oncontextmenu="return false"

Håll huvudet rakt, för jag älskar allt du gör.

Gårdagen var helt otrolig! Jag, annie, lollo och anders befann oss på Zinkendamm ip och såg Kent. Galet galet bra, som alltid. Och deras nya låt var ju hur underbar som helst, hoppas de spelar in den snart.


You still have all of me.

Som om ett kapitel jag älskar brinner upp, rakt framför min ögon.

Sex and the city.

Kvällen igår spenderades på bio med Annie&Lollo. Sex and the city - the movie.
Och det är nästan galet vad berörd man kan bli av en film. Ena stunden rann tårarna och nästa stund så skrattade man sig hes (speciellt Annie med sin ljuva och nästintill obefintiliga röst). Underbart. En film som verkligen är duuunderbra, men sen borde man nog ha följt hela serien för att kunna uppskatta den så pass mycket som i alla fall jag gjorde.


16 timmar.


Ibland måste man bara.

Jag kan inte riktigt förklara, och de argument som är emot kanske väger tyngre.
Men jag vet att jag måste ändå, för hjärtats skull. Ni kanske förstår eller inte alls.
Men just nu måste jag lita på mig själv och jag vet att ni står bredvid mig ändå.
Nobady said it was going to be easy.

Håll hårt. Vi ses om ett par dagar.


Och jag spricker av glädje över att min josephine kommer hem idag. Hon är så jävla bra.

Student 2008.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRAAA!

Studenten i fredags skulle kunna förklaras med så himla många ord, men det är så galet svårt att hitta de rätta. För studenten var helt obeskrivlig. Det ruset man kände när man sprang ut, det ruset man kände när man stod på flaket med världens bästa klass och skrek sig hes i regn&hagel - det är guld värt.
Hjärtat fylldes på alla möjliga sätt den dagen och ''lycka'' är definitivt ett ord som passar in, men nu i efterhand känns det ganska tomt. Nu finns inte Sp05B längre, man kommer aldrig sitta där på lektionerna och stirra sönder klockan, och man kommer aldrig skratta som en tok i korridorerna.
Jag kommer verkligen sakna er och jag är så jävla stolt över oss allihopa. Vi klarade det.

Tack för dessa tre år, och tack för att ni gjorde studenten till en av mina lyckligaste dagar.





Och ett speciellt tack till Emelie, som jag har spenderat alla dessa 13 skolår med.

FÖR VI SKA TA STUDENTEN

Idag for jag, emelie & lollo ut till lännis i Länna. Det var planerat att fixa vårt flak och det blev riktigt dunderbra faktiskt! Och tillslut fick jag det som jag hade suktat efter hela dagen - fika! Lännis mamma&mormor är då minsann två pinglor de. ;>

-ska vi använda sax till att ta björk?
Emelie har nog aldrig sett en björk.

Bilder av dagen kommer senare.


Men imorgon vänner, då tar vi sista steget ur skolan och lämnar tryggheten som man har haft nu i 3 år med en galet underbar klass. Man kommer känna så mycket sprudlande glädje, men jag kommer nog ändå känna någon slags sorg. Man lämnar så mycket och många bakom sig, men samtidigt väntar så mycket nya äventyr.
En sak är i alla fall säker, att vi kommer göra morgondagen till en minnsvärd och förjävla bra dag.

Det pirrar i kroppen av förväntan.
Det kommer bli så underbart bra.
Vi blir fria.

Vi ses imorgon 7.30, för då ska champagne flöda!

It's a cruel thing that you'll never know all the ways I tried.

Det svider. Kvällen igår var inte bra överhuvudtaget.
Jag känner mig totalt förvirrad just nu, jag vet inte alls hur någonting ligger till och jag vet inte hur eller vad jag ska göra. Dina ord ekar hela tiden i huvudet och det är så himla svårt att inte tänka på annat. Men jag vet två saker - detta ska inte trycka ned mig just nu, inte när så himla bra dagar väntar på mig. Och jag vet även att tid är allt just nu. Allt som jag behöver, och kanske även du.

Fan ta dig.
Fan ta att du vänder upp&ner på allt jag trott på.
Fan ta att jag inte vet vad jag ska tro.
Fan att det är så fel just nu.
Fan ta dig, igen.


Vi får se hur allt blir. Men det är inget jag tänker ta reda på just nu. Tid, som sagt.
Men det känns fortfarande som tusen knivhugg i magen och i hjärtat..

Fartfyllt.

