna har jag lagat mat, glott på tv och småpillat lite på en uppgift och nu ska jag spela wii, kan inte få nog av det.



I never wanted anything from you.. (except everything you had and what was left after that too)



 


stick your hands inside of my pockets, keep them warm while I'm still here

Helvete vad kallt det är idag! Jag trodde jag skulle dö på väg ned till stan idag och på vägen hem. Fan, nu är jag trött på kyla och snö. Nu vill jag ha vår, skinnjacka, tygskor, solbrillor och värme. Åh.

Dagen har spenderats med min finaste jossan. Och nu ska jag laga middag var det tänkt, ingen aning vad det blir, men något finns det alltid. Sen ikväll ska jag och emelie svulla i oss dipp&grönsaker, lagom gött va?

Ne, rota fram något gott i kylen/frysen var det som gällde ja.
puss
Tegan and Sara - I know I know I know

Men det är underhållning, folk!

paradise hotel börjar ikväll igen efter ett litet uppehåll och...

...jag är överlycklig!


Är inte det hemskt så säg?

you said love taste so much better when it's cruel

Hallå!
Förmiddagen har spenderats med min kära mamma. Vi har handlat, varit hos veterinären, kramat sönder smillis, varit hos therese och pussat på brorsbarn, och även varit hos min bror och pussat på brorsbarn. Sånt gillas.

Nu sitter jag här och slöar, lyssnar på säkert! och tänkte strax springa ned till tvättstugan. Sen ska jag försöka plugga lite. Blir nog finfint det.

Kvällen kommer spenderas med emelie. Någon som ramlar av stolen av förvåning? Inte? Nehe ne. Vi lär göra det vi är bäst på - äta och prata för mycket. Jag älskart.


You are so yesterday.


2010.

Har varit lite seg med uppdateringen, i know.

Nyårsafton
blev en helgrym kväll/natt/morgon! Det började hos emelie med tjejerna, då vi åt trerätters, spelade spel, sjöng och alkohol rann nedför strupan i lagom takt. Hur bra som helst. Sen senare på kvällen drog vi på en fet fest med mycket mycket folk, och tolvslaget firades med fina människor omkring sig, champagne och pussar. Sen ett par timmar senare blev det även efterfest, och jag hamnade väl i sängen runt 6.30 på morgonen.
Ett riktigt bra nyår!






















I fredags
var jag så förbaskat trött hela dagen. Inte ett dugg bakis - konstigt nog. Men så extremt trött. Så jag låg i soffan hela dagen och på kvällen drog jag till brorsan.

Igår
spenderades dagen med annie, vi gick en sväng på stan och fikade. Mysigt! Och på kvällen blev det bio med emelie, vi såg Avatar. Om ni inte har sett den - SE DEN!! GRYM FILM!

Idag ska jag storstäda och plugga, sen ikväll kanske smilla kommer hit och är här över natten. Min fina smillis som har blivit så jäkla stor nu. Åh.