oncontextmenu="return false"

Eftermiddagsöl.













your best friend has to be the morninglight

Idag har jag än så länge pluggat och nu håller jag på att tvätta.
När tvätten är klar blir det en eftermiddagsöl med jonna..
(ja, är det fint väder så får man göra sånt på måndagar)

jag byggde upp dig bit för bit, igen

Lördagen blev grym! Vi spelade våghals och gjorde sjuka saker, sen hamnade vi på mobergs där det var proppfullt med folk. Grymt. Jag somnade si så där 6 på morgonen, så.. pigg igår? Haha... nej. Trött som ett as. Men det var det värt!








jag är dålig på vardag och duktig på fest

Sex and the city 2 var faktiskt bra, trots att den inte fått så jättebra kritik. Men är man ett äkta satc-fan, så vill man bara få se dom igen och i olika situtioner. Så även om första filmen var betydligt bättre, så var denna inte heller fy skam! Jag&annie skrattade på så bra så!

Igår fyllde min kära bror år, så idag har han firats! Kom en för en stund sen och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Kvällen är ett frågetecken.. men det lutar åt middag&öl med jonna, och sen kanske jag joinar emelie, sandra, louise och resten för utgång. Sounds good.


sex and the city 2

Nu kilar jag iväg på bio med annie, ha en fin fredagskväll.


where you end and I begin

Dagen började vid 7.30 imorse då mamma kom. Jag var helt sjukt trött, vilket jag fortfarande är. Har spenderat dagen med mamsen. Fram och tillbaka in till sthlm för att mamsen skulle skriva på kontraktet för sitt hus som hon köpt. Sen har vi chillat hemma hos brorsan med lite fika i solen. Mysigt.

Nu tänkte jag ta en lite powernap, sedan blir det att diska och laga middag. Good.


you think we are the best thing

Idag har jag haft en fin dag. Vaknade upp lite småbakis, frukost på stan och häng med älskade annie&hugo, fika på leos dagis med mamma, haft kramkalas med leo hela dagen (leo kan faktiskt vara den finaste jag vet, en mer hjärtegod 4-åring får man leta länge efter) handlat, hämtat nellie på dagis, pussat på henne, ätit middag med mamma, gått en långpromenad med mamma då det blev ett stopp för att glo på oliver&leos fotbollsträning. Och nu sitter jag äntligen i soffan, ikväll har jag sovsällskap av smilla&simba. Mysigt.
















when all I want to do is use, use you

Igår var det jobb hela dagen och sedan blev det häng på jonnas balkong med öl i handen och sol i ansiktet. Lagom bra va. Sedan hamnade vi på ett glas, där vi drack öl med becca och hennes jobbkompisar, sedan drog vi till trädgårn där det var dömysigt. En riktigt bra kväll! Skrattmusklerna fick arbeta ordentligt. Fina personer.

Jag är lat, så jag snor lite bilder från jonna:






hon ska resa nånstans

Den 11 juni blir det London med världens bästa jonna. Hur bra som helst!!

but sometimes I still need you


heart skipped a beat and when I caught it you were out of reach. but I'm sure, I'm sure - you've heard it before


because you, you just know, you just do

Imorse kilade jag över till jonna som bjussade på frukost, sedan drog vi ned på stan, kikade i affärer och drack kaffe i solen. Resten av dagen hängde vi hos henne och sedan tryckte vi i oss pizza till middag. Slapp dag. Nu tänkte jag försöka få lite plugg gjort. Försöka vara lite duktig i alla fall.




helgen

Helgen var dunderbra. Lördagen bestod av häng i solen med jonna, sen hem till brorsan för vin och grillning i solen, hur mysigt som helst! Sen mötte jag upp jonna och kvällen bestod av drinkar och trädgårnhäng. Riktigt mycket folk och riktigt trevligt. Igår var jag trött som ett djur, men emelie drog med mig till täby centrum där jag hittade lite smått&gott. Good.








sommarväder

Fredagskvällen blev lugn. Jag, jonna och becca hängde i parken med vindruvor&jordgubbar. Sen blev det även en snabbis på trädgårn, men det blev tidig hemgång. Så galet skönt. Idag fortsätter vädret att vara helt galet bra, så det blir häng i solen.

god morgon

Kl 05.30 slog nellie upp sina stora brun/gröna ögon, pigg och glad. Jag var nog inte riktigt lika pigg.. sovit alldeles för få timmar. Myste en lång stund i sängen och nu kikar jag på vakna med the voice och hon röjer runt som tusan. Innan åtta lämnar jag henne på dagis, sen blir det hemåt för en liten powernap.