Oj, nu var det galet längesen som jag skrev.. men dagarna har varit fyllda med en hel del annat skoj, tiden har inte funnits till kära bloggen.

I lördags var det överraskningsfest för min bror och två av hans vänner, som allihopa fyllt 25 inom de senaste veckorna. Det blev dunderbra och förvånade som tusan blev de, skitroligt. Sen var det så galet god mat att jag svullade som aldrig förr, också riktigt dunderbra det.

I söndags fick jag vara barnvakt åt Oliver&Leo (som hade sovit hos oss) på grund av att min bror & hans flickvän, galet bakis båda två, ville få sova och slöa. Hmm.. snäll lillasyster är vad jag är.
Dagen bestod iaf av ett antal fikastunder i det galet underbara vädret, hoppa stutsmatta, spela tennis&fotboll och att jag helt enkelt låg och solade medan de tvättade lastbilar i barnpoolen. Yepp.

I måndags ringde annie så gulligt och väckte mig, och en timme senare satt jag, emelie, annie & lännis i annies båt. Vi hamnade på en ö där vi chillade och solade. Härligt. Tyvärr blåste det mycket, men äsch då. Det roligaste måste ju ändå ha varit när vi upptäckte världens jävla äckligaste spindel i båten.. fyra tjejer som skriker är väl ljuvligt? Lännis fick ta fram hennes modiga sida och ta bort den extremt äckliga spindeln. Urk, säger jag bara.
Efter båtresan så tog jag&emelie en sväng på stan, shoppade lite, käkade middag och sedan satt vi i parken och vräkte i oss jordgubbar. Hemma lite innan sju, och en kvart senare ringer Emelie igen. Så en stund senare var hon hemma hos mig och vi chillade järnet med att inleda studentveckan på ett härligt sätt. Lite dricka, och sedan donkenkäk vid halv tolv på natten. Jo, men det är great det.


Igår var det lommarrännet. Vi vann ju tyvärr inte, men inte kom vi sist och dennis fötter hamnade ju faktiskt på en bild i tidningen. Inte allas fötter som hamnar där inte, hah.


Idag har det varit fotografering och studentlunch. Att fotas klockan 9, vara klara en kvart senare och sedan vänta ungefär 4 timmar på lunch är tammefan inte roligt. Var hungrig som ett as. Men lunchen var mysig, och efter 2 timmar var även det avklarat.
Tänk att det är två dagar kvar tills vi tar studenten..? Galet vänner, galet.

(Och ja malin, du är så jädrans söt när du blir helt
tårögd av att bara se oss i våra studentmössor
)

Älsk.

Idag tar även min älskling studenten, förjävla bra som han är.
Grattis grattis grattis!

Wonderfull day.

Dagen idag har spenderats i solen med Lännis&Annie. En riktig toppen dag! Drog ned till parken runt 12, solade i cirka två timmar och åt glass. Sedan blev det en runda på stan, som avslutades med en pizza i parken. Gott vill jag lova. Vi lärde Lännis vilken pizza som är den absolut rätta pizzan, och hon sa att hon kanske nu framöver ska börja lyssna på oss. Awh..
Sedan kom även Viktor, William och Bengan.. men efter cirka 7 timmar i solen var Annie&jag riktigt sega och axlarna började smått svida. Så vi lämnade dem för att dra oss hemåt, och sen dess har det bara varit chill, sköönt.
Men lite brunare har man blivit iaf, underbart.

Lännis- Gud vad skönt det är att sitta i halvt skugga och halvt sol
Jag- Säger hon som sitter helt i solen...?


Finito.

Då var det klart, idag gjordes det allra sista skolarbetet. Nu finns det absolut inget kvar och det känns fruktansvärt skönt, men oj så som vi alla har slitit.. nu mot slutet har det varit riktigt mycket. Men se, vi klarade det galant.. bara att klappa sig på axeln och säga fyfan vad jag är bra!

Och det är enbart 9 dagar kvar, sen är vi fria att göra vad vi vill, hur vi vill och var vi vill.

Annie Ringefors

..för att hon är så galet mycket för mig och för att vi har tusentals minnen tillsammans.




Olivejuice, hjärtat.

S-s-sjukling.

Jag är ju en liten sjukling jag.. varit sjuk sen i tisdags, buhu. Men jag&penicillin har varit bundisar sen i fredags, så det ordnar sig nog tillslut.

Och snart är plugghögen helt slut, det är så himla lite kvar nu. Det är helt jävla underbart, och nästan lite skrämmande. Den stora dagen är snart här, oh god.