oncontextmenu="return false"

my heart seems to live somewhere inside your chest.

Och så är man tillbaka till välbekanta gator där man slitit ut så många skor, tillbaka till att höra dialekten som man alltid hör, tillbaka till rutiner och måsten. Men jag vill tillbaka till obekanta gator som man kan utforska, tillbaka till att höra göteborgska överallt, tillbaka till min fina. Jag har haft så oförskämt fina dagar och att sätta sig på tåget hem igårkväll var tungt när man bara vill stanna. Men om 6 veckor sitter jag på tåget igen. Känns så långt fram bara. Alldeles för lång tid kvar.







Makes you feel good, don't it?

Har haft en grym helg med guldväder! Gårdagen spenderades i solen med min fina emma, vi shoppade, fikade, åt glass och bara hade det allmänt bra. Min lilla pärla. Till kvällen blev det picknick i kvällssolen med Jess, och sedan bakade vi kladdkaka och drack te (ovanligt..ne). Fina fina vän. Idag har jag hängt i det fina vädret hela dagen, kollat när leo spelat fotbollsmatch, gått promenader, hängt med en vän och jag har även fått årets första myggbett. En bra helg helt enkelt (minus myggbettet). Så imorgon är det måndag igen och det är bara 3 jobbdagar kvar innan jag sitter på ett tåg härifrån. Gött och behövligt som fan.







Shout it from the roof tops, write it on the skyline.

sen sist - suttit bredvid en sjukhussäng i 6 timmar och hållit en hand, varit rädd, skakat av ilska, kaos.. men efter regn kommer solsken - uppskattat mina tjejer så fruktansvärt mycket, skrattat så mycket att jag till kvällen varit hes, ätit glass i solen, pussat sönder mina fina brorsbarn som alltid värmer mitt hjärta, druckit massa kaffe på dagarna och massa te på kvällarna, sjungit sönder alexandras öron, lyssnat sönder denna låt, promenader, spelat kort, kramats.

idag har jag ätit en lång frukost med min bästa jess, ätit middag med fina jossan och bara haft världens mysigaste lediga dag. imorgon blir det jobb, på lördag ska jag skämma bort mitt brorsbarn och precis om en vecka kommer jag vara med världens bästa person. solsken, helt enkelt.










jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.