you got growing up to do

Haft en riktigt slapp dag. Förmiddagen spenderades med mamma, kikade på ett fint hus, träffade mormor&morfar, fikade två gånger, åt mjukglass i solen och även handlade. Guld. Sen har jag haft tvättstugan, och efter 17 lämnade brorsan nellie här. Så nu ligger världens sötaste unge i min säng och sover, jag själv somnade till i några minuter när jag nattade henne förut. Hur mysigt som helst. Ikväll blir det chill och sen sova tidigt. Skönt.


show you every way I've grown since I met you

Godmorgon! Det verkar minsann bli lika bra väder idag som igår. Underbart! Sitter och käkar frukost just nu, mamma kommer och hämtar mig om en stund. Vi ska ut till mormor&morfar, och sedan titta på något hus mamma är intresserad av. Sen i eftermiddag har jag tvättid.. känns som om jag valde fel dag att tvätta på, om solen fortsätter skina. Och senare ikväll ska nellie sova här hos mig för första gången, det blir andra gången hon sover borta. Gah. Den ungen har en tendens att tycka att man ska gå upp kl 5 på morgonen, och för morgontrötta människor som mig så är det en sjuk tid.


men jag har samma trasor på och röker samma marlboro







nittonde maj

Morgonen har bestått av några pluggtimmar,
och resten av dagen tänker jag spendera i solen med josephine. Hur bra som helst!

come daylight

Har haft ännu en döbra dag, man blir nästan bortskämd!
Jobb, köpt ny bikini, parkhäng i solen med annie, emelie & sandra
och sen ikväll har jag och emelie tryckt i oss god middag. Bra.












sunny day

Har haft en döbra dag som har spenderats i sommarvärmen med jonna.
















weep for yourself, my man


last night

Oh. Jag hade en bra kväll igår! Lite helsjuka saker här&var, vi färdades i en kundvagn, hade mycket deeptalk,
skrattade åt totalt tråkiga grejer, hamnade på mobergs, dansade loss osv. Hur bra som helst.






och jag har lämnat allt som tynger mig på vägen hem till dig

Fasen vad underbart väder det har varit idag! Total sommarvärme. Har glassat runt på stan med emelie, sen hem till henne för middag och lite öl. Nu är jag hemma och håller på att fixa mig lite snabbt. Snart trillar pontus in, även louise&elin, och emelie får man nog vänta ett litet tag på (världens segaste människa) Så ikväll blir det bra sällskap, drinkar och trädgårn.

Jag är nöjd.

vi har solen i ögonen

Det är sånt drömväder idag! 23 pusgrader. Jag älskart. Nu blir det glass i solen med emelie.

if it's a broken part, replace it

Efter en 3 timmars promenad med emelie, så hann jag precis komma hem innan det började ösregna.
Nu ska jag krypa ned i sängen och sova. Det gillas. Godnatt.

as long as I'm laughing with you

Nu ska jag iväg och träffa den här tjejen som kom hem idag, har inte sett henne på månader.
She's back in town!


if you gonna break your sneakbreak, I pick up the pieces and mistakes

Nu drar jag hem till brorsan, pussar på nellie och väntar på att få äta god mat ikväll.


put your thoughts in a fucking car, hit full speed and open your eyes

Well, något direkt kungväder blev det ju inte. Solen höll sig inte framme till eftermiddagen inte, trist.
Nu har jag precis kommit hem från jonna där kvällen spenderades, hon lockade med paj.. sånt gillas!

Imorgon blir det plugg och sen bjuder brorsan på middag (det är bra att människorna i min omgivning
göder mig, haha
) Sen hoppas jag även på att få träffa annie en stund, var alldeles för längesen!

Nu ska jag strax krypa ned i sängen och se klart på en film. Godnatt.

refresh my broken mind

Godmorgon! Jag och emma har varit igång sen åtta typ, då slog tösen upp ögonen. Känner mig riktigt utvilad just nu, döskönt.
Dagen är väldigt oplanerad faktiskt, är barnvakt fram till lunch typ och sedan blir det förhoppningsvis häng i solen.
För det verkar bli kungväder idag också! Åh. Så. Jäkla. Bra.


sunshine

Kungväder idag också! Älskart! Har spenderat förmiddagen med lite plugg, nu har jag precis duschat och ska nu göra mig i ordning, och sen hämta emmsi i skolan. Hon ska sova här hos mig, så det blir en heldag och en helkväll! Vi tänkte gå på stan, äta glass och mysa i det fina vädret. Hur bra som helst.

smiling next to Oprah and the Queen

Har hängt med jonna hela dagen och kvällen. Vi har fikat, ätit glass, träffat becca, njutit av solen,
middag, flygit, desperate housewives och nu är jag hemma. En riktigt bra dag alltså!

