oncontextmenu="return false"

Höst genom iphone



Tisdag

Idag har jag varit ledig från jobbet eftersom jag har varit på läkartid i täby hos en specialist. Så fruktansvärt skönt att gå till en som är specialiserad på magar och verkligen lyssnade! Och efter att hon läst mina jounaler, lyssnat på mig, sett prover och resultat på alla undersökningar jag gjort, så hade hon en diagnos. Så nu får jag ändra om mina matvanor, ta bort en del i min kost och lägga till annat. Mycket som jag inte får äta. Plus en vidrig medicin som jag ska dricka 2 ggr om dagen, fick kväljningar nyss jag när tog den - men vad gör man inte för att må bra? Dock väldigt intressant att andra läkare har gett mig viss medicin och sagt åt mig att äta&dricka vissa saker som jag verkligen inte ska för min mages skull. Specialisten blev chockad över vad vissa läkare sagt. Menmen. Ska tillbaka om 2 månader för att se om magen börjar må bättre efter dessa ändringar.

Imorgon är det onsdag och på torsdag väntar Anton hemma hos mig när jag slutat jobba. Guldguldguld.

what it takes to come alive

Igår var det jobb 10-20 (vilket kändes lite jobbigt då leo hade sitt kalas, och jag inte kunde komma = en besviken leo. Gjorde ont i hjärtgropen) när jag väl kom hem blev det en dusch och lite serietittande innan tröttheten tog över. Idag har det varit jobb 8-16 och därefter blev det middag&promenad med Dennis. Guld. Kom precis hem och ska snart kila ned till tvättstugan för att tvätta resten av kvällen. Längtar till jobbet imorgon.. varit ifrån mina fina arbetskompisar och bästa kidsen i 2 dagar och jag längtar redan tillbaka. Guldjobb.

Älskade Leo.

Idag fyller min älskade lill-plutt Leo 6 år. Tänk att läkarna inte trodde att han skulle överleva i sin mammas mage, tänk att han lyckades överleva sin förlossning trots den lilla oddsen, tänk att han lyckades klara sin stora operation när han var runt 1 år, trots att läkarna hade låga förväntningar om det också. Min lille kämpe. Världens finaste Leo som gärna pratar hål i huvudet på en.



I breathe the masculine scent of his skin

Går runt med en outhärlig smärta i tänderna, det spänner i vissa tänder. Helt sjukt ont gör det, vilket i sin tur gör att jag spänner käken eller något och därmed får världens jävla huvudvärk. Ingen bra kombo när man jobbar med barn. Så jag och ipren har blivit schyssta bundisar de senaste dagarna. Idag är det fredag, så var jobbveckan slut och vi hoppar på jobbhelg istället. Är väldigt osugen på att jobba helg, men cash is king. Nästa helg får jag sova ut.

(och på torsdag behöver jag inte sakna mer, bäst)

when you leave, I bleed out

Här ekar det lite grann skulle man kunna säga, annat kommer emellan. Typ livet. Sen sist jag skrev har jag haft världens bästa dagar med anton, jobbat lite för mycket, saknat, längtat, gråtit, skrattat, insett hur jädrans fina ing-marie, alexandra och linda på jobbet är (mina färgklickar i vardagen, utan tvekan), tänkt att jag hoppas att mina egna barn i framtiden blir som mina brorsbarn - finast i världen, lyssnat sönder denna låt då den påminner om fina saker, höstpromenader, fått en låt som från grunden är gjord till mig, sovit med smilla bredvid mig, fått en jävla träningsvärk efter att ha spelat just dance på wii med emma en hel dag, gått på marknad, kramat på min fina familj under en 30årsfest då jag var onykter i 12 timmar, insett att jag har världens finaste vänner, fått varma ord av föräldrar på jobbet. Och snart behöver jag kanske inte sakna mer. Livet bah.