oncontextmenu="return false"

Nyårsafton.


Love.

Juldan var världens roligaste, jag har utan tvekan världens finaste vänner! Bäst!







Den här bilden visar nog kvällen ganska bra. Haha gud.

Mobilinlägg.

Imorgon är sista dagen som Ingmarie jobbar hos oss, och eftersom både jag och Alexandra är lediga imorgon så är det sista dagen idag som det är vi tre. Så sorgligt att Ingmarie slutar. Vem ska jag nu hitta på låtar om? Vem ska jag krama på och vem ska jag reta gallfeber på? Tur att jag kommer ha kvar Alexandra!
Söt-ingamaj har ritat av mig och Alexandra. Hur snygga är vi inte?


Jul 2011

Jag hade världens finaste julafton med min fina familj, åt det vanliga julbordet, glodde på kalle anka, drack glögg, fick jättefina julklappar, spelade xbox kinect hela kvällen och bara hade det allmänt mysigt! Ikväll byter vi ut "mysigt" mot "tagg" och fokusen ligger på vin och fina vänner. Åh det kommer bli så bra.


Dan' före doppare dan'

Julgranen är klädd, julklapparna är klara och jag äter en smörgås med julskinka på just nu. Som jag längtat efter julskinka, så.jävla.gott. Julafton kommer spenderas med min älskade familj och det kan inte bli annat än toppen. Så God Jul på er!


as long as I'm laughing with you

Gårdagen spenderades i Täby centrum med Emelie. Shoppade klart alla julklappar, hittade även lite åt mig själv och sedan ett besök hos läkaren. Och till kvällen blev det tedrickande med Jess. Väldans bra dag och kväll! Idag efter jobbet har jag hängt med Jossan, och nu håller jag på att tvätta. Är så trött så det känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Zzzzz.


jag kommer aldrig sluta att skratta såhär högt.

Och så var jobbhelgen slut. Om 12 timmar är jag på mitt vanliga jobb igen. Gah. Så nu tar jag helg i ett par timmar, innan jag måste sova, med att äta godis och dricka julmust. Helt okej! Som tur är så har jag tagit ledigt på onsdag (behööövligt) för jag ska in till täby för återbesök hos min läkare, och då får jag sällskap av fina emelie och de sista julklapparna ska då fixas också. Guld. Det längtar jag till. Och jag längtar efter att få krama på Jossan på torsdag. Och jag längtar efter mina brorsbarn som jag ska pussa sönder på julafton och få skämma bort dom med fina julklappar. Och jag längtar efter älskade annie och lännis som jag ska få skratta med på juldan. Åh.

Men imorgonbitti kommer jag mest vara nervös. Min bror har det senaste året behövt operera sin nacke, och blivit nekad på nästan alla sjukhus eftersom ingen läkare har velat ta sig an den svåra operationen. Men imorgon ska han äntligen få göra det, och det läskiga i det hela är att om något litet går fel så kan han bli förlamad. Jag hade velat varit där när han vaknar, men är man på jobbet så är man tyvärr. Ni kan väl hålla tummarna för honom!

Lördag.

Efter övertid och stressiga dagar på jobbet under veckan, så hoppar jag nu på jobbhelg. Trött som en apa imorse och vägen hit var inte den roligaste, spöregn och världens blåst. Efter halva vägen går mitt paraply i två bitar, behöver jag ens säga att jag blev måttligt irriterad? Så när jag väl kom hit var jag vidrigt blöt och mascara i hela ansiktet. Snyggtjej89. Man blev ju dock pigg av promenaden.... Idag jobbar jag med min bror, älskade älskade bror. Men innan han kommer så blir det lite chill med N bah. Pussilipuss


you carry yourself

De senaste veckorna har jag längtat, byggt ikea-möbler en torsdagkväll med pizza, öl&anton, skrattat mig hes, tvingat med mig A på twilight-filmen, saknat, gett bort en present som gav mig världens finaste reaktion från personen i fråga, fallit isär, gråtit i min brors famn, fyllt vidrigt många word-dokument, tappat mig själv, gömt mobilen under kuddarna i flera dagar, börjat andas igen, kollat på mitt brorsbarn emmas dansuppvisning och börjat gråta av stolthet (blödigtjej89), känt varenda känsla som finns i hela världen, ätit julbord med jobbet och skrattat helhjärtat igen, jävlats och kramats lite extra med I-M på jobbet (bara för att hon är dum och överger mig och alexandra efter nyår), saknat en vän som känns borta, känt sån kärlek för min omgivning och mitt folk, har haft världens finaste jobbarkompis gråtandes mot min axel samtidigt som jag drar våra dåliga skämt så att hon skrattar och gråter samtidigt (det om något bevisar att jag är jävligt rolig. ja.)

och imorgon är det jag och världens finaste jessica.
fan, ni allihopa skulle ha en jess som min jess.
kvinnan har ett sånt stort hjärta.