oncontextmenu="return false"

Mosigt huvud.

 
Salstentan som skrevs förra veckan krävde alla rätt för att bli godkänd, hej&hå tänkte jag och var tvärsäker på att jag skulle få göra om den - igår fick jag tillbaka den: Godkänd! Aaaah, den känslan hörrni. Bäst. I måndags hade vi redovisning och lika så igår, så nu börjar äntligen saker bockas av. Idag har jag suttit med hemtenta i 6 timmar - måttligt mosig i huvudet nu? Jaa. Ska försöka få klart den så fort som möjligt, så att man kan få helgen fri!
 

Ett jetplan, tack.

Det gör så ont i hjärtat att vara så långt borta från mina älskade brorsbarn.
 
 
 

Livet på paus.

Kommer tillbaka till livet när den här kursen är över. Igår gjordes salstenta, kvar är två stora grupparbeten som ska göras och redovisas plus att fixa ihop en härlig rapport. Knappt 1,5 vecka kvar, sen är den här förbaskade kursen över! Som om man inte är stressad nog, så är jag även sjuk. Hörs!
 
/ Stressadtjej89
 
 

Fredag.

 
Det är sånt här vi gör i skolan! Dagen har spenderats på högskolan för scen och musik, workshop har stått på schemat ett par gånger denna vecka. Förbaskat roligt. Skönt med lite omväxling från att bara plugga, seminarium och föreläsningar. Slutade skolan runt 11 idag, sen blev det lunch och häng ett par timmar med Ulrica, Maja, Sandra, Karro och Charlotte. Bra grejer. Råkade även köpa ett par boots, ooops. Nu sitter jag på tåget hem. Idol-mys och plugg står på schemat!

Olivejuice, annie.

 
Elva år tillsammans, på elva år hinner man med en hel del. Och efter att igår ha pratat med dig i drygt 3 timmar, så saknar jag dig så otroligt fruktansvärt jäkla mycket. Många av mina allra finaste och roligaste minnen består av dig. Valborgsfesterna, våra sleep-overs då vi alltid åt ostbågar till frukost, snefyllorna, alla tusentals promenader, högstadiet, varenda nyårsafton, alla timmar på mobergs, hur vi kunde titta på varandra i tystnad och sedan säga exakt samma sak, våran lycka när bussen kom och vi skulle få åka från vitryssland, alla kärleksproblem, gymnasiet, hur jag visste att du var kär i jonte trots att du försökte dölja, alla tårar vi torkat tillsammans, alla skratt, "tönt", våra dryga kommentarer, våra värdelösa skämt som ingen förstod, UVK. Kan fortsätta i evigheter.. men mig kommer du alltid att ha.
 
 
 
 

Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals.

Veronica Maggio feat Håkan Hellström - Hela huset. Där har ni bra grejer, hörrni!
 
 Fredagen bestod av föreläsning och fixa klart ett grupparbete. Klockan 14 tog vi helg! Kvällen bestod av tacos, vin och idol med min fina A. Sen på lördag åkte vi till överby för lite shopping hela dagen och kvällen spenderades i badkaret med vin. Igår blev det en långfrukost och sedan promenad med kaffe i handen. Bra helg i mitt tycke!
 
Idag har jag hängt i Göteborg och nu under eftermiddagen har jag pluggat. Laddar för en tidig dag imorgon med seminarium och föreläsning. 
 
 

Hon.

Efter en lång och seg dag i skolan, det bästa var lunchen i solen med Ulrica och Fanny, så är jag äntligen hemma. Och dagen blev tusen gånger bättre när man kommer på att Melissa Horns nya album har släppts! Bästa bästa bästa. Äntligen. Terapi. 
 
 

Första oktober.

Igår blev jag klar med kursen. Så skönt! Håll tummar och tår för att tentan blir godkänd! Imorgon börja nya kursen, så hur spenderar man bäst en helt ledig dag? Jo, man äter frukost i soffan framför new girl och sen hänger man resten av dagen i det fina höstvädret i Göteborg med bästa Lisa och Filippa. Vi fikade på uteservering i solen, kanske sista uteserveringen för året? Och sedan spenderade vi lite pengar på shopping. Kom nyss hem och strax blir det att laga middag med A. Bra 1a oktober!