oncontextmenu="return false"

Sommarlov!

Känslan som uppstår när man äntligen är klar med en tenta - herregud, det är jävligt skön känsla. Lycka! Första terminen har sprungit förbi och jag har överlevt, high five till mig själv för det! Och jag har bott här i ett halvår nu redan, sinnes.
Så nu tar jag sommarlov, tack & bock göteborgs universitet - ses i september.

 

Tenta-bubbla.

I fredags hängde jag lite i skolan och förberedde inför redovisning. Sen efteråt drog jag hem till Lisa och hängde där resten av dagen tills klockan blev 17 och vi drog till avenyn, mötte upp robin, ulrica, filippa och farnaz för en kväll med drinkar och vin i solen. Hur bra som helst! Fortfarande lika jäkla förbaskat kär i göteborg och dess människor.
 
Igår hade vi redovisning, som gick galant! Bara positiv feedback från läraren, det tackar man för. Så igår var sista skoldagen för denna termin och just nu är jag totalt inne i min tenta-bubbla. På fredag ska den vara inne, jag spyr på den och vill bara få klar den så fort som möjligt - så att man kan få ta sommarlov! Men mitt i all denna tenta-ångest, så lyssnade jag på en ljudfil från när jag spelade in Linnea i smyg när hon sjöng för mig för längesen. Kvinnan är absolut tondöv och det är så fruktansvärt jävla roligt. Som jag saknar henne och hennes skratt - kom hem från Grekland! Så nu har jag lite mer energi för att fortsätta skriva. Bra.