oncontextmenu="return false"

Jag glömmer aldrig dina hemligheter, det du är räddast för fast ingen vet det.

Förmiddagen har bestått av att träffa mamma, fika lite, handla, bytt vårdcentral&läkare, ordnat tid till nya läkaren som tydligen ska vara grym på att utreda ordentligt, och med tanke på hur lite det har hänt angående min magutredning sen de kom fram till vad det var, så kan det vara bra att byta läkare. Är ganska osugen på att ha såhär resten av livet, att jag haft såhär de senaste 5 åren räcker gott och väl, tack. Så tilliten till sjukvården är väl ganska sisådär, men ja. Det är värre för min bror som har ett extra ben i sin nacke som måste opereras bort, men finns det några läkare som vill operera? Nej. Det är en alldeles för svår och komplicerad operation, så ingen vill. Härligt... Wellwell, nu väntar jag på att Jossis ska komma, så blir det häng i solen.


Visst, du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig, för du har varit min.



Dagen har bestått av jobb och ikväll har det blivit chill. Maggios nya skiva går som sagt på repeat konstant. Så förbannat bra. Tänkte snart krypa ned i sängen och kika på nåt avsnitt av nån serie. Guld. Imorgon är jag ledig (!), så ska träffa mamsen en stund på förmiddagen och sedan blir det häng med Jossan, jädrans så bra.

snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp

Sitter här i soffan, lyssnar på veronica maggios nya album (gillart) och känner mig ganska sliten. Efter en sömnlös natt pga magont och 11 timmars jobb på det idag, så är sängen det jag längtar efter just nu. Som pricken över i:et har jag även benhinneinflammation (duktig du är jossis, du hade rätt om det). Godnatt va.

Veronica Maggio - Snälla bli min


Dag 26 – en låt du kan spela på instrument

Jag är kass på instrument, och kan därmed typ bara Blinka lilla stjärna och sådana låtar på piano, kan sången "Korv och makaroner" på fiol. Ja, ni hör ju.. ingen grym tjej på instrument helt enkelt.

Dag 25 – en låt som får dig att skratta

Den får mig inte att skratta just för att den är rolig i sig, utan för att det är en glad låt.


the way the sunshine would light up your face.



Dagen har varit hur bra som helst.
Picknick, kubb och solhäng i parken hela dagen med härligt gäng. Och sedan blev det middag med Jossan framåt kvällen. Jag är nöjd som bara tusan, älskar detta väder! Imorgon är det back to work, känns litelite tungt efter 4 dagars ledighet. Men äh, saknar kidsen lite vaaa.

Och ett stort grattis till älskade Jess som fyller 20 år idag!

Dag 24 – en låt du vill ha på din begravning

Denna låt vill jag ha på min begravning. Den är så jävla fin. Och den är som finast när Linnéa Henriksson från Idol sjunger den, så äckligt fin.

 


he would be hard to chase, but good to catch

Gårdagen var grym! Jag hade riktigt roligt och det blev en lyckad kväll med mina tjejer, absolut. Idag har det varit chillpill, lite tvättning, städning och plugg. En effektiv söndag alltså! Imorgon är det sista dagen på långledigheten, och den ska spenderas i solen med återigen mina tjejer och till kvällen blir det middag och snicksnack med saknade Josephine. Kan inte bli bättre.


Dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop

Kent - utan dina andetag. Utan tvekan. Min bror ska ha den på sitt bröllop, och jag vet att Annie gärna vill ha den på sitt bröllop. Men äh, jag ska ha den ändå. Den är världsfin. Så här får ni ett live-klipp. Vill även påpeka att jag var på den konserten där klippet är ifrån, också världsbäst.


Påskafton.

Efter en dag med sol, bästa vänner och chill, så väntar jag nu på att Emelie ska hämta upp mig. Blir påskmiddag med henne och hennes familj (dissar min egna familj, söt som jag är, haha) och sedan blir det vin och utgång på det. Jag tackar jag.


Solhäng med mina finaste tjejer.

img_6629 (MMS)

Solhäng med mina finaste tjejer.


Dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen

När jag är ledsen, så lyssnar jag också på ledsen musik. Jag är ingen sån person som kan sätta på en glad låt och bli glad på två sekunder. Utan jag pinar mig lite extra med sorgsen musik, just för att jag då behöver det och just för att det är viktigt att känna sig igenom känslor ibland. Och jag älskar denna låt så mycket att jag nästan spricker. Den är så jävla fin.


Dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig


Dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg


Myser med världens sötaste kids på jobbet....

img_7510 (MMS)

Myser med världens sötaste kids på jobbet. Ett par timmar kvar och sedan har man långledigt, fy så skönt!


Dag 19 – en låt från din favoritplatta

Mitt favoritalbum är Melissa Horn "Långa Nätter". (Oj, så förvånande att det är Melissa Horn...)
Eftersom det inte går att bädda in från youtube, så får det bli en spotifylänk.
Melissan Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

don't you tell her how I give you something, that you never even knew you missed




Call your girlfriend, it's time you had the talk

Give your reasons, say it's not her fault
But you just met somebody new

Tell her not to get upset,
second-guessing everything you've said and done
And when she gets upset, tell her how
you never meant to hurt no-one

And you tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won't make sense right now, but you're still her friend
And then you let her down easy

Dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio


Fin dag.

Förutom att min hals och min hosta fortfarande spökar som bara den, så har jag haft en fin dag idag. Slutade jobba tidigt och därefter mötte jag upp Emelie för glass i solen, lite kikande i affärer, after-work på "ett glas" och sedan avslutade vi det hela med middag på kina-restaurangen. Jag är så nöjd som man kan bli.


Dag 17 – en låt som du ofta hör på radio

Jag gillart.


Dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar

Jag hatar den inte, men den blev så sönderspelad överallt. Så nu är den inte alls lika bra, verkligen inte.


Dag 15 – en låt som beskriver dig

Familj och vänner är något jag väderar högt, och jag håller alltid deras ryggar och ser efter dem.

I'll look after you.
What's mine is yours to leave or take.
What's mine is yours to make your own.


Sitter på "ett glas" i solen och kör en af...

img_0522 (MMS)

Sitter på "ett glas" i solen och kör en after work med Emelie. Jag är nöjd!


when someone said "count your blessings now, before they're long gone" I guess I just didn't know how.

Hade en supermysig dag igår, emma och jag hängde på stan, kikade i affärer, tog en fika och myste runt. Sen blev det hem till brorsan där det senare blev en riktigt god middag, och en massa häng i solen. Det blev ett antal glas vin och jag kom hem långt inpå natten. Men ack så trevligt det var. Och idag har det varit en lugn dag med lite plugg. Helgen går så jädrans fort!

Lördag.

Mötte upp Annie igår efter jobbet, och det blev middag och sedan det vi är bäst på - att prat en massa om allt möjligt. Gillart! Idag ska jag vara en söt faster och hänga med min älskade Emmsi, hon kommer strax hit och sedan blir det nog en fika på stan och annat mys i solen. Har hostat sönder mina lungor och hals inatt, så hela morgonen har jag druckit litervis med te så att rösten ska låta lite bättre. Så ikväll blir det chillpill, middag och nåt glas vin hos min bror.




I know I'm standing far too close

Jag har blivit förkyld. Det suger. Har haft riktigt ont i halsen sen i tisdags, det är dock mycket bättre idag. Tror det beror på rådet jag gav mig själv - "man får äta mycket glass när man har ont i halsen". Men inatt sov jag som en kratta eftersom jag var tvungen att snyfta mig var tredje minut. Typ. Måttligt irriterande. Och att kroppen värker + att jag tappat smaken och lukten, skulle jag också gärna slippa. Dock är jag en kämpe och jobbar ändå. Superwoman! Ipren och nässpray är fina grejer. Så imorgon är det jobb som vanligt och sedan kurera mig så gott jag kan.


Dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska

Egentligen föll jag för versionen som är utan sång, den är bättre. Älskart! Men om man ska lyssna på versionen med sång, så ska det vara den långa versionen. Låten är nog inte så otippad för att vara mig, men äh. Så svårt att komma på juuu, haha.


Dag 13 – en låt som är guilty pleasure

(vet att du hatar mig nu annie) men jag måste välja denna låt. Ja, den är överspelad och varenda kotte har nog hört den 50 miljoner gånger. Men jag får en härlig feeling av den.


Dag 12 – en låt av ett band du hatar

Tror att jag säger "pass" på denna punkt faktiskt. Det finns många artister och låtar som inte är i min smak överhuvudtaget, men inget som jag skulle säga att jag hatar.

Nuttiplutt.

Åh herregud, hittade två gamla bilder på Nellie när hon var bebis. HUR MYCKET VILL MAN INTE ÄTA UPP HENNE? Hon är som en liten boll. Jag dör så söt.



Dag 11 – en låt av ditt favoritband

Har många favoritband, men kent är utan tvekan ett utav dem.
Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)


Dagen efter dagen före.