snodde lite bilder från jonnis













ta det enda som du nånsin har trott på

De senaste dagarna har varit ganska gråa i väderväg, men idag skiner minsann solen!
Så ska strax iväg för att träffa jonna, ta vara på soolen. Hur bra som helst.

måndag

Godmorgon! Mamma var här runt 8 och hämtade Smilla. Sen dess har jag myst i soffan med frukost och vakna med the voice. Resten av dagen kommer spenderas med näsan i skolböckerna, dock känns det som om det kommer vara lite segstartat pga att magonten känns lite väl mycket just nu.. får trycka i mig lite smärtstillande och hoppas på det bästa helt enkelt.

girl, lose your blues and just laugh at life

Idag känns min förkylning mycket bättre. Varmt vatten med pressad vitlök hjälper tammefan hur bra som helst, dock är det döäckligt och man stinker ju vitlök i 40 år. Men det är det värt!

Så idag har jag kramats med mormor, umgåtts med mamma&min bror, vi har följt med mamma på husvisning, jag och brorsan har bråkat om vem som ska få sitta i framsätet i bilen (jag är 21 och han är 32......), busat med nellie, ätit en asgod middag hos brorsan, handlat med mamsen osv. Mysigt.

Mamma åkte till jobbet för en stund sedan, kvar hos mig lämnade hon bästa smillis som blir mitt sovsällskap inatt. Så just nu ligger jag i soffan med en värmekudde på magen (eftersom min magont vägrar ge sig...) och smilla ligger bredvid. Kikar lite på wallander på fyran, och ska om en stund ut på en prommis med smilla.

Bra söndag.

förlovning

Min fina bror fredrik och hans flickvän lisa har ikväll förlovat sig!
De är sjukt fina tillsammans och så där galet bra för varandra. Grattis!


like shooting stars, I could really use a wish right now

Fasen. Jag har blivit sjuk.
Har helt döont i kroppen, halsen och huvudet. Sen som pricken över i:et har jag ont i magen också, var ett tag sen jag hade ont ofta. Men denna vecka har det varit en hel del. Gillas verkligen inte. Men trots noll sömn inatt så har jag spenderat dagen med jonna på stan och sen hem till min bror en sväng för att få lite sympati.  Sen jag kom hem har jag tryckt i mig bland annat ipren, smärtstillande för halsen, flera koppar av mitt nya favoritte. Känns dock fortfarande inge vidare. Blä.

Så snart tänkte jag förflytta mig från soffan till sängen, glo på nån film och försöka få lite sömn.
Roligare fredagar har jag ju haft...
Godnatt.

dirty laundry



Tvättat hela dagen, tryckt i mig pasta&quornfilé och sen glass till efterätt, glott på "vänner" och nu borde jag vika all ren tvätt.
Efter det blir det en promenad med Jonna i kvällssolen.

we've had each other's back for too long

Igår bestod dagen av jobb. Och idag har jag pluggat hela dagen, om ett tag har jag även tvättstugan..
lagom behövligt, dock inte världens roligaste grej att göra kanske.

Äh, ska lyssna vidare på Johnossi's nya album nu. Bra grejer.


J.W































I don't wanna lie, 'cause I'm pretty sure I'm gonna die one day

Efter jobb, storstädning, handling, laga paj, äta alldeles för mycket paj - så sitter jag här i soffan. Mätt och trött som ett as. Känns som om jag varit ambitiös idag, fattas bara lite pluggtimmar så hade jag varit sjukt duktig. Ikväll blir det att träffa jonna en snabbis. Brabra.




E&P


sweet monday

Sitter i soffan just nu, oliver kom hit precis och slängde sig självklart över mitt wii. Nu är han underhållen för en stund kan jag lova. Han har även rött nagellack på sig, enligt min brors flickvän så får även pojkar ha det om om dom vill, min bror dog när han såg det. Haha.

Om en stund drar vi nog ned på stan och äter glass i solen, sen runt två så möter vi upp emmsi och så ska vi till badhuset.
Är inte jag är bra faster så säg!

she just smiles, she don't want the world








stilettos and broken bottles

Gårdagen var bra. Var jag bakis imorse? Nix! Mådde finfint. Kom hem runt halv två inatt kanske,
dock hängde jag utanför min port med dennis och käraste grannen elin till typ tre.

Och jag&jonna spexade självklart framför kameran igår, så bilder lär dyka upp imorgon eller något. Har inte tid med det
just nu, för nu blir det vindrickande med bästa karolina (brorsans flickvän) och hennes vän terese. Good stuff.