Gårdagen bjöd på en frukost-dejt på stan och lite shopping med annie. Hur mysigt som helst att få snicksnacka igenom allt möjligt. Sen till kvällen blev det vin hos erik och sedan piren, en riktigt bra kväll och jag är nöjd! Somnade runt 5 imorse och vid kl 9 vaknade jag och kunde verkligen inte somna om, trots att tröttheten var enorm. Riktigt irriterande. Har känt mig småbakis, så efter att ha legat i sängen hela dagen så tänkte jag styra upp mig snart och gå ut i solen. Det kanske piggnar upp en extremt trött tjej.

never mind, I'll find someone like you


Dag 10 – en låt som får dig att somna

Låten får mig ju inte att somna, men jag skulle kunna somna till den.


what you and I spoke of and others just read of



Äntligen helg, känns dunderskönt!
Sista barnet på jobbet gick vid 17, så en halvtimme tidigare fick man sluta och det tackar man för. Sedan fick jag träffa brorsan, karolina och nellie en liten stund. Nellie körde "dockvagns-race" på flygis och jag sprang efter för att fånga henne. Hon är helt tokig. Hon gick även fram till massa okända människor och kramade dom. Sötunge hon är. Ikväll tänker jag göra absolut ingenting, tänkte ta en långdusch, lägga ansiktsmask och bara vara. Jag är trött och lite småförkyld.

and the games you play, you would always win

Igår var det jobb och sedan var jag och Jess hurtiga och drog ett danspass som vi halvdog på. Det var andra ledare än vanligt, och det var förbaskat roligt, men ack så jobbigt. Och idag har jag jobbat, nästan blåst bort påvägen hem och även solat med Jess. Nu har jag precis tryckt i mig middag, ska plugga lite, diska, duscha och sedan krypa ned i sängen och glo Big Brother.

Och snart är det helg, gud så gött.

Dag 9 – en låt du kan dansa till


Dag 8 – en låt som du kan hela texten till

Jag har riktigt riktigt lätt för att lära mig låttexter, så det är lite svårt att bara välja nån. Men idag får det bli The Fray - Happiness som jag lägger upp. Finfin låt.

 


dag 7 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

En sen sommarkväll, vi låg på gräsmattan i min trädgård och tittade på stjärnorna. Du med din älskade gitarr och sångröst. Och jag med mitt leende.

(detta är en riktig smörig låt, haha)


it ain't like you to hold back

Dagen har bestått av jobb, sedan en snabb cigg med Jess och ikväll har det blivit donken-käk med Dennis. Nöjd! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan mysa ned mig i min nybäddade säng och glo lite serier. Härligt om något!


Dag 6 – en låt som påminner dig om ett ställe

Låten påminner om resan till Cypern för typ 3 år sedan.


Dag 5 – en låt som påminner dig om någon

Niklas Strömstedt - Sista morgonen.
Det är utan tvekan min och Annies låt.


Dagen efter.



Jotack, gårdagen var riktigt trevlig. Kvällen spenderades med Emelie, Jessica, My, Annelie och Malin. En förfest där nästan alla piercade sig (inte jag dock, det räcker med att ha i naveln för min del) massa vin och sedan blev det utgång. Trevligt! Somnade runt 7, så idag är jag riktigt trött och småbakis. En galet lugn dag idag alltså. Ikväll blir det troligtvis lite häng med Jess. Bra grejer.

speakers beating

Efter en vecka fylld med nästan bara jobb så var det en trött jag, tv-serier och ben&jerry's som hängde ihop igårkväll. Riktigt bra. Idag är det andra bullar. Dagen har spenderats i Almunge hos min bror. Hans flickvän Lisa och Lisas dotter har firats. Så mitt första vinglas togs kl 14 och det kommer fortsätta hela kvällen, för det blir utgång med ett gäng brudar. Jag är nöjd jag.


Dag 4 – en låt som gör dig ledsen

A Fine Frenzy - Almost Lover. Egentligen älskar jag denna låt, men jag kan inte lyssna på den utan att bli fruktansvärt ledsen. Den påminner om en viss tid, om att sitta på tåg som går åt fel håll, om en viss person och en enorm saknad. Så det spelar ingen roll hur fin jag tycker denna låt är - jag kan bara inte lyssna på den och inte tycka att det är jobbigt.


Dag 3 – en låt som gör dig glad

Lisa Miskovsky och Lost patrol - Alright är en gammal låt, men som alltid ger mig ett litet glädjerus.